Ogłoszenie z dnia 2022-11-09
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00362037/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-09-23
- 2022/BZP 00372728/01 - Modyfikacja z dnia 2022-09-30
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
„Wyposażenie kuchni szpitalnej Małopolskiego Szpitala Chorób Płuc i Rehabilitacji im. Edmunda Wojtyły”
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: MAŁOPOLSKI SZPITAL CHORÓB PŁUC I REHABILITACJI IM. EDMUNDA WOJTYŁY
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000294214
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Kolejowa 1A
1.5.2.) Miejscowość: Jaroszowiec
1.5.3.) Kod pocztowy: 32-310
1.5.4.) Województwo: małopolskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL21A - Oświęcimski
1.5.7.) Numer telefonu: 326428090
1.5.8.) Numer faksu: 326428100
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@wschp.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.wschp.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-2f4caee5-3a76-11ed-9171-f6b7c7d593531.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
„Wyposażenie kuchni szpitalnej Małopolskiego Szpitala Chorób Płuc i Rehabilitacji im. Edmunda Wojtyły”2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-2f4caee5-3a76-11ed-9171-f6b7c7d59353
2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00430680
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2022-11-09
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00339236/11/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.11 Wyposażenie kuchni szpitalnej Małopolskiego Szpitala Chorób Płuc i Rehabilitacji im. Edmunda Wojtyły
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00362037/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ZP.I.2.224/17/22
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 87544,21 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:a) w zakresie Zadania nr 1:
Piec konwekcyjno-parowy 10-półkowy z wyposażeniem oraz okapem kondensacyjnym i podstawą pod piec o cechach
szczegółowo określonych na podstawie wymaganych parametrów techniczno- eksploatacyjnych w Opisie Przedmiotu Zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1A do SWZ.
Wspólny Słownik Zamówień (CPV ):
Główny kod CPV: 42214100-0 Piece kuchenne
Oferowany przedmiot zamówienia musi posiadać przewidziane prawem świadectwa rejestracji, atesty, świadectwa jakości, certyfikaty, deklaracje zgodności (w tym oznakowanie znakiem CE) i zezwolenia dopuszczające do obrotu i stosowania, a ponadto właściwe oznakowania zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami. Ponadto winien posiadać instrukcję obsługi w języku polskim.
Obowiązki Wykonawcy:
Dostawa, rozładunek, montaż, kompletowanie i przetransportowanie do wskazanych miejsc w siedzibie Zamawiającego oraz uruchomienie,
Przeszkolenie personelu w zakresie obsługi, konserwacji i jego użytkowania. Szkolenie należy przewidzieć w jednym terminie po wcześniejszym uzgodnieniu terminu szkolenia
i ilości osób.
Udzielenie gwarancji na przedmiot zamówienia na okres minimum 24 miesiące liczony od daty odbioru przez Zamawiającego (okres gwarancji na przedmiot zamówienia stanowi kryterium oceny ofert, zgodnie z opisem kryterium w rozdziale- Kryteria oraz zasady oceny ofert),
Wykonywanie obowiązkowych przeglądów, pomiarów itp. w czasie trwania gwarancji, zgodnie z wymaganiami określonymi w dokumentacji (specyfikacji) technicznej, z częstotliwością zalecaną przez producenta/oficjalnego dystrybutora oraz zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa.
Zamawiający wymaga, aby przedmiot zamówienia był fabrycznie nowy, dobrej jakości i dopuszczony do obrotu ,wolny od wad fizycznych i prawnych oddany był do użytkowania po osiągnięciu wymaganych parametrów, w stanie kompletnym, bez konieczności dodatkowych zakupów i inwestycji oraz, aby nie był przedmiotem praw osób trzecich. Ponadto żaden element przedmiotu zamówienia, ani żadna jego część składowa, nie będzie rekondycjonowany, powystawowy i wykorzystywany wcześniej przez inny podmiot.
4.5.3.) Główny kod CPV: 42214100-0 - Piece kuchenne
4.5.5.) Wartość części: 60169,57 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:b) w zakresie Zadanie nr 2:
Szafa chłodnicza 1 szt. o cechach szczegółowo określonych na podstawie wymaganych parametrów techniczno- eksploatacyjnych
w Opisie Przedmiotu Zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1B do SWZ.
