eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BochniaDostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej



Ogłoszenie z dnia 2022-07-22


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa artykułów żywnościowych
dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni
Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bochni "Szpital Powiatowy" im. bł. Marty Wieckiej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304349

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Krakowska 31

1.5.2.) Miejscowość: Bochnia

1.5.3.) Kod pocztowy: 32-700

1.5.4.) Województwo: małopolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL214 - Krakowski

1.5.7.) Numer telefonu: 14 615 32 33

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zaopatrzenie@szpital-bochnia.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://szpital-bochnia.pl/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa artykułów żywnościowych
dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni
Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-4f72c392-dd86-11ec-9a86-f6f4c648a056

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00273064

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-07-22

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00039591/04/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.7 Dostawa artykułów żywnościowych

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00182815/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: DZ-271-1-23/2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Pakiet nr 1 - Nabiał
Lp. Przedmiot zamówienia J.m Wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego Ilość zamawiana (wg. wielkości opakowania oczekiwanego przez Zamawiającego - wg kol. 4) (*)
1. 2. 3. 4. 5.
1. Jogurt naturalny szt. pojemnik 150 g 150 7000
2. Jogurt naturalny bez laktozy szt. op. 150 g 150 60
3. Jogurt owocowy bez laktozy szt. op 150 g 150 60
4. Jogurt owocowy szt. pojemnik 150 g 150 2000
5. Kefir szt. pojemnik 400 g 400 50
6. Maślanka szt. 250 g 250 50
7. Masło bez laktozy szt. 200 g 200 8
8. Masło extra szt. kostka 200 g 200 6800
9. Mleko bez laktozy szt. 1 litr 1000 20
10. Mleko świeże litr 10 litr 10 2000
11. Ser biały półtłusty w pergaminie kg opakowanie 1 kg (1000g) 1000 20
12. Ser biały półtłusty mielony kg opakowanie 5 kg (5000g) 5 300
13. Ser żółty szt. 150 g 150 7
14. Ser miękki solankowy kg opakowanie 270 g 270 190
15. Twaróg półtłusty szt. 230 g 230 40
16. Śmietankowy serek twarogowy szt. 150 g 150 45
17. Ser topiony bez dodatków szt. opakowanie 100 g 100 2000
18. Ser żółty półtłusty, kg opakowanie 1 kg (1000g) 1000 600
19. Kremowy serek twarogowy szt. opakowanie 4x30 g 120 1000
20. Serek homogenizowany szt. opakowanie 150 g 150 600
21. Śmietanka kremówka szt. opakowanie 200 g 200 10
22. Mleko szt. 1 litr 1000 560
23. Jogurt naturalny op. 5 litrów 5000 60
24. Mleko szt. 1 litr 1000 500
25. Ser Mozarella op. 125 g 125 100
26. Ser Mozzarella kg opakowanie 1 kg (1000g) 1000 150
27. Śmietana litr 5 litr (5000ml) 5 260
Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - szczegółowa oferta cenowa - załącznik 1A do SWZ - wymagania określone na podstawie art. 218 ust. 2 http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 107961,80 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Pakiet nr 2 - Pieczywo
Lp. Przedmiot zamówienia Ilość (*) J. m.
1. 2. 3. 4.
1. bułka tarta 60 kg
2. bagietka 1200 szt.
3. bułka kajzerka 8000 szt.
4. bułka maślana 3000 szt.
5. Bułka zwykła 6000 szt.
6. Drożdzówka 7000 szt.
8. Bułka grahamka 6700 szt.
9. chleb bezglutenowy 80 szt.
10. chleb graham 4300 szt.
11. chleb pszenny 5800 szt.
12. chleb pszenno-żytni 5800 szt.
Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - szczegółowa oferta cenowa - załącznik 1A do SWZ - wymagania określone na podstawie art. 218 ust. 2 http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 47784,02 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Pakiet nr 3 - Obwarzanki
