Ogłoszenie z dnia 2021-07-28
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00094003/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-06-24
- 2021/BZP 00094003/02 - Ogłoszenie z dnia 2021-06-24 (po zmianach)
- 2021/BZP 00095650/01 - Modyfikacja z dnia 2021-06-25
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00129459 z dnia 2021-07-28 |
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Usługa hotelowo-gastronomiczna na potrzeby szkolenia „kurs nurkowania”
w ramach projektu „Wsparcie uczelni szansą na jej rozwój”
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000001471
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Konarskiego 2
1.5.2.) Miejscowość: Siedlce
1.5.3.) Kod pocztowy: 08-110
1.5.4.) Województwo: mazowieckie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL925 - Siedlecki
1.5.7.) Numer telefonu: 256431956
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: ewa.zanko@uph.edu.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.uph.edu.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://uph-edu.logintrade.net/1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Usługa hotelowo-gastronomiczna na potrzeby szkolenia „kurs nurkowania”w ramach projektu „Wsparcie uczelni szansą na jej rozwój”
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-14a8c662-d4e0-11eb-911f-9ad5f74c2a25
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00129459
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-07-28
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Tak
2.12.) Nazwa projektu lub programu:
Projekt „Wsparcie uczelni szansą na jej rozwój” współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Nr umowy o dofinansowanie projektu POWR.03.05.00-00-Z107/17-002.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00094003/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DZPZ.290.23.2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 24087,04 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelowo-gastronomicznej na potrzeby szkolenia „kurs nurkowania”.
3. Przedmiot zamówienia obejmuje:
Usługa hotelowo-gastronomiczna na potrzeby szkolenia „kurs nurkowania”.
Przedmiot zamówienia obejmuje:
1) 9 x nocleg ze śniadaniem:
w terminie 13-22 lipca 2021 r. - 12 osób,
Usługa winna być świadczona w obiekcie o kategorii co najmniej pensjonatu z co najmniej 6 pokojami
2-osobowymi (zgodnie z procedurą bezpieczeństwa w świetle Covid-19). Obiekt winien być wyposażony w węzeł sanitarny, posiadać bezpłatny dostęp do Internetu, a każdy z pokoi powinien posiadać odbiornik telewizyjny oraz dwa oddzielne łóżka. Miejsce pobytu winno być usytuowane w odległości do 1000 m od miejscowości Wejsuny 34, gdzie będzie się odbywał równoległe kurs nurkowania.Świadczenie usługi rozpocznie się 13 lipca 2021 r. o 14:00 i zakończy w dniu 22 lipca 2021 r. o godz. 13:00. W ramach usługi noclegowej winno być uwzględnione śniadanie składające się z m. in.: wędliny, sera, pieczywa białego i ciemnego, masła, jaja jako przystawka przynajmniej w jednej postaci, dżemu, herbaty, kawy, soku i wody
Zamawiający informuje iż liczba uczestników może ulec zmianie.
2) Wyżywienie dla 12 osób przez 10 dni w w/w terminie.
obiad – zupa, II danie - danie mięsne lub rybne, kompot lub woda
kolacja – kolacja jako stół szwedzki, składający się z jednego dania gorącego (mięso, ryba lub warzywa), wędlin, serów, pieczywa, kawy, herbaty, soków i wody.
Wykonawca jest zobowiązany do przygotowania posiłków dla faktycznej liczny uczestników szkolenia
Menu zostanie ustalone miedzy stronami na 3 dni przed rozpoczęciem świadczenia usługi.
4. Zamawiający zastrzega sobie prawo sprawdzenia obiektu przed rozpoczęciem świadczenia usługi.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55000000-0 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55511000-5 - Usługi bufetowe oraz usługi kawiarniane dla ograniczonej grupy klientów
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 21840,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 21840,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 21840,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiębiorstwo usługowo - turystyczne "Wejsunek" Kazimierz Zakrzewski
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 790115406
7.3.3) Ulica: Wejsuny 13b
7.3.4) Miejscowość: Ruciane-Nida
7.3.5) Kod pocztowy: 12-220
7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
jakie przetargi wygrała firma
Przedsiębiorstwo usługowo-turystyczne "Wejsunek" Kazimierz Zakrzewski
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-07-09
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 21840,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2021-07-13 do 2021-07-228.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia: w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
2021-07-28 Biuletyn Zamówień Publicznych | Ogłoszenie o wyniku postępowania - - Usługi |
INNE PRZETARGI Z SIEDLEC
- Dostawy leków do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Siedlcach
- Program kompleksowego wsparcia dla rodzin "Za życiem" - zadanie 2.4.
- Odławianie zwierząt bezdomnych i wolno żyjących (dzikich) z terenu Miasta Siedlce, opieka weterynaryjna nad odłowionymi zwierzętami i wolno żyjącymi kotami w 2025 roku
- Dostawa sprzętu specjalistycznego j.u. oraz wielorazowego użytku dla potrzeb Pododdziału Udarowego i Pracowni Radiologii Zabiegowej.
- Usługa ochrony fizycznej budynków, osób i mienia w obiektach Agencji Rozwoju Miasta Siedlce Sp. z o.o.
- Zakup i montaż wiat autobusowych z OZE oraz tablic dynamicznej informacji pasażerskiej, wykonanie przyłączy elektroenergetycznych dla tablic w formule "zaprojektuj i wybuduj"
więcej: przetargi w Siedlcach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- przygotowanie, dostawa i przekazanie do kuchenek oddziałowych posiłków żywieniowych dla pacjentów Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego i Rehabilitacji Medycznej
- Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby spotkań, konferencji i szkoleń
- Usługa cateringowa na potrzeby projektu ERASMUS+ The Bridge dla Wydziału Inżynierii Lądowej Politechniki Warszawskiej
- Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie przygotowania i dystrybucji posiłków na potrzeby Zespołu Opieki Zdrowotnej w Świętochłowicach sp. z o.o. w restrukturyzacji
- Świadczenie usług przygotowania i dostarczenia obiadów (wsparcie towarzyszące) dla uczestników projektu Centrum Usług Środowiskowych "WISIENKA 4",
- Usługa Cateringowa dla 30 podopiecznych Dziennego Domu Pomocy Senior+ w Boniewie
więcej: Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.