Og³oszenie z dnia 2021-12-02
Powi±zane og³oszenia:
- 2022/BZP 00011905/01 - Wynik z dnia 2022-01-11
Og³oszenie o zamówieniu
Us³ugi
¦WIADCZENIE US£UG CATERINGOWYCH NA POTRZEBY UKSW W WARSZAWIE
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego
1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: UNIWERSYTET KARDYNA£A STEFANA WYSZYÑSKIEGO W WARSZAWIE
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000001956
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: ul. Dewajtis 5
1.5.2.) Miejscowo¶æ: Warszawa
1.5.3.) Kod pocztowy: 01-815
1.5.4.) Województwo: mazowieckie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL911 - Miasto Warszawa
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: dzp@uksw.edu.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: https://platformazakupowa.pl/pn/uksw
1.6.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna
1.7.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
¦WIADCZENIE US£UG CATERINGOWYCH NA POTRZEBY UKSW W WARSZAWIE
2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-6b1e687d-5340-11ec-8c2d-66c2f1230e9c
2.5.) Numer og³oszenia: 2021/BZP 00295529
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2021-12-02
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2021/BZP 00117741/04/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.3.10 Us³ugi cateringu UKSW
2.11.) O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wy³±cznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.13.) O zamówienie mog± ubiegaæ siê wy³±cznie wykonawcy, którzy spe³niaj± warunki okre¶lone w art. 361 ustawy – us³ugi spo³eczne: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn±
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III – UDOSTÊPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania
https://platformazakupowa.pl/pn/uksw3.2.) Zamawiaj±cy zastrzega dostêp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowi±zani s± do sk³adania ofert, wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu, o¶wiadczeñ oraz innych dokumentów wy³±cznie przy u¿yciu ¶rodków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o ¶rodkach komunikacji elektronicznej, przy u¿yciu których zamawiaj±cy bêdzie komunikowa³ siê z wykonawcami - adres strony internetowej: https://platformazakupowa.pl/pn/uksw
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotycz±ce korespondencji elektronicznej: Postêpowanie prowadzone jest w jêzyku polskim przy u¿yciu ¶rodków komunikacji elektronicznej za
po¶rednictwem Platformy Zakupowej (dalej jako „Platforma” lub „Platforma Zakupowa”) dostêpnej pod
adresem: https://platformazakupowa.pl/pn/uksw
Zamawiaj±cy, okre¶la niezbêdne wymagania sprzêtowo - aplikacyjne umo¿liwiaj±ce pracê na platforma
zakupowa.pl, tj.:
a. sta³y dostêp do sieci Internet o gwarantowanej przepustowo¶ci nie mniejszej ni¿ 512 kb/s,
b. komputer klasy PC lub MAC o nastêpuj±cej konfiguracji: pamiêæ min. 2 GB Ram, procesor Intel IV 2
GHZ lub jego nowsza wersja, jeden z systemów operacyjnych - MS Windows 7, Mac Os x 10 4, Linux,
lub ich nowsze wersje,
c. zainstalowana dowolna przegl±darka internetowa, w przypadku Internet Explorer minimalnie wersja
10.0,
d. w³±czona obs³uga JavaScript,
e. zainstalowany program Adobe Acrobat Reader lub inny obs³uguj±cy format plików .pdf.
