Ogłoszenie z dnia 2022-10-26
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00357059/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-09-21
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawy wędlin i mięsa.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny Nr 1 w Grudziądzu
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000319641
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Wybickiego 10/22
1.5.2.) Miejscowość: Grudziądz
1.5.3.) Kod pocztowy: 86-300
1.5.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL616 - Grudziądzki
1.5.7.) Numer telefonu: +48 56 64 40 400
1.5.8.) Numer faksu: + 48 56 64 40 499
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_1_grudziadz@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://miniportal.uzp.gov.pl/1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
zakład karny
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawy wędlin i mięsa.2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-a7749c53-3974-11ed-8832-4e4740e186ac
2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00411813
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2022-10-26
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00101623/07/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.8 Dostawy wędlin i mięsa
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00357059/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: D.Kw.2232.8.2022
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 393514,55 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 1 Wędliny wieprzowe:Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Kaszanka: wyrób podrobowy wieprzowy parzony, smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131134-3 PN-A-82007:1996 5000 kg; 2. Kiełbasa biała parzona: kiełbasa drobno rozdrobniona, parzona; skład: mięso wieprzowe min. 60%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131130-5 PN-A-82007 60 kg;
3. Kiełbasa krakowska parzona: wyrób grubo rozdrobniona, wieprzowa wędzona, parzona; w osłonce niejadalnej; skład: mięso wieprzowe min. 60%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131130-5 PN-A-82007 120 kg;
4. Kiełbasa parówkowa: kiełbasa drobno rozdrobniona, wędzona, parzona; skład: mięso wieprzowe min.55 %; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131130-5 PN-A-82007 2200 kg; 5. Kiełbasa studencka: kiełbasa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona; skład: mięso wieprzowe min. 50%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131130-5 PN-V-74028 5600 kg; 6. Luncheon meat: wyrób blokowy drobno rozdrobniony wieprzowy, parzony w osłonce niejadalnej; skład: mięso wieprzowe min. 50%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131130-5 PN-A-82007 1300 kg; 7. Metka: kiełbasa drobno rozdrobniona; skład: mięso wieprzowe min. 50%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; 15131133-5 PN-A-82007 1100 kg; 8. Metka łososiowa: kiełbasa drobno rozdrobniona; skład: mięso wieprzowe min. 50%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131130-5 PN-A-82007 2000 kg; 9. Mortadela: kiełbasa wieprzowo-drobiowa homogenizowana; skład: mięso wieprzowe min. 50%; smak i zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131133-5 PN-V-74028 2000 kg; 10. Parówki cienkie: skład: mięso wieprzowe min. 60%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131133-5 PN-V-74028 2000 kg; 11. Pasztetowa wieprzowa: wyrób podrobowy wieprzowy parzony; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131310-1 PN-A-82007 3400 kg; 12. Pieczeń domowa: wyrób średnio rozdrobniony wieprzowy, zapiekany; skład: mięso wieprzowe min. 50%; smak i zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131130-5 PN-86732:1991/AZ: 2001 1800 kg; 13. Salceson czarny: wyrób podrobowy wieprzowy, parzony; skład: zawartości mięsa wieprzowego nie mniej niż 20%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131134-3 PN-A-82007 2900 kg; 14. Szynka tyrolska: wyrób blokowy, drobno rozdrobniony wieprzowy parzony; skład: mięso wieprzowe nie mniej niż 55%; smak i zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu: bez oznak wskazujących na niezdolność do spożycia. 15131130-5 PN-A-82007 1200 kg.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15131130-5 - Wędliny
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15131134-3 - Kaszanka i inne wędliny krwiste
15131310-1 - Pasztety
4.5.5.) Wartość części: 297426,00 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 2 Wędliny drobiowe: Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Kiełbasa biała drobiowa parzona: średnio rozdrobniona; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 800 kg; 2. Kiełbasa krakowska drobiowa: kiełbasa średnio rozdrobniona parzona; w składzie bez dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 100 kg; 3. Kiełbasa mortadela drobiowa: w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 900 kg; 4. Kiełbasa zwyczajna drobiowa: w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131134-0 PN-A-86526:1995 35 kg; 5. Parówki cienkie drobiowe: drobno rozdrobnione; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 800 kg; 6. Pieczeń drobiowa: w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 600 kg; 7. Szynka drobiowa: w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 65 kg; 8. Mielonka drobiowa blok: średnio rozdrobniona; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 800 kg; 9. Polędwica miodowa z drobiu: w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia.15131135-0 PN-A-86526:1995 15 kg; 10. Polędwica z indyka: w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 15 kg.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15131135-0 - Wędliny drobiowe
