eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nysa"Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych na II półrocze 2023 r."



Ogłoszenie z dnia 2023-07-03


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
„Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych na II półrocze 2023 r.”

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny w Nysie

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000320207

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Tadeusza Kościuszki 4A

1.5.2.) Miejscowość: Nysa

1.5.3.) Kod pocztowy: 48-300

1.5.4.) Województwo: opolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL523 - Nyski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: anna.baziuk@sw.gov.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.sw.gov.pl/jednostka/zaklad-karny-w-nysie

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-efcc1121-ff9d-11ed-b70f-ae2d9e28ec7b

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


jednostka sektora finansów publicznych

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

„Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych na II półrocze 2023 r.”

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-efcc1121-ff9d-11ed-b70f-ae2d9e28ec7b

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00286443

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-07-03

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00004975/04/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.4 Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych na II półrocze 2023

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00241415

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: DKw.2232.8.2023

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe

1. Mięso wieprzowe gulaszowe
surowe, świeże nie mrożone, w kawałkach nie mniejszych niż ok. 7 cm, bez zanieczyszczeń obcych, ścięgien, bez zewnętrznego i śródmięśniowego tłuszczu, bez skór, krwi, schłodzone do temperatury nie wyższej niż 40C. Razem: 790 kg, Nysa: 490 kg, Prudnik: 300 kg.


2. Mięso wołowe bez kości - gulasz
surowe, świeże, nie mrożone, w kawałkach nie mniejszych niż ok. 7 cm, bez zanieczyszczeń obcych, ścięgien, bez tłuszczu zewnętrznego i śródmięśniowego, bez skóry, krwi, schłodzone do temperatury nie wyższej niż 40C. Razem 510 kg, Nysa: 510 kg, Prudnik: 0 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15113000-3 - Wieprzowina

15111000-9 - Mięso wołowe

4.5.5.) Wartość części: 27360,80 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie

1. Mięso gulaszowe z kurczaka
surowe, świeże nie mrożone w kawałkach nie mniejszych niż ok. 3 cm bez zanieczyszczeń obcych, tłuszczu, skór, piór, krwi, schłodzone do temperatury nie wyższej niż 40C. Razem: 1750 kg, Nysa: 1350 kg, Prudnik: 400 kg
2. Mięso gulaszowe z indyka
surowe, świeże, nie mrożone w kawałkach nie mniejszych niż ok. 3cm bez zanieczyszczeń obcych ,tłuszczu, skór, piór, kości, schłodzone do temperatury nie wyższej niż 40C. Razem: 310 kg, Nysa: 310 kg, Prudnik: 0 kg.
3. Żołądki drobiowe z kurczaka
surowe, świeże nie mrożone, żołądek mięśniowy oczyszczony z treści pokarmowej, pozbawiony rogowatego naskórka, tłuszczu, schłodzone do temperatury nie wyższej niż 4 0C. Razem: 690 kg, Nysa: 540 kg, Prudnik: 150
4. Serca drobiowe z kurczaka
surowe, świeże nie mrożone, serca pozbawione osierdzia i pni naczyń krwionośnych, bez skrzepów krwi, schłodzone do temperatury nie wyższej niż 4 0C. Razem: 690 kg, Nysa: 540 kg, Prudnik: 150 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15112120-3 - Indyki

15112100-7 - Świeży drób

15114000-0 - Podroby

4.5.5.) Wartość części: 43310,10 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 3 Wędliny drobiowo – wieprzowo – wołowe
1. Kiełbasa litewska
średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży.
Razem: 370, Nysa: 270 kg, Prudnik: 100 kg.
2. Kiełbasa kanapkowa
średniorozdrobniona, w osłonce barierowej o średnicy ok. 75-95 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 1900 kg, Nysa: 1550 kg, Prudnik: 350 kg
3. Kiełbasa – mortadela extra
homogenizowana, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E -250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 3200 kg, Nysa: 2900 kg, Prudnik: 300 kg.
4. Mortadela z pieczarkami
homogenizowana, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, widoczne drobno rozdrobnione pieczarki, dopuszczalny konserwant E -250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 1790 kg, Nysa: 1490 kg, Prudnik: 300 kg