Zamawiaj±cy informuje, ¿e instrukcje korzystania z platformazakupowa.pl dotycz±ce w szczególno¶ci
logowania, sk³adania wniosków o wyja¶nienie tre¶ci SWZ, sk³adania ofert oraz innych czynno¶ci
podejmowanych w niniejszym postêpowaniu przy u¿yciu platforma zakupowa.pl znajduj± siê w
zak³adce „Instrukcje dla Wykonawców" na stronie internetowej pod adresem:
https://platformazakupowa.pl/strona/45-instrukcje
3.7.) Adres strony internetowej, pod którym s± dostêpne narzêdzia, urz±dzenia lub formaty plików, które nie s± ogólnie dostêpne: ttps://platformazakupowa.pl/pn/uksw
3.8.) Zamawiaj±cy wymaga sporz±dzenia i przedstawienia ofert przy u¿yciu narzêdzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzêdzi, które nie s± ogólnie dostêpne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Jêzyki, w jakich mog± byæ sporz±dzane dokumenty sk³adane w postêpowaniu:
polski
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.1.) Przed wszczêciem postêpowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: DZP.371.28.2021
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Us³ugi
4.1.4.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie
4.1.8.) Mo¿liwe jest sk³adanie ofert czê¶ciowych: Nie
4.1.13.) Zamawiaj±cy uwzglêdnia aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegó³owe odnosz±ce siê do przedmiotu zamówienia:
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest ¶wiadczenie us³ug cateringowych na terenie i w obiektach zamawiaj±cego, w tym mieszcz±cych siê przy ul. Dewajtis 5, Wóycickiego 1/3 oraz innych miejscach wskazanych przez zamawiaj±cego zgodnie z bie¿±cymi zamówieniami, podczas organizowanych przez UKSW w Warszawie ró¿nych form dzia³alno¶ci kulturalnej, spotkañ okoliczno¶ciowych, imprez (w tym imprez plenerowych), konferencji/seminariów, sympozjów, koncertów, wizyt go¶ci oraz innych zaistnia³ych okoliczno¶ci np. akcji ratowniczych, jednak nie w wiêkszej odleg³o¶ci ni¿ 30 km od granic m. st. Warszawy.
4.2.6.) G³ówny kod CPV: 55320000-9 - Us³ugi podawania posi³ków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2023-03-31
4.2.11.) Zamawiaj±cy przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiaj±cy przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówieñ na podobne us³ugi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert
4.3.2.) Sposób okre¶lania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jako¶ciowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium:
organizacja, kwalifikacje zawodowe i do¶wiadczenie osób wyznaczonych do realizacji zamówienia4.3.5.) Nazwa kryterium: Pozytywne referencje dot. przygotowania cateringu dla firmy lub organizacji, gdzie us³uga jednorazowa zosta³a zrealizowana w okresie ostatnich trzech lat na kwotê min. 5 000,00 z³ brutto /PR/.
4.3.6.) Waga: 20
Kryterium 3
4.3.4.) Rodzaj kryterium:
aspekty spo³eczne, w tym integracja zawodowa i spo³eczna osób, o których mowa w art. 94 ust. 1 ustawy4.3.5.) Nazwa kryterium: Zatrudnienie do realizacji zamówienia osób znajduj±cych siê w trudnej sytuacji na rynku pracy /Z/.
4.3.6.) Waga: 20
4.3.10.) Zamawiaj±cy okre¶la aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe lub innowacyjne, ¿±da etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu ¿ycia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Tak
4.3.11.) Okre¶lenie aspektów spo³ecznych, ¶rodowiskowych lub innowacyjnych, etykiet lub rachunku kosztów cyklu ¿ycia w odniesieniu do kryteriów oceny ofert:
zgodnie z art. 242 ust. 2 ustawy - aspekty spo³eczne
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiaj±cy przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie
5.3.) Warunki udzia³u w postêpowaniu: Tak
5.4.) Nazwa i opis warunków udzia³u w postêpowaniu.
1. Zamawiaj±cy okre¶la poni¿sze warunki udzia³u w postêpowaniu dotycz±ce:1) zdolno¶ci do wystêpowania w obrocie gospodarczym:
Zamawiaj±cy nie wyznacza szczegó³owego warunku w tym zakresie.
2) uprawnieñ do prowadzenia okre¶lonej dzia³alno¶ci gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrêbnych przepisów:
Wykonawca musi posiadaæ:
Zatwierdzenie i wpis zak³adu do rejestru zak³adów podlegaj±cych urzêdowej kontroli ¿ywno¶ci Pañstwowej Inspekcji Sanitarnej, pozwalaj±cy na prowadzenie dzia³alno¶ci w zakresie us³ug cateringowych;
3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:
Zamawiaj±cy nie wyznacza szczegó³owego warunku w tym zakresie.
