Og³oszenie z dnia 2021-09-01
Powi±zane og³oszenia:
- 2021/BZP 00125780/01 - Og³oszenie z dnia 2021-07-23
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Dostawy
Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: MIEJSKA JAD£ODAJNIA "U ¦WIÊTEGO ANTONIEGO"
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 340833633
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: ul. ¦wiêtego Antoniego 11
1.5.2.) Miejscowo¶æ: W³oc³awek
1.5.3.) Kod pocztowy: 87-800
1.5.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL619 - W³oc³awski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: biuro@jadlodajniawloclawek.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/?app=przetargi1.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka bud¿etowa
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Ochrona socjalna
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-fb8de729-ebb9-11eb-b885-f28f91688073
2.5.) Numer og³oszenia: 2021/BZP 00166584
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2021-09-01
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2021/BZP 00003815/03/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.2.6 Dostawy warzyw i owoców
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer og³oszenia: 2021/BZP 00125780/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: MJ.AZ.2420-06/2021
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Czê¶æ 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jad³odajni „U ¦wiêtego Antoniego”:Czê¶æ I zamówienia (ziemniaki):
a) Ziemniaki - ¶wie¿e, jadalne z 2021 r. ¶redniej wielko¶ci, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 4 cm i przeciêtnej d³ugo¶ci od 6 cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, Bitnia, Denar; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 18.000 kilogramów,
2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej.
3. Wykonawca zapewnia transport warzyw i owoców do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku.
4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno – epidemiologiczne.
5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni „U ¦wiêtego Antoniego” przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku.
6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15% ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia,
7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00.
8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego:
• dla czê¶ci I zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ piêæ razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 8:00,
W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji.
9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
Zamawiaj±cy do³o¿y³ wszelkich starañ, a by w opisie przedmiotu zamówienia nie znalaz³a siê ¿adna nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu. Je¿eli w dokumentach zamówienia, wskazana jest nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu, ma ona wy³±cznie charakter informacyjny.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 03212000-0 - Ziemniaki i warzywa suszone
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03212100-1 - Ziemniaki
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 76140,00 PLN
Czê¶æ 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jad³odajni „U ¦wiêtego Antoniego”:Czê¶æ II zamówienia (warzywa i owoce):
a) Marchew - bez naci, ¶wie¿a, oczyszczona, nieobrana, ¶redniej d³ugo¶ci i grubo¶ci, tzn. o ¶rednicy od 3 cm do 4 cm i d³ugo¶ci od 12 cm do 15 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 800 kilogramów,
b) Kapusta czerwona - ¶wie¿a, w g³ówkach, o wadze g³ówki od 1 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 600 kilogramów,
c) Groch ³uskany – po³ówki; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 250 kilogramów,
d) Fasola drobna – bia³a; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 250 kilogramów,
e) Fasola typu Ja¶ – du¿a; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 190 kilogramów,
f) Cebula - ¶wie¿a, twarda, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 6 cm do 8 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 950 kilogramów,
g) Burak æwik³owy - ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 6 cm do 10 cm lub pod³u¿ny o d³ugo¶ci od 8 cm do 16 cm i ¶rednicy od 6 cm do 8 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.350 kilogramów,
h) Naæ pietruszki - ¶wie¿a, o przeciêtnej wadze pêczka ok. 100 g i maksymalnej d³ugo¶ci 15 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 100 kilogramów,
i) Koper - ¶wie¿y, o przeciêtnej wadze pêczka ok. 100 g i maksymalnej d³ugo¶ci 25 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 100 kilogramów,
j) Ogórek zielony - twardy, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o d³ugo¶ci od 15 cm do 19 cm i ¶rednicy od 3 cm do 5 cm, w ca³o¶ci, szklarniowy; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 400 kilogramów,
