Ogłoszenie z dnia 2022-05-17
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00155296/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-05-12
- 2022/BZP 00157663/01 - Modyfikacja z dnia 2022-05-13
- 2022/BZP 00218212/01 - Wynik z dnia 2022-06-22
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Usługa Cateringową dla uczestników projektu Sosnowieckiego Szpitala Miejskiego Sp. z o.o. w restrukturyzacji – program w ramach realizacji projektu „DDOM w Sosnowieckim Szpitalu Miejskim”
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Sosnowiecki Szpital Miejski Sp. z o.o. w restrukturyzacji
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 240837054
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Szpitalna 1
1.4.2.) Miejscowość: Sosnowiec
1.4.3.) Kod pocztowy: 41-219
1.4.4.) Województwo: śląskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22B - Sosnowiecki
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zamowieniapubliczne@szpital.sosnowiec.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.sosnowiec.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - osoba prawna, o której mowa w art. 4 pkt 3 ustawy (podmiot prawa publicznego)
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00162976
2.2.) Data ogłoszenia: 2022-05-17
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2022/BZP 00155296/01
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.4. Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu Przed zmianą:
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, dotyczące:
2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów - warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że:
- posiada decyzję wydaną przez właściwy Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny o zatwierdzeniu obiektu, w którym będą sporządzane posiłki dla Zamawiającego do prowadzenia działalności w zakresie produkcji posiłków od surowca do produktu gotowego i wprowadzenia do obrotu w ramach żywienia osób
- posiada zaświadczenie wydane przez właściwy Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny potwierdzający opracowanie i wdrożenie w obiekcie Wykonawcy systemu HACCP
3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej – zamawiający nie określa warunku w tym zakresie;
4) zdolności technicznej lub zawodowej - warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że:
- w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał, wykonuje minimum jedno zamówienie polegające na świadczeniu usługi cateringowej polegającej na dostarczaniu posiłków dla minimum 20 osób (dziennie od poniedziałku do piątku) przez okres co najmniej 3 miesiące,
- posiada środki transportu do przewozu posiłków, którymi Wykonawca będzie realizował usługę cateringową są przystosowane i spełniają wymagania prawne obowiązujące w tym zakresie
Po zmianie:
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, dotyczące:
2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów - warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że:
- posiada decyzję wydaną przez właściwy Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny o zatwierdzeniu obiektu, w którym będą sporządzane posiłki dla Zamawiającego do prowadzenia działalności w zakresie produkcji posiłków od surowca do produktu gotowego i wprowadzenia do obrotu w ramach żywienia osób
- posiada zaświadczenie wydane przez właściwy Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny potwierdzający opracowanie i wdrożenie w obiekcie Wykonawcy systemu HACCP lub Certyfikat HACCP wydany przez certyfikowaną jednostkę akredytacyjną potwierdzającą opracowanie i wdrożenie systemu w obiekcie w obiekcie Wykonawcy
3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej – zamawiający nie określa warunku w tym zakresie;
4) zdolności technicznej lub zawodowej - warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że:
- w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał, wykonuje minimum jedno zamówienie polegające na świadczeniu usługi cateringowej polegającej na dostarczaniu posiłków dla minimum 20 osób (dziennie od poniedziałku do piątku) przez okres co najmniej 3 miesiące,
- posiada środki transportu do przewozu posiłków, którymi Wykonawca będzie realizował usługę cateringową są przystosowane i spełniają wymagania prawne obowiązujące w tym zakresie
INNE PRZETARGI Z SOSNOWCA
- "Cykliczny zakup i dostawy środków czystości dla obiektów MOSiR Sosnowiec w roku 2025"
- "Dostawa sprzętu komputerowego"
- ZP-2200-47/24 DOSTAWA ODCZYNNIKÓW DO BADAŃ BIOCHEMICZNYCH
- Konserwacja i utrzymanie boisk o nawierzchni trawiastej na terenie obiektów MOSiR Sosnowiec
- Ochrona fizyczna obiektów i mienia Miejskiego Przedsiębiorstwa Gospodarki Odpadami Sp. z o.o. w Sosnowcu
- ZP-2200-45/24 DOSTAWA ODCZYNNIKÓW LABORATORYJNYCH WRAZ Z DZIERŻAWĄ ANALIZATORA ORAZ DROBNEGO SPRZĘTU LABORATORYJNEGO
więcej: przetargi w Sosnowcu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługę cateringu - przygotowanie i dostawę gotowych posiłków do Szkoły Podstawowej nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi im. Jana Pawła II w Krotoszynie w okresie od stycznia do grudnia 2025 roku.
- Usługa cateringu- przygotowanie i dowóz posiłków do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Bożkowie
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Cianowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Smardzowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Szczodrkowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddz. przedszkolnych i uczniów klas I - VIII S P im. Stulecia Odzyskania Niepodległości Polski w Minodze na zasadach cateringowych w 2025r.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.