Ogłoszenie z dnia 2022-04-28
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00136548/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-04-27
- 2022/BZP 00136548/02 - Ogłoszenie z dnia 2022-04-27 (po zmianach)
- 2022/BZP 00239328/01 - Wynik z dnia 2022-07-05
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
„Usługa przygotowania, dostarczania i podawania gotowych posiłków w jednostkach organizacyjnych Powiatu Kętrzyńskiego” - na potrzeby PCE w Kętrzynie i ZS im. M.Rataja w Reszlu
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: CENTRUM USŁUG WSPÓLNYCH POWIATU KĘTRZYŃSKIEGO
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 362053243
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: ul. Pocztowa 13
1.4.2.) Miejscowość: Kętrzyn
1.4.3.) Kod pocztowy: 11-400
1.4.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL622 - Olsztyński
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: izabela.dados@starostwo.ketrzyn.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.cuw.starostwo.ketrzyn.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00138634
2.2.) Data ogłoszenia: 2022-04-28
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:
Ogłoszenie o zamówieniu,3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2022/BZP 00136548/01
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 1) Przed zmianą:
1. Przedmiot zamówienia to świadczenie usług, niezależnie dla każdej z jednostek organizacyjnych Powiatu Kętrzyńskiego, w okresie od 01.09.2022r. do 30.06.2023r. polegających na przygotowaniu, dostarczeniu oraz wydaniu posiłków uczniom i podopiecznym korzystającym z żywienia:
1) ZADANIE 1 - dostawa posiłków na rzecz Powiatowego Centrum Edukacyjne w Kętrzynie, wydawanie od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem przerw wakacyjnych i świątecznych oraz dni ustawowo wolnych od nauki tj. szacunkowo: ok. 183 dni żywieniowe w okresie od 01.09.2022r. do 30.06.2023r. czyli ok.: 15.555 śniadań, 10.980 obiadów, 10.980 kolacji, razem: 46.665 posiłków;
....
2. Wykonawca....przygotowuje oraz wydaje posiłki korzystając z opakowań i naczyń będących w dyspozycji Wykonawcy.
3. Wykonawca zobowiązany będzie do zagospodarowania odpadów pokonsumpcyjnych oraz ich utylizacji zgodnie z obowiązującymi przepisami, do zmywania oraz wyparzenia naczyń, sztućców, termosów itp.
4. Wykonawca celem realizacji zamówienia zobowiązany jest do zorganizowania we własnym zakresie i na własny koszt oraz zgodnie z obowiązującymi przepisami: kuchni (z zastrzeżeniem opisanym w pkt 5), niezbędnych środków transportu, urządzeń, narzędzi i wyposażenia oraz zorganizowania i utrzymania punktów przyjęcia oraz wydawania posiłków u poszczególnych Odbiorców usług.
5. Zasady realizacji zamówienia dotyczące lokalizacji kuchni do realizacji w/w usługi: w ZADANIU 1 i ZADANIU 2 posiłki BEZWZGLĘDNIE mają być przygotowywane w kuchniach znajdujących się w odpowiednich obiektach Odbiorców usług wskazanych w ust. 1 pkt 1 i 2.
UWAGA: dla każdego z Zadań odrębna lokalizacja – zaznacza się, że dzierżawa pomieszczeń nie jest przedmiotem niniejszego postępowania, ale nie zawarcie umowy dzierżawy kuchni jest równoznaczne z niespełnieniem warunku zamówienia i odrzuceniem oferty na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 Pzp.
7. Przedmiot zamówienia zawarty jest w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym zał. nr 9 do SWZ, informacja o pomieszczeniach podlegających dzierżawie w zał. nr 10 do SWZ a warunki realizacji zamówienia zostały opisane w projekcie umowy stanowiącym zał. nr 8 do SWZ.
Numeracja ustępów zgodna z SWZ, więcej w rozdz. V SWZ.
Po zmianie:
1. Przedmiot zamówienia to świadczenie usług, niezależnie dla każdej z jednostek organizacyjnych Powiatu Kętrzyńskiego, w okresie od 01.09.2022r. do 30.06.2023r. polegających na przygotowaniu, dostarczeniu oraz wydaniu posiłków uczniom i podopiecznym korzystającym z żywienia:
1) ZADANIE 1 - dostawa posiłków na rzecz Powiatowego Centrum Edukacyjne w Kętrzynie, wydawanie od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem przerw wakacyjnych i świątecznych oraz dni ustawowo wolnych od nauki tj. szacunkowo: ok. 183 dni żywieniowe w okresie od 01.09.2022r. do 30.06.2023r. czyli ok.: 10.980 śniadań, 10.980 obiadów, 10.980 kolacji, razem: 32.940 posiłków;
....
