Ogłoszenie z dnia 2023-07-12
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00256645/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-06-13
- 2024/BZP 00053389/01 - Modyfikacja z dnia 2024-01-19
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Regionalnego Zespołu Placówek Wsparcia Edukacji
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: REGIONALNY ZESPÓŁ PLACÓWEK WSPARCIA EDUKACJI
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 365183911
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Głogowska 27
1.5.2.) Miejscowość: Opole
1.5.3.) Kod pocztowy: 45-315
1.5.4.) Województwo: opolskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL524 - Opolski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@rzpwe.opolskie.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.rzpwe.opolskie.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://platformazakupowa.pl/pn/rzpwe1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Regionalnego Zespołu Placówek Wsparcia Edukacji2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-88c8dd39-09c0-11ee-9355-06954b8c6cb9
2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00303340
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2023-07-12
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00029306/03/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Dostawa artykułów spożywczych
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00256645
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: 11/ZP/RZPWE/2023
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 267994,50 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzu rzeczowo-cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ (odpowiednio dla każdej części załącznik nr 1a – część 1, załącznik nr 1b- część 2, załącznik nr 1c – część 3, załącznik nr 1 d- część 4), który stanowi integralną część formularza ofertowego. Nie złożenie kalkulacji wraz z formularzem ofertowym skutkować będzie odrzuceniem oferty. Zamawiający wymaga od Wykonawcy podania w ofercie (w kalkulacji rzeczowo - finansowej) pełnych nazw oferowanego sprzętu (producent, typ), by Zamawiający był w stanie stwierdzić czy zaoferowane elementy przedmiotu zamówienia spełniają wymagania określone w specyfikacji – dotyczy tylko części 4. W razie złej jakości towaru Zamawiającemu przysługuje możliwość wypowiedzenia umowy z winy Wykonawcy. Miejsce dostawy: Ośrodek Szkoleniowy Niwki ul. Wiejska 17, 46-053 Chrząstowice.Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego artykułu spożywczego, z zastrzeżeniem: pieczywo i wyroby cukiernicze wyprodukowane będą w dobie dostawy. Ryby i mrożonki będą posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dostawy. Jaja konsumpcyjne nie będą starsze niż 7 dni od daty pakowania. Warzywa i owoce świeże, cechować się będą regularnym kształtem właściwym dla danej odmiany, będą wolne od: szkodników, zanieczyszczeń, uszkodzeń, oznak wyrastania pędów nasiennych, oznak więdnięcia, wyschnięcia czy gniecenia. Mięso i wędliny będą produktami świeżymi, terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 7 dni od dostawy. Wykonawca zapewnia, że dostarczane artykuły żywnościowe będą dostarczane w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu, alergenach. Dostarczane produkty spełniać muszą prawem określone wymogi dla tych produktów, w tym wymogi zdrowotne. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Mięso i wędliny muszą być dostarczone w oddzielnych, czystych, zamkniętych pojemnikach przeznaczonych do przewozu mięsa i wędlin. Mrożonki mają być dostarczone w formie nie rozmrożonej. Wykonawca będzie dostarczać podany w tabeli asortyment w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osobę upoważnioną, telefonicznie bądź pisemnie (e-mailem) najpóźniej do godz. 12:00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzach rzeczowo– cenowych.4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone
15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15110000-2 - Mięso
15111000-9 - Mięso wołowe
15113000-3 - Wieprzowina
15112000-6 - Drób
15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie
4.5.5.) Wartość części: 41684,40 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzu rzeczowo-cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ (odpowiednio dla każdej części załącznik nr 1a – część 1, załącznik nr 1b- część 2, załącznik nr 1c – część 3, załącznik nr 1 d- część 4), który stanowi integralną część formularza ofertowego. Nie złożenie kalkulacji wraz z formularzem ofertowym skutkować będzie odrzuceniem oferty. Zamawiający wymaga od Wykonawcy podania w ofercie (w kalkulacji rzeczowo - finansowej) pełnych nazw oferowanego sprzętu (producent, typ), by Zamawiający był w stanie stwierdzić czy zaoferowane elementy przedmiotu zamówienia spełniają wymagania określone w specyfikacji – dotyczy tylko części 4. W razie złej jakości towaru Zamawiającemu przysługuje możliwość wypowiedzenia umowy z winy Wykonawcy. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego artykułu spożywczego, z zastrzeżeniem: pieczywo i wyroby cukiernicze wyprodukowane będą w dobie dostawy. Ryby i mrożonki będą posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dostawy. Jaja konsumpcyjne nie będą starsze niż 7 dni od daty pakowania. Warzywa i owoce świeże, cechować się będą regularnym kształtem właściwym dla danej odmiany, będą wolne od: szkodników, zanieczyszczeń, uszkodzeń, oznak wyrastania pędów nasiennych, oznak więdnięcia, wyschnięcia czy gniecenia. Mięso i wędliny będą produktami świeżymi, terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 7 dni od dostawy. Wykonawca zapewnia, że dostarczane artykuły żywnościowe będą dostarczane w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu, alergenach. Dostarczane produkty spełniać muszą prawem określone wymogi dla tych produktów, w tym wymogi zdrowotne. