Ogłoszenie z dnia 2025-02-14
Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej
i przedszkolnej
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
1.2.) Nazwa zamawiającego: GMINA MAGNUSZEW
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 670223830
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Saperów 24
1.5.2.) Miejscowość: Magnuszew
1.5.3.) Kod pocztowy: 26-910
1.5.4.) Województwo: mazowieckie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL921 - Radomski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@magnuszew.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.ugmagnuszew.bip.org.pl
1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej
i przedszkolnej
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-f7769e27-c306-40dc-bb25-83a1e38737c0
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00105658
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-02-14
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania
https://magnuszew.ezamawiajacy.pl3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://magnuszew.ezamawiajacy.pl
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: Zastały opissne w Rozdziale XII SWZ
3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:
polski
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.
4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: ZP.271.10.2025
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak
4.1.9.) Liczba części: 4
4.1.10.) Ofertę można składać na kilka części
4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie
4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:
Część 1
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem niniejszego zamówienia są: sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczone na potrzeby żywienia zgodnie ze specyfikacją wskazaną w Formularzu cenowym, stanowiącym Załącznik nr 1A do SWZ, na podstawie którego Wykonawca dokona wyceny oferty (Formularz cenowy, jednocześnie stanowić będzie załącznik nr 1 do projektowanych postanowień umowy). Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo i ilościowo do składanego zamówienia. Zamawiający zastrzega prawo do niewykorzystania całości bądź części zamówienia,
a Wykonawca oświadcza , że nie będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.
5. Przedmiot zamówienia został podzielny na artykuły żywnościowe zgodnie
z wykazem na 4 części:
- część I - Przetwory sypkie, przyprawy, przetwory, produkty strączkowe, napoje, soki, syropy
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15811100-7 - Chleb
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak
4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:
17. Zamawiający przewiduje zastosowanie PRAWA OPCJI w wysokości 50 %wartościzamówienia podstawowego w trybie art. 441 ustawy Pzp. Pojęcie zamówienia
opcjonalnego to możliwość skorzystania przez Zamawiającego, bez ponownego
przeprowadzenia procedury przetargowej, udzielanie zamówienia publicznego temu
samemu wyłonionemu wykonawcy w ramach określonej wielkości opisanej w prawie
opcji. Opcja rozumiana jest jako rozszerzenie zamówienia podstawowego / szacowanego
o wskazane, wyszczególnione pozycje w formularzu ofertowym oraz ww. załączniku
w formacie EXCEL. Jest to uprawnienie Zamawiającego, a nie obowiązek. Z zamówienia
w zakresie prawa opcji Zamawiający będzie korzystał w terminie zamówienia
podstawowego określonego w projekcie umowy stanowiącym Załącznik nr 3 do SWZ.
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2025-03-03 do 2025-07-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Tak
4.2.14.) Przedmiot, wielkość lub zakres oraz warunki zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane 18. Zamawiający dopuszcza możliwość udzielenia zamówień polegających na powtórzeniu podobnych usług określonych w SWZ, stanowiących nie więcej niż 50% wartości zamówienia podstawowego.
Ewentualne zamówienie zostanie udzielone w trybie przewidzianym w art. 214 ust. 1 pkt 7 ustawy Pzp, jeżeli zostaną spełnione przesłanki ustawowe oraz w przypadku, gdy zaistnieje uzasadniona potrzeba rozszerzenia zamówienia podstawowego i zostaną zapewnione środki finansowe na ten cel.
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cas reakcji/realizacji zgłoszonej reklamacji
4.3.6.) Waga: 40
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 2
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem niniejszego zamówienia są: sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczone na potrzeby żywienia zgodnie ze specyfikacją wskazaną w Formularzu cenowym, stanowiącym Załącznik nr 1A do SWZ, na podstawie którego Wykonawca dokona wyceny oferty (Formularz cenowy, jednocześnie stanowić będzie załącznik nr 1 do projektowanych postanowień umowy). Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo i ilościowo do składanego zamówienia. Zamawiający zastrzega prawo do niewykorzystania całości bądź części zamówienia,
a Wykonawca oświadcza , że nie będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.
