Ogłoszenie z dnia 2021-07-12
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00072849/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-06-02
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00110720 z dnia 2021-07-12 |
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawy warzyw, ziemniaków, jabłek i warzyw kiszonych do Aresztu Śledczego w Łodzi
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Areszt Śledczy w Łodzi
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000590409
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Smutna 21
1.5.2.) Miejscowość: Łódź
1.5.3.) Kod pocztowy: 91-729
1.5.4.) Województwo: łódzkie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL711 - Miasto Łódź
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: as_lodz@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
www.zp.sw.gov.pl1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawy warzyw, ziemniaków, jabłek i warzyw kiszonych do Aresztu Śledczego w Łodzi2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-ef0f45a6-c399-11eb-911f-9ad5f74c2a25
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00110720
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-07-12
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00072849/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DKW.2232.2.2021.SB
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 70400 PLN
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część I - Warzywa1) Marchew korzeń - 5500kg - odmiany jadalne do bezpośredniego spożycia, cechy dyskwalifikujące: nadgniłe, zaparzone, zapleśniałe, obcy smak i zapach, zwiędnięcie, uszkodzenie przez choroby lub szkodniki, silne uszkodzenia mechaniczne, pozostałości środków ochrony roślin. Średnica korzenia mierzona w najszerszym przekroju od 2,5 cm do 5 cm. Opakowanie – worki raszlowe od 10 do 15 kg. Marchew musi być zdrowa, świeża, bez naci, jędrna i czysta. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Termin przydatności do spożycia – 30 dni od daty dostawy.
2) Pietruszka korzeń 1200kg - odmiany jadalne, cechy dyskwalifikujące: objawy gnicia, zabrudzenia i zanieczyszczenia, uszkodzenia spowodowane chorobą lub szkodnikami, pęknięcia lub stłuczenia, obcy smak i zapach, pozostałości środków ochrony roślin. Średnica korzenia mierzona w najszerszym przekroju od 2,5 cm do 5 cm. Opakowanie – worki raszlowe od 10 do 15 kg. Pietruszka musi być zdrowa, jędrna, bez naci i czysta. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Termin przydatności do spożycia – 30 dni od daty dostawy.
3) Pietruszka z nacią 500kg - odmiany jadalne, cechy dyskwalifikujące: objawy gnicia, zabrudzenia i zanieczyszczenia, uszkodzenia spowodowane chorobą lub szkodnikami, pęknięcia lub stłuczenia, obcy smak i zapach, pozostałości środków ochrony roślin. Średnica korzenia mierzona w najszerszym przekroju od 2,5 cm do 5 cm. Opakowanie – pęczki od 3 do 5 kg. Pietruszka z nacią musi być zdrowa, jędrna i czysta, bez plam, pożółkłych i zaschniętych części, pędów kwiatostanowych i innych zanieczyszczeń obcych (części traw, chwastów), czysta, praktycznie wolna od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych, dopuszczalne jest nieznaczne zwiędnięcie, ale bez zmiany barwy pod warunkiem, że nie wpływa to na pogorszenie jakości i przydatności do spożycia produktu. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Termin przydatności do spożycia – 14 dni od daty dostawy.
4) Seler korzeń 1200kg - odmiany jadalne, cechy dyskwalifikujące: objawy gnicia, nadmierne zabrudzenia i zanieczyszczenia, wyrastający pęd kwiatostanu, obcy zapach lub smak, stłuczenia, puste przestrzenie na przekroju podłużnym, pozostałości środków ochrony roślin. Opakowanie – worki raszlowe od 10 do 15 kg. Seler musi być zdrowy, świeży, bez naci, jędrny i czysty. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Termin przydatności do spożycia – 30 dni od daty dostawy.
