Ogłoszenie z dnia 2025-02-25
Powiązane ogłoszenia:
- 2025/BZP 00019922/01 - Ogłoszenie z dnia 2025-01-09
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa przypraw do Zakładu Karnego w Koronowie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: ZAKŁAD KARNY
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000319629
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: BYDGOSKA 27
1.5.2.) Miejscowość: Koronowo
1.5.3.) Kod pocztowy: 86-010
1.5.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL613 - Bydgosko-toruński
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_koronowo@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-f78300bb-3b32-4331-89bb-e4dc17a62ccb1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa przypraw do Zakładu Karnego w Koronowie2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-f78300bb-3b32-4331-89bb-e4dc17a62ccb
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00119077
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-02-25
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00252955/03/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.2 Artykuły spożywcze
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00019922
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: D/Kw.2232.1.2025
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1) Herbata granulowana czarna w opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 40 kg – 800 kg, nomenklatura CPV: 15863000-5, PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004
2) Kawa zbożowe opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 25 kg – 800 kg, nomenklatura CPV: 15860000-4, PN-V-74029:2006
3) Pieprz ziarnisty czarny w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 150 kg, nomenklatura CPV: 15872100-2, PN-A – 86965:1997/Az1:2002
4) Sól drobnoziarnista w opakowaniach jednostkowych 1 -25 kg – 2 000 kg, nomenklatura CPV: 15872400-5, PN-C-84081-2:1998
5) Majeranek przetarty, suszony o swoistej barwie w opakowaniach jednostkowych 0,5-2 kg – 50 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A-86958:1997/Az1:2002
6) Ziele angielskie w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 50 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A – 86965:1997/Az1:2002
7) Jarzynka w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 250 kg nomenklatura CPV: 15871270-7,PN-A – 86965:1997/Az1:2002
8) Liść laurowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 30 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1,PN-A – 86965:1997/Az1:2002
9)Papryka ostra mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 20 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
10) Czosnek granulowany w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 40 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
11) Chrzan tarty w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15891900-9, PN-A – 86965:1997/Az1:2002
12) Żelatyna w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 2 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3,PN-A – 86955:1997/Az1:2002
13) Cynamon w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 10 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
14) Musztarda w opakowaniach 1-5 kg – 200 kg, nomenklatura CPV: 15871250-1, PN-A86964:2002/Az1:2004
15) Ketchup w opakowaniach 1-5 kg – 650 kg, nomenklatura CPV: 15871230-5, PN-A86964:2002/Az1:2004
16) Przyprawa uniwersalna do zup w płynie w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1 l– 1 500 l, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002
17) Ocet spirytusowy 10% w opakowaniach o pojemności 0,5 l – 300 l, nomenklatura CPV: 15871110-8, PN-EN-13188:2002/AC:2003
18) Majonez w opakowaniach o pojemności 0,8 – 2 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15871273-8, ,PN-A86964:2002/Az1:2004,
19) Budyń waniliowy bez cukru w opakowaniach 0,5-5 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6,
20) Kisiel truskawkowy bez cukru w opakowaniach nie mniejszych niż 5 kg – 20 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6,
21) Włoszczyzna suszona – 200 kg (minimum 5-składnikowa ), nomenklatura CPV: 03212000-0 PN- A-77603:2007,
22) Koncentrat pomidorowy 30 % – 2 000 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 4 800 g), nomenklatura CPV: 15331427-6, PN-75/A-77601
4.5.3.) Główny kod CPV: 15863000-5 - Herbata
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15860000-4 - Kawa, herbata i podobne produkty
15872100-2 - Pieprz
15872400-5 - Sól
15872300-4 - Zioła
15871270-7 - Mieszanki przypraw
15872000-1 - Zioła i przyprawy korzenne
15872200-3 - Przyprawy korzenne
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 49702,15 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 51941,16 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 49702,15 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Wytwórnia Koncentratów Spożywczych "DORO"
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5561006534
7.3.3) Ulica: ul. Młyńska
7.3.4) Miejscowość: Inowrocław
7.3.5) Kod pocztowy: 88-100
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH "DORO"
jakie przetargi wygrała firma
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH "DORO"
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-02-10
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 49702,15 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2025-02-10 do 2026-02-09INNE PRZETARGI Z KORONOWA
- Rozbudowa wraz z przebudową Zespołu Szkół o obiekt przedszkola z niezbędną infrastrukturą techniczną.
- Remont dachu pawilonu D w Zakładzie Karnym w Koronowie
- Budowa drogi w Łąsku Wielkim przy kościele
więcej: przetargi w Koronowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 5 w Andrychowie
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie
- Sukcesywne dostawy kawy, herbaty oraz innych artykułów spożywczych.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej dla Dorosłych "Prząśnik" w Brenniku w DRUGIEJ tercji roku 2025
- Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego drobiowego oraz wędlin.
- dostarczenie grzybów jadalnych, sosów i zup: przetworów sojowych; pieczywa; wyrobów półcukierniczych i cukierniczych; produktów mrożonych; czekolad i batonów; deserów; przypraw przetworzonych i przypraw naturalnych; kawy, kakao i herbaty do jednostek wojs
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.