5. Przedmiot zamówienia został podzielny na artykuły żywnościowe zgodnie
z wykazem na 4 części
- część II - Warzywa, owoce, kiszonki, ziemniaki, jaja,
4.2.6.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15310000-4 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak
4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:
17. Zamawiający przewiduje zastosowanie PRAWA OPCJI w wysokości 50 %wartościzamówienia podstawowego w trybie art. 441 ustawy Pzp. Pojęcie zamówienia
opcjonalnego to możliwość skorzystania przez Zamawiającego, bez ponownego
przeprowadzenia procedury przetargowej, udzielanie zamówienia publicznego temu
samemu wyłonionemu wykonawcy w ramach określonej wielkości opisanej w prawie
opcji. Opcja rozumiana jest jako rozszerzenie zamówienia podstawowego / szacowanego
o wskazane, wyszczególnione pozycje w formularzu ofertowym oraz ww. załączniku
w formacie EXCEL. Jest to uprawnienie Zamawiającego, a nie obowiązek. Z zamówienia
w zakresie prawa opcji Zamawiający będzie korzystał w terminie zamówienia
podstawowego określonego w projekcie umowy stanowiącym Załącznik nr 3 do SWZ
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2025-03-03 do 2025-07-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Tak
4.2.14.) Przedmiot, wielkość lub zakres oraz warunki zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane 18. Zamawiający dopuszcza możliwość udzielenia zamówień polegających na powtórzeniu podobnych usług określonych w SWZ, stanowiących nie więcej niż 50% wartości zamówienia podstawowego.
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.
4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas reakcji/realizacji reklamacji
4.3.6.) Waga: 40
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 3
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem niniejszego zamówienia są: sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczone na potrzeby żywienia zgodnie ze specyfikacją wskazaną w Formularzu cenowym, stanowiącym Załącznik nr 1A do SWZ, na podstawie którego Wykonawca dokona wyceny oferty (Formularz cenowy, jednocześnie stanowić będzie załącznik nr 1 do projektowanych postanowień umowy). Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo i ilościowo do składanego zamówienia. Zamawiający zastrzega prawo do niewykorzystania całości bądź części zamówienia,
a Wykonawca oświadcza , że nie będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.
5. Przedmiot zamówienia został podzielny na artykuły żywnościowe zgodnie
z wykazem na 4 części:
-- część III - Mięso, wędliny, drób ryby, przetwory drobiowe
4.2.6.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15112000-6 - Drób
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak
4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:
17. Zamawiający przewiduje zastosowanie PRAWA OPCJI w wysokości 50 %wartościzamówienia podstawowego w trybie art. 441 ustawy Pzp. Pojęcie zamówienia
opcjonalnego to możliwość skorzystania przez Zamawiającego, bez ponownego
przeprowadzenia procedury przetargowej, udzielanie zamówienia publicznego temu
samemu wyłonionemu wykonawcy w ramach określonej wielkości opisanej w prawie
opcji. Opcja rozumiana jest jako rozszerzenie zamówienia podstawowego / szacowanego
o wskazane, wyszczególnione pozycje w formularzu ofertowym oraz ww. załączniku
w formacie EXCEL. Jest to uprawnienie Zamawiającego, a nie obowiązek. Z zamówienia
w zakresie prawa opcji Zamawiający będzie korzystał w terminie zamówienia
podstawowego określonego w projekcie umowy stanowiącym Załącznik nr 3 do SWZ.
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2025-03-03 do 2025-07-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Tak
4.2.14.) Przedmiot, wielkość lub zakres oraz warunki zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane 18. Zamawiający dopuszcza możliwość udzielenia zamówień polegających na powtórzeniu podobnych usług określonych w SWZ, stanowiących nie więcej niż 50% wartości zamówienia podstawowego.
Ewentualne zamówienie zostanie udzielone w trybie przewidzianym w art. 214 ust. 1 pkt 7 ustawy Pzp, jeżeli zostaną spełnione przesłanki ustawowe oraz w przypadku, gdy zaistnieje uzasadniona potrzeba rozszerzenia zamówienia podstawowego i zostaną zapewnione środki finansowe na ten cel.
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.
4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas reakckji/realizacji zgłoszonej reklamacji
4.3.6.) Waga: 40
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 4
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem niniejszego zamówienia są: sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczone na potrzeby żywienia zgodnie ze specyfikacją wskazaną w Formularzu cenowym, stanowiącym Załącznik nr 1A do SWZ, na podstawie którego Wykonawca dokona wyceny oferty (Formularz cenowy, jednocześnie stanowić będzie załącznik nr 1 do projektowanych postanowień umowy). Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo i ilościowo do składanego zamówienia. Zamawiający zastrzega prawo do niewykorzystania całości bądź części zamówienia,
a Wykonawca oświadcza , że nie będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.
5. Przedmiot zamówienia został podzielny na artykuły żywnościowe zgodnie
z wykazem na 4 części:
część IV - Nabiał , przetwory nabiałowe
4.2.6.) Główny kod CPV: 15511000-3 - Mleko
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak
4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:
17. Zamawiający przewiduje zastosowanie PRAWA OPCJI w wysokości 50 %wartościzamówienia podstawowego w trybie art. 441 ustawy Pzp. Pojęcie zamówienia
opcjonalnego to możliwość skorzystania przez Zamawiającego, bez ponownego
przeprowadzenia procedury przetargowej, udzielanie zamówienia publicznego temu
samemu wyłonionemu wykonawcy w ramach określonej wielkości opisanej w prawie
opcji. Opcja rozumiana jest jako rozszerzenie zamówienia podstawowego / szacowanego
o wskazane, wyszczególnione pozycje w formularzu ofertowym oraz ww. załączniku
w formacie EXCEL. Jest to uprawnienie Zamawiającego, a nie obowiązek. Z zamówienia
w zakresie prawa opcji Zamawiający będzie korzystał w terminie zamówienia
podstawowego określonego w projekcie umowy stanowiącym Załącznik nr 3 do SWZ.
