Ogłoszenie z dnia 2022-06-24
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00167222/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-05-19
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304680
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Lipowa 1
1.5.2.) Miejscowość: Nowa Wieś Ełcka
1.5.3.) Kod pocztowy: 19-321
1.5.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL623 - Ełcki
1.5.7.) Numer telefonu: 87 6197770
1.5.8.) Numer faksu: 87 6197490
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@dpsnwe.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsnwe.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://dpsnwe.pl1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-6480a31a-d750-11ec-9a86-f6f4c648a056
2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00223044
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2022-06-24
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00002588/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.8 Dostawa mięsa i wędlin
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00167222/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: TP/DPSNWE/14/2022
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 90332,23 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1 Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 30 kg
2 Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 10 kg; 3 Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 10 kg
4 Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 100 kg
5 Boczek surowy bez żeberek 120 kg; 6 Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego) 10 kg ; 7 Ćwiartka z kurczaka 200 kg
8 Filet z kurczaka surowy (vacum) 150 kg; 9 Filet z indyka surowy (vacum) 45 kg
10 Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 30 kg; 11 Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 30 kg; 12 Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 130 kg; 13 Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 15 kg; 14 Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 15 kg; 15 Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 40 kg ; 16 Indyk w galarecie 50 kg
17 Kurczak w galarecie 50 kg; 18 Karczek wieprzowy b/k (vacum) 200 kg
19 Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 115 kg; 20 Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 110 kg
21 Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 50 kg
22 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 100 kg
23 Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 30 kg
24 Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 50 kg; 25 Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 50 kg; 26 Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 20 kg; 27 Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 80 kg ; 28 Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 10 kg; 29 Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie; minimum 53% mięsa) 30 kg
30 Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 50 kg
31 Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 60 kg; 32 Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 150 kg
33 Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 200 szt
34 Kości karkowe 100 kg; 35 Kości schabowe 100 kg
36 Kurczak cały świeży 120 kg; 37 Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 20 kg
38 Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 300 kg; 39 Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 30 kg
40 Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 50 kg
41 Mięso drobne indycze (vacum) 42 kg; 42 Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego) 40 kg
43 Ozory wieprzowe 65 kg; 44 Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 60 kg
45 Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 60 kg
46 Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 60 kg
47 Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 60 kg ; 48 Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 60 kg; 49 Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 60 kg; 50 Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 300 szt; 51 Podgardle surowe bez skóry 60 kg
52 Podudzie z kurczaka surowe 160 kg; 53 Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 220 kg; 54 Porcje rosołowe 620 kg
55 Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 50 kg
56 Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 40 kg
57 Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)) 30 kg; 58 Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 50 kg
59 Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 40 kg
60 Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 70 kg
61 Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 70 kg; 62 Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 50 kg; 63 Schab wp surowy b/k (vacum) 170 kg; 64 Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa) 60 kg; 65 Serdelki wieprzowe 60 kg; 66 Słonina surowa bez skóry 60 kg
67 Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa) 60 kg; 68 Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 50 kg; 69 Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa) 45 kg
70 Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 30 kg
71 Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 30 kg
72 Szynka wp surowa b/k (vacum) 220 kg; 73 Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 30 kg; 74 Udziec z kurczaka surowy 50 kg
75 Udziec wołowy b/k (vacum) 50 kg; 76 Wątróbka drobiowa 115 kg
77 Żołądki z indyka (vacum) 65 kg;
4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 96588,30 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 105359,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 96588,30 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: ALBA S.J. Podlaskie Centrum Mięsne, Żuraw i Gryko, ul. Bitwy Białostockiej 2D, 15-103 Białystok, Filia 4 Ełk
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5421671007
7.3.3) Ulica: Łukasiewicza 3
7.3.4) Miejscowość: Ełk
7.3.5) Kod pocztowy: 19-300
7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
AL BA PODLASKIE CENTRUM MIĘSNE SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
AL BA PODLASKIE CENTRUM MIĘSNE SP. Z O.O.
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-06-20
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 96588,30 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2022-08-31PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROCŁAWIU
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej i przedszkolnej
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 90 WE WROCŁAWIU
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych na potrzeby Bursy Szkolnej w Kędzierzynie-Koźlu w I półroczu 2025 roku
- Dostawa mięsa i produktów mięsno - wędliniarskich wieprzowych, wołowych i drobiowych.
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkola Samorządowego we Wrzącej
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.