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Mięso i wędliny muszą być dostarczone w oddzielnych, czystych, zamkniętych pojemnikach przeznaczonych do przewozu mięsa i wędlin. Mrożonki mają być dostarczone w formie nie rozmrożonej,Wykonawca ponosi odpowiedzialność za wady jakościowe dostarczonych produktów (ukryte, nieukryte) i za uszkodzenia powstałe w wyniku ich transportu oraz zobowiązany jest do niezwłocznej wymiany wadliwego towaru we własnym zakresie i na własny koszt. Wykonawca będzie dostarczać podany w tabeli asortyment w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osobę upoważnioną, telefonicznie bądź pisemnie (e-mailem) najpóźniej do godz. 12:00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzach rzeczowo– cenowych.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa
15110000-2 - Mięso
15111000-9 - Mięso wołowe
15113000-3 - Wieprzowina
15112000-6 - Drób
15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie
4.5.5.) Wartość części: 43468,00 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzu rzeczowo-cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ (odpowiednio dla każdej części załącznik nr 1a – część 1, załącznik nr 1b- część 2, załącznik nr 1c – część 3, załącznik nr 1 d- część 4), który stanowi integralną część formularza ofertowego. Nie złożenie kalkulacji wraz z formularzem ofertowym skutkować będzie odrzuceniem oferty. Zamawiający wymaga od Wykonawcy podania w ofercie (w kalkulacji rzeczowo - finansowej) pełnych nazw oferowanego sprzętu (producent, typ), by Zamawiający był w stanie stwierdzić czy zaoferowane elementy przedmiotu zamówienia spełniają wymagania określone w specyfikacji – dotyczy tylko części 4. W razie złej jakości towaru Zamawiającemu przysługuje możliwość wypowiedzenia umowy z winy Wykonawcy. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego artykułu spożywczego, z zastrzeżeniem: pieczywo i wyroby cukiernicze wyprodukowane będą w dobie dostawy. Ryby i mrożonki będą posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dostawy. Jaja konsumpcyjne nie będą starsze niż 7 dni od daty pakowania. Warzywa i owoce świeże, cechować się będą regularnym kształtem właściwym dla danej odmiany, będą wolne od: szkodników, zanieczyszczeń, uszkodzeń, oznak wyrastania pędów nasiennych, oznak więdnięcia, wyschnięcia czy gniecenia. Mięso i wędliny będą produktami świeżymi, terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 7 dni od dostawy. Wykonawca zapewnia, że dostarczane artykuły żywnościowe będą dostarczane w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu, alergenach. Dostarczane produkty spełniać muszą prawem określone wymogi dla tych produktów, w tym wymogi zdrowotne. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Mięso i wędliny muszą być dostarczone w oddzielnych, czystych, zamkniętych pojemnikach przeznaczonych do przewozu mięsa i wędlin. Mrożonki mają być dostarczone w formie nie rozmrożonej. Wykonawca ponosi odpowiedzialność za wady jakościowe dostarczonych produktów (ukryte, nieukryte) i za uszkodzenia powstałe w wyniku ich transportu oraz zobowiązany jest do niezwłocznej wymiany wadliwego towaru we własnym zakresie i na własny koszt. Wykonawca będzie dostarczać podany w tabeli asortyment w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osobę upoważnioną, telefonicznie bądź pisemnie (e-mailem) najpóźniej do godz. 12:00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzach rzeczowo– cenowych.4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone
15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15110000-2 - Mięso
15111000-9 - Mięso wołowe
15113000-3 - Wieprzowina
15112000-6 - Drób
15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie
4.5.5.) Wartość części: 34920,75 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzu rzeczowo-cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ (odpowiednio dla każdej części załącznik nr 1a – część 1, załącznik nr 1b- część 2, załącznik nr 1c – część 3, załącznik nr 1 d- część 4), który stanowi integralną część formularza ofertowego. Nie złożenie kalkulacji wraz z formularzem ofertowym skutkować będzie odrzuceniem oferty. Zamawiający wymaga od Wykonawcy podania w ofercie (w kalkulacji rzeczowo - finansowej) pełnych nazw oferowanego sprzętu (producent, typ), by Zamawiający był w stanie stwierdzić czy zaoferowane elementy przedmiotu zamówienia spełniają wymagania określone w specyfikacji – dotyczy tylko części 4. W razie złej jakości towaru Zamawiającemu przysługuje możliwość wypowiedzenia umowy z winy Wykonawcy. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego artykułu spożywczego, z zastrzeżeniem: pieczywo i wyroby cukiernicze wyprodukowane będą w dobie dostawy. Ryby i mrożonki będą posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dostawy. Jaja konsumpcyjne nie będą starsze niż 7 dni od daty pakowania. Warzywa i owoce świeże, cechować się będą regularnym kształtem właściwym dla danej odmiany, będą wolne od: szkodników, zanieczyszczeń, uszkodzeń, oznak wyrastania pędów nasiennych, oznak więdnięcia, wyschnięcia czy gniecenia. Mięso i wędliny będą produktami świeżymi, terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 7 dni od dostawy. Wykonawca zapewnia, że dostarczane artykuły żywnościowe będą dostarczane w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu, alergenach. Dostarczane produkty spełniać muszą prawem określone wymogi dla tych produktów, w tym wymogi zdrowotne. