Ogłoszenie z dnia 2024-07-10
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00401140/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-07-08
- 2024/BZP 00479796/01 - Wynik z dnia 2024-08-31
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Usługi restauracyjne na rzecz uczniów
Zespołu Szkolno – Przedszkolnego nr 26 we Wrocławiu
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Szkoła Podstawowa nr 29 im. Konstytucji 3 Maja
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 380715300
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Kraińskiego 1
1.4.2.) Miejscowość: Wrocław
1.4.3.) Kod pocztowy: 50-153
1.4.4.) Województwo: dolnośląskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL514 - Miasto Wrocław
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: pzp@ludwiklegal.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp29.wroc.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00406912
2.2.) Data ogłoszenia: 2024-07-10
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00401140
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.4. Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu Przed zmianą:
zdolności technicznej lub zawodowej:
Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże:
wykonanie / wykonywanie w okresie ostatnich 3 lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, minimum 3 zadań polegających na usłudze przygotowywania i podawania posiłków dla min. 140 uczniów placówki oświatowej.
Zamawiający nie dopuszcza sumowania doświadczenia, tj. w przypadku gdy Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia (spółka cywilna lub konsorcjum) jeden z wykonawców musi wykazać się doświadczeniem wskazanym powyżej.
dysponowanie osobami skierowanymi do realizacji przedmiotu zamówienia, tj. dietetyka posiadającego co najmniej 3-letnie doświadczenie w pracy w jako dietetyk sporządzający jadłospisy dla placówek oświatowych oraz posiadającego wykształcenie w zakresie:
a. studia wyższe na kierunku dietetyka i uzyskała tytuł zawodowy magistra, magistra inżyniera, inżyniera, licencjata, lub
b. rozpoczął przed dniem 1 października 2007 studia wyższe o specjalności dietetyka obejmującą, co najmniej 1784 godziny kształcenia w zakresie dietetyki i uzyskała tytuł magistra, lub
c. rozpoczął przed dniem 1 października 2007 roku studia wyższe na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka o specjalności żywienie człowieka i uzyskała tytułu magistra lub magistra inżyniera na tym kierunku
Po zmianie:
zdolności technicznej lub zawodowej:
Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże:
. wykonanie / wykonywanie w okresie ostatnich 3 lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, minimum 5 zadań polegających na usłudze przygotowywania i podawania posiłków dla min. 500 uczniów placówki oświatowej.
Zamawiający nie dopuszcza sumowania doświadczenia, tj. w przypadku gdy Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia (spółka cywilna lub konsorcjum) jeden z wykonawców musi wykazać się doświadczeniem wskazanym powyżej.
dysponowanie osobami skierowanymi do realizacji przedmiotu zamówienia, tj. dietetyka posiadającego co najmniej 3-letnie doświadczenie w pracy w jako dietetyk sporządzający jadłospisy dla placówek oświatowych oraz posiadającego wykształcenie w zakresie:
a. studia wyższe na kierunku dietetyka i uzyskała tytuł zawodowy magistra, magistra inżyniera, inżyniera, licencjata, lub
b. rozpoczął przed dniem 1 października 2007 studia wyższe o specjalności dietetyka obejmującą, co najmniej 1784 godziny kształcenia w zakresie dietetyki i uzyskała tytuł magistra, lub
c. rozpoczął przed dniem 1 października 2007 roku studia wyższe na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka o specjalności żywienie człowieka i uzyskała tytułu magistra lub magistra inżyniera na tym kierunku
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych Przed zmianą:
a) Złożenia przykładowych jadłospisów dekadowych (wiosenno – letni i jesienno -zimowych) sporządzonych dla uczniów szkolnych (zupa, drugie danie i deser) z uwzględnieniem diet eliminacyjnych wskazanych w Projekcie umowy, sporządzonych przez dietetyka.
b) Złożenia przykładowych jadłospisów dekadowych (wiosenno – letni i jesienno -zimowych) sporządzonych dla dzieci przedszkolnych (śniadanie, zupa i deser, drugie danie i deser) z uwzględnieniem diet eliminacyjnych wskazanych w Projekcie umowy, sporządzonych przez dietetyka.
Po zmianie:
a) Złożenia przykładowych jadłospisów dekadowych (wiosenno – letni i jesienno -zimowych) sporządzonych dla uczniów szkolnych (zupa, drugie danie i deser) z uwzględnieniem diet eliminacyjnych wskazanych w Projekcie umowy, sporządzonych i podpisanych przez dietetyka, z uwzględnieniem zasad sporządzania jadłospisów i przygotowywania posiłków – załącznik do umowy.
b) Złożenia przykładowych jadłospisów dekadowych (wiosenno – letni i jesienno -zimowych) sporządzonych dla dzieci przedszkolnych (śniadanie, zupa i deser, drugie danie i deser) z uwzględnieniem diet eliminacyjnych wskazanych w Projekcie umowy, sporządzonych i podpisanych przez dietetyka, z uwzględnieniem zasad sporządzania jadłospisów i przygotowywania posiłków – załącznik do umowy.”
INNE PRZETARGI Z WROCŁAWIA
- Dostawa kolorowego powielacza cyfrowego wraz z materiałami eksploatacyjnymi dla Działu Poligrafii Urzędu Miejskiego Wrocławia
- Usługa cateringowa realizowaną w GOS Wysoki Kamień w Szklarskiej Porębie - Powtórzenie
- Zakup i dostawa 4 radiowozów dla Straży Miejskiej Wrocławia
- 07920 Odtworzenie górki piaskowej przy ul. Wyboistej we Wrocławiu
- Dostawa aparatury kontrolno-badawczej niezbędnej do realizacji grantu OPUS27 - powtórka
- Dostawa fabrycznie nowego sprzętu TIK do 9 szkół podstawowych gminy Wrocław i gminy Kobierzyce (8 szkół gminy Wrocław, 1 szkoła gminy Kobierzyce) - w podziale na 4 zadania
więcej: przetargi w Wrocławiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych obejmujących przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków w ramach projektu pn: "Utworzenie BCU przy ZSCKR w dziedzinie ogrodnictwa".
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych
- Kompleksowe usługi cateringowe na potrzeby OSW Radocyna i EKOPARKU Radocyna
- Wynajem na terenie powiatu sieradzkiego sali szkoleniowej wraz z kompleksową usługą cateringową dla 42 osób
- "Catering dla dzieci z przedszkola i uczniów Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Starych Załubicach"
- Obsługa kulinarna polskiego stoiska narodowego podczas targów SIAL China 2025, w dniach 19-21.05.2025 r. w Szanghaju w Chinach
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.