Og³oszenie z dnia 2024-07-26
Powi±zane og³oszenia:
- 2024/BZP 00405199/01 - Og³oszenie z dnia 2024-07-10
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Us³ugi
„Us³uga cateringowa zbiorowego ¿ywienia uczniów Szko³y Podstawowej im. Adama Mickiewicza w K³odawie w roku szkolnym 2024/2025”
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: Gmina K³odawa
1.3.) Oddzia³ zamawiaj±cego: Szko³a Podstawowa im. Adam Mickiewicza w K³odawie
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 210966912
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: Szkolna
1.5.2.) Miejscowo¶æ: K³odawa
1.5.3.) Kod pocztowy: 66-415
1.5.4.) Województwo: lubuskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL431 - Gorzowski
1.5.7.) Numer telefonu: 48 95 7311425
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat.zsklodawa@poczta.fm
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.zsklodawa.edupage.org
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-8dabcd23-692d-4d04-aa6d-d857a94271c51.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka bud¿etowa
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
„Us³uga cateringowa zbiorowego ¿ywienia uczniów Szko³y Podstawowej im. Adama Mickiewicza w K³odawie w roku szkolnym 2024/2025”2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-8dabcd23-692d-4d04-aa6d-d857a94271c5
2.5.) Numer og³oszenia: 2024/BZP 00433237
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2024-07-26
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2024/BZP 00397950/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.3.1 „Us³uga cateringowa zbiorowego ¿ywienia uczniów Szko³y Podstawowej im. Adama Mickiewicza w K³odawie w roku szkolnym 2024/2025”
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer og³oszenia: 2024/BZP 00405199
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: 1/2024
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie
4.3.) Warto¶æ zamówienia: 305555,55 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Us³ugi
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest ¶wiadczenie us³ug cateringowych w zakresie przygotowania, dostarczenia i wydawania gotowych posi³ków jednodaniowych dla uczniów Szko³y Podstawowej im. Adama Mickiewicza w K³odawie.
2. Zamawiaj±cy planuje ¿e dziennie zapotrzebowanie na posi³ki wynosi 150 obiadów.
3. Zamawiaj±cy planuje, ¿e w okresie od dnia 9 wrze¶nia 2024 roku (planowany przez Zamawiaj±cego dzieñ rozpoczêcia ¶wiadczenia us³ugi) do dnia 24 czerwca 2025 roku dziennie nale¿y dostarczyæ ok. 150 obiadów.
1) Zastrzega siê mo¿liwo¶æ zwiêkszenia lub zmniejszenia ilo¶ci dostarczanych obiadów wed³ug zamówieñ uczniów.
2) W przypadku gdy ³±czna dostawa obiadów bêdzie mniejsza ni¿ planowana przez zamawiaj±cego liczba 150 sztuk, Wykonawcy nie przys³uguj± ¿adne roszczenia finansowe z tego tytu³u,
3) Ewentualne zmiany ilo¶ci zamawianych obiadów Zamawiaj±cy zg³aszaæ bêdzie Wykonawcy najpó¼niej do godziny 09:00 danego dnia. Za wystarczaj±ce uwa¿a siê powiadomienie telefoniczne.
4. Dostawa obiadów bêdzie odbywaæ siê pocz±wszy od dnia 9 wrze¶nia 2024 roku, od poniedzia³ku do pi±tku, z wy³±czeniem dni ustawowo wolnych od nauki w godzinach pomiêdzy 11:25 a 11:45 oraz 12:30 a 12:50. Ewentualne zmiany godzin dostawy posi³ków bêd± ustalone w terminie z wybranym Wykonawc±. W przypadku, gdy wydawanie posi³ku przed³u¿y siê z przyczyn organizacyjnych szko³y, Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo do ustalenia trzeciej przerwy od godziny 13:35 do 13:45 na której nale¿y wydaæ pozosta³e obiady.
5. W wyj±tkowej sytuacji zwi±zanej ze zmian± organizacji dnia pracy szko³y, dostawa obiadu odbêdzie siê o innej godzinie po wcze¶niejszym uzgodnieniu z Wykonawc±.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 55321000-6 - Us³ugi przygotowywania posi³ków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55322000-3 - Us³ugi gotowania posi³ków
55520000-1 - Us³ugi dostarczania posi³ków
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 424800 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 424800 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 424800 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zak³ad Gastronomiczny ,,Swojska Chata’’
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5992080386
7.3.3) Ulica: ul. Szkolna 1
7.3.4) Miejscowo¶æ: K³odawa
7.3.5) Kod pocztowy: 66-415
7.3.6.) Województwo: lubuskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAK£AD GASTRONOMICZNY SWOJSKA CHATA ADRIANA SIEWRUK
jakie przetargi wygra³a firma
ZAK£AD GASTRONOMICZNY SWOJSKA CHATA ADRIANA SIEWRUK
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-07-26
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 424800 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-09-09 do 2025-06-24INNE PRZETARGI K£ODAWA
- Zakup i sukcesywna dostawa ¿ywno¶ci na potrzeby Przedszkola Nr 1 im. Jana Brzechwy w K³odawie w roku 2025-ró¿ne produkty spo¿ywcze
- Utrzymanie i konserwacja dróg le¶nych na terenie Nadle¶nictwa K³odawa- II postêpowanie
- Postêpowanie o udzielenie zamówienia na ubezpieczenie mienia i odpowiedzialno¶ci Gminy K³odawa
wiêcej: przetargi K£ODAWA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Us³uga cateringowa dla Dziennego Domu Pomocy w Krasnem
- Przygotowanie i dostawa posi³ków do Szko³y Podstawowej im. Kornela Makuszyñskiego w Rzeczycy w 2025 roku
- Przedmiotem zamówienia jest us³uga przygotowania i dostarczania posi³ków do Szko³y Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Zawadzie w 2025 roku.
- Us³uga cateringu - przygotowanie i dowóz posi³ków do Szko³y Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Borui Ko¶cielnej
- "Us³ugi przygotowania i wydania gor±cych posi³ków podopiecznym Centrum Us³ug Spo³ecznych w Starachowicach"
- us³ugi ¿ywienia
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.