k) Papryka surowa - czerwona, ¶wie¿a, ca³a; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 500 kilogramów,
l) Pieczarka - ¶wie¿a, ¶redniej wielko¶ci, tzn. zamkniête kapelusze o ¶rednicy od 3 cm do 5 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 500 kilogramów,
m) Pietruszka korzeñ - ¶wie¿a, bez naci, oczyszczona, nieobrana, ¶redniej d³ugo¶ci i grubo¶ci, tzn. o ¶rednicy od 3 cm do 4 cm i d³ugo¶ci od 12 cm do 15 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 100 kilogramów,
n) Pomidor - ¶wie¿y, twardy, niepoobijany, czerwony, ca³y, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 5 cm do 8 cm, polny (realizacja dostaw do 10.10.2021 r.); jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 350 kilogramów,
o) Pomidor - ¶wie¿y, twardy, niepoobijany, czerwony, ca³y, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 5 cm do 8 cm, szklarniowy; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ 600 kilogramów,
p) Por - ¶wie¿y, oczyszczony, gruby, tzn. o ¶rednicy od 2 cm do 4 cm, w ca³o¶ci; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 160 kilogramów,
q) Sa³ata - ¶wie¿a, ca³a, o ¶rednicy g³ówki od 18 cm do 22 cm, nieprzero¶niêta, szklarniowa; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 65 kilogramów,
r) Seler - ¶wie¿y, du¿y, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 10 cm do 12 cm, oczyszczony, bez li¶ci; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 300 kilogramów,
s) Kapusta w³oska - ¶wie¿a w g³ówkach, o wadze g³ówki od 1,0 kg do 4,0 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 250 kilogramów,
t) Jab³ka - ¶wie¿e, ca³e, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 6 cm do 8 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 440 kilogramów,
u) Kapusta bia³a - ¶wie¿a, w g³ówkach, o wadze g³ówki od 1,0 kg do 4,0 kg, bez li¶ci bocznych; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2.500 kilogramów,
v) Kapusta pekiñska - ¶wie¿a, w g³ówkach, o minimalnej ¶rednicy 9 cm i minimalnej d³ugo¶ci 20 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 500 kilogramów,
w) Szczypior - ¶wie¿y, o przeciêtnej wadze pêczka ok. 100 g i maksymalnej d³ugo¶ci 25 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 50 kilogramów,
x) Rzodkiewka - ¶wie¿a, ca³a, bez li¶ci, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 1 cm do 3 cm, nieprzero¶niêta, twarda; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 130 kilogramów,
y) Czosnek - w g³ówkach ¶redniej wielko¶ci, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 3 cm do 5 cm, o przeciêtnej wadze g³ówki od 35 g do 50 g; jednostka miary: kilogram,
ilo¶æ: 10 kilogramów,
2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej.
3. Wykonawca zapewnia transport warzyw i owoców do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku.
4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno – epidemiologiczne.
5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni „U ¦wiêtego Antoniego” przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku.
6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15% ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia,
7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00.
8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego:
• dla czê¶ci II zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ piêæ razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 8:00,
W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji.
9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
Zamawiaj±cy do³o¿y³ wszelkich starañ, a by w opisie przedmiotu zamówienia nie znalaz³a siê ¿adna nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu. Je¿eli w dokumentach zamówienia, wskazana jest nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu, ma ona wy³±cznie charakter informacyjny.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03221100-7 - Warzywa korzeniowe i bulwiaste
03221111-7 - Burak æwik³owy
03221112-4 - Marchew
03221113-1 - Cebula
03221210-1 - Fasola
03221220-4 - Groch
03221230-7 - Papryka
03221240-0 - Pomidory
03221250-3 - Cukinia
03221270-9 - Ogórki
03221300-9 - Warzywa li¶ciaste
03221310-2 - Sa³ata
03221400-0 - Warzywa kapustne
03221410-3 - Kapusta
03222321-9 - Jab³ka
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 137434,20 PLN
Czê¶æ 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jad³odajni „U ¦wiêtego Antoniego”:Czê¶æ III zamówienia (warzywa kiszone):
a) Kapusta kiszona - z marchewk±, bez konserwantów, niezakwaszana octem; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2.000 kilogramów,
b) Ogórek kiszony - twardy, o d³ugo¶ci od 8 cm do 10 cm i ¶rednicy od 3 cm do 4 cm, w ca³o¶ci, kwaszony, odsolony; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 750 kilogramów.
