Ogłoszenie z dnia 2022-03-19
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00061101/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-02-17
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Zapewnienie posiłku uczestnikom zajęć w świetlicach środowiskowych zlokalizowanych w miejscowościach Piaski, Bystrzejowice Pierwsze i Bystrzejowice Drugie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Gmina Piaski
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000549105
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Lubelska 77
1.5.2.) Miejscowość: Piaski
1.5.3.) Kod pocztowy: 21-050
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL814 - Lubelski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: um@piaski.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.piaski.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://miniportal.uzp.gov.pl/Postepowania/aa4b39fb-4185-43b0-abf1-9c1018c8ee381.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Zapewnienie posiłku uczestnikom zajęć w świetlicach środowiskowych zlokalizowanych w miejscowościach Piaski, Bystrzejowice Pierwsze i Bystrzejowice Drugie2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-0a00147f-900b-11ec-9bc1-c2db95d08897
2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00091740
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2022-03-19
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Tak
2.12.) Nazwa projektu lub programu:
Rozwój placówek wsparcia dziennego na terenie gminy Piaski2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00061101/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: Ir.271.10.2022.KŁ
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 76723,20 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie posiłku uczestnikom zajęć (łącznie 80 osób we wszystkich częściach zamówienia) w świetlicach środowiskowych zlokalizowanych w Szkole Podstawowej w Piaskach, Zespole Szkół w Bystrzejowicach Pierwszych i dwóch świetlicach w Centrum Aktywności Lokalnej w Bystrzejowicach Drugich wraz z dostawą przez 5 dni w tygodniu, w ramach projektu „ROZWÓJ PLACÓWEK WSPARCIA DZIENNEGO NA TERENIE GMINY PIASKI” realizowanego przez Centrum Usług Wspólnych w partnerstwie z Fundacją Współpracy i Rozwoju INCEPTUM, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego 2014-2020 Oś priorytetowa 11. Włączenie społeczne Działanie 11.2 Usługi społeczne i zdrowotne.2. Zamówienie realizowane będzie przez Centrum Usług Wspólnych, ul. Lubelska 77A, 21-050 Piaski - jednostki organizacyjnej Gminy Piaski.
3. Zamówienie obejmuje:
Część 1 – przygotowanie i dostawa 30 zestawów posiłków do świetlicy w Piaskach,
- wraz z dostawą przez 5 dni w tygodniu składających się z:
1) kanapki z pieczywa mieszanego o gramaturze 80-90g, (w tym min. 40% pieczywa ciemnego)
z masłem o zawartości tłuszczu min. 82% (20g) oraz dodatkami (do wyboru):
a. wędlina o zawartości mięsa min 80% i gramaturze 50g;
b. ser żółty 50g;
c. ser biały półtłusty (40-50g);
d. pasty kanapkowe 70g;
Ser żółty lub biały nie częściej niż 1 raz w tygodniu. Do kanapki należy dodać min. 60g warzyw sezonowych (rzodkiewka, pomidor, ogórek lub inne).
2) do każdego zestawu należy dodać: 100g owoców (różnicowane w zależności od sezonu) lub jogurt owocowy o gramaturze 150g oraz naturalną wodę mineralną niegazowaną o pojemności 0,5 litra lub sok w kartoniku o pojemności 200 ml.
3) w gestii Wykonawcy jest dostarczenie posiłków osobno zapakowanych dla każdego uczestnika,
4) posiłki powinny spełniać warunki określone w powszechnie obowiązujących przepisach prawa, być przygotowane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, sporządzone z pełnowartościowych, świeżych artykułów spożywczych, posiadających aktualne terminy ważności, wg wymogów sztuki kulinarnej i sanitarnej,
5) dostawa posiłków do świetlicy odbywać się będzie środkiem transportu wykonawcy i na jego koszt. Przygotowanie i transport musi odbywać się w warunkach zgodnych z wymaganiami sanitarno – epidemiologicznymi, pojazdem dopuszczonym do transportu posiłków przez SANEPID.
