Ogłoszenie z dnia 2022-06-07
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00195923/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-06-06
- 2022/BZP 00259440/01 - Wynik z dnia 2022-07-18
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Usługi cateringowe
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Transportowy Dozór Techniczny
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 017231686
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Puławska 125
1.4.2.) Miejscowość: Warszawa
1.4.3.) Kod pocztowy: 02-707
1.4.4.) Województwo: mazowieckie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL911 - Miasto Warszawa
1.4.7.) Numer telefonu: 22 490 29 02
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@tdt.gov.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.tdt.gov.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
państwowa osoba prawna
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność
Dozór techniczny w zakresie transportu
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00197063
2.2.) Data ogłoszenia: 2022-06-07
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2022/BZP 00195923/01
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych Przed zmianą:
1) W celu potwierdzenia zgodności oferowanych usług z wymaganiami, cechami i kryteriami określonymi w opisie kryteriów oceny ofert określonymi przez Zamawiającego w Rozdziale 16 SWZ, Wykonawca zobowiązany jest złożyć wraz z ofertą środki dowodowe w postaci próbki
Próbka składa się z potraw:
1. przystawki mięsno-warzywnej – 1 szt., ok. 100 g,
2. dania głównego – 1 szt., minimum 250 g,
3. deseru – 1 szt., ok. 100 g.
2) Opis sposobu przygotowania próbki:
1. Wykonawca do prezentacji próbki musi załączyć informację o prezentowanych potrawach, zawierające nazwę poszczególnych potraw, ich skład produktowy oraz technologię ich wykonania. Informacja o prezentowanych potrawach nie może zawierać danych wykonawcy oraz jego logo.
2. Próbkę potraw należy złożyć w terminie składania ofert tj. 29.04.2022 r. o godzinie 10:00 i zaprezentować celem degustacji (brak możliwości podgrzania, schłodzenia itp. próbki na miejscu) w siedzibie Zamawiającego w sali zlokalizowanej koło recepcji (parter). Wykonawca będzie miał maksymalnie 15 min na przygotowanie prezentacji próbki potraw.
Po zmianie:
1) W celu potwierdzenia zgodności oferowanych usług z wymaganiami, cechami i kryteriami określonymi w opisie kryteriów oceny ofert określonymi przez Zamawiającego w Rozdziale 16 SWZ, Wykonawca zobowiązany jest złożyć wraz z ofertą środki dowodowe w postaci próbki
Próbka składa się z potraw:
1. przystawki mięsno-warzywnej – 1 szt., ok. 100 g,
2. dania głównego – 1 szt., minimum 250 g,
3. deseru – 1 szt., ok. 100 g.
2) Opis sposobu przygotowania próbki:
1. Wykonawca do prezentacji próbki musi załączyć informację o prezentowanych potrawach, zawierające nazwę poszczególnych potraw, ich skład produktowy oraz technologię ich wykonania. Informacja o prezentowanych potrawach nie może zawierać danych wykonawcy oraz jego logo.
2. Próbkę potraw należy złożyć w terminie składania ofert tj. 15.06.2022 r. o godzinie 12:00 i zaprezentować celem degustacji (brak możliwości podgrzania, schłodzenia itp. próbki na miejscu) w siedzibie Zamawiającego w sali zlokalizowanej koło recepcji (parter). Wykonawca będzie miał maksymalnie 15 min na przygotowanie prezentacji próbki potraw.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- KZP/08/2025 Dostaw a stanowiska do przetwarzania informacji niejawnych zgodnie z wymaganiami normy SDIP-27 level A
- Nadzór inwestorski - budowa budynku mieszkalnego wielorodzinnego - 30 lokali mieszkalnych. Zadanie inwestycyjne OS Q38 Dziwnów. - nadzór kompleksowy
- Roboty budowlane w 2 Placówkach Opiekuńczo-Wychowawczych obsługiwanych przez Zespół do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2 w Warszawie
- "Dostawa rękawic chirurgicznych sterylnych na potrzeby Szpitala Czerniakowskiego sp. z o.o."
- Usługa utrzymania czystości w siedzibie Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego przez okres 12 miesięcy
- "Przeprowadzenie procesu certyfikacyjnego dla RDLP w Warszawie według standardu FSC, wykonanie dwóch audytów okresowych oraz 3 letni nadzór nad certyfikatem -powtórzenie"
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Usługa cateringowa, obejmująca przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków podczas konferencji organizowanej w ramach projektu pn. "Utworzenie BCU przy ZSCKR w dziedzinie ogrodnictwa".
- Przygotowywanie posiłków na potrzeby Punktu Opieki Dziennej w Ciechocinie (powtórzony)
- USŁUGA CATERINGU POSIŁKÓW DLA DZIECI, KTÓRE BĘDĄ UCZĘSZCZAĆ DO GMINNEGO PRZEDSZKOLA IM. JULIANA TUWIMA W STRASZYNIE W ROKU SZKOLNYM 2025/2026
- 1/2025/P - Organizacja i przeprowadzenie szkoleń z zakresu oceny prawidłowości wykonywania testów podstawowych dla urządzeń radiologicznych oraz urządzeń pomocniczych, dla pracowników WSSE oraz GIS
- "Świadczenie usług cateringowych"
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków (usługa cateringowa) dla dzieci uczęszczających do Żłobka Publicznego w Biskupcu z siedzibą w Borkach Wielkich w dniach, w których placówka pełni opiekę.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.