eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Siemianowice ŚląskieDostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w roku szkolnym 2022/23 - od września do grudnia 2022



Ogłoszenie z dnia 2022-08-23


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w roku szkolnym 2022/23 – od września do grudnia 2022

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Zespół Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 277881075

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Mikołaja 3

1.5.2.) Miejscowość: Siemianowice Śląskie

1.5.3.) Kod pocztowy: 41-106

1.5.4.) Województwo: śląskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22A - Katowicki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@zss-siemianowice.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.zss-siemianowice.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://miniportal.uzp.gov.pl/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w roku szkolnym 2022/23 – od września do grudnia 2022

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-e9a92f54-014a-11ed-9a86-f6f4c648a056

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00314933

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-08-23

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00240715/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.1 Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w 2022 r.

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00251616/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ZSSPO.392.2.ZP1/07/2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Część nr 1: Przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek. Produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste. Produkty z puszek bez pleśni , bez mętnej konsystencji i innych objawów zepsucia. Makarony sporządzone z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenicę durum. Po ugotowaniu makaron nie może sklejać się, zachowuje sprężystość oraz naturalny zapach i kolor.
Ananas w syropie w plastrach 560 g
Bazylia suszona 500g
Bułka tarta 1kg
Cukier biały 1kg
Czosnek granulowany 1 kg
Drożdże piekarskie 100g
Dżem gładki 235g ŁOWICZ lub równoważny (100 g owoców truskawek i czerwonych porzeczek użyto do wyprodukowania 100 g produktu, w tym 75 g truskawek i 25 g czerwonych porzeczek, zagęszczony sok jabłkowy, substancja żelująca – pektyny)Dżem gładki 235g ŁOWICZ lub równoważny (100 g owoców truskawek i czerwonych porzeczek użyto do wyprodukowania 100 g produktu, w tym 75 g truskawek i 25 g czerwonych porzeczek, zagęszczony sok jabłkowy, substancja żelująca – pektyny)Dżem gładki 235g ŁOWICZ lub równoważny (100 g owoców truskawek i czerwonych porzeczek użyto do wyprodukowania 100 g produktu, w tym 75 g truskawek i 25 g czerwonych porzeczek, zagęszczony sok jabłkowy, substancja żelująca – pektyny)Dżem gładki 235g ŁOWICZ lub równoważny (100 g owoców truskawek i czerwonych porzeczek użyto do wyprodukowania 100 g produktu, w tym 75 g truskawek i 25 g czerwonych porzeczek, zagęszczony sok jabłkowy, substancja żelująca – pektyny)Dżem gładki 235g ŁOWICZ lub równoważny (100 g owoców truskawek i czerwonych porzeczek użyto do wyprodukowania 100 g produktu, w tym 75 g truskawek i 25 g czerwonych porzeczek, zagęszczony sok jabłkowy, substancja żelująca – pektyny)
Fasola „jaś” 1kg
Gałka muszkatułowa 0,5kg
Groch łuskany 1kg