4) zdolno¶ci technicznej lub zawodowej:
Wykonawca musi wykazaæ, ¿e w okresie ostatnich trzech lat przed up³ywem terminu sk³adania ofert (a je¿eli okres prowadzenia dzia³alno¶ci jest krótszy - w tym okresie) wykona³ lub wykonuje
co najmniej dwie us³ugi polegaj±ce na sukcesywnym ¶wiadczeniu us³ug cateringowych, ka¿da o warto¶ci nie mniejszej ni¿ 60.000,00 (s³ownie z³otych: sze¶ædziesi±t tysiêcy 00/100) wykonywanych przez okres co najmniej 12 miesiêcy ka¿da, o charakterze i z³o¿ono¶ci podobnej do przedmiotu zamówienia;.
2. Zamawiaj±cy w przypadku wykonawców wspólnie ubiegaj±cych siê o udzielenie zamówienia wymaga, aby warunek z pkt. 1.2) oraz 1.4) potwierdzi³ co najmniej jeden z tych wykonawców .
3. Warunek dotycz±cy uprawnieñ do prowadzenia okre¶lonej dzia³alno¶ci gospodarczej lub zawodowej jest spe³niony, je¿eli co najmniej jeden z wykonawców wspólnie ubiegaj±cych siê o udzielenie zamówienia posiada uprawnienia do prowadzenia okre¶lonej dzia³alno¶ci gospodarczej lub zawodowej i zrealizuje roboty budowlane, dostawy lub us³ugi, do których realizacji te uprawnienia s± wymagane.
4. W odniesieniu do warunków dotycz±cych wykszta³cenia, kwalifikacji zawodowych lub do¶wiadczenia, wykonawcy wspólnie ubiegaj±cy siê o udzielenie zamówienia mog± polegaæ na zdolno¶ciach tych z wykonawców, którzy wykonaj± roboty budowlane lub us³ugi, do realizacji których te zdolno¶ci s± wymagane.
5. W przypadkach, o którym mowa w ust. 3-4, wykonawcy wspólnie ubiegaj±cy siê o udzielenie zamówienia do³±czaj± do oferty o¶wiadczenie, z którego wynika, które us³ugi wykonaj± poszczególni wykonawcy.
5.5.) Zamawiaj±cy wymaga z³o¿enia o¶wiadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak
5.7.) Wykaz podmiotowych ¶rodków dowodowych na potwierdzenie spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: 1. Zatwierdzenie i wpis zak³adu do rejestru zak³adów podlegaj±cych urzêdowej kontroli ¿ywno¶ci Pañstwowej Inspekcji Sanitarnej, pozwalaj±cy na prowadzenie dzia³alno¶ci w zakresie us³ug cateringowych,
2. wykaz us³ug wykonanych, a w przypadku ¶wiadczeñ powtarzaj±cych siê lub ci±g³ych równie¿ wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat, a je¿eli okres prowadzenia dzia³alno¶ci jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich warto¶ci, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których us³ugi zosta³y wykonane lub s± wykonywane, oraz za³±czeniem dowodów okre¶laj±cych, czy te us³ugi zosta³y wykonane lub s± wykonywane nale¿ycie, przy czym dowodami, o których mowa, s± referencje b±d¼ inne dokumenty sporz±dzone przez podmiot, na rzecz którego dostawy lub us³ugi zosta³y wykonane, a w przypadku ¶wiadczeñ powtarzaj±cych siê lub ci±g³ych s± wykonywane, a je¿eli wykonawca z przyczyn niezale¿nych od niego nie jest w stanie uzyskaæ tych dokumentów - o¶wiadczenie wykonawcy; w przypadku ¶wiadczeñ powtarzaj±cych siê lub ci±g³ych nadal wykonywanych referencje b±d¼ inne dokumenty potwierdzaj±ce ich nale¿yte wykonywanie powinny byæ wystawione w okresie ostatnich 3 miesiêcy.
5.9.) Zamawiaj±cy przewiduje uzupe³nienie przedmiotowych ¶rodków dowodowych: Nie
SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA
6.1.) Zamawiaj±cy wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie
6.3.) Zamawiaj±cy przewiduje aukcjê elektroniczn±: Nie
6.4.) Zamawiaj±cy wymaga wadium: Nie
6.5.) Zamawiaj±cy wymaga zabezpieczenia nale¿ytego wykonania umowy: Tak
6.6.) Wymagania dotycz±ce sk³adania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegaj±cych siê o udzielenie zamówienia:
1. Wykonawcy mog± wspólnie ubiegaæ siê o udzielenie zamówienia. Przepisy dotycz±ce wykonawcy stosuje siê odpowiednio do wykonawców wspólnie ubiegaj±cych siê o udzielenie zamówienia.2. W przypadku, o którym mowa w ust. 1, wykonawcy ustanawiaj± pe³nomocnika
do reprezentowania ich w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo do reprezentowania w postêpowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego.
