Ogłoszenie z dnia 2024-07-01
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00339385/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-05-27
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawy produktów mleczarskich i jaj kurzych do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Olszanicy
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Olszanicy
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 527485274
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Olszanica 222
1.5.2.) Miejscowość: Olszanica
1.5.3.) Kod pocztowy: 38-722
1.5.4.) Województwo: podkarpackie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL821 - Krośnieński
1.5.7.) Numer telefonu: 134617460
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: os_olszanica@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-92c0bab2-1bfb-11ef-a7c1-72acb4a2af8f1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawy produktów mleczarskich i jaj kurzych do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Olszanicy2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-92c0bab2-1bfb-11ef-a7c1-72acb4a2af8f
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00389683
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-07-01
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00215962/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.6 Dostawy produktów mleczarskich i jaj kurzych do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Olszanicy
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00339385
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DKw.2232.6.2024
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów mleczarskich do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Olszanicy, w ilości i asortymencie podanym w załączniku nr 4 do SWZ (szczegółowy opis przedmiotu zamówienia) oraz w załączniku nr 1 do SWZ (formularz ofertowy – zadanie nr 1).1. CPV 15511210-8 Mleko UHT, o zawartości 2% tłuszczu, bez środków konserwujących. Opakowanie jednostkowe - karton o poj. 0,5-1 litr. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy do magazynu. W ilości 1600 litrów.
2. CPV 15512000-0 Śmietana słodka 18%, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego o wadze 180 g – 450 g. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy do magazynu. W ilości 450 kg.
3. CPV 15512000-0 Śmietana słodka 30%, opakowanie jednostkowe o wadze 180 g – 500 g. Termin przydatności do spożycia min. 20 dni liczony od dnia dostawy do magazynu. W ilości 500 kg.
4. CPV 15512100-1 Śmietanka do kawy o pojemności 10 ml -1 kubeczek x 10 szt. w opakowaniu zbiorczym. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 20 litr.
5. CPV 15530000-2 Masło. Masło o zawartości tłuszczu nie mniej niż 82%., waga jednostkowa 200 g w formie kostki. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 900 kg.
6. CPV 15543400-0 Ser parmezan, wytwarzany z mleka krowiego, ser twardy typu podpuszczkowego. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy do magazynu. W ilości 20 kg.
7. CPV 15542200-1 Ser topiony. Ser topiony naturalny kremowy, barwa naturalna, smak i zapach charakterystyczny dla sera naturalnego, klasy I, w kształcie trójkąta o masie 10 g – 30 g. w opakowaniu 140 g - 200 g; o różnych smakach i dodatkach np. z dodatkiem szynki, papryki, czosnku, pieczarek, ziół, szczypiorku. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 30 kg.
8. CPV 15542200-1 Ser topiony – plastry Ser topiony naturalny kremowy; barwa naturalna; smak i zapach: charakterystyczny dla odpowiedniego sera naturalnego z którego wyprodukowano ser topiony, dozwolone dodatki smakowe: np. papryka, czosnek, szynka, borowik, itp. Plastry pakowane każdy oddzielnie, w opakowaniu ok. 130 g-150 g, całość pakowana próżniowo. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 40 kg.
9. CPV 15542200-1 Ser topiony. Ser topiony naturalny kremowy, barwa naturalna, smak i zapach charakterystyczny dla sera naturalnego klasy I, w kształcie kostki o wadze 100 g., o różnych smakach i dodatkach np. z dodatkiem szynki, papryki, czosnku, pieczarek, ziół, szczypiorku. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 30 kg.
10. CPV 15542300-2 Ser typu feta, sałatkowo-kanapkowy. Ser miękki solankowy z mleka pasteryzowanego, różne rodzaje: chudy, pełnotłusty. Opakowanie – karton o wadze 260 g – 300 g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 30 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 140 kg.
11. CPV 15542200-1 Ser fromage w opakowaniu o wadze 75 g-100 g, o różnych smakach i dodatkach np. z dodatkiem szynki, papryki, czosnku, pieczarek, ziół, szczypiorku. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 100 kg.
12. CPV 15544000-3 Ser żółty typu gouda. Ser podpuszczkowy dojrzewający o barwie jasnożółtej, smak i zapach delikatny, łagodny, miąższ w miarę miękki, elastyczny, jednolity w całej masie. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 400 kg.
13. CPV 15544000-3 Ser żółty typu edamski. Ser podpuszczkowy dojrzewający o barwie jasnożółtej, smak i zapach delikatny, łagodny, miąższ w miarę miękki, elastyczny, jednolity w całej masie. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 400 kg.
14. CPV 15544000-3 Ser żółty typu mazur. Ser podpuszczkowy dojrzewający o barwie jasnożółtej, smak i zapach delikatny, łagodny, miąższ w miarę miękki, elastyczny, jednolity w całej masie. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 400 kg.
15. CPV 15544000-3 Ser żółty typu królewski. Ser podpuszczkowy dojrzewający o barwie jasnożółtej, smak i zapach delikatny, łagodny, miąższ w miarę miękki, elastyczny, jednolity w całej masie. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 400 kg.