Lp. Przedmiot zamówienia Ilość (*) J. m.
1. 2. 3. 4.
1. Obwarzanki 3000 szt.
Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - szczegółowa oferta cenowa - załącznik 1A do SWZ - wymagania określone na podstawie art. 218 ust. 2 http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 5250,00 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Pakiet nr 4 - Warzywa i owoce
Lp. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - wymagania jakościowe odnoszące się do co najmniej głównych elementów składających się na przedmiot zamówienia zgodnie z art. 246 ust. 1 Ustawy Pzp Ilość (*) J. m.
1. 2. 3. 4.
1. Banany 360 kg
2. Arbuz 80 kg
3. Borówki 30 kg
4. Brokuły 200 kg
5. Brukselka 30 kg
6. Brzoskwinie 60 kg
7. Buraki czerwone 2000 kg
8. Cebula 750 kg
9. cebula dymka 20 pęk
10. Cytryna 180 kg
11. Czosnek 380 szt.
12. Cukinia 50 kg
13. Dynia 50 kg
14. Fasola 'Jaś' sucha 60 kg
15. Fasolka szparagowa zielona 50 kg
16. Fasolka szparagowa żółta 50 kg
17. Grejpfrut 200 kg
18. Gruszka 400 kg
19. Jabłka deserowe 5600 kg
20. Kapusta pekińska 200 szt.
21. Kalafiory świeże 130 szt
22. Kapusta biała 2300 kg
23. Kapusta biała nowa 50 szt
24. Kapusta czerwona 700 kg
25. Kapusta kiszona 480 kg
26. Koper świeży 3000 pęk
27. Maliny 50 kg
28. Mandarynki 30 kg
29. Marchew 5000 kg
30. Morele 50 kg
31. Ogórek kiszony 580 kg
32. Ogórki świeże 1200 kg
33. Papryka czerwona 280 kg
34. Pieczarki 1000 kg
35. Pietruszka 1200 kg
36. Pietruszka zielona świeża 3000 pęk
37. Pomarańcze 300 kg
38. Pomidory 2000 kg
39. Pory 260 kg
40. Rzodkiewka 540 pęk
41. Sałata lodowa 130 szt.
42. Sałata zielona 4700 szt
43. Seler 570 kg
44. Susz buraczany 50 kg
45. Szczypiorek 600 pęk
46. Śliwki 30 kg
47. Ziemniaki 21000 kg
48. ananas 300 szt.
49. kiwi 200 kg
50. seler naciowy 50 szt.
51. cebula czerwona 60 kg
52. limonka 60 kg
53. Truskawki 50 kg
Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - szczegółowa oferta cenowa - załącznik 1A do SWZ - wymagania określone na podstawie art. 218 ust. 2 http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 122013,64 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Pakiet nr 5 - Artykuły spożywcze
Lp. Przedmiot zamówienia J.m Wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego Ilość zamawiana (wg. wielkości opakowania oczekiwanego przez Zamawiającego - wg kol. 4)
1. 2. 3. 4. 5.
1. Bazylia op. 10g 10 90,0
2. Biszkopty op. 120g 120 200,0
3. Groszek ptysiowy op. 125 g 125 40,0
4. Przyprawa do dań z fasoli op. 20 g 20 20,0
5. Przyprawa do ryb op. 20 g 20 270,0
6. Bita śmietana op. 60 g 60 7,0
7. Mąka razowa op. 1000 g 1000 30,0
8. Papryka czerwona mielona ostra op. 20 g 20 70,0
9. Gałka muszkatołowa op. 10 g 20 15,0
10. Tymianek op. 10 g 10 15,0
11. Kasza pęczak op. 1000 g 1000 50,0
12. Imbir op. 15 g 15 15,0
13. Słonecznik łuskany op. 1000 g 1000 2,0
14. Sezam op. 1000 g 1000 3,0
15. Żelatyna op. 500 g 500 4,0
16. Cukier wanilinowy op. 1000 g 1000 15,0
17. Soda oczyszczona op. 1000 g 1000 5,0
18. Ksylitol op. 1000 g 1000 5,0
19. Curry op. 20 g 20 38,0
20. Fasola czerwona w puszce op. 400 g 400 30,0
21. Rodzynki op. 1000 g 1000 5,0
22. Kurkuma op. 20 g 30 40,0
23. Czosnek granulowany op. 1000 g 1000 5,0
24. Budyń bez cukru op. 1kg 1 40,0
25. Wafle ryżowe naturalne op. 130 g 130 30,0
26. Budyń z cukrem op. 60g 60 30,0
27. Chrupki kukurydziane bez dodatków op. 80g 80 500,0
28. Ciastko biszkoptowe, op. 30 g 30 350,0
29. Chrzan tarty op. 290g 290 200
30. Cukier op. 1kg 1 1500,0
31. Cukier puder op. 400g 400 10,0
32. Cynamon op. 20g 350 400,0
33. Drożdże op. 100g 100 150,0
34. Drożdże op. 14 g 14 50,0
35. Dżem op. 25g 25 16000,0
36. Galaretka owocowa op. 71g 71 70,0
37. Groszek konserwowy op. 400g 400 380,0
38. Tortilla - placki pszenne op. 250 g 250 60,0