3. Je¿eli zosta³a wybrana oferta wykonawców wspólnie ubiegaj±cych siê o udzielenie zamówienia, zamawiaj±cy mo¿e ¿±daæ przed zawarciem umowy w sprawie zamówienia publicznego kopii umowy reguluj±cej wspó³pracê tych wykonawców.
4. Zamawiaj±cy nie zastrzega obowi±zku osobistego wykonania przez poszczególnych wykonawców wspólnie ubiegaj±cych siê o udzielenie zamówienia kluczowych zadañ dotycz±cych zamówieñ na us³ugi.
6.7.) Zamawiaj±cy przewiduje uniewa¿nienie postêpowania, je¶li ¶rodki publiczne, które zamierza³ przeznaczyæ na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia nie zosta³y przyznane: Nie
SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY
7.1.) Zamawiaj±cy przewiduje udzielenia zaliczek: Nie
7.3.) Zamawiaj±cy przewiduje zmiany umowy: Tak
7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:
1. Zamawiaj±cy przewiduje nastêpuj±ce mo¿liwo¶ci dokonania zmian postanowieñ zawartej umowy w stosunku do tre¶ci oferty, w szczególno¶ci w sytuacjach:1.) zmiany w przepisach prawa lub wyk³adni jego przepisów;
2.) wyst±pienia okoliczno¶ci (zdarzeñ), na które strony umowy nie mia³y wp³ywu, a okoliczno¶ci (zdarzenia) te dotyczy³y dzia³ania lub zaniechania:
a) osób trzecich,
b) organów administracji publicznej,
w stosunku do okoliczno¶ci towarzysz±cych zawarciu umowy, a wp³ywaj±cych obiektywnie, bezpo¶rednio lub po¶rednio w sposób dalece utrudniaj±cy, niemo¿liwy lub czyni±cy niemo¿liwym spe³nienia ¶wiadczeñ stron umowy, w sposób okre¶lony pierwotnie w umowie lub istotnych postanowieniach umowy;
3.) zmiany terminu obowi±zywania umowy – w przypadku niewykorzystania kwoty brutto, któr± zamawiaj±cy przeznaczy³ na sfinansowanie zamówienia w okresie wskazanym w § 2 umowy.
4.) okre¶lonych w art. 455 ustawy Pzp
2. W przypadku wykorzystania pe³nej kwoty umowy, o której mowa w § 6 ust. 1 przed terminem wskazanym w § 2 umowa zostanie uznana za wykonan±.
3. W przypadku niewykorzystania kwoty umowy, o której mowa w § 6 ust. 1 zamawiaj±cy przewiduje mo¿liwo¶æ wyd³u¿enia terminu jej obowi±zywania za zgod± wykonawcy z zachowaniem cen zgodnie z formularzem ofertowym stanowi±cym Za³±cznik nr 1 do niniejszej umowy.
4. Wprowadzenie zmian postanowieñ umowy wymaga:
1.) zgodnej woli stron,
2.) zachowania formy pisemnej pod rygorem niewa¿no¶ci.
5. Poziom realizacji umowy mo¿e ulec zmniejszeniu do 30% warto¶ci zamówienia ze wzglêdu na aktualn± sytuacjê epidemiologiczn± w zwi±zku z rozprzestrzenianiem siê koronawirusa Covid-19.
6. Strony wzajemnie o¶wiadczaj±, ¿e posiadaj± zgodê osób, o których mowa w niniejszej umowie do przetwarzania ich danych osobowych, tj. imienia, nazwiska, stanowiska s³u¿bowego, numeru telefonu oraz adresu e-mail oraz ¿e dane te przetwarzane bêd± przez ka¿d± z nich wy³±cznie dla potrzeb wykonywania niniejszej umowy, przez okres jej trwania z uwzglêdnieniem ustawowych terminów przechowywania dokumentacji dla celów podatkowych w trybie i na zasadach okre¶lonych Rozporz±dzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w zwi±zku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przep³ywu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE opublikowane w Dzienniku Urzêdowym L z 2016 r. nr 119, str. 1.