16. CPV 15544000-3 Ser żółty typu salami. Ser podpuszczkowy dojrzewający o barwie jasnożółtej, smak i zapach delikatny, łagodny, miąższ w miarę miękki, elastyczny, jednolity w całej masie. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 400 kg.
17. CPV 15543100-7 Ser pleśniowy. Ser z przerostami pleśni z mleka krowiego. Skórka pomarańczowa, miąższ biało-żółty, miękki i lekko słodki, zapach ostry, grzybowy. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni liczony od dnia dostawy do magazynu. W ilości 70 kg.
18. CPV 15544000-3 Ser żółty wędzony. Ser wędzony pakowany próżniowo. Termin przydatności do spożycia min. niż 30 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 350 kg.
19. CPV 15542100-0 Twaróg półtłusty, krajanka, o smaku kwaśnym. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 14 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 400 kg.
20. CPV 15551000-5 Serek homogenizowany o różnych smakach. Opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego o wadze 120 g - 150 g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy do magazynu. W ilości 400 kg.
21. CPV 15544000-3 Ser mozzarella, ser podpuszczkowy w formie batonu. Opakowanie jednostkowe do 2 kg. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni liczony od dnia dostawy do magazynu. W ilości 30 kg.
22. CPV 15544000-3 Ser mozzarella, ser podpuszczkowy w zalewie z wody i soli, o naturalnym smaku i zapachu. Opakowanie jednostkowe do 250 g. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy do magazynu. W ilości 50 kg.
23. CPV 15551320-4 Jogurt owocowy Konsystencja jednolita, kremowa bez grudek. Smak i zapach: czysty, łagodny, słodko – kwaśny, smakowo właściwy dla owoców będących składnikiem jogurtu. Opakowanie jednostkowe - kubek z tworzywa sztucznego o wadze 100 g - 200 g. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy do magazynu. W ilości 400 kg.
24. CPV 15551310-1 Jogurt naturalny w plastikowym kubku o wadze do 400 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 80 kg.
25. CPV 15551000-5 Kefir, wytwarzany z mleka krowiego, o naturalnym smaku i zapachu. Opakowanie jednostkowe – butelka lub kubek z tworzywa sztucznego o wadze 0,5 kg - 1 kg. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni liczony od dnia dostawy do magazynu. W ilości 50 kg.
26. CPV 15551500-0 Maślanka, wytwarzana z mleka krowiego, o naturalnym smaku i zapachu. Opakowanie jednostkowe – butelka lub kubek z tworzywa sztucznego o wadze do 500 g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni liczony od dnia dostawy do magazynu. W ilości 50 kg.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne
4.5.5.) Wartość części: 132841,70 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy jaj kurzych do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Olszanicy, w ilości i asortymencie podanym w załączniku nr 4 do SWZ (szczegółowy opis przedmiotu zamówienia) oraz w załączniku nr 1 do SWZ (formularz ofertowy – zadanie nr 2).1. CPV 03142500-3 Jaja kurze konsumpcyjne – wielkość 1 szt od 63 g do 73 g, tj. klasa wielkości L, kl. świeżości A. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 23000 sztuk.
4.5.3.) Główny kod CPV: 03142500-3 - Jaja
4.5.5.) Wartość części: 20700,00 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 127435,10 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 127435,10 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 127435,10 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Spółdzielnia Mleczarska MLEKOVITA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 000437174
7.3.3) Ulica: ul. Ludowa 122
7.3.4) Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
7.3.5) Kod pocztowy: 18-200
7.3.6.) Województwo: podlaskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA
jakie przetargi wygrała firma
SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-06-27
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 127435,10 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-07-01 do 2025-06-30Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 15640,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 15640,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 15640,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Podkarpackie Gospodarstwa Drobiarskie ”Ovo-Res” Sp. z o. o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 691787097
7.3.3) Ulica: ul. Kolejowa 16
7.3.4) Miejscowość: Boguchwała
7.3.5) Kod pocztowy: 36-040
7.3.6.) Województwo: podkarpackie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"PODKARPACKIE GOSPODARSTWA DROBIARSKIE OVO-RES" SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
"PODKARPACKIE GOSPODARSTWA DROBIARSKIE OVO-RES" SP. Z O.O.
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-06-27
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 15640,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-07-01 do 2025-06-30INNE PRZETARGI OLSZANICA
więcej: przetargi OLSZANICA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 6 WE WROCŁAWIU
- Dostawa żywności do Szkoły Podstawowej w Jedliczu, Samorządowego Przedszkola w Jedliczu i Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Jaszczwi
- Dostawa żywności na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Sieradzu
- Dostawa produktów do Internatu Zespołu Szkół Rolniczych im. W. Witosa w Ostrożanach na 2025 rok
- Sukcesywne dostawy artykułów mleczarskich oraz tłuszczy
- "Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich i serowarskich w 2025 roku dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk"
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.