5) Seler z nacią 500kg - odmiany jadalne, cechy dyskwalifikujące: objawy gnicia, nadmierne zabrudzenia i zanieczyszczenia, obcy zapach lub smak, stłuczenia, puste przestrzenie na przekroju podłużnym, pozostałości środków ochrony roślin, bez pędów nasiennych, z usuniętymi nieświeżymi lub zwiędniętymi liśćmi oraz przyciętymi końcówkami liści. Opakowanie – pęczki od 3 do 5 kg. Seler z nacią musi być zdrowy, świeży, jędrny i czysty, dopuszczalne są niewielkie uszkodzenia liści spowodowane przez przylżeńce na liściach. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Termin przydatności do spożycia – 14 dni od daty dostawy.
6) Por (nie obcinany) 1000kg - odmiany jadalne, powyżej 2 cm, cechy dyskwalifikujące: objawy gnicia, zabrudzenia i zanieczyszczenia, uszkodzenia spowodowane chorobą lub szkodnikami, pęknięcia lub stłuczenia, obcy smak i zapach, pozostałości środków ochrony roślin. Opakowanie – pęczki od 3 do 5 kg. Por musi być zdrowy, jędrny i czysty, dopuszczalne są nieznaczne wady powierzchniowe, lekkie uszkodzenia liści spowodowane przez przylżeńce na liściach, nieznaczne pozostałości ziemi na łodydze pod warunkiem że nie wpływają one ujemnie na ogólny wygląd produktu. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Termin przydatności do spożycia – 30 dni od daty dostawy.
7) Kapusta biała 2000kg - odmiany jadalne do bezpośredniego spożycia, cechy dyskwalifikujące: zaparzenie, obcy smak i zapach, obecność szkodników i ich pozostałości, zgnicie, pozostałości środków ochrony roślin. Opakowanie – worki raszlowe do 25 kg. Kapusta musi być zdrowa, jędrna, niepopękana i czysta. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Termin przydatności do spożycia – 30 dni od daty dostawy.
8) Kapusta czerwona 750kg - odmiany jadalne do bezpośredniego spożycia, cechy dyskwalifikujące: zaparzenie, obcy smak i zapach, obecność szkodników i ich pozostałości, zgnicie, pozostałości środków ochrony roślin. Opakowanie – worki raszlowe do 25 kg. Kapusta musi być zdrowa, jędrna, niepopękana i czysta. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Termin przydatności do spożycia – 30 dni od daty dostawy.
9) Cebula średnica od 5 cm, 3500kg - cebula do bezpośredniego spożycia o średnicy od 5 cm, cechy dyskwalifikujące: zgnicie, obcy smak i zapach, uszkodzenia przez choroby i szkodniki, zapleśnienie, pozostałości środków ochrony roślin, silne uszkodzenia mechaniczne. Opakowanie – worki raszlowe od 10 do 15 kg. Cebula musi być zdrowa, jędrna, bez szczypioru i czysta. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Termin przydatności do spożycia – 30 dni od daty dostawy.
10) Burak ćwikłowy 2000kg- odmiany jadalne o średnicy powyżej 5 cm, cechy dyskwalifikujące: zaparzenie, obcy smak i zapach, nadgnicie, zwiędnięcie, zapleśnienie, pozostałości środków ochrony roślin, silne uszkodzenia mechaniczne. Opakowanie – worki raszlowe od 10 do 15 kg. Buraki muszą być zdrowe, jędrne, bez liści i czyste. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Termin przydatności do spożycia – 30 dni od daty dostawy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy
4.5.5.) Wartość części: 32150 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część II - Ziemniaki, 30000 kgZiemniaki - odmiany jadalne przeznaczone do bezpośredniego spożycia o średnicy od 5 cm. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Cechy dyskwalifikujące: zanieczyszczenia środkami ochrony roślin, zaparzenie, zapleśnienie, porośnięcie, obce zapachy, umyte – potęgowanie procesów gnilnych, silne uszkodzenia mechaniczne. Ziemniaki muszą być zdrowe i jędrne. Opakowanie – w workach siatkowych bezzwrotnych o wadze do 25 kilogramów. Termin przydatności do spożycia – 60 dni od daty dostawy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy
4.5.5.) Wartość części: 22500 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część III – Jabłka 120 – 150 g/szt.Jabłka, 2500kg - minimalna wielkość: 120 – 150 g/szt. Cechy dyskwalifikujące: gnicie, zanieczyszczenia obce, szkodniki, uszkodzenia od szkodników, obcy zapach i smak, z rozpadem miąższu, porażone miękką oparzelina chłodniową, zwiędnięte, uszkodzona skórka miąższu, zagrzybienie. Opakowanie - w skrzynkach do 20 kg. Jabłka muszą być zdrowe, jędrne i czyste. Termin przydatności do spożycia – 30 dni od daty dostawy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy
4.5.5.) Wartość części: 6250 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część IV - Warzywa kiszone1) Kapusta kiszona, 2500kg - produkt spożywczy z kapusty głowiastej białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej i poddanej naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej. Smak i zapach prawidłowy dla kapusty prawidłowo ukiszonej, aromatyczny, słono kwaśny. Wygląd soku: jasnoszary, opalizujący. Zawartość soku w stosunku do masy netto powinna odpowiadać 15% wag, tzn. lekko uciskana pokrywa się sokiem. Dopuszcza się stosowanie nasion kminku, kopru, kolendry, marchwi, jabłek i innych owoców jako przypraw roślinnych. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, smak mocno słony, niekwaśny, stęchły, niedostateczna ocena organoleptyczna produktu, objawy pleśni, psucia się, niedostateczna ilość soku (wysuszenie kapusty), obecność bakterii salmonelli, gronkowca chorobotwórczego, grupy coli, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości, uszkodzenia mechaniczne opakowań oraz ich zabrudzenia. Opakowanie jednostkowe należy pakować w beczki z tworzywa sztucznego, wkładka z worka polietylenowego (lub ewentualnie bez), beczki powinny być całkowicie wypełnione kapustą o wadze do 150 kg. Termin przydatności do spożycia – 30 dni od daty dostawy.
2) Ogórki kiszone, 2500kg - produkt spożywczy ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno - smakowych, zalanych zalewą z dodatkiem soli i poddanych naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej, z ewentualnym dodatkiem kwasu sorbowego – w przypadku stosowania opakowań niehermetycznych lub utrwalony w procesie pasteryzacji w opakowaniach hermetycznych. Opakowanie jednostkowe należy pakować w beczki z tworzywa sztucznego, wkładka z worka polietylenowego (lub ewentualnie bez), beczki powinny być całkowicie wypełnione ogórkami o wadze do 150 kg. Struktura: dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie. Smak i zapach charakterystyczny dla ogórków prawidłowo ukiszonych, aromatyczny, słono kwaśny. Ogórki powinny być twarde, o barwie oliwkowo zielonej, o różnych odcieniach, powierzchnia wolna od uszkodzeń mechanicznych, plam chorobowych, wielkości od 6 do 15 cm. Wygląd zalewy: od biało szarej do zielonkawo szarej, lekko mętny, dopuszcza się osad z przypraw (kopru, chrzanu, gorczycy, czosnku, itp.). Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, smak mocno słony, niekwaśny, stęchły, niedostateczna ocena organoleptyczna produktu, objawy pleśni, psucia się, ich nadmierna miękkość (komory nasienne wypełnione nieprawidłowo), obecność bakterii salmonelli, gronkowca chorobotwórczego, grupy coli, obecność szkodników żywych, martwych, oraz ich pozostałości, uszkodzenia mechaniczne opakowań oraz ich zabrudzenia. Termin przydatności do spożycia – 30 dni od daty dostawy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy
4.5.5.) Wartość części: 9500 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 20785 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 20785 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 20785 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gospodarstwo Rolne Ireneusz Walczak
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7752317507
7.3.3) Ulica: Tum 74
7.3.4) Miejscowość: Łęczyca
7.3.5) Kod pocztowy: 99-100
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-06-28
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 20785 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 3 miesiące
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 20100 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 23310 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 20100 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gospodarstwo Rolne Ireneusz Walczak
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7752317507
7.3.3) Ulica: Tum 74
7.3.4) Miejscowość: Łęczyca
7.3.5) Kod pocztowy: 99-100
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-06-28
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 20100 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 3 miesiące
Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Uzasadnienie prawne:
art. 226 ust. 1 pkt 3 ustawy Pzp. – Zamawiający odrzuca ofertę jeżeli jest niezgodna z przepisami ustawy.
