Ogłoszenie z dnia 2021-12-18
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00298667/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-12-03
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Szkoła Podstawowa nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 978063144
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: 52 ul. Piaskowa
1.5.2.) Miejscowość: Sulechów
1.5.3.) Kod pocztowy: 66-100
1.5.4.) Województwo: lubuskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL432 - Zielonogórski
1.5.7.) Numer telefonu: 683852769
1.5.8.) Numer faksu: 683852769
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@zs3-sulechow.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://zs3-sulechow.pl/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://zs.bip.sulechow.pl/bipkod/0061.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Szkoła Podstawowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-1992c3b6-5423-11ec-8c2d-66c2f1230e9c
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00321642
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-12-18
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00279315/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.2 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00298667/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: SP3.DG.271.20.2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 249984,28 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pakiet 1.1. Pieczywo1. Przedmiotu zamówienia: - sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie przy ul. Piaskowej 52, 66-100 Sulechów z podziałem na 11 zadań:
1.1. Pieczywo
1.2. Garmażerka
1.3. Jaja
1.4. Ryby
1.5. mrożonki
1.6. warzywa i owoce
1.7. mięso drobiowe
1.8. mięso wieprzowe
1.9. artykuły spożywcze
1.10. przyprawy
1.11. tłuszcze nabiał
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi formularz cenowy - załącznik nr 1a do SWZ – formularze cenowe na zadania znajdują się w poszczególnych zakładkach arkusza kalkulacyjnego.
3. Wykonawca będzie wystawiał faktur za dostarczony asortyment nie częściej niż dwa razy
w miesiącu.
4. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności, zapewniający jego bezpieczne spożycie. Zamawiający zastrzega sobie prawo żądania dla zaoferowanego asortymentu przedłożenia pisemnego potwierdzenia dopuszczającego dany produkt do obrotu i spożycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jakości artykułów spożywczych.
5. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.
6. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia zostały wskazane znaki towarowe, patenty lub pochodzenie przedmiotu zamówienia publicznego, w domyśle, wskazaniu takiemu każdorazowo towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych i zastosowanie produktów równoważnych na cały asortyment stanowiący przedmiot zamówienia publicznego, tj. produktów innych producentów niż wymienione w SWZ z zastrzeżeniem, by ich parametry jakościowe były co najmniej takie same jak parametry i cechy produktów wskazanych w opisie przedmiotu zamówienia. W przypadku zaoferowania asortymentu równoważnego, Wykonawca jest zobowiązany wykazać, że oferowany przez niego produkt spełnia wymagania określone przez Zamawiającego. Na potwierdzenie spełniania wymagań, Wykonawca przedłoży na żądanie Zamawiającego specyfikację produktu równoważnego oferowanego przez Wykonawcę, która ma zawierać wyszczególnione cechy charakterystyczne, potwierdzające zgodność oferowanego asortymentu z asortymentem opisanym przez Zamawiającego (skład, wagę, gramaturę itp.).
8. Wykonawca najpóźniej w dniu podpisania umowy zobowiązany będzie przekazać intendentce na adres mailowy podany w umowie, wypełniony formularz cenowy – załącznik nr 1a - w wersji edytowalnej.
9. Ilości i asortyment będą dostarczane w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
10. Zlecenia na poszczególne dostawy przekazywane będą telefonicznie.
11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczania oraz wnoszenia artykułów do siedziby Zamawiającego na własny koszt i własnym transportem.
12. Zamawiający będzie mógł również odbierać zamówione wcześniej artykuły własnym transportem w przypadku pilnej potrzeby i niewielkich ilości.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 10600,28 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pakiet 1.2. Garmażerka1. Przedmiotu zamówienia: - sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie przy ul. Piaskowej 52, 66-100 Sulechów z podziałem na 11 zadań:
1.1. Pieczywo
1.2. Garmażerka
1.3. Jaja
1.4. Ryby
1.5. mrożonki
1.6. warzywa i owoce
1.7. mięso drobiowe
1.8. mięso wieprzowe
1.9. artykuły spożywcze
1.10. przyprawy
1.11. tłuszcze nabiał
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi formularz cenowy - załącznik nr 1a do SWZ – formularze cenowe na zadania znajdują się w poszczególnych zakładkach arkusza kalkulacyjnego.
3. Wykonawca będzie wystawiał faktur za dostarczony asortyment nie częściej niż dwa razy
w miesiącu.
4. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności, zapewniający jego bezpieczne spożycie. Zamawiający zastrzega sobie prawo żądania dla zaoferowanego asortymentu przedłożenia pisemnego potwierdzenia dopuszczającego dany produkt do obrotu i spożycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jakości artykułów spożywczych.
5. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.
6. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia zostały wskazane znaki towarowe, patenty lub pochodzenie przedmiotu zamówienia publicznego, w domyśle, wskazaniu takiemu każdorazowo towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych i zastosowanie produktów równoważnych na cały asortyment stanowiący przedmiot zamówienia publicznego, tj. produktów innych producentów niż wymienione w SWZ z zastrzeżeniem, by ich parametry jakościowe były co najmniej takie same jak parametry i cechy produktów wskazanych w opisie przedmiotu zamówienia. W przypadku zaoferowania asortymentu równoważnego, Wykonawca jest zobowiązany wykazać, że oferowany przez niego produkt spełnia wymagania określone przez Zamawiającego. Na potwierdzenie spełniania wymagań, Wykonawca przedłoży na żądanie Zamawiającego specyfikację produktu równoważnego oferowanego przez Wykonawcę, która ma zawierać wyszczególnione cechy charakterystyczne, potwierdzające zgodność oferowanego asortymentu z asortymentem opisanym przez Zamawiającego (skład, wagę, gramaturę itp.).
8. Wykonawca najpóźniej w dniu podpisania umowy zobowiązany będzie przekazać intendentce na adres mailowy podany w umowie, wypełniony formularz cenowy – załącznik nr 1a - w wersji edytowalnej.
9. Ilości i asortyment będą dostarczane w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
10. Zlecenia na poszczególne dostawy przekazywane będą telefonicznie.
11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczania oraz wnoszenia artykułów do siedziby Zamawiającego na własny koszt i własnym transportem.
12. Zamawiający będzie mógł również odbierać zamówione wcześniej artykuły własnym transportem w przypadku pilnej potrzeby i niewielkich ilości.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.5.) Wartość części: 37020,35 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pakiet 1.3. Jaja1. Przedmiotu zamówienia: - sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie przy ul. Piaskowej 52, 66-100 Sulechów z podziałem na 11 zadań:
1.1. Pieczywo
1.2. Garmażerka
1.3. Jaja
1.4. Ryby
1.5. mrożonki
1.6. warzywa i owoce
1.7. mięso drobiowe
1.8. mięso wieprzowe
1.9. artykuły spożywcze
1.10. przyprawy
1.11. tłuszcze nabiał
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi formularz cenowy - załącznik nr 1a do SWZ – formularze cenowe na zadania znajdują się w poszczególnych zakładkach arkusza kalkulacyjnego.
3. Wykonawca będzie wystawiał faktur za dostarczony asortyment nie częściej niż dwa razy
w miesiącu.
4. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności, zapewniający jego bezpieczne spożycie. Zamawiający zastrzega sobie prawo żądania dla zaoferowanego asortymentu przedłożenia pisemnego potwierdzenia dopuszczającego dany produkt do obrotu i spożycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jakości artykułów spożywczych.
5. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.
6. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia zostały wskazane znaki towarowe, patenty lub pochodzenie przedmiotu zamówienia publicznego, w domyśle, wskazaniu takiemu każdorazowo towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych i zastosowanie produktów równoważnych na cały asortyment stanowiący przedmiot zamówienia publicznego, tj. produktów innych producentów niż wymienione w SWZ z zastrzeżeniem, by ich parametry jakościowe były co najmniej takie same jak parametry i cechy produktów wskazanych w opisie przedmiotu zamówienia. W przypadku zaoferowania asortymentu równoważnego, Wykonawca jest zobowiązany wykazać, że oferowany przez niego produkt spełnia wymagania określone przez Zamawiającego. Na potwierdzenie spełniania wymagań, Wykonawca przedłoży na żądanie Zamawiającego specyfikację produktu równoważnego oferowanego przez Wykonawcę, która ma zawierać wyszczególnione cechy charakterystyczne, potwierdzające zgodność oferowanego asortymentu z asortymentem opisanym przez Zamawiającego (skład, wagę, gramaturę itp.).
8. Wykonawca najpóźniej w dniu podpisania umowy zobowiązany będzie przekazać intendentce na adres mailowy podany w umowie, wypełniony formularz cenowy – załącznik nr 1a - w wersji edytowalnej.
9. Ilości i asortyment będą dostarczane w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
10. Zlecenia na poszczególne dostawy przekazywane będą telefonicznie.
11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczania oraz wnoszenia artykułów do siedziby Zamawiającego na własny koszt i własnym transportem.