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2025-03-03 do 2025-07-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Tak
4.2.14.) Przedmiot, wielkość lub zakres oraz warunki zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane 18. Zamawiający dopuszcza możliwość udzielenia zamówień polegających na powtórzeniu podobnych usług określonych w SWZ, stanowiących nie więcej niż 50% wartości zamówienia podstawowego.
Ewentualne zamówienie zostanie udzielone w trybie przewidzianym w art. 214 ust. 1 pkt 7 ustawy Pzp, jeżeli zostaną spełnione przesłanki ustawowe oraz w przypadku, gdy zaistnieje uzasadniona potrzeba rozszerzenia zamówienia podstawowego i zostaną zapewnione środki finansowe na ten cel.
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.
4.3.5.) Nazwa kryterium: cza reakcji/realizacji zgłoszonej reklamacji
4.3.6.) Waga: 40
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie
5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie
5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak
5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: 1) w celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia:
a) Oświadczenie Wykonawcy, w zakresie art. 108 ust. 1 pkt. 5 ustawy Pzp, o braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (tekst jedn. Dz.U. z 2020 r. poz. 1076), z innym wykonawcą, który złożył odrębną ofertę, ofertę częściową lub wniosek o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, albo oświadczenia o przynależności do tej samej grupy kapitałowej wraz z dokumentami lub informacjami potwierdzającymi przygotowanie oferty, oferty częściowej lub wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu niezależnie do innego wykonawcy należącego do tej samej grupy kapitałowej - załącznik nr 7 do SWZ.
b) Odpis lub Informacja z Krajowego Rejestru Sądowego lub Centralnej Ewidencji i Informacji
o Działalności Gospodarczej, w zakresie art. 109 ust. 1 pkt 4 ustawy, sporządzonych nie wcześniej niż 3 miesiące przed jej złożeniem, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji.
c) oświadczenie potwierdzające aktualność informacji zawartych w oświadczeniu, o którym mowa w art. 125 ust. 1 ustawy Pzp złożonym w przedmiotowym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego w zakresie podstaw wykluczenia z postępowania (rozdział VIII SWZ)- załącznik nr 6 do SWZ
5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: nie dotyczy
5.8.) Wykaz przedmiotowych środków dowodowych:
nie dotyczy5.11.) Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów:
NieSEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA
6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie
6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie
6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie
6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie
6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:
1. Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. W takim przypadku Wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo do reprezentowania i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Pełnomocnictwo winno być załączone do oferty.2. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, oświadczenia, o których mowa w Rozdziale IX ust. 2 SWZ, składa każdy z wykonawców. Oświadczenia te potwierdzają brak podstaw wykluczenia oraz spełnianie warunków udziału w zakresie, w jakim każdy z wykonawców wykazuje spełnianie warunków udziału w postępowaniu.
3. Oświadczenia i dokumenty potwierdzające brak podstaw do wykluczenia z postępowania składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie.
4. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia ponoszą solidarna odpowiedzialność za wykonanie umowy.
6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie
SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY
7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie
7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak
7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:
Dopuszczalne zmiany umopwy opisen zostały we wzorze umowy - załącznik nr 3 do SWZ7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie
SEKCJA VIII – PROCEDURA
8.1.) Termin składania ofert: 2025-02-24 10:00
8.2.) Miejsce składania ofert: https://magnuszew.ezamawiajacy.pl/
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2025-02-24 11:00
8.4.) Termin związania ofertą: do 2025-03-25
INNE PRZETARGI MAGNUSZEW
więcej: przetargi MAGNUSZEW »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy pieczywa cz. I oraz ciast i ciastek -cz. II do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
- Dostawa artykułów spożywczych do szkół Gminy Gniezno _1
- Dostawa warzyw i owoców do Domu Pomocy Społecznej w Nowogardzie, oraz filii przy ul. Piłsudskiego 9, Nowogard
- Dostawy wędlin oraz mięsa drobiowego
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby wyżywienia uczniów Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 1 im. Marii Konopnickiej w Pruszczu Gdańskim
- Dostawy mięsa i przetworów mięsnych (sprawa nr 1/ZP/WTiZ/25)
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.