39. Herbata op. 200g 200 280,0
40. Herbatniki op. 50g 50 440,0
41. Kakao op. 80g 80 50,0
42. Kasza jęczmienna mazurska op. 1kg 1 660,0
43. Kasza kukurydziana op. 1kg 1 600,0
44. Kasza manna op. 1kg 1 700,0
45. Kawa zbożowa op. 500g 500 20,0
46. Ketchup łagodny op. 560g 560 260
47. Kisiel bez cukru op. 1kg 1 70,0
48. Kisiel z cukrem op. 77g 77 15,0
49. Kminek op. 15g 15 30
50. Koncentrat pomidorowy op. 1l 1 400,0
51. Kukurydza konserwowa op. 400g 400 450,0
52. Kwasek cytrynowy op. 20g 20 370,0
53. Liście laurowe op. 100g 100 30,0
54. Majeranek op. 20g 20 130,0
55. Majonez op. 835g 835 240,00
56. Makaron op. 1kg 1 340,0
57. Makaron lasagne op. 500g 500 18,0
58. Makaron zacierka op. 250 g 250 500,0
59. Makaron sphagetti op. 500g 500 50,0
60. Makaron muszelki, kokardki op. 400g 400 260,0
61. Makaron penne op. 500 g 500 20,0
62. Makaron cannelloni op. 250 g 250 60,0
63. Makaron conchiglioni (muszle duże) op. 500 g 500 10,0
64. Mąka pszenna typ. 500 op. 1kg 1 1600,0
65. Mąka ziemniaczana op. 1kg 1 100,0
66. Miód naturalny op. 25g 25 2000,0
67. Musztarda op. 1l 1 30,0
68. Ocet op. 1l 1 100,0
69. Ogórek konserwowy op. 900ml 900 180,0
70. Olej roślinny op. 1l 1 1300,0
71. Oregano op. 10g 10 160,0
72. Papryka mielona słodka op. 20g 20 240,0
73. Pieprz czarny mielony op. 20g 20 500,0
74. Płatki owsiane op. 500g 500 700,0
75. Proszek do pieczenia op. 30g 30 15,0
76. Przyprawa sypka op. 1kg 1 300,0
77. Przyprawa w płynie op. 1l 1 400,0
78. Ryż op. 1kg 1 1100,0
79. Sól op. 1kg 1 450,0
80. Sucharki op. 290g 290 600,0
81. Ziele angielskie op. 15g 15 100,0
82. Zioła prowansalskie op. 10g 10 100,0
83. Bita śmietana spray op. 250 g 250 70,0
84. Musli chrupkie bananowe z kawałkami czekolady i nasionami chia op. 300 g 300 200,0
85. Żurek w torebkach op. 60g 60 230,0
Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - szczegółowa oferta cenowa - załącznik 1A do SWZ - wymagania określone na podstawie art. 218 ust. 2 http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 63432,85 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Pakiet nr 6 - Mięso i przetwory mięsne
Lp. Przedmiot zamówienia J. m. Ilość (*)
1. 2. 3. 4.
1. Filet z kurczaka kg 1000
2. Boczek gotowany kg 30
3. Gulasz wołowy b/k kg 400
4. Kiełbasa drobiowa (gruba) kg 680
5. Kiełbasa szynkowa (gruba) kg 500
6. Kiełbaski frankfurterki kg 30
7. Kiełbasa zwyczajna kg 40
8. Kurczak cały kg 1500
9. Łopatka wieprzowa b/k kg 500
10. Pasztet pieczony wieprzowy kg 400
11. Pasztetowa drobiowa kg 260
12. Parówki z indyka, kg 50
13. Parówki wieprzowe kg 10
14. Parówki z kurcząt kg 200
15. Schab wieprzowy b/k kg 2500
16. Słonina bez skóry kg 5
17. Szynka wieprzowa kg 700
18. Udko z kurczaka kg 1200
19. Karkówka b/k kg 40
20. Salami kg 40
21. Kiełbasa biała kg 60
22. Żeberka wieprzowe paski kg 100
23. Boczek wędzony kg 60
24. Wątróbka drobiowa kg 50
Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - szczegółowa oferta cenowa - załącznik 1A do SWZ - wymagania określone na podstawie art. 218 ust. 2 http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 132475,73 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Pakiet nr 7 - Ryby, mrożonki
Lp. Przedmiot zamówienia J. m. Ilość
1. 2. 3. 4.
1. Ryba wędzona kg 150
2. Filet do smażenia kg 1000
3. Szpinak kg 100
Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - szczegółowa oferta cenowa - załącznik 1A do SWZ - wymagania określone na podstawie art. 218 ust. 2 http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 28405,37 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Pakiet nr 8 - Jaja
Lp. Przedmiot zamówienia J. m. Ilość
1. 2. 3. 4.
1. Jaja kurze szt. 21 000
Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - szczegółowa oferta cenowa - załącznik 1A do SWZ - wymagania określone na podstawie art. 218 ust. 2 http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 7350,00 PLN