2. Szacuje się, że w ramach poszczególnych części Wykonawca dostarczy maksymalnie na świetlicę po 2430 posiłków w częściach 1 i 2 oraz po 810 posiłków w częściach 3 i 4. Jest to wielkość maksymalna, a faktyczna ilość dostarczonych posiłków jest uzależniona od daty zawarcia umowy oraz ewentualnego czasowego zamknięcia świetlic z powodów obiektywnie niezależnych od Zamawiającego np. z powodu pandemii
4.5.3.) Główny kod CPV: 55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
55521200-0 - Usługi dowożenia posiłków
4.5.5.) Wartość części: 28771,20 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie posiłku uczestnikom zajęć (łącznie 80 osób we wszystkich częściach zamówienia) w świetlicach środowiskowych zlokalizowanych w Szkole Podstawowej w Piaskach, Zespole Szkół w Bystrzejowicach Pierwszych i dwóch świetlicach w Centrum Aktywności Lokalnej w Bystrzejowicach Drugich wraz z dostawą przez 5 dni w tygodniu, w ramach projektu „ROZWÓJ PLACÓWEK WSPARCIA DZIENNEGO NA TERENIE GMINY PIASKI” realizowanego przez Centrum Usług Wspólnych w partnerstwie z Fundacją Współpracy i Rozwoju INCEPTUM, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego 2014-2020 Oś priorytetowa 11. Włączenie społeczne Działanie 11.2 Usługi społeczne i zdrowotne.2. Zamówienie realizowane będzie przez Centrum Usług Wspólnych, ul. Lubelska 77A, 21-050 Piaski - jednostki organizacyjnej Gminy Piaski.
3. Zamówienie obejmuje:
Część 2 – przygotowanie i dostawa 30 zestawów posiłków do świetlicy w Bystrzejowicach Pierwszych,
- wraz z dostawą przez 5 dni w tygodniu składających się z:
1) kanapki z pieczywa mieszanego o gramaturze 80-90g, (w tym min. 40% pieczywa ciemnego)
z masłem o zawartości tłuszczu min. 82% (20g) oraz dodatkami (do wyboru):
a. wędlina o zawartości mięsa min 80% i gramaturze 50g;
b. ser żółty 50g;
c. ser biały półtłusty (40-50g);
d. pasty kanapkowe 70g;
Ser żółty lub biały nie częściej niż 1 raz w tygodniu. Do kanapki należy dodać min. 60g warzyw sezonowych (rzodkiewka, pomidor, ogórek lub inne).
2) do każdego zestawu należy dodać: 100g owoców (różnicowane w zależności od sezonu) lub jogurt owocowy o gramaturze 150g oraz naturalną wodę mineralną niegazowaną o pojemności 0,5 litra lub sok w kartoniku o pojemności 200 ml.
3) w gestii Wykonawcy jest dostarczenie posiłków osobno zapakowanych dla każdego uczestnika,
4) posiłki powinny spełniać warunki określone w powszechnie obowiązujących przepisach prawa, być przygotowane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, sporządzone z pełnowartościowych, świeżych artykułów spożywczych, posiadających aktualne terminy ważności, wg wymogów sztuki kulinarnej i sanitarnej,
5) dostawa posiłków do świetlicy odbywać się będzie środkiem transportu wykonawcy i na jego koszt. Przygotowanie i transport musi odbywać się w warunkach zgodnych z wymaganiami sanitarno – epidemiologicznymi, pojazdem dopuszczonym do transportu posiłków przez SANEPID.
2. Szacuje się, że w ramach poszczególnych części Wykonawca dostarczy maksymalnie na świetlicę po 2430 posiłków w częściach 1 i 2 oraz po 810 posiłków w częściach 3 i 4. Jest to wielkość maksymalna, a faktyczna ilość dostarczonych posiłków jest uzależniona od daty zawarcia umowy oraz ewentualnego czasowego zamknięcia świetlic z powodów obiektywnie niezależnych od Zamawiającego np. z powodu pandemii.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
55521200-0 - Usługi dowożenia posiłków
4.5.5.) Wartość części: 28771,20 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie posiłku uczestnikom zajęć (łącznie 80 osób we wszystkich częściach zamówienia) w świetlicach środowiskowych zlokalizowanych w Szkole Podstawowej w Piaskach, Zespole Szkół w Bystrzejowicach Pierwszych i dwóch świetlicach w Centrum Aktywności Lokalnej w Bystrzejowicach Drugich wraz z dostawą przez 5 dni w tygodniu, w ramach projektu „ROZWÓJ PLACÓWEK WSPARCIA DZIENNEGO NA TERENIE GMINY PIASKI” realizowanego przez Centrum Usług Wspólnych w partnerstwie z Fundacją Współpracy i Rozwoju INCEPTUM, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego 2014-2020 Oś priorytetowa 11. Włączenie społeczne Działanie 11.2 Usługi społeczne i zdrowotne.2. Zamówienie realizowane będzie przez Centrum Usług Wspólnych, ul. Lubelska 77A, 21-050 Piaski - jednostki organizacyjnej Gminy Piaski.