art. 255 pkt 2 ustawy Pzp - Zamawiający unieważnia postępowanie o udzielenie zamówienia, jeżeli wszystkie złożone wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu albo oferty podlegały odrzuceniu.
art. 259 ustawy Pzp. - Jeżeli zamawiający dopuścił możliwość składania ofert częściowych, do unieważnienia w części postępowania o udzielenie zamówienia stosuje się przepisy art 255‒258.
Uzasadnienie faktyczne:
Przedmiotowe postępowanie zostało podzielone na cztery części. Zamawiający dopuścił możliwość składania ofert częściowych. Komisja przetargowa stwierdziła, że dla III części zamówienia, została złożona tylko jedna oferta przez wykonawcę: Zakład Przetwórstwa Warzyw Stanisław Połetek, ul. ks. Ściegiennego 17, 95-080 Tuszyn. Oferta została złożona w sposób nieprawidłowy. Plik z ofertą nie został opatrzony przez Wykonawcę: kwalifikowanym podpisem elektronicznym lub podpisem zaufanym lub podpisem osobistym. Stosownie do regulacji zawartej w art. 226 ust. 1 pkt 3 ustawy Pzp., Zamawiający odrzucił ofertę ww. wykonawcy, ponieważ jest ona niezgodna z przepisami ustawy.
Mając na uwadze powyższe Zamawiający na podstawie art. 255 pkt. 2 w związku z art 259 ustawy Pzp, unieważnia postępowanie o udzielenie zamówienia w części III – Jabłka, ponieważ w tej części zamówienia nie złożono żadnej oferty niepodlegającej odrzuceniu.
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 0
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 8085 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 8085 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 8085 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gospodarstwo Rolno-Warzywnicze Rafał Cieślak
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6181886788
7.3.3) Ulica: Wrocławska 141-143
7.3.4) Miejscowość: Kalisz
7.3.5) Kod pocztowy: 62-800
7.3.6.) Województwo: wielkopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-06-28
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 8085 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 3 miesiące
2021-07-12 Biuletyn Zamówień Publicznych | Ogłoszenie o wyniku postępowania - - Dostawy |
INNE PRZETARGI Z ŁODZI
- MZŻ.262.27.2024.Ż SUKCESYWNA DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH DO 32 ŻŁOBKÓW NA TERENIE ŁODZI
- Dostawa artykułów żywnościowych niezbędnych do sporządzania posiłków w stołówce, bufecie oraz café w Państwowej Wyższej Szkole Filmowej, Teatralnej i Telewizyjnej im. Leona Schillera w Łodzi
- Sukcesywne dostawy pieczywa na zlecenie Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łodzi
- Wykonanie robót budowlanych związanych z remontem systemów monitoringu wizyjnego w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych (PdOZ) w jednostkach podległych KWP w Łodzi.
- Zakup wraz z dostawą bonów towarowych dla pracowników Specjalistycznego Psychiatrycznego Zespołu Opieki Zdrowotnej w Łodzi.
- 38/2024 Sukcesywne dostarczanie preparatów dezynfekcyjnych do Miejskiego Centrum Medycznego im. dr. Karola Jonschera w Łodzi
więcej: przetargi w Łodzi »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przedszkola
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przedszkola
- Dostawa produktów żywnościowych dla Miejskiego Przedszkola nr 17 w Piekarach Śląskich
- Sukcesywna dostawa art. spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Wejherowie w roku 2025
- SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W RESKU W OKRESIE 01.01.2025 - 31.12.2025
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Kozuli w okresie: I-VI.2025
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.