eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GdyniaUsługa gastronomiczna w czasie konferencji "Woman, Peace and Security in Professional Military Education"



Ogłoszenie z dnia 2024-07-18


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Usługa gastronomiczna w czasie konferencji “Woman, Peace and Security in Professional Military Education”

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 190064136

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Inżyniera Jana Śmidowicza, 69

1.5.2.) Miejscowość: Gdynia

1.5.3.) Kod pocztowy: 81-127

1.5.4.) Województwo: pomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL633 - Trójmiejski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@amw.gdynia.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://platformazakupowa.pl/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Usługa gastronomiczna w czasie konferencji “Woman, Peace and Security in Professional Military Education”

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-69a83604-2c72-11ef-86d2-4e696a6d8c25

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00418543

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-07-18

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00065022/16/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.3.13 Usługa cateringowa na konferencję Woman, Peace and Security in Professional Military Education.

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00369220

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: AMW-KANC.SZP.2712.38.2024

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 27079,27 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Termin: 23-25 lipca 2024 r.
Miejsce realizacji: Biblioteka Główna Akademii Marynarki Wojennej, Gdynia ul. Śmidowicza 69, wejście od ul. Grudzieńskiego.
Liczba uczestników: 50 osób.

Zakres w każdym dniu:
3 lipca 2024 r.
- Kawa, herbata i woda na rozpoczęcie
- 2 przerwy kawowe (kawa, herbata, woda, ciastka lub ciasto co najmniej 2 rodzaje)
- Lunch w formie bufetu, zupa, dane główne, sok lub woda. Danie główne ma się składać z co najmniej dwóch opcji, jednej mięsnej i jednej bezmięsnej (mogą być ryby), dodatki w formie warzyw gotowanych oraz surówek oraz ziemniaki gotowane lub pieczone lub ryż.

24 lipca 2024 r.
- Kawa, herbata i woda na rozpoczęcie
- 1 przerwa kawowa przed południem (kawa, herbata, woda, ciastka lub ciasto co najmniej 2 rodzaje)

25 lipca 2024r.
- Kawa, herbata i woda na rozpoczęcie
- 1 przerwa kawowa przed południem (kawa, herbata, woda, ciastka lub ciasto co najmniej 2 rodzaje)
- Lunch w formie bufetu, zupa, dane główne, sok lub woda. Danie główne ma się składać z co najmniej dwóch opcji, jednej mięsnej i jednej bezmięsnej (mogą być ryby), dodatki w formie warzyw gotowanych oraz surówek oraz ziemniaki gotowane lub pieczone lub ryż.

Dodatkowo:
W ramach usługi mają być dostarczone stoły barowe wraz z obrusami w ilości minimum 15 szt. Wyżywienie w czasie lunchu podane w formie bufetu w podgrzewaczach (organizator zapewni stoły
w odpowiedniej ilości do rozstawienia sprzętu niezbędnego do serowania posiłku.
Wykonawca dostarcza obrusy do przykrycia stołów bufetowych a także sztućce, zastawę porcelanową (wykluczona jest zastawa papierowa, plastikowa czy styropianowa), szklanki oraz serwetki jednorazowe.
Wykonawca w ramach przerw kawowych dostarcza odpowiednie urządzenia podtrzymujące temperaturę kawa, herbaty lub wody niezbędnej do ich zaparzenia, z wyłączeniem zwykłych czajników elektrycznych, a także porcelanowe filiżanki raz ze spodeczkami (wykluczona jest zastawa papierowa, plastikowa czy styropianowa), woda może być w butelkach, jeśli będą w dzbankach Wykonawca dostarcza także szklanki, a także łyżeczki i serwetki jednorazowe.
Po każdej przerwie kawowej Wykonawca zobowiązany jest do sprzątnięcia brudnych, użytych naczyń i przygotowania ich na następną przerwę lub następny dzień.

4.5.3.) Główny kod CPV: 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

4.5.5.) Wartość części: 9073,17 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Termin: 24 lipca 2024 r. w godzinach mięcha 13:00 a 14:00 (dokładna godzina przybycia gości ustalona będzie w terminie późniejszym z wybranym Wykonawcą)
Miejsce realizacji: Gdańsk stare miasto, lokal znajdujący się w odległości nie większej niż 15 min (ok 1 km) spacerem od Zielonej Bramy.
Liczba uczestników: 50 osób.
Zakres:
Restauracja dysponująca salą mogącą przyjąć ok 70 osób, najlepiej przy jednym, jednak nie więcej niż 3 dużych stołach. Preferowana lokalizacja w granicach starego miasta w Gdańsku Głównym. Obiad składający się z przystawki i dwóch dań oraz wody lub soku podanego w dzbankach ustawionych na stołach. Goście powinni być powitani miejscowym tradycyjnym trunkiem lub napojem.
Dania podawane na zastawie związane z tradycyjną kuchnia Gdańska i regionu, najlepiej inspirowane książką Kuchnia Gdańska autorstwa Aleksandry Kucharskiej i Katarzyny Fiszer. Propozycja menu musi zawierać wybór dań mięsnych i bezmięsnych. Zamawiający określi odpowiednio wcześniej liczbę osób oraz ilość dań mięsnych i bezmięsnych. Termin zostanie uzgodniony z Wykonawcą.

4.5.3.) Główny kod CPV: 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

4.5.5.) Wartość części: 6014,23 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Termin: 23 lipca 2024 r. w godzinach mięcha 18:30 – 23:00
Miejsce realizacji: Gdynia, lokal znajdujący się w odległości nie większej niż 15 min (ok 1 - 1,5 km) spacerem od miejsca zakwaterowania uczestników (hotel Mercure Gdynia Centrum, ul. Armii Krajowej 22).
Liczba uczestników: od 50 osób.
Zakres:
Lokal dysponujący salą mogącą przyjąć ok 70 osób, najlepiej przy jednym, jednak nie więcej niż 3 dużych stołach, lub przy stołach okrągłych na max 10 osób. Preferowana lokalizacja w Centrum Gdyni w okolicach Skweru Kościuszki oraz Bulwaru Nadmorskiego. Na wejście – przywitanie gości podany powitalny kieliszek Prosecco, wina lub miejscowego trunku. Kolacja składająca się z przystawki i dwóch dań serwowanych, bufetu co najmniej 3 przystawek ciepłych i co najmniej 5 przystawek zimnych oraz bufetu słodkiego z wyborem co najmniej 3 rodzajów deserów. Dodatkowo openbar zarówno w zakresie napojów bezalkoholowych, kawy, herbaty, wody, napojów gazowanych i niegazowanych, jak i napojów alkoholowych (max 3 rodzaje).
Lokal ma zapewnić możliwość przywitania gości przez organizatorów z wykorzystaniem sprzętu nagłaśniającego (głośnik, mikrofon) oraz miejsce przygotowane do występu artystycznego – wokalnego w czasie trwania kolacji (ok 2 godzin).

4.5.3.) Główny kod CPV: 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

4.5.5.) Wartość części: 11991,87 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 10500,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 16650,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 10500,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: FHU ANNA KUŻNICKA

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 586 006 57 86

7.3.4) Miejscowość: Gdynia

7.3.6.) Województwo: pomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-07-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 10500,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-07-23 do 2024-07-25

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Brak ofert

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Cena oferty przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 30859,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 30859,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.