Groszek konserwowy KWIDZYN (Groszek, woda, cukier, sól) puszka 400g lub równoważnyGroszek konserwowy KWIDZYN (Groszek, woda, cukier, sól) puszka 400g lub równoważnyGroszek konserwowy KWIDZYN (Groszek, woda, cukier, sól) puszka 400g lub równoważnyGroszek konserwowy KWIDZYN (Groszek, woda, cukier, sól) puszka 400g lub równoważny Groszek konserwowy KWIDZYN (Groszek, woda, cukier, sól) puszka 400g lub równoważny
Herbata czarna ekspresowa 200szt SAGA lub równoważna
Chrzan tarty 1kg
Kasza bulgur 1kg
Kasza kus kus 1kg
Kasza jęczmienna 1kg
Kasza manna 1kg
Koncentrat barszczu 300ml (zagęszczony sok z buraków 59,3%) KRAKUS lub równoważny
Koncentrat pomidorowy 30% PUDLISZKI lub równoważny ( nie zawierający więcej niż 10g cukru na 100g produktu) 950g
Koper liść suszony 1kg
Kukurydza konserwowa KWIDZYN (kukurydza-ziarno, woda, cukier sól) puszka 400g lub równoważna Kukurydza konserwowa KWIDZYN (kukurydza-ziarno, woda, cukier sól) puszka 400g lub równoważna Kukurydza konserwowa KWIDZYN (kukurydza-ziarno, woda, cukier sól) puszka 400g lub równoważna Kukurydza konserwowa KWIDZYN (kukurydza-ziarno, woda, cukier sól) puszka 400g lub równoważna
Liść laurowy 100g
Lubczyk suszony 500g
Majeranek otarty 1kg
Majonez WINIARY700ml( olej roślinny, żółtko jaja6,0%, ocet, musztarda, (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat)kwas cytrynowy) lub równoważnyMajonez WINIARY700ml( olej roślinny, żółtko jaja6,0%, ocet, musztarda, (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat)kwas cytrynowy) lub równoważnyMajonez WINIARY700ml( olej roślinny, żółtko jaja6,0%, ocet, musztarda, (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat)kwas cytrynowy) lub równoważnyMajonez WINIARY700ml( olej roślinny, żółtko jaja6,0%, ocet, musztarda, (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat)kwas cytrynowy) lub równoważny
Makaron łazanki (mąka z pszenicy durum) 500g
Makaron muszelki małe (mąka z pszenicy durum) 500g
Makaron nitki (3 jajeczny) 250g
Makaron rurki (mąka z pszenicy durum) 1kg
Makaron świderki (mąka z pszenicy durum) 1kg
Mąka na żurek śląski żytnia razowa 1kg
Curry 1kg
Mąka tortowa typ 550
Mąka ziemniaczana 1kg
Miód pszczeli naturalny 1kg
Musztarda sarepska
Natka pietruszki (susz) 500g
Ocet winny
Oregano suszone 300g
Papryka słodka mielona 1kg
Papryka ostra mielona 0,5kg
Pędy bambusa marynowane 425g
Pieprz cytrynowy mielony 500g
Pieprz czarny mielony 1kg
Przyprawa warzywna bez dodatku soli i glutaminianu sodu 1kg (pasternak grys, marchew grys, seler grys(alergen), pietruszka zielona, por płatek, lubczyk, kurkuma, czosnek granulowany, curry, cebula grys, pieprz czarny mielonyPrzyprawa warzywna bez dodatku soli i glutaminianu sodu 1kg (pasternak grys, marchew grys, seler grys(alergen), pietruszka zielona, por płatek, lubczyk, kurkuma, czosnek granulowany, curry, cebula grys, pieprz czarny mielonyPrzyprawa warzywna bez dodatku soli i glutaminianu sodu 1kg (pasternak grys, marchew grys, seler grys(alergen), pietruszka zielona, por płatek, lubczyk, kurkuma, czosnek granulowany, curry, cebula grys, pieprz czarny mielony
Pulpa pomidorowa 10-12% PUDLISZKI 2,5kg (pomidory 100%) lub równoważna
Ryż biały 1 kg
Ryż paraboliczny 5kg
Słonecznik pestki 1kg
Sok 100% jabłko 200mlSok 100% jabłko 200ml
Sos boloński 520g Pudliszki lub równoważny
Sos słodko – kwaśny 520g Pudliszki lub równoważnySos słodko – kwaśny 520g Pudliszki lub równoważny
Sól morska drobnoziarnista jodowana 1kg
Woda mineralna 1,5l średnio zmineralizowana
Woda mineralna 1,5l gazowana
Woda mineralna n/gaz 5l
Zacierka 250g
Zakwas na barszcz biały 480ml
Zioła prowansalskie 0,5kg
Ziele angielskie 1kg

