Ogłoszenie z dnia 2023-04-06
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00106037/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-02-22
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na dostawę warzyw i owoców świeżych, mrożonych i konserwowych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: SZKOŁA PODOFICERSKA PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W BYDGOSZCZY
1.3.) Oddział zamawiającego: SP PSP
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 090585370
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Glinki 86
1.5.2.) Miejscowość: Bydgoszcz
1.5.3.) Kod pocztowy: 85-861
1.5.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL613 - Bydgosko-toruński
1.5.7.) Numer telefonu: +48 52 349 84 00
1.5.8.) Numer faksu: +48 52 375 30 77
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@sppsp.bydgoszcz.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sppsp.bydgoszcz.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-d00dc15f-b2aa-11ed-b8d9-2a18c1f2976f1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na dostawę warzyw i owoców świeżych, mrożonych i konserwowych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-d00dc15f-b2aa-11ed-b8d9-2a18c1f2976f
2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00168659
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2023-04-06
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00106037
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: SPT.2370.5.2023
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 485540,14 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Warzywa świeże:Lp. Rodzaj towaru (masa) Jednostka miary Ilość ogółem
1 Botwinka - pęczek 200g. pęczek 200
2 Brokuły (min 0,80kg) szt. 200
3 Buraki ćwikłowe kg 1400
4 Cebula biała kg 900
5 Cebula czerwona kg 80
6 Czosnek polski szt. 550
7 Kalafior świeży (min 1,2kg) szt. 400
8 Kapusta biała kg 1400
9 Kapusta młoda (wczesna min 1kg) szt. 800
10 Kapusta czerwona kg 800
11 Kapusta pekińska (min 1kg) szt. 1000
12 Koper zielony - pęczek 100g. pęczek 2000
13 Marchew kg 1600
14 Ogórki świeże kg 2200
15 Por kg 250
16 Sałata rzymska kg 20
17 Sałata zielona szt. 4000
18 Seler korzeń kg 300
19 Seler naciowy kg 50
20 Szczypiorek - pęczek 100g. pęczek 2000
21 Papryka świeża czerwona kg 1500
22 Papryka świeża zielona kg 500
23 Papryka świeża żółta kg 400
24 Pieczarki świeże kg 2000
25 Pietruszka korzeń kg 100
26 Pietruszka zielona - natka pęczek 100g. pęczek 1500
27 Pomidory kg 2800
28 Pomidory koktajlowe kg 50
29 Pomidory malinowe kg 150
30 Pietruszka ozdobna (100g) szt. 100
31 Ziemniaki jadalne późne, polskie kg 16000
32 Ziemniaki jadalne wczesne (dostawa od 1 czerwca ) kg 8000
33 Ogórek kiszony op. (3- 5kg) kg 1000
34 Kapusta kiszona - biała op.(3 -5kg) kg 2500
35 Ogórek małosolny op. (3-5kg) kg 500
36 Sałata lodowa szt. 150
37 Fasola biała Jaś kg 400
38 Groch łuskany kg 300
39 Sałata ozdobna zielona i czerwona min 350g/szt szt. 150
40 Rzodkiewki pęczek 500
41 Cukinia kg 200
42 Jarmuż 200-500g. kg 10
43 Kiełki różne rodzaje 200-250 g. kg 30
44 Mix sałat 150-180 g. kg 30
45 Bakłażan kg 10
4.5.3.) Główny kod CPV: 03221000-6 - Warzywa
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03212100-1 - Ziemniaki
15331142-4 - Kapusta przetworzona
03221430-9 - Brokuły
03221113-1 - Cebula
03221420-6 - Kalafior
03221410-3 - Kapusta
03221112-4 - Marchew
03221270-9 - Ogórki
03221310-2 - Sałata
03221230-7 - Papryka
03221260-6 - Grzyby
03221111-7 - Burak ćwikłowy
03221240-0 - Pomidory
03221110-0 - Warzywa korzeniowe
03221300-9 - Warzywa liściaste
03221100-7 - Warzywa korzeniowe i bulwiaste
03221250-3 - Cukinia
03221320-5 - Sałata liściasta
4.5.5.) Wartość części: 215295 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Owoce świeże:Lp. Rodzaj towaru (masa) Jednostka miary Ilość ogółem
1 Gruszki świeże kg 1200
2 Jabłka kg 2000
3 Banany kg 2000
4 Brzoskwinie kg 300
5 Kiwi kg 500
6 Mandarynki kg 500
7 Nektarynki kg 500
8 Pomarańcze kg 2500
9 Arbuzy świeże kg 1000
10 Winogrona ciemne kg 60
11 Winogrona jasne kg 60
12 Cytryny kg 150
13 Truskawki kg 150
14 Grejpfruty kg 500
15 Śliwki czerwone kg 20
16 Melony szt 20
17 Granaty szt 20
18 Awokado szt 20
19 Mango szt 20
20 Ananasy kg 20
21 Limonki kg 2
22 Morele kg 10
23 Czereśnie ciemne kg 100
24 Śliwki fioletowe łowickie kg 200
25 Renklody kg 100
4.5.3.) Główny kod CPV: 03222322-6 - Gruszki