4.5.5.) Wartość części: 42816,50 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 3 Mięso i podroby wieprzowe oraz wołowe:Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Karkówka wieprzowa b/k: świeże; część zasadnicza wieprzowiny, odcięta z odcinka szyjnego półtuszy, odcięta w linii oddzielenia głowy (z przodu), świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15113000-3 PN-86/A-82002 180 kg; 2. Mięso mielone wieprzowe: świeże; mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, bez ścięgien, skór i kości, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131400-9 PN-A-82002: 1986 2000 kg; 3. Mięso mielone wołowe: świeże; mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, bez ścięgien, skór i kości, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131620-7 PN-A-82003:1988 700 kg; 4. Szynka wieprzowa b/k: świeża; bez kości, skóry i tłuszczu oraz bez śladów zanieczyszczeń; zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15113000-3 PN-86/A-82002 65 kg; 5. Wątroba wieprzowa: świeża; bez śladów zanieczyszczeń; zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15114000-0 PN-86/A-82004 3950 kg.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15113000-3 - Wieprzowina
15131400-9 - Produkty wieprzowe
15131620-7 - Wołowina mielona
15114000-0 - Podroby
4.5.5.) Wartość części: 43722,05 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 4 Mięso drobiowe:Lp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Ćwiartki z kurczaka: świeże; bez obcych zanieczyszczeń, przekrwień i zasiniaczeń; bez obcych zapachów; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131134-3 PN-A-86524:1994 1000 kg.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15112130-6 - Kurczęta
4.5.5.) Wartość części: 9550,00 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 3
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 274300,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 274300,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 274300,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Mięsa Roma Aniołkowski, Ewa Aniołkowska Sp. Jawna
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 871140175
7.3.3) Ulica: Karabinierów 2G
7.3.4) Miejscowość: Grudziądz
7.3.5) Kod pocztowy: 86-300
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSA ANIOŁKOWSCY JUSTYNA STANKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-10-20
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 274300,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
W postępowaniu na 2 część zamówienia – dostawy wędlin drobiowych, złożono jedną ofertę, która podlegała odrzuceniu na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5) ustawy Pzp. W związku z powyższym działając na podstawie art. 255 pkt 2) ustawy Pzp Zamawiający unieważnia postępowanie o udzielenie zamówienia, ponieważ wszystkie złożone oferty w postępowaniu podlegały odrzuceniu.
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 71220,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 95865,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 71220,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska Sp. Jawna
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 871140175
7.3.3) Ulica: Karabinierów 2G
7.3.4) Miejscowość: Grudziądz
7.3.5) Kod pocztowy: 86-300
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-10-17
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 71220,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące
Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 11000,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 11000,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 11000,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska Sp. Jawna
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 871140175
7.3.3) Ulica: Karabinierów 2G
7.3.4) Miejscowość: Grudziądz
7.3.5) Kod pocztowy: 86-300
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSA ANIOŁKOWSCY JUSTYNA STANKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-10-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 11000,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące
INNE PRZETARGI Z GRUDZIĄDZA
- Remont bieżący dróg powiatowych masa bitumiczna na gorąco
- Łamiemy beton - rewitalizacja terenu Szkoły Podstawowej Nr 21 w Grudziądzu połączona z wymianą monitoringu"
- Wymiana nawierzchni boiska wielofunkcyjnego na ORLIKU przy Zespole Szkół Ogólnokształcących na Strzemięcinie
- Naprawa przepompowni ścieków w kompleksie wojskowym w m. Jamy gm. Rogóźno-sprawa 22/2025
- Opracowanie dokumentacji projektowej wraz z pełnieniem nadzoru autorskiego na przebudowę systemu energetycznego w budynkach szpitalnych w ramach zadania pod nazwą "Przystosowanie infrastruktury ...
- Dostawa tłucznia kamiennego (poza wapieniem) ze skały litej do nawierzchni drogowych o frakcji 0-31,5 mm- sprawa 23/2025
więcej: przetargi w Grudziądzu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywny (codzienny) zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki przy Szkole Podstawowej w Chęcinach w roku 2025
- Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 9 w Chorzowie, ul. Omańkowskiej 9 - I/2025
- Dostawy mięsa i wędlin
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 29 w Chorzowie, ul. Lwowska 36 - I/2025
- Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej od 1 maja 2025 do 31 sierpnia 2025
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.