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Mięso i wędliny muszą być dostarczone w oddzielnych, czystych, zamkniętych pojemnikach przeznaczonych do przewozu mięsa i wędlin. Mrożonki mają być dostarczone w formie nie rozmrożonej. Wykonawca ponosi odpowiedzialność za wady jakościowe dostarczonych produktów (ukryte, nieukryte) i za uszkodzenia powstałe w wyniku ich transportu oraz zobowiązany jest do niezwłocznej wymiany wadliwego towaru we własnym zakresie i na własny koszt. Wykonawca będzie dostarczać podany w tabeli asortyment w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osobę upoważnioną, telefonicznie bądź pisemnie (e-mailem) najpóźniej do godz. 12:00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzach rzeczowo– cenowych.4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone
15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15110000-2 - Mięso
15111000-9 - Mięso wołowe
15113000-3 - Wieprzowina
15112000-6 - Drób
15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie
4.5.5.) Wartość części: 147921,35 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 36981,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 38360,18 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 36981,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Masarnia Borowe J.B. Pluta Sp. J.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5741932490
7.3.3) Ulica: Długa
7.3.4) Miejscowość: Węglowice
7.3.5) Kod pocztowy: 42-133
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"MASARNIA BOROWE" J.B. PLUTA SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
"MASARNIA BOROWE" J.B. PLUTA SPÓŁKA JAWNA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-07-05
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 36981,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-07-05 do 2023-12-31Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 40705,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 40705,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 40705,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU "Piekarnia Grabowski" Edyta Grabowska
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7561355359
7.3.3) Ulica: Kościuszki 67
7.3.4) Miejscowość: Otmice
7.3.5) Kod pocztowy: 47-180
7.3.6.) Województwo: opolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-06-29
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 40705,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-07-01 do 2023-12-31Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 32916,50 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 37735,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 32916,50 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Hurtowania "Aga"
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7542703486
7.3.3) Ulica: Głogowska
7.3.4) Miejscowość: Opole
7.3.5) Kod pocztowy: 45-315
7.3.6.) Województwo: opolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
jakie przetargi wygrała firma
HURTOWNIA "AGA" SPÓŁKA JAWNA KRATKIEWICZ PATRYK, KRATKIEWICZ AGNIESZKA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-07-05
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 32916,50 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-07-05 do 2023-12-31Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 152497,01 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 152497,01 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 152497,01 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PHU Blugel Angelika Uchańska
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8992656913
7.3.3) Ulica: Wrocławska
7.3.4) Miejscowość: Długołęka
7.3.5) Kod pocztowy: 55-095
7.3.6.) Województwo: dolnośląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Angelika Uchańska PHU "BLUGEL"
jakie przetargi wygrała firma
Angelika Uchańska PHU "BLUGEL"
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-07-03
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 152497,01 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-07-01 do 2023-12-31INNE PRZETARGI Z OPOLA
- Część IV: Wykonanie monitoringu stanu ochrony susła moręgowanego (kod gatunku 1335) w obszarze Natura 2000 Kamień Śląski PLH160003 - II termin
- D/33/2025 Zakup licencji na oprogramowanie do analizy jakościowej, umożliwiające współpracę w chmurze i stacjonarną analizę danych jakościowych
- Dostawa sprzętu medycznego dla zespołów ratownictwa medycznego OCRM w Opolu
- Usługa sukcesywnego odbioru i zagospodarowania odpadów [U/1/TP/2025]
- Organizacja i przeprowadzenie stacjonarnych szkoleń z zakresu kompetencji twardych w podziale na 4 części
- Świadczenie usług warsztatowych w zakresie serwisu i napraw samochodów służbowych GDDKiA Oddział w Opolu w okresie 24 miesięcy
więcej: przetargi w Opolu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy różnych produktów spożywczych na potrzeby działu żywienia w Domu Pomocy Społecznej Pod Sosnami w Pułtusku z podziałem na 5 zadań
- "DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CIASTKARSKICH"
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Szczawnicy-Jabłonce
- Dostawy artykułów ogólnospożywczych do Aresztu Śledczego w Gliwicach
- Sukcesywne dostawy świeżego pieczywa na okres 12 miesięcy
- MZŻ.262.7.2025.Ż SUKCESYWNA DOSTAWA ŚWIEŻEGO MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH DO 32 ŻŁOBKÓW NA TERENIE ŁODZI
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.