7.5.) Zamawiaj±cy uwzglêdni³ aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe, innowacyjne lub etykiety zwi±zane z realizacj± zamówienia: Nie
SEKCJA VIII – PROCEDURA
8.1.) Termin sk³adania ofert: 2021-12-10 10:00
8.2.) Miejsce sk³adania ofert: platformazakupowa.pl pod adresem: https://platformazakupowa.pl/pn/uksw
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2021-12-10 11:00
8.4.) Termin zwi±zania ofert±: do 2022-01-08
SEKCJA IX – POZOSTA£E INFORMACJE
Zamawiaj±cy zastrzega, ¿e:1. ilo¶ci wskazane w Za³±czniku do Formularza Ofertowego – Formularzu Cenowym s± ilo¶ciami szacunkowymi, s³u¿±cymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru oferty najkorzystniejszej. Wykonawcy, z którym Zamawiaj±cy podpisze umowê, nie przys³uguje roszczenie o realizacjê us³ugi w wielko¶ciach podanych w Formularzu cenowym, ³±czna warto¶æ zamówieñ nie przekroczy kwoty brutto, jak± zamawiaj±cy przeznaczy³ na realizacjê przedmiotu zamówienia, tj. 270.000,00 z³.
2. przekroczenie warto¶ci brutto podanych w pozycjach wskazanych w Formularzu Cenowym przez Zamawiaj±cego jako „nie wy¿sze ni¿” oraz podanie w rubryce "RAZEM" ³±cznej warto¶ci brutto wy¿szej ni¿ 270 000,00 skutkowaæ bêdzie odrzuceniem oferty zgodnie z dyspozycj± art. 226 ust 1 pkt 5) ustawy Pzp.
Umowa zostaje zawarta na okres od dnia podpisania umowy, do wykorzystania kwoty przeznaczonej na realizacjê zamówienia jednak nie d³u¿ej ni¿ do dnia 31.03.2023 r.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Us³uga zaprojektowania, przygotowania i przeprowadzenia kompleksowego procesu szkoleniowo-rozwojowego pod nazw± Akademia Kompetencji w zakresie Zamówieñ Publicznych dla pracowników uczelni
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych dla jednostki Centrum Us³ug Logistycznych w Juracie
- Remont pustostanów lokali mieszkalnych stanowi±cych w³asno¶æ m.st. Warszawy, administrowanych przez ZGN Wola m.st. Warszawy na terenie TZOM Ko³o (5 lokali).
- Dostawa mebli na wymiar do domu studenckiego AWS w Kampusie Mundurowym w Kaliszu (czê¶æ II)
- Remont nawierzchni wie¿y do skoków zlokalizowanej na basenie Pa³acu M³odzie¿y w budynku Pa³acu Kultury i Nauki w Warszawie
- Dostawa materia³ów laboratoryjnych
wiêcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Organizacja konferencji, zapewnienie us³ug hotelarskich, restauracyjnych, sal konferencyjnych podczas Narady Kierowników Placówek Zagranicznych w dniach 6 - 12 lipca 2025 r.
- Zapewnienie us³ug cateringowych na potrzeby spotkañ i konferencji organizowanych przez komórki organizacyjne w siedzibie MFiPR
- "Przygotowanie i wydawanie gor±cych posi³ków dla klientów O¶rodka Pomocy Spo³ecznej Gminy i Miasta Czerwionka - Leszczyny w okresie od marca 2025r. do lutego 2026r."
- ¦wiadczenie us³ugi cateringowej wraz z obs³ug± kelnersk± wydarzenia pn. Spotkanie Wielkanocne dla go¶ci Hotelu Ksi±¿.
- Kompleksowa obs³uga Kwatery My¶liwskiej w Borowcu oraz us³ugi cateringowe
- Us³uga przygotowania i dostarczenia (us³uga cateringowa) dla dzieci i m³odzie¿y uczêszczaj±cych do Szko³y Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Szyd³owie
wiêcej: Us³ugi podawania posi³ków »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.