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03222321-9 - Jabłka
03222111-4 - Banany
03222118-3 - Owoce kiwi
03222240-7 - Mandarynki
03222220-1 - Pomarańcze
03222332-9 - Brzoskwinie
03222334-3 - Śliwki
03222341-5 - Winogrona stołowe
03222210-8 - Cytryny
03222313-0 - Truskawki
03222117-6 - Awokado
03222112-1 - Ananasy
03222113-8 - Mango
03222200-5 - Owoce cytrusowe
03222250-0 - Limonki
03222331-2 - Morele
03222230-4 - Grejpfruty
4.5.5.) Wartość części: 62154 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Warzywa i owoce mrożone:Lp. Rodzaj towaru (masa) Jednostka miary Ilość ogółem
1 Włoszczyzna mrożona paski opak. 2 - 2,5kg kg 2000
2 Brokuł mrożony opak. 1,5 - 2,5kg kg 600
3 Kalafior mrożony opak. 2 - 2,5kg kg 500
4 Marchew mrożona kostka opak. 2 -2,5kg kg 300
5 Marchew z groszkiem mrożona opak. 2 - 2,5kg kg 600
6 Marchew mrożona juniorka opak. 2 - 2,5kg kg 500
7 Mieszanka warzywna chińska mrożona 2 - 2,5kg kg 100
8 Mieszanka warzywna mrożona 7 składnikowa 2 - 2,5kg kg 250
9 Groszek zielony mrożony opak. 2 - 2,5kg kg 100
10 Fasola szparagowa cięta zielona, żółta mrożona opak. 2 - 2,5kg kg 500
11 Frytki ziemniaczane karbowane opak. 2 - 5kg kg 50
12 Mieszanka kompotowa opak. 2 - 2,5kg kg 600
13 Wiśnia bez pestek op. 2 - 2,5kg kg 600
14 Truskawki mrożone opak. 2 - 2,5kg kg 600
15 Śliwka bez pestek mrożona opak. 2 - 2,5kg kg 600
16 Jagody mrożone opak. 2 - 2,5kg kg 100
17 Szpinak liść mrożony opak. 2 - 2,5kg kg 150
18 Maliny mrożone opak. 2 - 2,5kg kg 60
19 Kulki ziemniaczane opak. 2 - 2,5kg kg 60
20 Ziemniaki ćwiartki opak. 2 - 2,5kg kg 60
21 Talarki opak. 2 - 2,5kg kg 60
22 Uszka mix opak. 2 - 2,5kg kg 20
23 Kurki całe mrożone opak. 2 - 2,5kg kg 60
24 Lód w kostkach opak. 1 kg kg 60
4.5.3.) Główny kod CPV: 15331170-9 - Warzywa mrożone
4.5.5.) Wartość części: 51309 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Warzywa i owoce konserwowe:Lp. Rodzaj towaru (masa) Jednostka miary Ilość ogółem
1 Papryka marynowana paski słoik poj. 4250ml /4100g po odcieku min. 2000g. szt. 100
2 Ogórki konserwowe całe w opak. słoik 4250ml /4000g po odcieku min. 2200g. szt. 250
3 Ogórki konserwowe całe w opak. słoik 870g netto po odcieku min. 450g. szt. 32
4 Papryka marynowana ćwiartki słoik 860g netto po odcieku min. 370g. szt. 50
5 Oliwka czarna bez pestek w opak. szkl. 880g/935g netto po odcieku min.400g. szt. 10
6 Oliwka zielona bez pestek w opak. szklanym 900g netto po odcieku min. 450g. szt. 10
7 Szparagi konserwowe całe w opak. słoik 370ml /330g po odcieku min. 205g. szt. 150
8 Szczaw przecier konserwowy słoik masa netto 280g. szt. 100
9 Koncentrat pomidorowy 30% puszka z samootwieraczem masa netto 800g. szt. 300
10 Kukurydza konserwowa puszka 400g netto / po odcieku min. 220g. szt. 500
11 Groszek zielony konserwowy puszka 400g netto po odcieku min.240g. szt. 150
12 Fasolka konserwowa czerwona puszka 400g netto po odcieku min. 220g. szt. 200
13 Ananas konserwowy plastry w syropie puszka 565g netto po odcieku min. 340g. szt. 200
14 Seler konserwowy słoik o poj. 1700ml /1400g po odcieku min. 800g netto. szt. 250
15 Brzoskwinie konserwowe połówki w syropie puszka 850ml/820g netto po odcieku min. 470g. szt. 50
16 Pieczarki marynowane całe słoik 780g/790g netto po odcieku min. 440g. szt. 100
17 Dżem truskawkowy wysoko słodzony wiaderko opak. plast. 1000g netto min.35g owoców /100g produktu. szt. 120
18 Dżem porzeczkowy wysokosłodzony wiaderko opak. plast. 1000g netto min. 35g/owoców/100g produktu. szt. 120
19 Dżem wiśniowy wysokosłodzony wiaderko opak. plast. 1000g netto min. 35g/owoców/100g produktu. szt. 120
20 Dżem brzoskwiniowy wysokosłodzony wiaderko opak. plast. 1000g netto min. 35g owoców /100g produktu. szt. 120
21 Powidała śliwkowe słoik 610g netto/min 160g owoców/100g produktu. szt. 50
22 Żurawina konserwowa do mięs min. 49% żurawinyna 100g słoik 314ml/300g netto. szt. 40
23 Żur śląski słoik masa netto 470g. szt. 400
24 Chrzan tarty słoik op.290g netto. szt. 650
25 Słonecznik łuskany opak. 100g. folia hermetycznie zgrzewana. szt. 20
26 Orzechy włoskie opak. 200g folia hermetycznie zgrzewana. szt. 20
27 Rodzynki sułtańskie opak. 500g-750g netto/folia. szt. 50
28 Śliwka kalifornijska w opak 500g-750g netto/foli. szt. 30
29 Olej roślinny jadalny rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia 100% filtrowany na zimno opak. butelka 1 l . szt. 2300
