Ogłoszenie z dnia 2021-07-09
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00062018/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-05-24
- 2021/BZP 00062018/02 - Ogłoszenie z dnia 2021-05-24 (po zmianach)
- 2021/BZP 00063966/01 - Modyfikacja z dnia 2021-05-25
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00109949 z dnia 2021-07-09 |
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa i montaż wyposażenia kuchni w budynku szkoły z internatem
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Zespół Szkół Mistrzostwa Sportowego w Zakopanem
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 49204000100000
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Droga do Olczy 26
1.5.2.) Miejscowość: Zakopane
1.5.3.) Kod pocztowy: 34-500
1.5.4.) Województwo: małopolskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL219 - Nowotarski
1.5.7.) Numer telefonu: 18 2013152
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@smszakopane.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.smszakopane.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://platformazakupowa.pl1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa i montaż wyposażenia kuchni w budynku szkoły z internatem2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-dfb3f57c-b7d2-11eb-911f-9ad5f74c2a25
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00109949
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-07-09
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00057311/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Dostawa i montaż wyposażenia kuchni w budynku szkoły z internatem
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00062018/02
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ZSMS.ZP.2.26.01.2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 163000 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa i montaż wyposażenia kuchni w budynku szkoły z internatem.
Szczegółowy zakres dostawy przedmiotu zamówienia określa projekt technologii kuchni wraz z opisem opracowany przez POLTECH Biuro Projektów z Nowego Targu, tabelaryczne zestawienie wyposażenia stanowi tabela zawarta w pkt II.3 SWZ. Nazwy producentów i modeli użyte w projekcie są przykładowe i stanowią odniesienie dla opisu danego urządzenia.
Szatnia personelu (Szafka odzieżowa BHP-1osobowa z przegrodą na odzież czystą i brudną)
Magazyn spożywczy (Szafa chłodnicza GN 2/1, 650l., stal nierdzewna, Szafa mroźnicza GN 2/1, 650l., stal nierdzewna; Regał magazynowy 4-półkowy aluminiowo-polietylenowy)
Magazyn warzyw (Regał magazynowy 4-półkowy aluminiowo-polietylenowy; Paleta z tworzywa)
Pomieszczenie środków czystości (Zlew porządkowy, podwieszany, otwór pod baterię, syfon, korek
Bateria zlewowa; Regał magazynowy 4-półkowy aluminiowo-polietylenowy)
Przygotowalnia jaj (Stół ze zlewem 1-komorowym, komora 400x400x200 z prawej, dolna półka, otwór pod baterię, dodatkowy rant prawy i lewy, z lewej występ blatu na 600 mm nad chłodziarkę
Bateria zlewowa; Naświetlacz do jaj, wsad 30 szt.; Chłodziarka na jaj; Umywalka do rąk, ścienna z mskownicą; Bateria umywalkowa)
Przygotowalnia warzyw i mięsa (Obieraczka do ziemniaków, wsad 9-12 kg, z separatorem obierzyn i bocznym pierścieniem ściernym; Basen 1-komorowy z maskownicą, komora 800x500x400 mm, otwór pod baterię, syfon, korek; Bateria prysznicowa z wylewką; Stół do pracy, dolna półka
Półka wisząca 2-poziomowa z regulacją wysokości; Stół do pracy, dolna półka, dodatkowy rant prawy
Półka wisząca 2-poziomowa z regulacją wysokości; Kloc do mięsa polietylenowy na podstawie nierdzewnej; Stół ze zlewem 1-komorowym, komora 500x500x250 z lewej, dolna półka, otwór pod baterię, syfon, korek, dodatkowy rant prawy; Bateria zlewowa; Stół do pracy, dolna półka
Półka wisząca 2-poziomowa z regulacją wysokości; Stól do pracy, dolna półka, prawy bok ścięty wg projektu; Umywalka do rąk, ścienna z mskownicą; Bateria umywalkowa)
Kuchnia (Stół ze zlewem 1-komorowym, komora 400x400x200 mm centralnie, otwór po baterię, syfon, korek, dodatkowy rant lewy; Bateria zlewowa; Półka wisząca 2-poziomowa z regulacją wysokości; Stół do pracy, dolna półka, dodatkowy rant prawy; Półka wisząca 2-poziomowa z regulacją wysokości; Basen 1-komorowy z maskownicą, komora 800x500x400 mm, otwór pod baterię, syfon, korek; Bateria prysznicowa z wylewką; Regał ociekowy na naczynia 4-półkowy, półki perforowane, styal nierdzewna; Stół ze zlewem 1-komorowym, komora 500x500x250 z lewej, dolna półka, otwór pod baterię, syfon, korek; Bateria zlewowa; Półka wisząca 2-poziomowa z regulacją wysokości
Stół do pracy, przelotowy, dolna półka; Nadstawka 2-poziomowa, neutralna; Stół do pracy, bol 3 szuflad; Piec konwekcyjno-parowy 6 x GN 1/1, eletryczny, sterowanie elektroniczne, automatyczne mycie iniekcja; Podstawa pod piec; Okap przyścienny z filtrami; Wózek kelnerski 3-półkowy
Stół do pracy, dolna półka, dodatkowy rant prawy; Bemar 3-komorowy, wolnostojący, niezależne sterowanie komór; Stół do pracy, dolna półka, dodatkowy rant prawy; Taboret gazowy; Kuchnia 6-palnikowa, gazowa na podstawie; Patelnia uchylna 80l., gazowa; Element neutralny; Okap przyścienny, trapezowy z filtrami i oświetleniem z filtrami; Szafa chłodnicza GN 2/1, 650l., stal nierdzewna; Umywalka do rąk, ścienna z mskownicą; Bateria umywalkowa
Zmywalnia naczyń stołowych (Stół załadowczy do zmywarki kapturowej ze zlewem 1-komorowym, komora 500x400x250 z prawej, zaczep z prawej, otwór pod baterię, syfon, korek; Bateria prysznicowa z wylewką; Zmywarka kapturowa do naczyń; Stół wyładowczy; Szafa przelotowa, drzwi suwne
Stól odkładczy, bez półki, otwór na odpadki, rant prawy i lewy; Pojemnik jezdny na odapdki 120l., Wózek kelnerski 3-półkowy
4.5.3.) Główny kod CPV: 39312000-2 - Urządzenia do przygotowania żywności
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 145736,56 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 246958,17 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 145736,56 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7342947479
7.3.3) Ulica: Zawiszy Czarnego 24
7.3.4) Miejscowość: Nowy Sącz
7.3.5) Kod pocztowy: 33-300
7.3.6.) Województwo: małopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
jakie przetargi wygrała firma
INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-06-29
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 145736,56 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2021-07-272021-07-09 Biuletyn Zamówień Publicznych | Ogłoszenie o wyniku postępowania - - Dostawy |
INNE PRZETARGI Z ZAKOPANEGO
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2025 roku - z podziałem na 6 części
- Administrowanie nieruchomościami gminnymi - 2 części
- Sukcesywna dzierżawa koncentratorów tlenu
- Świadczenie usług pralniczych dla Centralnego Ośrodka Sportu - Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej nr 5 im. Janusza Korczaka w Zakopanem
- Ochrona fizyczna obiektu TPN Kuźnice oraz monitorowanie obiektów TPN w roku 2025
więcej: przetargi w Zakopanem »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.