Ogłoszenie z dnia 2025-04-07
Powiązane ogłoszenia:
- 2025/BZP 00151352/01 - Ogłoszenie z dnia 2025-03-18
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, wołowego i wieprzowego - dwie odrębne części - do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Centralny Ośrodek Sportu z siedzibą w Warszawie, (00-449), ul. Łazienkowska 6A, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie (84-120) ul. Żeromskiego 52
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 14273335600035
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Żeromskiego 52
1.5.2.) Miejscowość: Władysławowo
1.5.3.) Kod pocztowy: 84-120
1.5.4.) Województwo: pomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL634 - Gdański
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi.wladyslawowo@cos.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.cos.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-7d0bdc4d-0767-40b0-91f9-9595fed2da031.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - instytucja gospodarki budżetowej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność
sport
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, wołowego i wieprzowego - dwie odrębne części - do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-7d0bdc4d-0767-40b0-91f9-9595fed2da03
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00178327
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-04-07
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2025/BZP 00031387/09/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.6 Sukcesywne dostawy mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego i wędlin do COS OPO we Władysławowie wraz z usługą transportu
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00151352
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: 10/2025
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 185529 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
3. Część I – mięso drobiowe - Szczegółowy zakres zamówienia przedstawiono w poniższej tabeli:Nazwa oraz opis wymaganych cech danego asortymentu jm ilość
1. Kurczaki -schłodzony kg 85
2. Filet z piersi indyczej -schłodzony-zamykany hermetycznie-waga opak max 2 kg,widoczna ,czytelna etykieta zawierająca nazwę produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia kg 375
3. Filet z kurczaka -schłodzony-zamykany hermetycznie-waga opakowania max 5 kg,widoczna,czytelna etykieta zawierająca nazwę produkty,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia kg 2250
4 Wąrtóbka z kurcząt -schłodzona kg 50
5 Żołądki drobiowe -świeże kg 25
6 Skrzydła z kurczaka - swieże kg 100
7 Bioderka z kurczaka - świeże kg 1350
8 Pałki z kurczaka - swieże kg 25
9 Szyje b/s z indyka kl. I Swieże kg 7,5
10 Porcje rosołowe z kaczki św kg 10
11 Porcje rosołowe -świeże kg 430
12 Udziec z indyka trybowany-zam hermetycznie-waga opak max 4 kg,czytelna ,widoczna etykieta zawierająca nazwę produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia kg 250
13 Kaczka mrożona kg 20
4.5.3.) Główny kod CPV: 15112000-6 - Drób
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15112130-6 - Kurczęta
15112140-9 - Kaczki
4.5.5.) Wartość części: 70621,50 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
4. Część II – mięso wołowe i wieprzowe - Szczegółowy zakres zamówienia przedstawiono w poniższej tabeli:Lp. Nazwa oraz opis wymaganych cech danego asortymentu Jm Ilość
1 Wołowina b/k rostbef-mięso jędrne , soczyste, niewielka zawartość tłuszczu, świeża , pakowanahermetycznie , opak max 4 kg,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia kg 7,5
2 Kości wołowe - świeże , pakowane hermetycznie , opak. Max 5 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producenta,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 325
3 Wołowina ext b/k - świeża , mięso jędrne , soczyste , z niewielką ilością tłuszczui błon - pakowana hermetycznie , opak max 4 kg,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 925
4 Karkówka wieprzowa b/k - świeża , mięso pakowane hermetycznie opak. Max 4 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 1500
5 Kości wieprzowe schabowe , świeże , pakowanie hermetycznie , opak. Max 4 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 500
6 Polędwica wieprzowa świeża, mięso pakowane hermetycznie , opak. Max 3 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 350
7 Schab wieprzowy b/k - świeży , pakowany hermetycznie , opak. Max 4 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 750
8 Szynka wieprzowa b/k - i skóry , świeża pakowana hermetycznie , opak. Max 5 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 750
9 Żeberka wieprzowe - paski świeże, pakowane hermetycznie , opak. Max 4 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producent,daa pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 120
10 Policzki wieprzowe-mięso wieprzowe,charakteryzuje siędość intnsywnym smakiem oraz lekką kleistością,za ktorą stoi wysoka zawartośc kolagenu.Pakowane hermetycznie,opakowanie max 3 kg,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 40
11 Flaki wołowe-gotowane,krojone,pakowane próżniowo,opakowanie max. 3 kg, etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 50
12 Słonina - świeża , bez skóry ,opakowanie max 2 kg,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 80
4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15110000-2 - Mięso
15111100-0 - Wołowina
15113000-3 - Wieprzowina
4.5.5.) Wartość części: 114907,50 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 85267,88 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 96099,38 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 85267,88 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: AGMIĘS FIRMA PRYWATNA AGNIESZKA KOLP
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 221148869
7.3.3) Ulica: ul. Kolejowa 7
7.3.4) Miejscowość: Puck
7.3.5) Kod pocztowy: 84-100
7.3.6.) Województwo: pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
AGMIĘS FIRMA PRYWATNA AGNIESZKA KOLP
jakie przetargi wygrała firma
AGMIĘS FIRMA PRYWATNA AGNIESZKA KOLP
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-04-03
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 85267,88 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 124193,20 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 147700,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 124193,20 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Bruno Tassi sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 0000848400
7.3.4) Miejscowość: Warszawa
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-04-06
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 124193,20 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące
INNE PRZETARGI Z WŁADYSŁAWOWA
- Świadczenie usług na stanowisku psychologa i pedagoga specjalnego w szkołach podstawowych na terenie Gminy Władysławowo w ramach projektu "Dostępne szkoły w powiecie puckim i w Gdańsku"
- Sukcesywne dostawy wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
- Budowa sieci kanalizacji sanitarnej w obrębie ewidencyjnym Mieroszyno w Gminie Puck
więcej: przetargi w Władysławowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywny (codzienny) zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki przy Szkole Podstawowej w Chęcinach w roku 2025
- Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 9 w Chorzowie, ul. Omańkowskiej 9 - I/2025
- Dostawy mięsa i wędlin
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 29 w Chorzowie, ul. Lwowska 36 - I/2025
- Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej od 1 maja 2025 do 31 sierpnia 2025
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.