eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi LublinDostawa mięsa, wędlin i drobiu



Ogłoszenie z dnia 2021-07-07


Powiązane ogłoszenia:
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00106759 z dnia 2021-07-07

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 1 w Lublinie

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 431029234

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Staszica 16

1.5.2.) Miejscowość: Lublin

1.5.3.) Kod pocztowy: 20-081

1.5.4.) Województwo: lubelskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL814 - Lubelski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@spsk1.lublin.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://portal.smartpzp.pl/spsk1

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://portal.smartpzp.pl/spsk1

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa mięsa, wędlin i drobiu

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-5c049103-af11-11eb-911f-9ad5f74c2a25

2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00106759

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2021-07-07

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00048760/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: EO/EŻ-2738/25/21

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Szynka delikatesowa (lub szynka z liściem, lub wiśniowa)** Wędlina chuda, sporządzona z całych lub grubo mielonych mięśni, o zawartości białka nie mniej niż 15%, o zawartości tłuszczu nie więcej niż 20% na 100 g produktu, niedopuszczalne złogi tłuszczu lub ścięgien (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)
Szynka konserwowa (lub prasowana)**
Wędlina chuda, sporządzona z całych lub grubo mielonych mięśni, o zawartości białka nie mniej niż15%, a tłuszczu nie więcej niż 20% na 100 g produktu , niedopuszczalne złogi tłuszczu lub ścięgien.
(krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)

Polędwica drobiowa ( lub polędwica królewska)
Wędlina chuda, sporządzona z całych lub grubo mielonych mięśni piersiowych drobiu o zawartości białka nie mniej niż 15%, a tłuszczu nie więcej niż 20% na 100 g produktu, niedopuszczalne złogi tłuszczu lub ścięgien, (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)

Polędwica sopocka (lub polędwica wędzona)
Wędlina chuda, sporządzona z całych lub grubo mielonych mięśni o zawartości białka nie mniej niż 15%, a tłuszczu nie więcej niż 20% na 100 g produktu, niedopuszczalne złogi tłuszczu lub ścięgien (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)

Szynka drobiowa (lub szynka z piersi indyka). Wędlina chuda, sporządzona z całych lub grubo mielonych mięśni piersiowych drobiu o zawartości białka nie mniej niż 15%, a tłuszczu nie więcej niż 20% na 100 g produktu, niedopuszczalne złogi tłuszczu lub ścięgien (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)

Szynka wędzona. Wędlina chuda, otrzymana z całej części szynki lub łopatki wieprzowej o zawartości białka nie mniej niż 15%, a tłuszczu nie więcej niż 20%, niedopuszczalne złogi tłuszczu lub ścięgien (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)

Kiełbasa szynkowa. Kiełbasa czysto wieprzowa, chuda, grubo rozdrobniona (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)

Kiełbasa krakowska, wieprzowo – wołowa (krojona, opakowana próżniowo,
o wadze netto ok. 60g)
Golonka prasowana (lub kiełbasa golonkowa)**
(krojona, opakowana próżniowo,
o wadze netto ok. 60g)

Łopatka prasowana (lub pieczona)**
(krojona, opakowana próżniowo,
o wadze netto ok. 60g)

Baleron wędzony (krojony, opakowany próżniowo,
o wadze netto ok. 60g)
Kiełbasa zwyczajna. Kiełbasa wieprzowo – wołowa, parzona i wędzona, średnio rozdrobniona, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%.
Kiełbasa podwawelska (lub kiełbasa podlaska, lub kiełbasa śląska)**

Boczek wędzony, surowy bez żeberek

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.5.) Wartość części: 282513,84 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Udziec z kurczaka, świeży. Schłodzony (temp. 00 – 40 C), bez kości grzbietowej, o wadze ok. 0,20 kg, mięśnie i skóra czyste, jędrne, posiadające charakterystyczną barwę, pozbawione zasinień i krwawych wybroczyn
Filet z piersi kurczaka, świeży. Schłodzony (temp. 00 – 40 C), bez kości, bez skóry, dokładnie odfiletowany, pozbawiony chrząstek, kości mostkowych. Niedopuszczalna barwa szaro zielona lub inna nietypowa.
Korpus drobiowy świeży, schłodzony (temp. 00 – 40 C), ze skrzydłami i szyją.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.5.) Wartość części: 72624,30 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 241027,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 362570,25 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 241027,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Masarnia Ubojnie Zemat Zdzisław Trościańczyk i S-ka Sp. j.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: PL

7.3.4) Miejscowość: Wohyń

7.3.5) Kod pocztowy: 21-310

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-06-15

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 241027,50 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena lub koszt najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

2021-07-07 Biuletyn Zamówień PublicznychOgłoszenie o wyniku postępowania - - Dostawy

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.