12. Zamawiający będzie mógł również odbierać zamówione wcześniej artykuły własnym transportem w przypadku pilnej potrzeby i niewielkich ilości.
4.5.3.) Główny kod CPV: 03142500-3 - Jaja
4.5.5.) Wartość części: 3105,38 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pakiet 1.4. Ryby1. Przedmiotu zamówienia: - sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie przy ul. Piaskowej 52, 66-100 Sulechów z podziałem na 11 zadań:
1.1. Pieczywo
1.2. Garmażerka
1.3. Jaja
1.4. Ryby
1.5. mrożonki
1.6. warzywa i owoce
1.7. mięso drobiowe
1.8. mięso wieprzowe
1.9. artykuły spożywcze
1.10. przyprawy
1.11. tłuszcze nabiał
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi formularz cenowy - załącznik nr 1a do SWZ – formularze cenowe na zadania znajdują się w poszczególnych zakładkach arkusza kalkulacyjnego.
3. Wykonawca będzie wystawiał faktur za dostarczony asortyment nie częściej niż dwa razy
w miesiącu.
4. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności, zapewniający jego bezpieczne spożycie. Zamawiający zastrzega sobie prawo żądania dla zaoferowanego asortymentu przedłożenia pisemnego potwierdzenia dopuszczającego dany produkt do obrotu i spożycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jakości artykułów spożywczych.
5. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.
6. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia zostały wskazane znaki towarowe, patenty lub pochodzenie przedmiotu zamówienia publicznego, w domyśle, wskazaniu takiemu każdorazowo towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych i zastosowanie produktów równoważnych na cały asortyment stanowiący przedmiot zamówienia publicznego, tj. produktów innych producentów niż wymienione w SWZ z zastrzeżeniem, by ich parametry jakościowe były co najmniej takie same jak parametry i cechy produktów wskazanych w opisie przedmiotu zamówienia. W przypadku zaoferowania asortymentu równoważnego, Wykonawca jest zobowiązany wykazać, że oferowany przez niego produkt spełnia wymagania określone przez Zamawiającego. Na potwierdzenie spełniania wymagań, Wykonawca przedłoży na żądanie Zamawiającego specyfikację produktu równoważnego oferowanego przez Wykonawcę, która ma zawierać wyszczególnione cechy charakterystyczne, potwierdzające zgodność oferowanego asortymentu z asortymentem opisanym przez Zamawiającego (skład, wagę, gramaturę itp.).
8. Wykonawca najpóźniej w dniu podpisania umowy zobowiązany będzie przekazać intendentce na adres mailowy podany w umowie, wypełniony formularz cenowy – załącznik nr 1a - w wersji edytowalnej.
9. Ilości i asortyment będą dostarczane w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
10. Zlecenia na poszczególne dostawy przekazywane będą telefonicznie.
11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczania oraz wnoszenia artykułów do siedziby Zamawiającego na własny koszt i własnym transportem.
12. Zamawiający będzie mógł również odbierać zamówione wcześniej artykuły własnym transportem w przypadku pilnej potrzeby i niewielkich ilości.
4.5.3.) Główny kod CPV: 03311000-2 - Ryby
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15896000-5 - Produkty głęboko mrożone
4.5.5.) Wartość części: 20160,66 PLN
Część 5
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pakiet 1.5. mrożonki1. Przedmiotu zamówienia: - sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie przy ul. Piaskowej 52, 66-100 Sulechów z podziałem na 11 zadań:
1.1. Pieczywo
1.2. Garmażerka
1.3. Jaja
1.4. Ryby
1.5. mrożonki
1.6. warzywa i owoce
1.7. mięso drobiowe
1.8. mięso wieprzowe
1.9. artykuły spożywcze
1.10. przyprawy
1.11. tłuszcze nabiał
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi formularz cenowy - załącznik nr 1a do SWZ – formularze cenowe na zadania znajdują się w poszczególnych zakładkach arkusza kalkulacyjnego.
3. Wykonawca będzie wystawiał faktur za dostarczony asortyment nie częściej niż dwa razy
w miesiącu.
4. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności, zapewniający jego bezpieczne spożycie. Zamawiający zastrzega sobie prawo żądania dla zaoferowanego asortymentu przedłożenia pisemnego potwierdzenia dopuszczającego dany produkt do obrotu i spożycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jakości artykułów spożywczych.
5. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.
6. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia zostały wskazane znaki towarowe, patenty lub pochodzenie przedmiotu zamówienia publicznego, w domyśle, wskazaniu takiemu każdorazowo towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych i zastosowanie produktów równoważnych na cały asortyment stanowiący przedmiot zamówienia publicznego, tj. produktów innych producentów niż wymienione w SWZ z zastrzeżeniem, by ich parametry jakościowe były co najmniej takie same jak parametry i cechy produktów wskazanych w opisie przedmiotu zamówienia. W przypadku zaoferowania asortymentu równoważnego, Wykonawca jest zobowiązany wykazać, że oferowany przez niego produkt spełnia wymagania określone przez Zamawiającego. Na potwierdzenie spełniania wymagań, Wykonawca przedłoży na żądanie Zamawiającego specyfikację produktu równoważnego oferowanego przez Wykonawcę, która ma zawierać wyszczególnione cechy charakterystyczne, potwierdzające zgodność oferowanego asortymentu z asortymentem opisanym przez Zamawiającego (skład, wagę, gramaturę itp.).
8. Wykonawca najpóźniej w dniu podpisania umowy zobowiązany będzie przekazać intendentce na adres mailowy podany w umowie, wypełniony formularz cenowy – załącznik nr 1a - w wersji edytowalnej.
9. Ilości i asortyment będą dostarczane w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
10. Zlecenia na poszczególne dostawy przekazywane będą telefonicznie.
11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczania oraz wnoszenia artykułów do siedziby Zamawiającego na własny koszt i własnym transportem.
12. Zamawiający będzie mógł również odbierać zamówione wcześniej artykuły własnym transportem w przypadku pilnej potrzeby i niewielkich ilości.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15896000-5 - Produkty głęboko mrożone
4.5.5.) Wartość części: 24505,54 PLN
Część 6
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pakiet 1.6. warzywa i owoce1. Przedmiotu zamówienia: - sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie przy ul. Piaskowej 52, 66-100 Sulechów z podziałem na 11 zadań:
1.1. Pieczywo
1.2. Garmażerka
1.3. Jaja
1.4. Ryby
1.5. mrożonki
1.6. warzywa i owoce
1.7. mięso drobiowe
1.8. mięso wieprzowe
1.9. artykuły spożywcze
1.10. przyprawy
1.11. tłuszcze nabiał
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi formularz cenowy - załącznik nr 1a do SWZ – formularze cenowe na zadania znajdują się w poszczególnych zakładkach arkusza kalkulacyjnego.
3. Wykonawca będzie wystawiał faktur za dostarczony asortyment nie częściej niż dwa razy
w miesiącu.
4. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności, zapewniający jego bezpieczne spożycie. Zamawiający zastrzega sobie prawo żądania dla zaoferowanego asortymentu przedłożenia pisemnego potwierdzenia dopuszczającego dany produkt do obrotu i spożycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jakości artykułów spożywczych.
5. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.
6. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia zostały wskazane znaki towarowe, patenty lub pochodzenie przedmiotu zamówienia publicznego, w domyśle, wskazaniu takiemu każdorazowo towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych i zastosowanie produktów równoważnych na cały asortyment stanowiący przedmiot zamówienia publicznego, tj. produktów innych producentów niż wymienione w SWZ z zastrzeżeniem, by ich parametry jakościowe były co najmniej takie same jak parametry i cechy produktów wskazanych w opisie przedmiotu zamówienia. W przypadku zaoferowania asortymentu równoważnego, Wykonawca jest zobowiązany wykazać, że oferowany przez niego produkt spełnia wymagania określone przez Zamawiającego. Na potwierdzenie spełniania wymagań, Wykonawca przedłoży na żądanie Zamawiającego specyfikację produktu równoważnego oferowanego przez Wykonawcę, która ma zawierać wyszczególnione cechy charakterystyczne, potwierdzające zgodność oferowanego asortymentu z asortymentem opisanym przez Zamawiającego (skład, wagę, gramaturę itp.).
8. Wykonawca najpóźniej w dniu podpisania umowy zobowiązany będzie przekazać intendentce na adres mailowy podany w umowie, wypełniony formularz cenowy – załącznik nr 1a - w wersji edytowalnej.
9. Ilości i asortyment będą dostarczane w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
10. Zlecenia na poszczególne dostawy przekazywane będą telefonicznie.
11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczania oraz wnoszenia artykułów do siedziby Zamawiającego na własny koszt i własnym transportem.
12. Zamawiający będzie mógł również odbierać zamówione wcześniej artykuły własnym transportem w przypadku pilnej potrzeby i niewielkich ilości.