5. Kiełbasa parówkowa
homogenizowana, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok.25-30 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 100 kg, Nysa: 0 kg, Prudnik: 100 kg
6. Kiełbasa zwyczajna
średniorozdrobniona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 100 kg, Nysa: 0 kg, Prudnik: 100 kg
7. Kiełbasa opolska/ regionalna
średniorozdrobniona w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 100 kg, Nysa: 0 kg, Prudnik: 100 kg
8. Kiełbasa tyrolska / szynka tyrolska
średniorozdrobniona w osłonce barierowej o średnicy 50-80 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E – 250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 1790 kg, Nysa: 1490 kg, Prudnik: 300 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131135-0 - Wędliny drobiowe

4.5.5.) Wartość części: 82682,20 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 4 Wędliny drobiowe

1. Rolada drobiowa
gruborozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm, skład mięso drobiowe, przyprawy, warzywa, galareta, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 60 kg, Nysa: 0 kg, Prudnik: 60 kg
2. Polędwica z kurczaka
gruborozdrobniona, parzona, nie wędzona, w osłonie barierowej o średnica ok. 70-90 mm, skład mięso drobiowe z kurczaka, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży, konsystencja ścisła, zwarta. Razem: 200 kg, Nysa: 140 kg, Prudnik: 60 kg
3. Kiełbasa mortadela drobiowa.
homogenizowana, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso drobiowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E -250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 2000 kg, Nysa: 1760 kg, Prudnik: 240 kg
4. Polędwica z indyka
gruborozdrobniona, parzona, nie wędzona, w osłonie barierowej o średnica ok. 70-90 mm, skład mięso z indyka, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży, konsystencja ścisła, zwarta. Razem: 60 kg, Nysa: 0 kg, Prudnik: 60 kg
5. Blok drobiowy
gruborozdrobniony, parzony, w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm lub innej formie utrzymującej kształt, skład mięso drobiowe, przyprawy, konsystencja zwarta umożliwiająca wyporcjowanie termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 630 kg, Nysa: 430 kg, Prudnik: 200 kg
6. Serdelki drobiowe
homogenizowane, parzone w osłonce wiskozowej o średnicy ok. 20 mm, skład mięso drobiowe , sól, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży. Razem: 340 kg, Nysa: 140 kg, Prudnik: 200 kg
7. Szynka z indyka
szynka w bloku, w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm, skład mięso drobiowe, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży, konsystencja zwarta umożliwiająca porcjowanie. Razem: 60 kg, Nysa: 0 kg, Prudnik: 60 kg
8. Kiełbasa szynkowa z kurczaka
gruborozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm, skład mięso drobiowe z kurczaka, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 200 kg, Nysa: 140 kg, Prudnik: 60 kg
9. Kiełbasa szynkowa z indyka
gruborozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm, skład mięso indycze, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 200 kg, Nysa: 140 kg, Prudnik: 60 kg
10. Parówki drobiowe cienkie
-homogenizowana w osłonie barierowej o średnicy ok. 20-25 mm, skład mięso drobiowe , przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. Razem: 470 kg, Nysa: 170 kg, Prudnik: 300 kg
11. Szynka z kurczaka prasowana
szynka w bloku, w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm, skład mięso indycze, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży, konsystencja zwarta umożliwiająca porcjowanie. Razem: 200 kg, Nysa: 140 kg, Prudnik: 60 kg
12. Kiełbasa biała drobiowa
w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso drobiowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E – 250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży. Razem: 240 kg, Nysa: 140 kg, Prudnik: 100 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131135-0 - Wędliny drobiowe

15131130-5 - Wędliny

4.5.5.) Wartość części: 54379,60 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 5 Podroby wieprzowe

1. Pasztet wieprzowy
produkt powstały z podrobów i surowców mięsnych wieprzowych, rozdrobnionych do masy homogenizowanej w osłonce poliamidowej, o średnicy ok.40:50 mm i długości 30cm, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, Razem: 1400 kg, Nysa: 1150 kg, Prudnik: 250 kg
2. Kaszanka jęczmienna
produkt z surowców podrobowych wieprzowych i kaszy jęczmiennej w formie bloku, batonu o wadze około 3 kg, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 %. Razem: 200 kg, Nysa: 0 kg, Prudnik: 200 kg
3. Wątroba wieprzowa
surowa, świeża, nie mrożona. Razem: 790 kg, Nysa: 540 kg, Prudnik: 250 kg
4. Salceson biały
wędlina podrobowa z masek i mięsa z głów wieprzowych peklowanych, mięsa z głów wołowych peklowanych, skórek wieprzowych, przyprawiona, bez dodatku krwi spożywczej i mięsa odkostnionego mechanicznie, parzona, w osłonce naturalnej lub sztucznej, zawartość tłuszczu nie więcej niż 30%, Razem: 1350 kg, Nysa: 1150 kg, Prudnik: 200 kg
5. Salceson czarny
wędlina podrobowa z masek i mięsa z głów wieprzowych peklowanych, mięsa z głów wołowych peklowanych, skórek wieprzowych, przyprawiona, bez mięsa odkostnionego mechanicznie, z dodatkiem krwi spożywczej, parzona, w osłonce naturalnej lub sztucznej, zawartość tłuszczu nie więcej niż 30%, Razem: 1350 kg, Nysa: 1150 kg, Prudnik: 200 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131134-3 - Kaszanka i inne wędliny krwiste

