Ogłoszenie z dnia 2025-03-19
Powiązane ogłoszenia:
- 2025/BZP 00036469/01 - Ogłoszenie z dnia 2025-01-15
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Zakup i dostawa wyposażenia pracowni gastronomicznej-02 do Zespołu Szkół Zawodowych w Przeworsku-2
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Zespół Szkół Zawodowych im. Króla Jana III Sobieskiego w Przeworsku
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 651421766
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Krasickiego 9
1.5.2.) Miejscowość: Przeworsk
1.5.3.) Kod pocztowy: 37-200
1.5.4.) Województwo: podkarpackie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL822 - Przemyski
1.5.7.) Numer telefonu: 166487574
1.5.8.) Numer faksu: 166487406
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zszprzeworsk@gmail.com
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsz.przeworsk.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://zszprzeworsk.logintrade.net/zapytania_email,187544,d10827b7ae16b1ce2f878213b33ebf2b.html1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Zakup i dostawa wyposażenia pracowni gastronomicznej-02 do Zespołu Szkół Zawodowych w Przeworsku-22.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-d1045aae-6979-4452-b14d-67631b76138e
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00153734
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-03-19
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00359562/04/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.3 Zakup i dostawa wyposażenia pracowni gastronomicznej 02 do Zespołu Szkół Zawodowych w Przeworsku
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Tak
2.12.) Nazwa projektu lub programu:
Zamówienie współfinansowane środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Podkarpacia 2021-2027, Priorytet 7/FEPK.07 Kapitał ludzki gotowy do zmian, Działanie 07.13 Szkolnictwo zawodowe w ramach projektu „Fachowcy jutra – dzisiaj kształcenie jutro zawodowy sukces”2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00036469
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ZSZ-KA.26.01.2025
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 60851,85 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa nowego, nieużywanego wyposażenia pracowni gastronomicznej do Zespołu SzkółZawodowych w Przeworsku w ramach projektu „Fachowcy jutra – dzisiaj kształcenie jutro zawodowy sukces”
współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Fundusze Europejskie dla
Podkarpacia 2021-2027, Priorytet 7/FEPK.07 Kapitał ludzki gotowy do zmian, Działanie 07.13 Szkolnictwo zawodowe.
W skład wyposażenia pracowni gastronomicznej wchodzą:
Część 1 – Dostawa urządzeń kuchennych, zastaw stołowych, sztućców, pozostałego wyposażenia kuchennego:
1) Shaker do koktajli mlecznych - 1 szt.
2) Maszynka do mielenia mięsa - 2 szt.
3) Wielofunkcyjne urządzenie kuchenne - 2 szt.
4) Urządzenie do waty cukrowej z pokrywą - 1 szt.
5) Urządzenie do popcornu z szufelką - 1 szt.
6) Elektryczny spieniacz do mleka - 1 szt.
7) Zaparzacz przelewowy do kawy z filtrem papierowy – 1 szt.
8) Tamper – 2 szt.
9) Podgrzewacz rolkowy do parówek jednostrefowy z pokrywą szklaną – 1 szt.
10) Waga kuchenna LED z legalizacją – 2 szt.
11) Podgrzewacz elektryczny GN 1/1 – 2 szt.
12) Podgrzewacz na pastę okrągły – 1 szt.
13) Termos do transportu żywności – 1 szt.
14) Dzbanek szklany – 10 szt.
15) Kubek szklany – 48 szt.
16) Salaterka szklana – 20 szt.
17) Filiżanka ze spodkiem – 18 szt.
18) Miseczka do zapiekania /kokilka – 24 szt.
19) Koszyk do pieczywa z pokrywą GN 2/3 – 2 szt.
20) Dzbanek do spieniania mleka 0,6 L – 2 szt.
21) Dzbanek do spieniania mleka 0,9 L – 2 szt.
22) Łyżka przystawkowa z melaminy – 15 szt.
23) Łyżka przystawkowa z melaminy – 15 szt.