4.5.3.) Główny kod CPV: 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy
4.5.5.) Wartość części: 39463,71 PLN
Część 7
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pakiet 1.7. mięso drobiowe1. Przedmiotu zamówienia: - sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie przy ul. Piaskowej 52, 66-100 Sulechów z podziałem na 11 zadań:
1.1. Pieczywo
1.2. Garmażerka
1.3. Jaja
1.4. Ryby
1.5. mrożonki
1.6. warzywa i owoce
1.7. mięso drobiowe
1.8. mięso wieprzowe
1.9. artykuły spożywcze
1.10. przyprawy
1.11. tłuszcze nabiał
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi formularz cenowy - załącznik nr 1a do SWZ – formularze cenowe na zadania znajdują się w poszczególnych zakładkach arkusza kalkulacyjnego.
3. Wykonawca będzie wystawiał faktur za dostarczony asortyment nie częściej niż dwa razy
w miesiącu.
4. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności, zapewniający jego bezpieczne spożycie. Zamawiający zastrzega sobie prawo żądania dla zaoferowanego asortymentu przedłożenia pisemnego potwierdzenia dopuszczającego dany produkt do obrotu i spożycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jakości artykułów spożywczych.
5. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.
6. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia zostały wskazane znaki towarowe, patenty lub pochodzenie przedmiotu zamówienia publicznego, w domyśle, wskazaniu takiemu każdorazowo towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych i zastosowanie produktów równoważnych na cały asortyment stanowiący przedmiot zamówienia publicznego, tj. produktów innych producentów niż wymienione w SWZ z zastrzeżeniem, by ich parametry jakościowe były co najmniej takie same jak parametry i cechy produktów wskazanych w opisie przedmiotu zamówienia. W przypadku zaoferowania asortymentu równoważnego, Wykonawca jest zobowiązany wykazać, że oferowany przez niego produkt spełnia wymagania określone przez Zamawiającego. Na potwierdzenie spełniania wymagań, Wykonawca przedłoży na żądanie Zamawiającego specyfikację produktu równoważnego oferowanego przez Wykonawcę, która ma zawierać wyszczególnione cechy charakterystyczne, potwierdzające zgodność oferowanego asortymentu z asortymentem opisanym przez Zamawiającego (skład, wagę, gramaturę itp.).
8. Wykonawca najpóźniej w dniu podpisania umowy zobowiązany będzie przekazać intendentce na adres mailowy podany w umowie, wypełniony formularz cenowy – załącznik nr 1a - w wersji edytowalnej.
9. Ilości i asortyment będą dostarczane w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
10. Zlecenia na poszczególne dostawy przekazywane będą telefonicznie.
11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczania oraz wnoszenia artykułów do siedziby Zamawiającego na własny koszt i własnym transportem.
12. Zamawiający będzie mógł również odbierać zamówione wcześniej artykuły własnym transportem w przypadku pilnej potrzeby i niewielkich ilości.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.5.5.) Wartość części: 20071,40 PLN
Część 8
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pakiet 1.8. mięso wieprzowe1. Przedmiotu zamówienia: - sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie przy ul. Piaskowej 52, 66-100 Sulechów z podziałem na 11 zadań:
1.1. Pieczywo
1.2. Garmażerka
1.3. Jaja
1.4. Ryby
1.5. mrożonki
1.6. warzywa i owoce
1.7. mięso drobiowe
1.8. mięso wieprzowe
1.9. artykuły spożywcze
1.10. przyprawy
1.11. tłuszcze nabiał
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi formularz cenowy - załącznik nr 1a do SWZ – formularze cenowe na zadania znajdują się w poszczególnych zakładkach arkusza kalkulacyjnego.
3. Wykonawca będzie wystawiał faktur za dostarczony asortyment nie częściej niż dwa razy
w miesiącu.
4. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności, zapewniający jego bezpieczne spożycie. Zamawiający zastrzega sobie prawo żądania dla zaoferowanego asortymentu przedłożenia pisemnego potwierdzenia dopuszczającego dany produkt do obrotu i spożycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jakości artykułów spożywczych.
5. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.
6. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia zostały wskazane znaki towarowe, patenty lub pochodzenie przedmiotu zamówienia publicznego, w domyśle, wskazaniu takiemu każdorazowo towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych i zastosowanie produktów równoważnych na cały asortyment stanowiący przedmiot zamówienia publicznego, tj. produktów innych producentów niż wymienione w SWZ z zastrzeżeniem, by ich parametry jakościowe były co najmniej takie same jak parametry i cechy produktów wskazanych w opisie przedmiotu zamówienia. W przypadku zaoferowania asortymentu równoważnego, Wykonawca jest zobowiązany wykazać, że oferowany przez niego produkt spełnia wymagania określone przez Zamawiającego. Na potwierdzenie spełniania wymagań, Wykonawca przedłoży na żądanie Zamawiającego specyfikację produktu równoważnego oferowanego przez Wykonawcę, która ma zawierać wyszczególnione cechy charakterystyczne, potwierdzające zgodność oferowanego asortymentu z asortymentem opisanym przez Zamawiającego (skład, wagę, gramaturę itp.).