2. Wykonawca....przygotowuje oraz wydaje posiłki korzystając z opakowań i naczyń będących w dyspozycji Wykonawcy.
3. Wykonawca zobowiązany będzie do zagospodarowania odpadów pokonsumpcyjnych oraz ich utylizacji zgodnie z obowiązującymi przepisami, do zmywania oraz wyparzenia naczyń, sztućców, termosów itp.
4. Wykonawca celem realizacji zamówienia zobowiązany jest do zorganizowania we własnym zakresie i na własny koszt oraz zgodnie z obowiązującymi przepisami: kuchni (z zastrzeżeniem opisanym w pkt 5), niezbędnych środków transportu, urządzeń, narzędzi i wyposażenia oraz zorganizowania i utrzymania punktów przyjęcia oraz wydawania posiłków u poszczególnych Odbiorców usług.
5. Zasady realizacji zamówienia dotyczące lokalizacji kuchni do realizacji w/w usługi: w ZADANIU 1 i ZADANIU 2 posiłki BEZWZGLĘDNIE mają być przygotowywane w kuchniach znajdujących się w odpowiednich obiektach Odbiorców usług wskazanych w ust. 1 pkt 1 i 2.
UWAGA: dla każdego z Zadań odrębna lokalizacja – zaznacza się, że dzierżawa pomieszczeń nie jest przedmiotem niniejszego postępowania, ale nie zawarcie umowy dzierżawy kuchni jest równoznaczne z niespełnieniem warunku zamówienia i odrzuceniem oferty na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 Pzp.
7. Przedmiot zamówienia zawarty jest w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym zał. nr 9 do SWZ, informacja o pomieszczeniach podlegających dzierżawie w zał. nr 10 do SWZ a warunki realizacji zamówienia zostały opisane w projekcie umowy stanowiącym zał. nr 8 do SWZ.
Numeracja ustępów zgodna z SWZ, więcej w rozdz. V SWZ.
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 2) Przed zmianą:
1. Przedmiot zamówienia to świadczenie usług, niezależnie dla każdej z jednostek organizacyjnych Powiatu Kętrzyńskiego, w okresie od 01.09.2022r. do 30.06.2023r. polegających na przygotowaniu, dostarczeniu oraz wydaniu posiłków uczniom i podopiecznym korzystającym z żywienia:
...
2) ZADANIE 2 - dostawa posiłków na rzecz Zespołu Szkół im. Macieja Rataja w Reszlu, wydawanie od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem przerw wakacyjnych i świątecznych oraz dni ustawowo wolnych od nauki tj. szacunkowo: ok. 183 dni żywieniowe w okresie od 01.09.2022r. do 30.06.2023r. czyli ok.: 10.980 śniadań, 10.980 obiadów, 10.980 kolacji, razem: 32.940 posiłków.
2. Wykonawca... przygotowuje oraz wydaje posiłki korzystając z opakowań i naczyń będących w dyspozycji Wykonawcy.
3. Wykonawca zobowiązany będzie do zagospodarowania odpadów pokonsumpcyjnych oraz ich utylizacji zgodnie z obowiązującymi przepisami, do zmywania oraz wyparzenia naczyń, sztućców, termosów itp.
4. Wykonawca celem realizacji zamówienia zobowiązany jest do zorganizowania we własnym zakresie i na własny koszt oraz zgodnie z obowiązującymi przepisami: kuchni (z zastrzeżeniem opisanym w pkt 5), niezbędnych środków transportu, urządzeń, narzędzi i wyposażenia oraz zorganizowania i utrzymania punktów przyjęcia oraz wydawania posiłków u poszczególnych Odbiorców usług.
5. Zasady realizacji zamówienia dotyczące lokalizacji kuchni do realizacji w/w usługi: .... i ZADANIU 2 posiłki BEZWZGLĘDNIE mają być przygotowywane w kuchniach znajdujących się w odpowiednich obiektach Odbiorców usług wskazanych w ust. 1 pkt 1 i 2.
UWAGA: dla każdego z Zadań odrębna lokalizacja – zaznacza się, że dzierżawa pomieszczeń nie jest przedmiotem niniejszego postępowania, ale nie zawarcie umowy dzierżawy kuchni jest równoznaczne z niespełnieniem warunku zamówienia i odrzuceniem oferty na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 Pzp.