Część 9

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Pakiet nr 9 - Kleiki, kaszki i zupki
Lp. Przedmiot zamówienia J. m. Ilość
1. 2. 3. 4.
2. Kleik ryżowy szt. 15
3. Deserek owocowy dla dzieci po 4 miesiącu szt. 100
4. Deserek owocowy dla dzieci po 5 miesiącu szt. 120
5. Deserek owocowy dla dzieci po 6 miesiącu szt. 200
6. Deserek owocowy dla dzieci po 8 miesiącu szt. 200
7. Modyfikowane mleko początkowe dla niemowląt od urodzenia szt. 10
8. Mleko następne dla niemowląt po 6. miesiącu szt. 10
9. Mleko modyfikowane JUNIOR, po 1 roku życia szt. 10
10. Kaszka ryżowa szt. 8
11. Kaszka mleczno-ryżowa szt. 15
12. kaszka mleczno-ryżowa szt. 15
13. Zupka marchewkowa z ryżem szt. 200
14. Zupka jarzynowa z kurczakiem szt. 500
15. Zupka jarzynowa szt. 10
Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - szczegółowa oferta cenowa - załącznik 1A do SWZ - wymagania określone na podstawie art. 218 ust. 2 http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 5221,17 PLN

Część 10

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Pakiet nr 10 - Woda mineralna
Lp. Przedmiot zamówienia J. m. Ilość Wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego (*)
1. 2. 3. 4. 5.
1. Woda mineralna, nienasycona CO2, szt. 3 500 1,5l
2. Woda mineralna, średnionasycona CO2, szt. 5 000 1,5l
3. Woda mineralna, średnionasycona CO2, szt. 400 0,6l
4. Woda mineralna, średnionasycona CO2, szt. 100 0,3l
5. Woda mineralna, wysokonasycona CO2, szt. 100 0,3l
Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - szczegółowa oferta cenowa - załącznik 1A do SWZ - wymagania określone na podstawie art. 218 ust. 2 http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 11787,09 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu została złożona jedna oferta, której cena brutto przekracza kwotę, którą Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie Zamówienia

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu została złożona jedna oferta, której cena brutto przekracza kwotę, którą Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie Zamówienia

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu do upływu terminu składania ofert nie złożono żadnej oferty

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 93563,40 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 93563,40 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 93563,40 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Agata Dumana

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 120929384

7.3.4) Miejscowość: Kobyle

7.3.6.) Województwo: małopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-06-29

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 93563,40 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 69984,70 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 79643,73 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 69984,70 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiębiorstwo Produkcyjno – Handlowe ,,Polaris” Małgorzata Gruszczyńska

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 250450755

7.3.4) Miejscowość: Kalisz

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-06-29

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 69984,70 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 127904,35 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 152917,12 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 127904,35 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 490224576

7.3.4) Miejscowość: Nowy Sącz

7.3.6.) Województwo: małopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-06-29

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 127904,35 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 28133,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 32867,80 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 28133,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 7)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Jawit A. i J. Białas, L. i W. Lampara Spółka Jawna

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 370015680

7.3.4) Miejscowość: Krosno

7.3.6.) Województwo: podkarpackie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 7)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-06-29

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 28133,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 8)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 8085,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 8085,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 8085,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 8)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: JAJCO MARIUSZ TURCZYŃSKI

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 121437743

7.3.4) Miejscowość: KRAKÓW

7.3.6.) Województwo: małopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 8)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-06-29

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 8085,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Część 9

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu do upływu terminu składania ofert nie złożono żadnej oferty

Część 10

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W postępowaniu do upływu terminu składania ofert nie złożono żadnej oferty

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.