8. Wykonawca najpóźniej w dniu podpisania umowy zobowiązany będzie przekazać intendentce na adres mailowy podany w umowie, wypełniony formularz cenowy – załącznik nr 1a - w wersji edytowalnej.
9. Ilości i asortyment będą dostarczane w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
10. Zlecenia na poszczególne dostawy przekazywane będą telefonicznie.
11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczania oraz wnoszenia artykułów do siedziby Zamawiającego na własny koszt i własnym transportem.
12. Zamawiający będzie mógł również odbierać zamówione wcześniej artykuły własnym transportem w przypadku pilnej potrzeby i niewielkich ilości.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.5.5.) Wartość części: 42608,82 PLN
Część 9
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pakiet 1.9. artykuły spożywcze1. Przedmiotu zamówienia: - sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie przy ul. Piaskowej 52, 66-100 Sulechów z podziałem na 11 zadań:
1.1. Pieczywo
1.2. Garmażerka
1.3. Jaja
1.4. Ryby
1.5. mrożonki
1.6. warzywa i owoce
1.7. mięso drobiowe
1.8. mięso wieprzowe
1.9. artykuły spożywcze
1.10. przyprawy
1.11. tłuszcze nabiał
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi formularz cenowy - załącznik nr 1a do SWZ – formularze cenowe na zadania znajdują się w poszczególnych zakładkach arkusza kalkulacyjnego.
3. Wykonawca będzie wystawiał faktur za dostarczony asortyment nie częściej niż dwa razy
w miesiącu.
4. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności, zapewniający jego bezpieczne spożycie. Zamawiający zastrzega sobie prawo żądania dla zaoferowanego asortymentu przedłożenia pisemnego potwierdzenia dopuszczającego dany produkt do obrotu i spożycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jakości artykułów spożywczych.
5. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.
6. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia zostały wskazane znaki towarowe, patenty lub pochodzenie przedmiotu zamówienia publicznego, w domyśle, wskazaniu takiemu każdorazowo towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych i zastosowanie produktów równoważnych na cały asortyment stanowiący przedmiot zamówienia publicznego, tj. produktów innych producentów niż wymienione w SWZ z zastrzeżeniem, by ich parametry jakościowe były co najmniej takie same jak parametry i cechy produktów wskazanych w opisie przedmiotu zamówienia. W przypadku zaoferowania asortymentu równoważnego, Wykonawca jest zobowiązany wykazać, że oferowany przez niego produkt spełnia wymagania określone przez Zamawiającego. Na potwierdzenie spełniania wymagań, Wykonawca przedłoży na żądanie Zamawiającego specyfikację produktu równoważnego oferowanego przez Wykonawcę, która ma zawierać wyszczególnione cechy charakterystyczne, potwierdzające zgodność oferowanego asortymentu z asortymentem opisanym przez Zamawiającego (skład, wagę, gramaturę itp.).
8. Wykonawca najpóźniej w dniu podpisania umowy zobowiązany będzie przekazać intendentce na adres mailowy podany w umowie, wypełniony formularz cenowy – załącznik nr 1a - w wersji edytowalnej.
9. Ilości i asortyment będą dostarczane w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
10. Zlecenia na poszczególne dostawy przekazywane będą telefonicznie.
11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczania oraz wnoszenia artykułów do siedziby Zamawiającego na własny koszt i własnym transportem.
12. Zamawiający będzie mógł również odbierać zamówione wcześniej artykuły własnym transportem w przypadku pilnej potrzeby i niewielkich ilości.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
41110000-3 - Woda pitna
4.5.5.) Wartość części: 21225,22 PLN
Część 10
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pakiet 1.10 przyprawy1. Przedmiotu zamówienia: - sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie przy ul. Piaskowej 52, 66-100 Sulechów z podziałem na 11 zadań:
1.1. Pieczywo
1.2. Garmażerka
1.3. Jaja
1.4. Ryby
1.5. mrożonki
1.6. warzywa i owoce
1.7. mięso drobiowe
1.8. mięso wieprzowe
1.9. artykuły spożywcze
1.10. przyprawy
1.11. tłuszcze nabiał
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi formularz cenowy - załącznik nr 1a do SWZ – formularze cenowe na zadania znajdują się w poszczególnych zakładkach arkusza kalkulacyjnego.