3. Zamówienie obejmuje:
Część 3 – przygotowanie i dostawa 10 zestawów posiłków do świetlicy w Bystrzejowicach Drugich,
- wraz z dostawą przez 5 dni w tygodniu składających się z:
1) kanapki z pieczywa mieszanego o gramaturze 80-90g, (w tym min. 40% pieczywa ciemnego)
z masłem o zawartości tłuszczu min. 82% (20g) oraz dodatkami (do wyboru):
a. wędlina o zawartości mięsa min 80% i gramaturze 50g;
b. ser żółty 50g;
c. ser biały półtłusty (40-50g);
d. pasty kanapkowe 70g;
Ser żółty lub biały nie częściej niż 1 raz w tygodniu. Do kanapki należy dodać min. 60g warzyw sezonowych (rzodkiewka, pomidor, ogórek lub inne).
2) do każdego zestawu należy dodać: 100g owoców (różnicowane w zależności od sezonu) lub jogurt owocowy o gramaturze 150g oraz naturalną wodę mineralną niegazowaną o pojemności 0,5 litra lub sok w kartoniku o pojemności 200 ml.
3) w gestii Wykonawcy jest dostarczenie posiłków osobno zapakowanych dla każdego uczestnika,
4) posiłki powinny spełniać warunki określone w powszechnie obowiązujących przepisach prawa, być przygotowane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, sporządzone z pełnowartościowych, świeżych artykułów spożywczych, posiadających aktualne terminy ważności, wg wymogów sztuki kulinarnej i sanitarnej,
5) dostawa posiłków do świetlicy odbywać się będzie środkiem transportu wykonawcy i na jego koszt. Przygotowanie i transport musi odbywać się w warunkach zgodnych z wymaganiami sanitarno – epidemiologicznymi, pojazdem dopuszczonym do transportu posiłków przez SANEPID.
2. Szacuje się, że w ramach poszczególnych części Wykonawca dostarczy maksymalnie na świetlicę po 2430 posiłków w częściach 1 i 2 oraz po 810 posiłków w częściach 3 i 4. Jest to wielkość maksymalna, a faktyczna ilość dostarczonych posiłków jest uzależniona od daty zawarcia umowy oraz ewentualnego czasowego zamknięcia świetlic z powodów obiektywnie niezależnych od Zamawiającego np. z powodu pandemii.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
55521200-0 - Usługi dowożenia posiłków
4.5.5.) Wartość części: 9590,40 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie posiłku uczestnikom zajęć (łącznie 80 osób we wszystkich częściach zamówienia) w świetlicach środowiskowych zlokalizowanych w Szkole Podstawowej w Piaskach, Zespole Szkół w Bystrzejowicach Pierwszych i dwóch świetlicach w Centrum Aktywności Lokalnej w Bystrzejowicach Drugich wraz z dostawą przez 5 dni w tygodniu, w ramach projektu „ROZWÓJ PLACÓWEK WSPARCIA DZIENNEGO NA TERENIE GMINY PIASKI” realizowanego przez Centrum Usług Wspólnych w partnerstwie z Fundacją Współpracy i Rozwoju INCEPTUM, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego 2014-2020 Oś priorytetowa 11. Włączenie społeczne Działanie 11.2 Usługi społeczne i zdrowotne.2. Zamówienie realizowane będzie przez Centrum Usług Wspólnych, ul. Lubelska 77A, 21-050 Piaski - jednostki organizacyjnej Gminy Piaski.
3. Zamówienie obejmuje:
Część 4 – przygotowanie i dostawa 10 zestawów posiłków do świetlicy w Bystrzejowicach Drugich (II),
- wraz z dostawą przez 5 dni w tygodniu składających się z:
1) kanapki z pieczywa mieszanego o gramaturze 80-90g, (w tym min. 40% pieczywa ciemnego)
z masłem o zawartości tłuszczu min. 82% (20g) oraz dodatkami (do wyboru):
a. wędlina o zawartości mięsa min 80% i gramaturze 50g;
b. ser żółty 50g;
c. ser biały półtłusty (40-50g);
d. pasty kanapkowe 70g;
Ser żółty lub biały nie częściej niż 1 raz w tygodniu. Do kanapki należy dodać min. 60g warzyw sezonowych (rzodkiewka, pomidor, ogórek lub inne).