2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej.
3. Wykonawca zapewnia transport warzyw i owoców do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku.
4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno – epidemiologiczne.
5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni „U ¦wiêtego Antoniego” przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku.
6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15% ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia,
7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00.
8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego:
• dla czê¶ci III zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ dwa razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00,
W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji.
9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
Zamawiaj±cy do³o¿y³ wszelkich starañ, a by w opisie przedmiotu zamówienia nie znalaz³a siê ¿adna nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu. Je¿eli w dokumentach zamówienia, wskazana jest nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu, ma ona wy³±cznie charakter informacyjny.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15331000-7 - Warzywa przetworzone
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15331140-0 - Warzywa li¶ciaste i kapustne
15331142-4 - Kapusta przetworzona
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 42150,00 PLN
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
Czê¶æ 1
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 1)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 15408,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 15408,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 15408,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 1)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gospodarstwo Ogrodnicze Zbigniew Krosnowski
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8882695651
7.3.4) Miejscowo¶æ: ¦mi³owice 35, Choceñ
7.3.5) Kod pocztowy: 87-850
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-09-01
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 15408,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesi±ce
Czê¶æ 2
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 2)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 30896,25 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 30896,25 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 30896,25 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 2)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gospodarstwo Ogrodnicze Zbigniew Krosnowski
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8882695651
7.3.4) Miejscowo¶æ: ¦mi³owice 35, Choceñ
7.3.5) Kod pocztowy: 87-850
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-09-01
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 30896,25 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesi±ce
Czê¶æ 3
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 3)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 6418,13 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 6418,13 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 6418,13 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 3)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU SAUERKRAUT Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6182168931
7.3.3) Ulica: ul. £ódzka 141
7.3.4) Miejscowo¶æ: Kalisz
7.3.5) Kod pocztowy: 62-800
7.3.6.) Województwo: wielkopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-09-01
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 6418,13 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesi±ce
INNE PRZETARGI Z W£OC£AWKA
- "Remont ulicy Brzeskiej przy drodze powiatowej nr 2819C Torzewo - Lubraniec"
- Budowa zbiornika retencyjnego w Zak³adzie Karnym we W³oc³awku
- Dostawa i monta¿ fabrycznie nowych opon do samochodów ciê¿arowych, maszyn budowlanych i wózków wid³owych dla RZUOK w Machnaczu gm. Brze¶æ Kujawski, w podziale na trzy czê¶ci
- Kompleksowe zorganizowanie 5-dniowego wyjazdu edukacyjnego z elementami integracyjnymi, w zwi±zku z realizacj± projektu partnerskiego pt. "Rodzina w centrum Etap I".
- Budowa ci±gu pieszo-rowerowego wzd³u¿ ulicy Wiejskiej we W³oc³awku w ramach zadania inwestycyjnego pn. "Przebudowa/rekonstrukcja dróg powiatowych".
- Przebudowa ulic Granicznej i Le¶nej w ramach zadania inwestycyjnego pn.: "Rozbudowa ulic Granicznej i Le¶nej na odcinkach ³±cz±cych jednostkê strukturaln± Rybnica z wsi± Józefowo"
wiêcej: przetargi w W³oc³awku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych do Zak³adu Karnego w Trzebini.
- Dostawa ziemniaków, warzyw, owoców i jaj ¶wie¿ych do Zak³adu Karnego w Brzegu
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych 2025/2026
- Sukcesywne dostawy artyku³ów spo¿ywczych na potrzeby Zak³adu Karnego w Barczewie
- dostawy warzyw i owoców (lato)
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych m.in. warzyw, owoców, jaj, mro¿onek, ryb
wiêcej: Ziemniaki i warzywa suszone »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.