Ogłoszenie z dnia 2022-07-22
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00214254/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-06-20
- 2024/BZP 00031780/01 - Modyfikacja z dnia 2024-01-12
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Zakładu Karnego w Starem Bornem oraz Oddziału Zewnętrznego w Opatówku
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzi zamawiający centralny1.2.) Nazwa zamawiającego: ZAKŁAD KARNY W STAREM BORNEM
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000320986
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: STARE BORNE
1.5.2.) Miejscowość: Bobolice
1.5.3.) Kod pocztowy: 76-020
1.5.4.) Województwo: zachodniopomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL426 - Koszaliński
1.5.7.) Numer telefonu: 94 316 08 20
1.5.8.) Numer faksu: 94 318 76 80
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_stare_borne@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://portal.smartpzp.pl/zkstareborne1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność
zakład karny
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Zakładu Karnego w Starem Bornem oraz Oddziału Zewnętrznego w Opatówku2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-621b8a7f-f073-11ec-9a86-f6f4c648a056
2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00271876
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2022-07-22
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00019604/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Dostawa mięsa i wędlin
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Nie
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: D/KW.2232.4.2022.KP
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 241810,00 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych w ilości i asortymencie wskazanych w tabeli poniżej do magazynów żywnościowych w Zakładzie Karnym w Starem Bornem oraz Oddziale Zewnętrznym w Opatówku:
Lp. Przedmiot zamówienia J.m. Kod CPV Ilość
1. Ćwiartka z kurczaka kg 15112000-6 500
2. Kurczak świeży kg 15112000-6 200
3. Kaszanka kg 15131130-5 800
4. Kiełbasa ogniskowa kg 15131120-2 500
5. Parówka wieprzowa kg 15131130-5 900
6. Kiełbasa zwyczajna kg 15131130-5 1300
7. Mielonka wieprzowa kg 15131120-2 1300
8. Kiełbasa kanapkowa kg 15131135-0 800
9. Pasztet wieprzowy kg 15131120-2 800
10. Pieczeń wieprzowa kg 15131120-2 700
11. Salceson kg 15131133-6 1300
12. Blok drobiowy kg 15131120-2 500
13. Mielonka drobiowa kg 15131135-0 600
14. Pasztet drobiowy kg 15131310-1 800
15. Pieczeń drobiowa kg 15131135-0 800
16. Kurczak faszerowany kg 15131135-0 200
17. Mortadela drobiowa kg 15131135-0 1300
18. Kiełbasa bukowa kg 15131130-5 300
19. Szynka drobiowa mielona drobiowa kg 15131135-0 50
20. Baleron z indyka kg 15131135-0 50
21. Kiełbasa drobiowa cienka kg 15131135-0 100
22. Baton tyrolski drobiowy kg 15131130-5 150
23. Parówka drobiowa kg 15131135-0 1100
24. Mortadela wieprzowa kg 15131130-5 1500
25. Mięso gulaszowe wieprzowe kg 15113000-3 1100
26. Mięso gulaszowe drobiowe kg 15112000-6 900
27. Mięso gulaszowe wołowe kg 15114000-9 100
28. Podgardle wędzone kg 15131400-9 50
29. Serca drobiowe kg 15114000-0 250
30. Żołądki drobiowe kg 15114000-0 200
31. Wątroba drobiowa kg 15112300-9 450
32. Mięso mielone kg 15113000-3 300
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych
Podane ilości szacunkowe odpowiadają ilościom w stosunku do planowanych potrzeb dla jednostki. Podana ilość towaru jest wartością maksymalną, której Zamawiający nie może przekroczyć. Oznacza to, że wielkości te nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą stanowić podstaw do zgłoszenia roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia jednak nie więcej niż 30%. W tym wypadku Wykonawca
otrzyma jedynie zapłatę należną mu z tytułu dostarczonego towaru.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15113000-3 - Wieprzowina
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15112000-6 - Drób
15131130-5 - Wędliny
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 243689,50 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 334800,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 243686,50 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PAULADRIB BACHORWSKA & BACHOROWSKI SP.K.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6721787200
7.3.3) Ulica: Niedziałkowskiego
7.3.4) Miejscowość: Świdwin
7.3.5) Kod pocztowy: 78-300
7.3.6.) Województwo: zachodniopomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"PAULADROB - BACHOROWSKA&BACHOROWSKI" SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
"PAULADROB - BACHOROWSKA&BACHOROWSKI" SPÓŁKA KOMANDYTOWA
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-07-22
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 243689,50 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2022-08-01 do 2023-07-30INNE PRZETARGI BOBOLICE
- "Rozbudowa i przebudowa dojazdu pożarowego nr 14 - Etap I"
- "Rozbudowa i przebudowa dojazdu pożarowego nr 14 - Etap I"
- "Rozbudowa i przebudowa dojazdu pożarowego nr 14 - Etap I"
więcej: przetargi BOBOLICE »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywne dostawy mięs, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Zagórniku
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- Sukcesywne dostawy świeżego mięsa i wędlin na potrzeby przygotowania konferencji i szkoleń oraz działalności komercyjnej Ośrodka Badawczo-Konferencyjnego IMPAN w Będlewie.
- Dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 5 w Andrychowie
- "Dostawa mięsa i wyrobów drobiowych na potrzeby Kuchni COZL" (znak postępowania: COZL/DZP/AS/3412/TP- 41/25)
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.