7. Przedmiot zamówienia zawarty jest w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym zał. nr 9 do SWZ, informacja o pomieszczeniach podlegających dzierżawie w zał. nr 10 do SWZ a warunki realizacji zamówienia zostały opisane w projekcie umowy stanowiącym zał. nr 8 do SWZ.
Numeracja ustępów zgodna z SWZ, więcej w rozdz. V SWZ.
Po zmianie:
1. Przedmiot zamówienia to świadczenie usług, niezależnie dla każdej z jednostek organizacyjnych Powiatu Kętrzyńskiego, w okresie od 01.09.2022r. do 30.06.2023r. polegających na przygotowaniu, dostarczeniu oraz wydaniu posiłków uczniom i podopiecznym korzystającym z żywienia:
...
2) ZADANIE 2 - ZADANIE 2 - dostawa posiłków na rzecz Zespołu Szkół im. Macieja Rataja w Reszlu, wydawanie od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem przerw wakacyjnych i świątecznych oraz dni ustawowo wolnych od nauki tj. szacunkowo: ok. 183 dni żywieniowe w okresie od 01.09.2022r. do 30.06.2023r. czyli ok.: 15.555 śniadań, 15.555 obiadów, 15.555 kolacji, razem: 46.665 posiłków.
2. Wykonawca... przygotowuje oraz wydaje posiłki korzystając z opakowań i naczyń będących w dyspozycji Wykonawcy.
3. Wykonawca zobowiązany będzie do zagospodarowania odpadów pokonsumpcyjnych oraz ich utylizacji zgodnie z obowiązującymi przepisami, do zmywania oraz wyparzenia naczyń, sztućców, termosów itp.
4. Wykonawca celem realizacji zamówienia zobowiązany jest do zorganizowania we własnym zakresie i na własny koszt oraz zgodnie z obowiązującymi przepisami: kuchni (z zastrzeżeniem opisanym w pkt 5), niezbędnych środków transportu, urządzeń, narzędzi i wyposażenia oraz zorganizowania i utrzymania punktów przyjęcia oraz wydawania posiłków u poszczególnych Odbiorców usług.
5. Zasady realizacji zamówienia dotyczące lokalizacji kuchni do realizacji w/w usługi: .... i ZADANIU 2 posiłki BEZWZGLĘDNIE mają być przygotowywane w kuchniach znajdujących się w odpowiednich obiektach Odbiorców usług wskazanych w ust. 1 pkt 1 i 2.
UWAGA: dla każdego z Zadań odrębna lokalizacja – zaznacza się, że dzierżawa pomieszczeń nie jest przedmiotem niniejszego postępowania, ale nie zawarcie umowy dzierżawy kuchni jest równoznaczne z niespełnieniem warunku zamówienia i odrzuceniem oferty na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 Pzp.
7. Przedmiot zamówienia zawarty jest w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym zał. nr 9 do SWZ, informacja o pomieszczeniach podlegających dzierżawie w zał. nr 10 do SWZ a warunki realizacji zamówienia zostały opisane w projekcie umowy stanowiącym zał. nr 8 do SWZ.
Numeracja ustępów zgodna z SWZ, więcej w rozdz. V SWZ.
INNE PRZETARGI Z KĘTRZYNA
- Wykonanie robót budowlanych w ramach zadania pn.: "Remont izolacji przeciwwilgociowej budynku administracyjnego i garażowego Placówki SG w m. Gołdap"
- Dostawa pomocy dydaktycznych na potrzeby unowocześnienia procesu nauczania w PCE w Kętrzynie w postaci urządzeń, sprzętu, mebli i materiałów dydaktycznych w ramach projektu ,,Smakowita Przemiana"
więcej: przetargi w Kętrzynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- usługi cateringowe podczas Krajowych dni Pola
- Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkoły Podstawowej Nr 83 im. Jana Kasprowicza we Wrocławiu
- Świadczenie usług cateringowych
- Wybór wykonawcy usługi żywienia na rzecz dzieci uczęszczających do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 22 w skład, którego wchodzi Szkoła Podstawowa nr 66 oraz Przedszkole nr 27 we Wrocławiu
- Świadczenie usługi gastronomicznej w formie przygotowania i dostarczenia ciepłych posiłków dla uczestników Centrum Integracji Społecznej w Kościerzynie w ramach projektu pn. "Krok po kroku do pracy"
- Usługa całodobowego dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.