Ogłoszenie z dnia 2023-02-06
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00512217/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-12-22
- 2023/BZP 00000521/01 - Modyfikacja z dnia 2023-01-02
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Usługi cateringowe w ramach Projektu „Ekonomy i praca – to się opłaca”
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNYCH I MUNDUROWYCH IM. GENERAŁA WŁADYSŁAWA ANDERSA W CHEŁMIE
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000182478
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Henryka Sienkiewicza 22
1.5.2.) Miejscowość: Chełm
1.5.3.) Kod pocztowy: 22-100
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zse3lo.chelm@gmail.com
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: ekonomy.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://miniportal.uzp.gov.pl/Postepowania/14af4988-9b2b-4f2f-a2f3-6a6fd991fcb91.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Usługi cateringowe w ramach Projektu „Ekonomy i praca – to się opłaca”2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-e02e94e7-81eb-11ed-b4ea-f64d350121d2
2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00082543
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2023-02-06
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Tak
2.12.) Nazwa projektu lub programu:
Regionalny Program Operacyjny Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020; Oś priorytetowa 12: Edukacja, kwalifikacje i kompetencje; Działanie 12.4: Kształcenie zawodowe, nr umowy o dofinansowanie: RPLU.12.04.00-06-0038/19-00, tytuł projektu Ekonomy i praca – to się opłaca2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00512217
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: 271a/4/22
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 104608,90 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiot zamówienia obejmuje usługi cateringowe podczas szkoleń odbywających się w ZSEiM w Chełmie:
1.1. catering podczas szkoleń (przerwa kawowa i obiad) – sztuki walki, spadochron itd.; szkolenie 5-dniowe – 11 edycji (w różnych terminach), 20 osób tygodniowo, łącznie dla 220 osób (1100 osobodni),
1.2. wyżywienie podczas warsztatów (przerwa kawowa i obiad) dla 75 osób x 3 edycje (w różnych terminach), łącznie dla 225 osób (225 osobodni),
1.3. catering podczas szkolenia Transversal skills (przerwa kawowa i obiad); szkolenie 5-dniowe – 12 edycji (w różnych terminach), 10 osób tygodniowo, łącznie dla 120 osób (600 osobodni),
1.4. catering (przerwa kawowa i obiad) na dodatkowych zajęciach specjalistycznych; szkolenie 7-dniowe – 6 edycji (w różnych terminach), 20 osób tygodniowo, łącznie 120 osób (840 osobodni).
2. W ramach każdej przerwy kawowej należy uwzględnić: kawę, herbatę, wodę, mleko, cukier, cytrynę, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka lub owoce oraz soki.
W ramach każdego obiadu należy uwzględnić zupę / zupę-krem, drugie danie: ziemniaki / ryż / kasza / makaron, mięso / ryby, surówka / sałatka oraz napój.
3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć catering każdorazowo do siedziby Zamawiającego. Ciepłe napoje, zupa i drugie danie muszą być przez Wykonawcę dostarczone ciepłe, Zamawiający nie zapewnia miejsca do podgrzania posiłków.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55320000-9 - Usługi podawania posiłków
55322000-3 - Usługi gotowania posiłków
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 2
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 85106,70 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 85106,70 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 85106,70 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: GRANAT Agnieszka Pogonowska
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 110154620
7.3.3) Ulica: ul. Wojsławicka 4/7
7.3.4) Miejscowość: Chełm
7.3.5) Kod pocztowy: 22-100
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-30
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 85106,70 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2023-06-308.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia: w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
INNE PRZETARGI Z CHEŁMA
- Świadczenie specjalistycznych badań konsultacyjnych z zakresu profilaktycznej opieki zdrowotnej nad funkcjonariuszami i pracownikami na terenie miasta Chełm, Lublin
- Dzierżawa statku powietrznego na potrzeby OKL PANS w Chełmie
- Dostawa sprzętu medycznego do zabiegów endoskopowych
- Pełnienie funkcji Inspektora Nadzoru Inwestorskiego nad realizacją operacji pn. "Scalanie gruntów obrębu Syczyn, gmina Wierzbica, powiat chełmski, województwo lubelskie"
więcej: przetargi w Chełmie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Usługa organizacji i realizacji 10 szkoleń wyjazdowych dla nauczycieli i dyrekcji 5 szkół podstawowych z subre-gionu ełckiego w ramach projektu "SZKOŁA ZADAŃ PRAWDZIWYCH - program rozwoju ..."
- "Usługa przygotowania, dostawy posiłków i napojów dla podopiecznych Centrum Opiekuńczo - Mieszkalnego w Rumi".
- Usługa cateringu w ramach projektu pn. ,,Dziś uczeń - jutro student'' ; nr umowy: FESW.08.03.IZ.00-0002/23
- Usługa cateringowa dla gości biorących udział w Samorządowym Kongresie Trójmorza, który odbędzie się w Lublinie w dniach 12-13 marca 2025 r.
- Świadczenie usługi cateringowej dla gości Hotelu Uniwersyteckiego Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu.
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.