30 Sok jabłkowy 100 % karton 1 l. typu Hortex lub równoważne szt. 300
31 Sok pomarańczowy 100 % karton 1 l. typu Hortex lub równoważne szt. 300
32 Sok czarna porzeczka 100 % karton 1 l. typu Hortex lub równoważne szt. 300
33 Sok pomidorowy 100 % karton 1 l. typu Hortex lub równoważne szt. 10
34 Dżem porcyjny różne smaki op.25-27g. szt. 200
35 Miód jednorazowy op. 25-27g. szt. 100
4.5.3.) Główny kod CPV: 15331400-1 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15332400-8 - Owoce konserwowane
15332200-6 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania
15332410-1 - Owoce suszone
15321000-4 - Soki owocowe
4.5.5.) Wartość części: 73517,16 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 215295 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 239170 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 215295 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Hurt-Detal Piotr Kopczyński
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5540171274
7.3.3) Ulica: Sportowa 31
7.3.4) Miejscowość: Koronowo
7.3.5) Kod pocztowy: 86-010
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-03-23
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 215295 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-04-01 do 2024-03-31Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 62154 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 74329 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 62154 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Hurt-Detal Piotr Kopczyński
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5540171274
7.3.3) Ulica: Sportowa 31
7.3.4) Miejscowość: Koronowo
7.3.5) Kod pocztowy: 86-010
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-03-23
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 62154 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-04-01 do 2024-03-31Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 51309 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 57603 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 51309 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Unifreeze Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8740003979
7.3.3) Ulica: Miesiączkowo 110
7.3.4) Miejscowość: Górzno
7.3.5) Kod pocztowy: 87-320
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-03-23
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 51309 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-04-01 do 2024-03-31Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 73517,16 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 73517,16 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 73517,16 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Aber sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7392935337
7.3.3) Ulica: Przemysłowa 8
7.3.4) Miejscowość: Bydgoszcz
7.3.5) Kod pocztowy: 85-758
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-03-23
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 73517,16 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-04-01 do 2024-03-31INNE PRZETARGI Z BYDGOSZCZY
- Zakup, dostawa i montaż wyposażenia meblowego i aranżacyjnego typowego w budynku Młyna w ramach zadania inwestycyjnego pn.: "Rewitalizacja Młynów Rothera na Wyspie Młyńskiej w Bydgoszczy" - Etap 1B
- SZPiFP-137-24 Dostawa środków czystości
- Świadczenie usług w zakresie sukcesywnego odbioru, transportu i unieszkodliwiania odpadów medycznych
- "Świadczenie usług opiekuńczych na terenie Bydgoszczy".
- DOSTAWA AUTOMATYCZNEJ MYJNI DEZYNFEKTOR DO MYCIA I DEZYNFEKCJI ENDOSKOPÓW GIĘTKICH Z KONEKTORAMI PRZYŁĄCZENIOWYMI DO ENDOSKOPÓW FUNKCJONUJĄCYCH W SZPITALU
- SZPiFP-136-24 Dostawa tamponów do osmologii
więcej: przetargi w Bydgoszczy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 w Głownie - 2025"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 3 w Głownie na 2025 rok
- Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 9 w Bytomiu
- "Zakup i dostawa warzyw, kiszonek i owoców do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Marynarki Wojennej RP w Świnoujściu"
- Dostawa różnych artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej im. Henryka Sienkiewicza w Kamionnie w 2025 r.
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Gminnego z Oddziałami Integracyjnymi w Bierkowicach
więcej: Ziemniaki »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.