3. Wykonawca będzie wystawiał faktur za dostarczony asortyment nie częściej niż dwa razy
w miesiącu.
4. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności, zapewniający jego bezpieczne spożycie. Zamawiający zastrzega sobie prawo żądania dla zaoferowanego asortymentu przedłożenia pisemnego potwierdzenia dopuszczającego dany produkt do obrotu i spożycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jakości artykułów spożywczych.
5. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.
6. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia zostały wskazane znaki towarowe, patenty lub pochodzenie przedmiotu zamówienia publicznego, w domyśle, wskazaniu takiemu każdorazowo towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych i zastosowanie produktów równoważnych na cały asortyment stanowiący przedmiot zamówienia publicznego, tj. produktów innych producentów niż wymienione w SWZ z zastrzeżeniem, by ich parametry jakościowe były co najmniej takie same jak parametry i cechy produktów wskazanych w opisie przedmiotu zamówienia. W przypadku zaoferowania asortymentu równoważnego, Wykonawca jest zobowiązany wykazać, że oferowany przez niego produkt spełnia wymagania określone przez Zamawiającego. Na potwierdzenie spełniania wymagań, Wykonawca przedłoży na żądanie Zamawiającego specyfikację produktu równoważnego oferowanego przez Wykonawcę, która ma zawierać wyszczególnione cechy charakterystyczne, potwierdzające zgodność oferowanego asortymentu z asortymentem opisanym przez Zamawiającego (skład, wagę, gramaturę itp.).
8. Wykonawca najpóźniej w dniu podpisania umowy zobowiązany będzie przekazać intendentce na adres mailowy podany w umowie, wypełniony formularz cenowy – załącznik nr 1a - w wersji edytowalnej.
9. Ilości i asortyment będą dostarczane w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
10. Zlecenia na poszczególne dostawy przekazywane będą telefonicznie.
11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczania oraz wnoszenia artykułów do siedziby Zamawiającego na własny koszt i własnym transportem.
12. Zamawiający będzie mógł również odbierać zamówione wcześniej artykuły własnym transportem w przypadku pilnej potrzeby i niewielkich ilości.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.5.5.) Wartość części: 5119,46 PLN
Część 11
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pakiet 11 tłuszcze i nabiał1. Przedmiotu zamówienia: - sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Szkoły Podstawowej nr 3 im. Janusza Kusocińskiego w Sulechowie przy ul. Piaskowej 52, 66-100 Sulechów z podziałem na 11 zadań:
1.1. Pieczywo
1.2. Garmażerka
1.3. Jaja
1.4. Ryby
1.5. mrożonki
1.6. warzywa i owoce
1.7. mięso drobiowe
1.8. mięso wieprzowe
1.9. artykuły spożywcze
1.10. przyprawy
1.11. tłuszcze nabiał
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi formularz cenowy - załącznik nr 1a do SWZ – formularze cenowe na zadania znajdują się w poszczególnych zakładkach arkusza kalkulacyjnego.
3. Wykonawca będzie wystawiał faktur za dostarczony asortyment nie częściej niż dwa razy
w miesiącu.
4. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności, zapewniający jego bezpieczne spożycie. Zamawiający zastrzega sobie prawo żądania dla zaoferowanego asortymentu przedłożenia pisemnego potwierdzenia dopuszczającego dany produkt do obrotu i spożycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jakości artykułów spożywczych.
5. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.
6. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
7. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia zostały wskazane znaki towarowe, patenty lub pochodzenie przedmiotu zamówienia publicznego, w domyśle, wskazaniu takiemu każdorazowo towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych i zastosowanie produktów równoważnych na cały asortyment stanowiący przedmiot zamówienia publicznego, tj. produktów innych producentów niż wymienione w SWZ z zastrzeżeniem, by ich parametry jakościowe były co najmniej takie same jak parametry i cechy produktów wskazanych w opisie przedmiotu zamówienia. W przypadku zaoferowania asortymentu równoważnego, Wykonawca jest zobowiązany wykazać, że oferowany przez niego produkt spełnia wymagania określone przez Zamawiającego. Na potwierdzenie spełniania wymagań, Wykonawca przedłoży na żądanie Zamawiającego specyfikację produktu równoważnego oferowanego przez Wykonawcę, która ma zawierać wyszczególnione cechy charakterystyczne, potwierdzające zgodność oferowanego asortymentu z asortymentem opisanym przez Zamawiającego (skład, wagę, gramaturę itp.).