2) do każdego zestawu należy dodać: 100g owoców (różnicowane w zależności od sezonu) lub jogurt owocowy o gramaturze 150g oraz naturalną wodę mineralną niegazowaną o pojemności 0,5 litra lub sok w kartoniku o pojemności 200 ml.
3) w gestii Wykonawcy jest dostarczenie posiłków osobno zapakowanych dla każdego uczestnika,
4) posiłki powinny spełniać warunki określone w powszechnie obowiązujących przepisach prawa, być przygotowane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, sporządzone z pełnowartościowych, świeżych artykułów spożywczych, posiadających aktualne terminy ważności, wg wymogów sztuki kulinarnej i sanitarnej,
5) dostawa posiłków do świetlicy odbywać się będzie środkiem transportu wykonawcy i na jego koszt. Przygotowanie i transport musi odbywać się w warunkach zgodnych z wymaganiami sanitarno – epidemiologicznymi, pojazdem dopuszczonym do transportu posiłków przez SANEPID.
2. Szacuje się, że w ramach poszczególnych części Wykonawca dostarczy maksymalnie na świetlicę po 2430 posiłków w częściach 1 i 2 oraz po 810 posiłków w częściach 3 i 4. Jest to wielkość maksymalna, a faktyczna ilość dostarczonych posiłków jest uzależniona od daty zawarcia umowy oraz ewentualnego czasowego zamknięcia świetlic z powodów obiektywnie niezależnych od Zamawiającego np. z powodu pandemii.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
55521200-0 - Usługi dowożenia posiłków
4.5.5.) Wartość części: 9590,40 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 15795,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 40945,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 15795,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Usługi Gastronomiczne Alfreda Staszczyk, , 21-050 Piaski
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP: 7131741048
7.3.3) Ulica: ul. Mickiewicza 2
7.3.4) Miejscowość: Piaski
7.3.5) Kod pocztowy: 21-050
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Usługi Gastronomiczne Alfreda Staszczyk
jakie przetargi wygrała firma
Usługi Gastronomiczne Alfreda Staszczyk
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-03-15
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 15795,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2022-06-30Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 15989,40 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 40945,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 15989,40 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Usługi Gastronomiczne Alfreda Staszczyk
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP: 7131741048
7.3.3) Ulica: ul. Mickiewicza 2
7.3.4) Miejscowość: Piaski
7.3.5) Kod pocztowy: 21-050
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Usługi Gastronomiczne Alfreda Staszczyk
jakie przetargi wygrała firma
Usługi Gastronomiczne Alfreda Staszczyk
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-03-15
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 15989,40 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2022-06-30Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 5329,80 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 14458,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 5329,80 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Usługi Gastronomiczne Alfreda Staszczyk
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP: 7131741048
7.3.3) Ulica: ul. Mickiewicza 2
7.3.4) Miejscowość: Piaski
7.3.5) Kod pocztowy: 21-050
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Usługi Gastronomiczne Alfreda Staszczyk
jakie przetargi wygrała firma
Usługi Gastronomiczne Alfreda Staszczyk
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-03-15
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 5329,80 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2022-06-30Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 5329,80 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 14458,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 5329,80 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Usługi Gastronomiczne Alfreda Staszczyk
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP: 7131741048
7.3.3) Ulica: ul. Mickiewicza 2, 21-050 Piaski
7.3.4) Miejscowość: Piaski
7.3.5) Kod pocztowy: 21-050
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Usługi Gastronomiczne Alfreda Staszczyk
jakie przetargi wygrała firma
Usługi Gastronomiczne Alfreda Staszczyk
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-03-15
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 5329,80 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2022-06-30INNE PRZETARGI PIASKI
więcej: przetargi PIASKI »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringowa dla Dziennego Domu Pomocy w Krasnem
- Przygotowanie i dostawa posiłków do Szkoły Podstawowej im. Kornela Makuszyńskiego w Rzeczycy w 2025 roku
- Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków do Szkoły Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Zawadzie w 2025 roku.
- Usługa cateringu - przygotowanie i dowóz posiłków do Szkoły Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Borui Kościelnej
- "Usługi przygotowania i wydania gorących posiłków podopiecznym Centrum Usług Społecznych w Starachowicach"
- usługi żywienia
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.