- ilości podane w załączniku do SWZ.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 26137,36 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

2. Część nr 2: mięso, wędliny, drób - barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej. Produkty soczyste. Barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu. Wędliny - konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.
Boczek wędzony klasa I
Łopatka b/k klasa I
Schab wprz b/k klasa I
Żeberka wprz. Paski klasa I
Filet z kurczaka klasa I
Filet z indyka klasa I
Gulaszowe z indyka
Podudzia z kurczaka klasa I
Udko z kurczaka klasa I
Skrzydło z indyka klasa I
Szponder wołowy klasa I
Pieczeń roladowa wołowa klasa I
Szynka wieprzowa bez kości - kulka
Kiełbasa podwawelska (powyżej 70% mięsa w 100g , nie więcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu gotowego)
- ilości podane w załączniku do SWZ.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15110000-2 - Mięso

4.5.5.) Wartość części: 45304,70 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

3. Część nr 3: produkty mleczarskie i tłuszcze - świeże, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty; bez objawów zepsucia.
Jajka kl.L
Kefir 250g KRASNYSTAW lub równorzędny
Masło 200g 83% tł
Mleko 3,2% UHT
Śmietana 12% 0,5l
Ser typu gouda pełnotłusty 45% tł. lub równorzędny
Twaróg półtłusty
Oliwa z oliwek extra virgin
Olej rzepakowy 5l (niearomatyzowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40%)
Jogurt naturalny typ grecki 400g (zawierający nie więcej niż 10g cukrów na 100g/ml produktu, nie więcej niż 10g tłuszczów na 100g produktu)
Serek topiony złoty ementaler lub równorzędny 100g
Ser mozzarella 1kg
Śmietana 12 % gęsta do zup, sosów i sałatek 400g
- ilości podane w załączniku do SWZ.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne

4.5.5.) Wartość części: 16249,30 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

4. Część nr 4: owoce i warzywa mrożone, ryby mrożone - warzywa owoce bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone; ryby - mrożone odpowiednio całe, zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP.
Wiśnia drylowana mrożona
Czarna porzeczka mrożona
Truskawka mrożona
Mieszanka kompotowa mrożona
Brokuły mrożone
Bukiet warzyw mrożony
Fasolka szparagowa mrożona cięta
Groszek mrożony
Kalafior mrożony
Mieszanka warz. 7 skł. mrożona
Szpinak brykiet mrożony
Włoszczyzna paski mrożona
Filet z miruny bez skóry 5% glazury
Kostka z mintaja mrożona
Kostka z miruny mrożona
Okoń nilowy filet mrożony 5% glazury
Sola filet mrożony 5% glazury
Filet z Dorsza mrożony 5% glazury
Filet z morszczuka argentyńskiego 5% glazury
- ilości podane w załączniku do SWZ

4.5.3.) Główny kod CPV: 15331170-9 - Warzywa mrożone

4.5.5.) Wartość części: 35747,80 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

5. Część nr 5: owoce i warzywa świeże - owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych. Owoce kulisto-stożkowate (jabłka, pomarańcze, gruszki, śliwki) - intensywny kolor, skóra gładka, tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczyste. Warzywa korzenne - korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, bez plam. Warzywa klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe. Fasola - nasiona suche, nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe. Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Ziemniaki-powinny być zdrowe, kształtne, suche, czyste bez ziemi, piasku, nieuszkodzone, jednolitej odmiany, bez oznak zgnilizny i chorób.
Banany klasa I
Burak klasa I
Cebula klasa I
Cukinia
Cytryna klasa I
Czosnek świeży klasa I
Gruszki klasa I
Jabłka (ligol) klasa I
Kalarepa klasa I
Kapusta biała klasa I
Kapusta czerwona klasa I
Kapusta kiszona
Kapusta pekińska klasa I
Kapusta włoska klasa I
Kiwi klasa I kaliber 5-6
Koperek zielony klasa I
Śliwka klasa I
Marchew klasa I
Ogórek kiszony
Ogórek zielony szklarniowy klasa I
Papryka czerwona klasa I
Pieczarki klasa I
Pietruszka (korzeń) klasa I
Pietruszka zielona klasa I
Pomarańcze klasa I
Pomidory malinowe klasa I
Por klasa I
Sałata lodowa klasa I
Seler klasa I
Ziemniaki (lord) klasa I
- ilości podane w załączniku do SWZ.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.5.5.) Wartość części: 45355,00 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 29940,25 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 77908,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 29940,25 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: F.H.U. Mir Janusz Psykała

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6261003064

7.3.4) Miejscowość: Bytom

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-08-12

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 29940,25 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 43013,25 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 48776,50 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 43013,25 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: P.W. Janczar, Pokora s.j.,

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6311020522

7.3.4) Miejscowość: Gliwice

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-08-12

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 43013,25 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 17525,90 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 20318,92 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 17525,90 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: F.H.U. Mir Janusz Psykała

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6261003064

7.3.4) Miejscowość: Bytom

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-08-12

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 17525,90 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 34738,90 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 44241,10 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 34738,90 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Widan Polska sp. z o.o

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8952012233

7.3.4) Miejscowość: Przemyśl

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-08-12

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 34738,90 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 40214 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 40214 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 40214 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: F.H.U. Kaprys Surmański Lesław

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6341156143

7.3.4) Miejscowość: Piekary Śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-08-12

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 40214 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.