Ogłoszenie z dnia 2024-03-20
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00222325/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-02-28
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Świadczenie usługi restauracyjnej oraz usługi wynajmu sali konferencyjnej dla uczestników
Seminarium pt. „Kształcenie rolnicze – perspektywy i zagrożenia”
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Uniwersytet w Siedlcach
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000001471
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Konarskiego 2
1.5.2.) Miejscowość: Siedlce
1.5.3.) Kod pocztowy: 08-110
1.5.4.) Województwo: mazowieckie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL925 - Siedlecki
1.5.7.) Numer telefonu: 256431935
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: monika.wachnikowska@uws.edu.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.uws.edu.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://uws-edu.logintrade.net/.1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Świadczenie usługi restauracyjnej oraz usługi wynajmu sali konferencyjnej dla uczestnikówSeminarium pt. „Kształcenie rolnicze – perspektywy i zagrożenia”
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-18e74297-d60a-11ee-8305-7e4937eb936d
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00252727
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-03-20
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00222325
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DZP.290.6.2024
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 9461,97 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Świadczenie usługi restauracyjnej oraz usługi wynajmu sali konferencyjnej dla uczestników Seminarium pt. „Kształcenie rolnicze – perspektywy i zagrożenia” odbywającej się w dniu
22.03.2024 dla planowanej ilości 50 osób.
1. Wymagania Zamawiającego:
1) Ośrodek, w którym odbędzie się Seminarium powinien znajdować się granicach miasta Siedlce (w odległości do 6 km od siedziby Zamawiającego, tj. ul. Konarskiego 2, Siedlce);
2) Ośrodek winien być nowoczesny (nie więcej niż 15 lat), posiadać salę konferencyjną o powierzchni co najmniej 400 m2 z wyjściem na taras, która pomieści 50 osób, przystosowany dla osób niepełnosprawnych;
3) Sala seminaryjna - konferencyjna winna być wyposażona w stoły i krzesła dla każdego uczestnika seminarium oraz w sprzęt audiowizualny: rzutnik, laptop i ekran, system nagłośnienia;
4) Seminarium oraz bufet kawowy, a także serwowany obiad ma być zlokalizowany w jednej sali;
5) Ośrodek winien zapewnić bezpłatny parking dla uczestników przyjeżdżających własnymi środkami komunikacji.
2. Usługi restauracyjne dla uczestników seminarium – standard menu:
22.03.2024 (piątek)
Obiad zorganizowany dla 50 osób
• Obiad: okrągłe, lub prostokątne stoły mieszczące 10-12 osób, białe obrusy, biała, porcelanowa zastawa stołowa, stroiki kwiatowe, obsługa kelnerów do stolików.
Menu: zupa, danie drugie mięsne i bezmięsne, zestaw surówek, napoje (woda z cytryną i miętą, sok jabłkowy, pomarańczowy), deser ciasto lub lody; kawa, herbata.
• Przerwy kawowe: kawa, herbata, woda: niegazowana, gazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy, ciasto (przynajmniej trzy rodzaje), ciastka kruche, owoce filetowane, przekąski w postaci finger foods.
Usługa rozpoczyna się 22 marca 2024 r. około godz. 9.00 przyjazdem uczestników seminarium, a kończy około godziny 17.00 podsumowaniem seminarium.
Zamawiający dopuszcza zmianę w menu. Wykonawca usługi może zaproponować inne potrawy. Cena usługi nie może ulec zwiększeniu w wyniku akceptacji propozycji Wykonawcy.
Podana liczba osób korzystających z usług gastronomicznych jest liczbą przewidywaną. Zamawiający nie gwarantuje, iż z usług korzystać będzie liczba osób wskazanych w niniejszym dokumencie (możliwość zmiany ilości osób objętych usługą do 30%). Wykonawca zostanie poinformowany o zaistniałej sytuacji na 3 dni przed planowanym seminarium. W takim przypadku Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 6500,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 6500,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 6500,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Roleks Sp. z o. o.,
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP 8212227942,
7.3.3) Ulica: Artyleryjska 33,
7.3.4) Miejscowość: Siedlce
7.3.5) Kod pocztowy: 08-110
7.3.6.) Województwo: mazowieckie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-03-13
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 6500,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2024-03-228.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia: w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
INNE PRZETARGI Z SIEDLEC
- "Budowa boiska wielofunkcyjnego wraz z zadaszeniem o stałej konstrukcji przy Szkole Podstawowej nr 4 w Siedlcach" w formule "zaprojektuj i wybuduj"
- Utworzenie i prowadzenie Punktu Selektywnego Zbierania Odpadów Komunalnych (PSZOK) na terenie miasta Siedlce oraz zagospodarowanie zebranych odpadów komunalnych
- Dostawa zestawów diagnostycznych dla Zakładu Higieny Weterynaryjnej w Warszawie.
- Kompleksowe przygotowanie i realizacja imprezy masowej "JACKONALIA 2025".
- Zakup ciągnika rolniczego
- Dostawa artykułów promocyjnych w postaci 50 kilogramów cukierków krówek.
więcej: przetargi w Siedlcach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Gminnego Żłobka "Wesoła Ciuchcia" w Karczewie
- dostawa gotowych posiłków oraz napojów (cateringu oraz serwisu kawowego) dla uczestników turnieju szachowego organizowanego w ramach projektu "Łódzkie Gra w Szachy"
- Sukcesywne świadczenie usługi całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych w P. C. Z. Sp. z o.o. w ramach programu pilotażowego "Dobry posiłek w szpitalu".
- Usługa związana z przygotowaniem, dostarczeniem i podawaniem produktów żywnościowych
- "Sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas organizacji różnego rodzaju uroczystości, konferencji naukowych oraz spotkań innego typu na potrzeby jednostek Politechniki Opolskiej"
- Usługi cateringowe na potrzeby projektu, wydarzenia jedno, dwudniowe (usługi w lokalu).
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.