24) Stojak na talerze – 2 szt.
25) Taca bankietowa GN 1/4 - 4 szt.
26) Taca bankietowa GN 2/4 – 2 szt.
27) Taca bankietowa GN 1/3 – 4 szt.
28) Patera do ciasta kwadratowa – 2 szt.
29) Patera do ciasta kwadratowa – 2 szt.
30) Taca bankietowa GN 1/1 ze skośnym rantem ze stali nierdzewnej – 2 szt.
31) Pokrywa roltop GN 1/1przeźroczysta – 1 szt.
32) Pokrywa uchylna GN 1/1 przeźroczysta – 1 szt.
33) Shaker do koktajli 3-częściowy – 2 szt.
34) Shaker Bostoński – 3 szt.
35) Młynek do odpadków – 2 szt.
36) Szklanka Latino – 18 szt.
37) Otwieracz do butelek – 15 szt.
38) Dyspenser do serwetek – 4 szt.
39) Klipsy z rzepem do mocowania skirtingów – 150 szt.
40) Wazon szklany Martini Klasyczny – 12 szt.
41) Kawiarka klasyczna – 2 szt.
42) Rózga do mieszania z 8 wrzecionami – 10 szt.
43) Stolnica drewniana jednostronna – 10 szt.
44) Wałek do ciasta obrotowy – 10 szt.
45) Worki do szprycowania antypoślizgowe – 200 szt.
46) Końcówki do rękawów karbowane – 2 szt.
47) Łyżeczka do herbaty – 120 szt.
48) Widelec stołowy – 120 szt.
49) Łyżka stołowa – 120 szt.
50) Nóż stołowy – 120 szt.
51) Łyżeczka do kawy – 120 szt.
52) Widelczyk do ciasta – 120 szt.
53) Kruszarka do lodu manualna – 1 szt.
54) Pucharek skośny – 30 szt.
55) Ekspozytor - trybuna bufetowa – 1 szt.
56) Ekspozytor – trybuna bufetowa 1/4 koła – 2 szt.
57) Zapaska kelnerska – 12 szt.
58) Elegancka koszula damska taliowana, rozmiar M – 5 szt.
59) Elegancka koszula damska taliowana, rozmiar L – 5 szt.
60) Koszula kelnerska męska, rozmiar L – 2 szt.
61) Deska do krojenia HACCP GN 1/2 kolor zielony – 10 szt.
62) Deska do krojenia HACCP GN 1/2 kolor czerwony – 10 szt.
63) Deska do krojenia HACCP GN 1/2 kolor żółty – 10 szt.
64) Koszyk do serwowania – 10 szt.
65) Koszyk do serwowania – 4 szt.
66) Syfon do bitej śmietany 0,5 l z nabojami – 2 szt.
67) Fontanna do czekoladowego fondue – 1 szt.
68) Taca cukiernicza ekspozycyjna – 4 szt.
69) Mata do pieczenia – 10 szt.
70) Stół cateringowy – 6 szt.
71) Stolik koktajlowy okrągły – 2 szt.
72) Obrus prostokątny – 6 szt.
73) Obrus okrągły – 2 szt.
74) Talerz płytki – 54 szt.
75) Talerz głęboki – 54 szt.
76) Talerz deserowy – 54 szt.
77) Forma do tarty okrągła – 10 szt.
78) Zestaw form do tartaletek – 12 szt.
79) Blacha do pieczenia nieprzywieralna – 10 szt.
80) Rękaw cukierniczy silikonowy – 2 szt.
81) Blacha do pieczenia nieprzywieralna – 10 szt.
82) Frytownica beztłuszczowa – 1 szt.