Główny kod CPV : 42513200 -7 Urządzenia chłodnicze
Oferowany przedmiot zamówienia musi posiadać przewidziane prawem świadectwa rejestracji, atesty, świadectwa jakości, certyfikaty, deklaracje zgodności (w tym oznakowanie znakiem CE) i zezwolenia dopuszczające do obrotu i stosowania, a ponadto właściwe oznakowania zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami. Ponadto winien posiadać instrukcję obsługi w języku polskim.
Obowiązki Wykonawcy:
Dostawa, rozładunek, montaż, kompletowanie i przetransportowanie do wskazanych miejsc w siedzibie Zamawiającego oraz uruchomienie,
Udzielenie gwarancji na przedmiot zamówienia na okres minimum 24 miesiące liczony od daty odbioru przez Zamawiającego (okres gwarancji na przedmiot zamówienia stanowi kryterium oceny ofert, zgodnie z opisem kryterium w rozdziale- Kryteria oraz zasady oceny ofert),
Wykonywanie obowiązkowych przeglądów, pomiarów itp. w czasie trwania gwarancji, zgodnie z wymaganiami określonymi w dokumentacji (specyfikacji) technicznej, z częstotliwością zalecaną przez producenta/oficjalnego dystrybutora oraz zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa.
Zamawiający wymaga, aby przedmiot zamówienia był fabrycznie nowy, dobrej jakości i dopuszczony do obrotu ,wolny od wad fizycznych i prawnych oddany był do użytkowania po osiągnięciu wymaganych parametrów, w stanie kompletnym, bez konieczności dodatkowych zakupów i inwestycji oraz, aby nie był przedmiotem praw osób trzecich. Ponadto żaden element przedmiotu zamówienia, ani żadna jego część składowa, nie będzie rekondycjonowany, powystawowy i wykorzystywany wcześniej przez inny podmiot.
4.5.3.) Główny kod CPV: 42513200-7 - Urządzenia chłodnicze
4.5.5.) Wartość części: 7312,50 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:c) w zakresie Zadania nr 3:
Regały w ilości i o cechach
szczegółowo określonych na podstawie wymaganych parametrów techniczno- eksploatacyjnych w Opisie Przedmiotu Zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1C do SWZ.
Główny kod CPV : 39141100-3 Regały
Oferowany przedmiot zamówienia musi posiadać przewidziane prawem świadectwa rejestracji, atesty, świadectwa jakości, certyfikaty, deklaracje zgodności (w tym oznakowanie znakiem CE) i zezwolenia dopuszczające do obrotu i stosowania, a ponadto właściwe oznakowania zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami. Ponadto winien posiadać instrukcję obsługi w języku polskim.
Obowiązki Wykonawcy:
Dostawa, rozładunek, montaż, kompletowanie i przetransportowanie do wskazanych miejsc w siedzibie Zamawiającego oraz uruchomienie,
Udzielenie gwarancji na przedmiot zamówienia na okres minimum 24 miesiące liczony od daty odbioru przez Zamawiającego (okres gwarancji na przedmiot zamówienia stanowi kryterium oceny ofert, zgodnie z opisem kryterium w rozdziale- Kryteria oraz zasady oceny ofert),
Wykonywanie obowiązkowych przeglądów, pomiarów itp. w czasie trwania gwarancji, zgodnie z wymaganiami określonymi w dokumentacji (specyfikacji) technicznej, z częstotliwością zalecaną przez producenta/oficjalnego dystrybutora oraz zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa.
Zamawiający wymaga, aby przedmiot zamówienia był fabrycznie nowy, dobrej jakości i dopuszczony do obrotu ,wolny od wad fizycznych i prawnych oddany był do użytkowania po osiągnięciu wymaganych parametrów, w stanie kompletnym, bez konieczności dodatkowych zakupów i inwestycji oraz, aby nie był przedmiotem praw osób trzecich. Ponadto żaden element przedmiotu zamówienia, ani żadna jego część składowa, nie będzie rekondycjonowany, powystawowy i wykorzystywany wcześniej przez inny podmiot.
4.5.3.) Główny kod CPV: 39141100-3 - Regały
4.5.5.) Wartość części: 15544,75 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:d) W zakresie Zadania nr 4:
Baseny na nóżkach/zlewy gastronomiczne 2 szt o cechach
szczegółowo określonych na podstawie wymaganych parametrów techniczno- eksploatacyjnych w Opisie Przedmiotu Zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1D do SWZ.