8. Wykonawca najpóźniej w dniu podpisania umowy zobowiązany będzie przekazać intendentce na adres mailowy podany w umowie, wypełniony formularz cenowy – załącznik nr 1a - w wersji edytowalnej.
9. Ilości i asortyment będą dostarczane w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego.
10. Zlecenia na poszczególne dostawy przekazywane będą telefonicznie.
11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczania oraz wnoszenia artykułów do siedziby Zamawiającego na własny koszt i własnym transportem.
12. Zamawiający będzie mógł również odbierać zamówione wcześniej artykuły własnym transportem w przypadku pilnej potrzeby i niewielkich ilości.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15411100-3 - Olej roślinny
15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.5.) Wartość części: 26103,46 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129 z późn. zm.) zostały unieważnione zdania 1.1. pieczywo, 1 ponieważ w trzech zadaniach nie została złożona żadna oferta;
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
a) Zadanie 1.2 garmażerka - Zamawiający zamierza przeznaczyć na realizację zamówienia kwotę 37 020,35 zł brutto, natomiast oferta z najniższą ceną opiewa na kwotę 47 153,51 zł brutto;
Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129 z późn. zm.) zostały unieważnione zdania 1.3 jaja oraz 1.11. ponieważ w trzech zadaniach nie została złożona żadna oferta;
Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
b) Zadanie 1.4 ryby - Zamawiający zamierza przeznaczyć na realizację zamówienia kwotę 20 160,66 zł brutto, natomiast oferta z najniższą ceną opiewa na kwotę 20 704,45 zł brutto;
Część 5
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
c) Zadanie 1.5 mrożonki - Zamawiający zamierza przeznaczyć na realizację zamówienia kwotę 24 505,54 zł brutto, natomiast oferta z najniższą ceną opiewa na kwotę 29 500,79 zł brutto;
Część 6
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
d) Zadanie 1.6 warzywa i owoce - Zamawiający zamierza przeznaczyć na realizację zamówienia kwotę 39 463,71 zł brutto, natomiast oferta z najniższą ceną opiewa na kwotę 60 046,19 zł brutto;
Część 7
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
e) Zadanie 1.7 mięso drobiowe - Zamawiający zamierza przeznaczyć na realizację zamówienia kwotę 20 071,40 zł brutto, natomiast oferta z najniższą ceną opiewa na kwotę 23 388,65 zł brutto;
Część 8
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
zadanie 1.8 – mięso wieprzowe – zostało unieważnione zgodnie z art. 255 pkt 2 ustawy Prawo zamówień publicznych ponieważ wszystkie złożone oferty zostały odrzucone.
Część 9
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
f) Zadanie 1.9 artykuły spożywcze - Zamawiający zamierza przeznaczyć na realizację zamówienia kwotę 21 225,22 zł brutto, natomiast oferta z najniższą ceną opiewa na kwotę 25 439,31 zł brutto;
Część 10
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
g) Zadanie 1.10 przyprawy - Zamawiający zamierza przeznaczyć na realizację zamówienia kwotę 5 119,46 zł brutto, natomiast oferta z najniższą ceną opiewa na kwotę 5 490,64 zł brutto;
Część 11
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 11)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129 z późn. zm.) zostały unieważnione zdania 1.1. pieczywo, 1.3 jaja oraz 1.11. tłuszcze i nabiał ponieważ w trzech zadaniach nie została złożona żadna oferta;
INNE PRZETARGI Z SULECHOWA
- Termomodernizacja i remont Szkoły Podstawowej w Kijach
- Modernizacja mostu drogowego nad Kanałem Obra Leniwa w ciągu drogi powiatowej nr 2106F w km 0+660 (ul. Ogrodowa w Babimoście)
- Dostawa fabrycznie nowej minikoparki
- "Budowa drogi dla rowerów Klępsk - Okunin" etap: opracowanie dokumentacji projektowej
- Remont sal dydaktycznych wraz z ciągami komunikacyjnymi w budynku CKZiU przy ul. A.Krajowej 75-realizacja zaleceń SANEPID
więcej: przetargi w Sulechowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy produktów żywnościowych - nabiał dla potrzeb kuchni Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Zdrowotnej w Myszkowie
- Dostawy jaj kurzych do Szkoły Policji w Katowicach
- Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Prudniku
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Sekcji Żywienia WS SP ZOZ w Nowej Soli
- "Zakup i sukcesywna dostawa artykułów w spożywczych - żywnościowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystań Pluskowęsy" w Pluskowęsach w Gminie Chełmża"
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.