4.5.3.) Główny kod CPV: 39221000-7 - Sprzęt kuchenny
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
39711000-9 - Elektryczny sprzęt gospodarstwa domowego do użytku ze środkami spożywczymi
42210000-1 - Maszyny do przetwarzania żywności, napojów i tytoniu
39220000-0 - Sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe
39510000-0 - Wyroby włókiennicze w rodzaju używanych w gospodarstwie domowym
4.5.5.) Wartość części: 44838,60 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa nowego, nieużywanego wyposażenia pracowni gastronomicznej do Zespołu SzkółZawodowych w Przeworsku w ramach projektu „Fachowcy jutra – dzisiaj kształcenie jutro zawodowy sukces”
współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Fundusze Europejskie dla
Podkarpacia 2021-2027, Priorytet 7/FEPK.07 Kapitał ludzki gotowy do zmian, Działanie 07.13 Szkolnictwo zawodowe.
W skład wyposażenia pracowni gastronomicznej wchodzą:
Część 2 – Dostawa monitorów interaktywnych:
1) Monitor interaktywny 75 ”– 1 szt.
2) Monitor interaktywny 65 ” + statyw na kółkach – 1 szt.
4.5.3.) Główny kod CPV: 32322000-6 - Urządzenia multimedialne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
30231320-6 - Monitory dotykowe
4.5.5.) Wartość części: 16013,25 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 256 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Z uwagi na błąd przy obliczaniu terminów przy wszczęciu przedmiotowego postępowania polegający na jego wszczęciu przed upływem terminu na wniesienie odwołania w uprzednio prowadzonym postępowaniu na ten sam przedmiot zamówienia w związku wpłynięciem odwołania co powoduje, że prowadzenie niniejszego postępowania jest nieuzasadnione.
W związku z tym zamawiający, zgodnie z art. 256 Pzp unieważnia postępowanie o udzielenie zamówienia, mając na uwadze, że unieważnienie to następuje przed upływem terminu składania ofert, gdyż wystąpiły okoliczności powodujące, że dalsze prowadzenie postępowania jest nieuzasadnione.
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 256 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Z uwagi na błąd przy obliczaniu terminów przy wszczęciu przedmiotowego postępowania polegający na jego wszczęciu przed upływem terminu na wniesienie odwołania w uprzednio prowadzonym postępowaniu na ten sam przedmiot zamówienia w związku wpłynięciem odwołania co powoduje, że prowadzenie niniejszego postępowania jest nieuzasadnione.
W związku z tym zamawiający, zgodnie z art. 256 Pzp unieważnia postępowanie o udzielenie zamówienia, mając na uwadze, że unieważnienie to następuje przed upływem terminu składania ofert, gdyż wystąpiły okoliczności powodujące, że dalsze prowadzenie postępowania jest nieuzasadnione.
INNE PRZETARGI Z PRZEWORSKA
- Dostawa aparatu do znieczulania
- Opracowanie dokumentacji projektowej na przebudowę drogi powiatowej P1274 R Zawisłocze Trynieckie - Chodaczów polegającej na budowie chodnika
- Wymiana urządzeń UTM
więcej: przetargi w Przeworsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Wyposażenie nowopowstałego budynku Centrum Sportu, Edukacji i Kultury w Kwiatkowicach
- Sukcesywne dostawy artykułów chemicznych, artykułów jednorazowych oraz środków czystości na potrzeby Podkarpackiego Zespołu Placówek Wojewódzkich w Rzeszowie, zamówienie z podziałem na 5 części
- Dostawa wyposażenia, pomocy dydaktycznych, edukacyjnych dla potrzeb uczniów ze specjalnymi potrzebami w tym w szczególności z niepełnosprawnością
- Dostawa wyposażenia do pracowni zawodowych szkół powiatowych
- Dostawa sprzętu komputerowego, oprogramowania, dronów i wyposażenia fotograficznego w ramach projektu 'Kompleksowy program rozwoju kształcenia zawodowego w Powiecie Ostrowskim" finansowanego z WRPO
- Zakup pomocy dydaktycznych i wyposażenia niezbędnych do realizacji zajęć z uczniami w ramach projektu ,,Wzmocnienie kompetencji uczniów w szkołach podstawowych w Gminie Gąbin"
więcej: Monitory dotykowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.