Ogłoszenie z dnia 2025-02-05
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00677110/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-12-30
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
zakup wraz z dostawą mięsa, wędliny, drobiu
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM REHABILITACJI W CZARNIECKIEJ GÓRZE
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 003689775
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Czarniecka Góra, 43
1.5.2.) Miejscowość: Czarniecka Góra
1.5.3.) Kod pocztowy: 26-220
1.5.4.) Województwo: świętokrzyskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL721 - Kielecki
1.5.7.) Numer telefonu: 41 3721806
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: techniczny@rehabilitacjascr.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.rehabilitacjascr.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-755b8495-823e-4ba9-85ca-d529297420ef1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
zakup wraz z dostawą mięsa, wędliny, drobiu2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-755b8495-823e-4ba9-85ca-d529297420ef
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00089511
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-02-05
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00021568/06/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.5 zakup wraz z dostawą mięsa, wędliny, drobiu
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00677110
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DT-PN.252.5.2024
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 177565,25 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Szynka mięso surowe bez kości kg 285 Filet z kurczaka kg 820
Mięso drobiowe gulaszowe Kg 380 Ćwiartka z kurczaka Szt. 700
Łopatka wieprzowa kg 800 Schab bez kości kg 550
Udziec wołowy kg 800 Kurczak cały kg 870 Kiełbasa toruńska cienka zawartość mięsa, powyżej 70%, bez sztucznych konserwantów kg 280
Kiełbaski śląskie cienkie zawartość mięsa, powyżej 60%, bez sztucznych konserwantów kg 280 Kiełbasa wiejska cienka zawartość mięsa, powyżej 70%, bez sztucznych konserwantów kg 100 Pierś maślana z indyka zawartość mięsa, powyżej 70%, bez sztucznych konserwantów kg 300
Kurczak gotowany zawartość mięsa, powyżej 70%, bez sztucznych konserwantów kg 200 Rolada drobiowa z kurczaka zawartość mięsa, powyżej 60%, bez sztucznych konserwantów kg 200 Schab pieczony zawartość mięsa, powyżej 80%, bez sztucznych konserwantów kg 300 kiełbasa szynkowa wieprzowa zawartość mięsa, powyżej 70%, bez sztucznych konserwantów kg 200 Pieczeń z indyka z suszonymi pomidorami zawartość mięsa, powyżej 60%, bez sztucznych konserwantów Kg. 200 Kiełbasa żywiecka zawartość mięsa, powyżej 60%, bez sztucznych konserwantów Kg. 300 krakowska parzona zawartość mięsa, powyżej 60%, bez sztucznych konserwantów Kg. 300 Szynka wieprzowa zawartość mięsa, powyżej 80%, bez sztucznych konserwantów kg 300 Pasztet wieprzowy zawartość mięsa, powyżej 60%, bez sztucznych konserwantów kg 400 Parówki drobiowe zawartość mięsa, powyżej 70%, bez sztucznych konserwantów kg 250
4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15111000-9 - Mięso wołowe
15112000-6 - Drób
15113000-3 - Wieprzowina
15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 177589,65 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 222832,75 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 177589,65 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7681838528
7.3.4) Miejscowość: Dąbrowa
7.3.5) Kod pocztowy: 26-332
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O.
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-02-03
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 177589,65 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
INNE PRZETARGI CZARNIECKA GÓRA
więcej: przetargi CZARNIECKA GÓRA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DO ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO NR 2 W WARSZAWIE"
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki w Szkole Podstawowej nr 2 w Markach w podziale na części.
- Dostawa mięsa, wędlin, pieczywa i drobiu
- Dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb Kuchni Centralnej działającej przy Zakładzie Komunalnym w Pokoju
- MZŻ.262.7.2025.Ż SUKCESYWNA DOSTAWA ŚWIEŻEGO MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH DO 32 ŻŁOBKÓW NA TERENIE ŁODZI
- Dostawa artykułów żywnościowych w okresie V.2025-X.2025
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.