Główny kod CPV : 39141000-2 Meble i wyposażenie kuchni
Oferowany przedmiot zamówienia musi posiadać przewidziane prawem świadectwa rejestracji, atesty, świadectwa jakości, certyfikaty, deklaracje zgodności (w tym oznakowanie znakiem CE) i zezwolenia dopuszczające do obrotu i stosowania, a ponadto właściwe oznakowania zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami. Ponadto winien posiadać instrukcję obsługi w języku polskim.
Obowiązki Wykonawcy:
Dostawa, rozładunek, montaż, kompletowanie i przetransportowanie do wskazanych miejsc w siedzibie Zamawiającego oraz uruchomienie,
Udzielenie gwarancji na przedmiot zamówienia na okres minimum 24 miesiące liczony od daty odbioru przez Zamawiającego (okres gwarancji na przedmiot zamówienia stanowi kryterium oceny ofert, zgodnie z opisem kryterium w rozdziale- Kryteria oraz zasady oceny ofert),
Wykonywanie obowiązkowych przeglądów, pomiarów itp. w czasie trwania gwarancji, zgodnie z wymaganiami określonymi w dokumentacji (specyfikacji) technicznej, z częstotliwością zalecaną przez producenta/oficjalnego dystrybutora oraz zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa.
Zamawiający wymaga, aby przedmiot zamówienia był fabrycznie nowy, dobrej jakości i dopuszczony do obrotu ,wolny od wad fizycznych i prawnych oddany był do użytkowania po osiągnięciu wymaganych parametrów, w stanie kompletnym, bez konieczności dodatkowych zakupów i inwestycji oraz, aby nie był przedmiotem praw osób trzecich. Ponadto żaden element przedmiotu zamówienia, ani żadna jego część składowa, nie będzie rekondycjonowany, powystawowy i wykorzystywany wcześniej przez inny podmiot.
4.5.3.) Główny kod CPV: 39141000-2 - Meble i wyposażenie kuchni
4.5.5.) Wartość części: 4517,40 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Zamawiający unieważnia wyżej oznaczone postępowanie na podstawie art. 255 pkt. 3 ustawy Prawo Zamówień Publicznych”, ponieważ cena najkorzystniejszej oferty przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia, a Zamawiający nie może zwiększyć tej kwoty do ceny zaoferowanej w najkorzystniejszej ofercie.
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 4
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 106997,7 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 106997,70 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 7232,40 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 14760,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 9258,21 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Invest Horeca Bistro Mariusz Gajdos
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 121080689
7.3.3) Ulica: Zawiszy Czarnego 24
7.3.4) Miejscowość: Nowy Sącz
7.3.5) Kod pocztowy: 33-300
7.3.6.) Województwo: małopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-11-04
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 9258,21 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2022-11-30Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 17237,21 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 38130,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 21318,36 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Invest Horeca Bistro Mariusz Gajdos
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 121080689
7.3.3) Ulica: Zawiszy Czarnego 24
7.3.4) Miejscowość: Nowy Sącz
7.3.5) Kod pocztowy: 33-300
7.3.6.) Województwo: małopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
jakie przetargi wygrała firma
INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-11-04
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 21318,36 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2022-11-30Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 6095,39 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 8610,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 7424,10 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PH ENERGIA S.C. P. WIELGO H. WIDOMSKI
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 260779849
7.3.3) Ulica: WARSZAWSKA 151, NIP PL9591956722
7.3.4) Miejscowość: Kielce
7.3.5) Kod pocztowy: 25-547
7.3.6.) Województwo: świętokrzyskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
jakie przetargi wygrała firma
INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-11-04
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 7424,10 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2022-11-30PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa wyposażenia gastronomicznego" w ramach projektu "Młodzi z pasją"
- Dostawa urządzeń chłodniczych ZP/TP-3/25
- Dostawa mebli dla GDDKiA Oddział w Lublinie
- Dostawa i montaż wyposażenia do 15 domków rekreacyjnych
- Zakup i dostawa wraz z montażem wyposażenia budynku karczmy dla Muzeum Wsi Słowińskiej w Klukach Oddziału MPŚ w Słupsku
- Adaptacja dwóch pomieszczeń na potrzeby pracowni żywieniowej w Centrum Kształcenia Ustawicznego im. Jana Kochanowskiego w Wyszkowie
więcej: Meble i wyposażenie kuchni »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.