15131310-1 - Pasztety

15131130-5 - Wędliny

15114000-0 - Podroby

4.5.5.) Wartość części: 44105,80 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 6 Konserwy mięsne

1. Mielonka wieprzowa – turystyczna 200 g lub 300 g
opakowanie metalowe lub aluminiowe, wieczko łatwo otwieralne bez użycia otwieracza, zawartość tłuszczu do 23%. Razem: 690 kg, Nysa: 540 kg, Prudnik: 150 kg

2. Mielonka wieprzowa - tyrolska 200 g lub 300 g
opakowanie metalowe lub aluminiowe, wieczko łatwo otwieralne bez użycia otwieracza, zawartość tłuszczu do 27%, Razem: 690 kg, Nysa: 540 kg, Prudnik: 150 kg
3. Przysmak śniadaniowy 200 g lub 300 g
opakowanie metalowe lub aluminiowe, wieczko łatwo otwieralne bez użycia otwieracza, zawartość tłuszczu do 23%, Razem: 890 kg, Nysa: 740 kg, Prudnik: 150 kg
4. Pasztet drobiowy 130 g
opakowanie w małych foremkach, wieczko łatwo otwieralne bez użycia otwieracza, zawartość tłuszczu do 25%, Razem: 640 kg, Nysa: 540 kg, Prudnik: 100 kg
5. Pasztet mazowiecki 200 lub 300 g
opakowanie metalowe lub aluminiowe, wieczko łatwo otwieralne bez użycia otwieracza, zawartość tłuszczu do 34%. Razem: 940 kg, Nysa: 740 kg, Prudnik: 200 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa

15131310-1 - Pasztety

4.5.5.) Wartość części: 35422,40 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 35410,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 35410,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 35410,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU JOHN PAWEŁ JOHN

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6971049957

7.3.3) Ulica: ul. Źródlana 5

7.3.4) Miejscowość: Grotniki

7.3.5) Kod pocztowy: 64-140

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-06-27

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 35410,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-07-01 do 2023-12-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 44355,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 44355,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 44355,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Grupa Drobiarska DAKPOL Marek Bejm spółka komandytowa

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5742065256

7.3.3) Ulica: ul. Długa 185

7.3.4) Miejscowość: Borowe

7.3.5) Kod pocztowy: 42-133

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-06-27

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 44355,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-07-01 do 2023-12-31

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 100855,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 100855,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 100855,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU JOHN PAWEŁ JOHN

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6971049957

7.3.3) Ulica: ul. Źródlana 5

7.3.4) Miejscowość: Grotniki

7.3.5) Kod pocztowy: 64-140

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-06-27

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 100855,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-07-01 do 2023-12-31

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 63145,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 63145,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 63145,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU JOHN PAWEŁ JOHN

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6971049957

7.3.3) Ulica: ul. Źródlana 5

7.3.4) Miejscowość: Grotniki

7.3.5) Kod pocztowy: 64-140

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-06-27

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 63145,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-07-01 do 2023-12-31

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 55610,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 55610,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 55610,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU JOHN PAWEŁ JOHN

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6971049957

7.3.3) Ulica: ul. Źródlana 5

7.3.4) Miejscowość: Grotniki

7.3.5) Kod pocztowy: 64-140

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-06-27

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 55610,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-07-01 do 2023-12-31

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 38219,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 43330,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 38219,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: FH JARO JAROSŁAW LORKE

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6980012592

7.3.3) Ulica: ul. Osiedlowa 39

7.3.4) Miejscowość: Widziszewo

7.3.5) Kod pocztowy: 64-000

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-06-27

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 38219,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-07-01 do 2023-12-31

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.