Ogłoszenie z dnia 2023-09-20
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00340506/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-08-04
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa wędlin drobiowych i miesa drobiowego do Zakładu Karnego w Chełmie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny Chełm
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000320041
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Kolejowa 112
1.5.2.) Miejscowość: Chełm
1.5.3.) Kod pocztowy: 22-100
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski
1.5.7.) Numer telefonu: 825627853
1.5.8.) Numer faksu: 825653557
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_chelm@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.swnet.sw.gov.pl/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-efa8b59f-328e-11ee-9aa3-96d3b44407901.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa wędlin drobiowych i miesa drobiowego do Zakładu Karnego w Chełmie2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-efa8b59f-328e-11ee-9aa3-96d3b4440790
2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00404933
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2023-09-20
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00131437/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.11 Dostawa wędlin drobiowych i mięsa drobiowego
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00340506
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: D/Kw.2232.17.2023.PJ
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 89226,00 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pasztet z drobiu zapiekanyZapiekany w formie bloku wyrobów garmażeryjny, uprzednio parzony, gotowany lub duszony, z surowców nie mięsnych z dodatkiem przypraw.
Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami.
Skład: mięso drobiowe - nie mniej niż 40% wsadu surowcowego.
Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia:
nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
Kiełbasa szynkowa z kurczaka
Wyrób o strukturze jednolitej, dość ścisłej konsystencji, soczysty, barwy różowej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw. W osłonce naturalnej lub sztucznej. Konsystencja ścisła, nierozpuszczalna, miękka, zapach i smak charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego.
Skład: mięso drobiowe - nie mniej niż 60% wsadu surowcowego.
Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia:
nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
Baton z kurczaka
Wykonany z mięsa drobiowego, powierzchnia gładka, podwędzana, gotowana, niedopuszczalne zabrudzenia, oślizłość i naloty pleśni, konsystencja ścisła. Wszystkie składniki równomiernie wymieszane. Związanie dobre
Skład: mięso drobiowe, podroby
i ścinki stanową nie mniej niż 50% wsadu surowcowego.
Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, nie powinien się rozpadać, niedopuszczalny smak, kwaśny, gorzki. pleśniowy.
Termin przydatności do spożycia:
nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
Kiełbasa kanapkowa drobiowa
Wyrób o strukturze jednolitej, dość ścisłej konsystencji, soczysty, W osłonce naturalnej lub sztucznej.
Skład: mięso drobiowe stanowi nie mniej niż 60% wsadu surowcowego.
Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, smak kwaśny, gorzki, pleśniowy.
Termin przydatności do spożycia:
nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
Mielonka drobiowa
Produkt blokowy, dość ścisłej konsystencji, soczysty, W osłonce naturalnej lub sztucznej, średnio rozdrobniony.
Skład: mięso drobiowe stanowi nie mniej niż 60% wsadu surowcowego. Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, smak kwaśny, gorzki, pleśniowy.
Termin przydatności do spożycia:
nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
Kiełbasa parówkowa drobiowa
Delikatne parówki z mięsa drobiowego, lekko podwędzane i parzone. Wyrób w naturalnej osłonce w jelicie naturalnym. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami.
Skład: mięso drobiowe - nie mniej niż 50% wsadu surowcowego.
Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
Baleron z indyka
Wykonany mięsa drobiowego, powierzchnia gładka, podwędzana, gotowana, niedopuszczalne zabrudzenia, oślizłość i naloty pleśni, konsystencja ścisła. Wszystkie składniki równomiernie wymieszane. Związanie dobre.
Skład: mięso drobiowe, podroby
i ścinki stanową nie mniej niż 60% wsadu surowcowego.
Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, nie powinien się rozpadać, niedopuszczalny smak, kwaśny, gorzki. pleśniowy.
Termin przydatności do spożycia:
nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
Kiełbasa krakowska drobiowa
Wyrób o strukturze jednolitej, dość ścisłej konsystencji, soczysty, barwy różowej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw. W osłonce naturalnej lub sztucznej. Konsystencja ścisła, nierozpuszczalna, miękka, zapach i smak charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego.
