eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SosnowiecUsługa Cateringową dla uczestników projektu Sosnowieckiego Szpitala Miejskiego Sp. z o.o. w restrukturyzacji - program w ramach realizacji projektu "DDOM w Sosnowieckim Szpitalu Miejskim"



Ogłoszenie z dnia 2022-05-17


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Usługa Cateringową dla uczestników projektu Sosnowieckiego Szpitala Miejskiego Sp. z o.o. w restrukturyzacji – program w ramach realizacji projektu „DDOM w Sosnowieckim Szpitalu Miejskim”

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Sosnowiecki Szpital Miejski Sp. z o.o. w restrukturyzacji

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 240837054

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Szpitalna 1

1.4.2.) Miejscowość: Sosnowiec

1.4.3.) Kod pocztowy: 41-219

1.4.4.) Województwo: śląskie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22B - Sosnowiecki

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zamowieniapubliczne@szpital.sosnowiec.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.sosnowiec.pl

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - osoba prawna, o której mowa w art. 4 pkt 3 ustawy (podmiot prawa publicznego)

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00162976

2.2.) Data ogłoszenia: 2022-05-17

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2022/BZP 00155296/01

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

5.4. Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu

Przed zmianą:
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, dotyczące:
2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów - warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że:
- posiada decyzję wydaną przez właściwy Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny o zatwierdzeniu obiektu, w którym będą sporządzane posiłki dla Zamawiającego do prowadzenia działalności w zakresie produkcji posiłków od surowca do produktu gotowego i wprowadzenia do obrotu w ramach żywienia osób
- posiada zaświadczenie wydane przez właściwy Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny potwierdzający opracowanie i wdrożenie w obiekcie Wykonawcy systemu HACCP
3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej – zamawiający nie określa warunku w tym zakresie;
4) zdolności technicznej lub zawodowej - warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że:
- w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał, wykonuje minimum jedno zamówienie polegające na świadczeniu usługi cateringowej polegającej na dostarczaniu posiłków dla minimum 20 osób (dziennie od poniedziałku do piątku) przez okres co najmniej 3 miesiące,
- posiada środki transportu do przewozu posiłków, którymi Wykonawca będzie realizował usługę cateringową są przystosowane i spełniają wymagania prawne obowiązujące w tym zakresie

Po zmianie:
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, dotyczące:
2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów - warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że:
- posiada decyzję wydaną przez właściwy Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny o zatwierdzeniu obiektu, w którym będą sporządzane posiłki dla Zamawiającego do prowadzenia działalności w zakresie produkcji posiłków od surowca do produktu gotowego i wprowadzenia do obrotu w ramach żywienia osób
- posiada zaświadczenie wydane przez właściwy Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny potwierdzający opracowanie i wdrożenie w obiekcie Wykonawcy systemu HACCP lub Certyfikat HACCP wydany przez certyfikowaną jednostkę akredytacyjną potwierdzającą opracowanie i wdrożenie systemu w obiekcie w obiekcie Wykonawcy
3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej – zamawiający nie określa warunku w tym zakresie;
4) zdolności technicznej lub zawodowej - warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że:
- w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał, wykonuje minimum jedno zamówienie polegające na świadczeniu usługi cateringowej polegającej na dostarczaniu posiłków dla minimum 20 osób (dziennie od poniedziałku do piątku) przez okres co najmniej 3 miesiące,
- posiada środki transportu do przewozu posiłków, którymi Wykonawca będzie realizował usługę cateringową są przystosowane i spełniają wymagania prawne obowiązujące w tym zakresie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.