Skład: mięso drobiowe - nie mniej niż 70% wsadu surowcowego.
Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia:
nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
Kiełbasa żywiecka drobiowa
Wyrób o strukturze jednolitej, dość ścisłej konsystencji, soczysty, barwy różowej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw. W osłonce naturalnej lub sztucznej. Konsystencja ścisła, nierozpuszczalna, miękka, zapach i smak charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego.
Skład: mięso drobiowe - nie mniej niż 60% wsadu surowcowego.
Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia:
nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15131135-0 - Wędliny drobiowe
4.5.5.) Wartość części: 57878,50 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Filet drobiowyElement uzyskany z tuszki, mięso piersiowe, pozbawione skóry, kości
i ścięgien, czyste, wolne od zabrudzeń lub krwi, barwa naturalna jasnoróżowa. Cechy wykluczające: niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy świadczący o procesach rozkładu.
Termin przydatności do spożycia:
nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Porcja rosołowa bez skrzydła(korpus drobiowy)
Mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń. Zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego świeżego, wolne od zabrudzeń lub krwi, barwa naturalna jasnoróżowa bez oznak zaparzenia.
Cechy wykluczające: niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy świadczący o procesach rozkładu.
Termin przydatności do spożycia:
nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Ćwiartka kurczaka tylna mrożona
Mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń. Zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego, świeżego, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia.
Cechy wykluczające: niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy świadczący o procesach rozkładu.
Termin przydatności do spożycia:
nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Podroby drobiowe
4.5.3.) Główny kod CPV: 15112000-6 - Drób
4.5.5.) Wartość części: 31347,50 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 51903,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 58805,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 51903,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Publimar Lucjan Staniszewski Sp. K.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 712-230-60-86
7.3.3) Ulica: Związkowa 10
7.3.4) Miejscowość: Lublin
7.3.5) Kod pocztowy: 22-148
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PUBLIMAR MAREK PIŃKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
PUBLIMAR MAREK PIŃKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-08-30
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 51903,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-08-30 do 2024-03-01Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 23417,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 32880,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 23417,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Avocano Sp. Z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 517-036-35-66
7.3.3) Ulica: Jana Kilińskiego 72
7.3.4) Miejscowość: Zamość
7.3.5) Kod pocztowy: 22-400
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
AVOCANO-KUBICKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
AVOCANO-KUBICKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-08-30
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 23417,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-08-30 do 2024-03-01INNE PRZETARGI Z CHEŁMA
- Pełnienie funkcji Inspektora Nadzoru Inwestorskiego nad realizacją operacji pn. "Scalanie gruntów obrębu Olchowiec-Kolonia, gmina Wierzbica, powiat chełmski, województwo lubelskie" - część 2
- Podstawowa opieka zdrowotna dla osób umieszczonych w Strzeżonym Ośrodku dla Cudzoziemców PSG Biała Podlaska w 2025r.
- Badania lekarskie cudzoziemców ubiegających się o udzielenie ochrony międzynarodowej w Białej Podlaskiej, Chełmie, Włodawie, Lublinie, Hrubieszowie, Tomaszowie Lubelskim, Zamościu w 2025 roku
- Zapewnienie jednego gorącego posiłku składającego się z dwóch dań i napoju dla uczniów/dzieci objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Chełmie w 2025 roku."
- Lecznictwo szpitalne i ambulatoryjne dla osób umieszczonych w Strzeżonym Ośrodku dla Cudzoziemców PSG Biała Podlaska w 2025 roku
- Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym na rzecz Miasta Chełm w 2025 r.
więcej: przetargi w Chełmie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 w Głownie - 2025"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 3 w Głownie na 2025 rok
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ W WARLUBIU W 2025 ROKU
- Dostawa różnych artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej im. Henryka Sienkiewicza w Kamionnie w 2025 r.
- Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej ,,Niezapominajka'' w Elblągu w 2025 r.
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Gminnego z Oddziałami Integracyjnymi w Bierkowicach
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.