eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowa Wieś EłckaDostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej



Ogłoszenie z dnia 2022-11-16


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304680

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Lipowa 1

1.5.2.) Miejscowość: Nowa Wieś Ełcka

1.5.3.) Kod pocztowy: 19-321

1.5.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL623 - Ełcki

1.5.7.) Numer telefonu: 87 6197770

1.5.8.) Numer faksu: 87 6197490

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@dpsnwe.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsnwe.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://dpsnwe.pl

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-18b83dc8-4eb8-11ed-9171-f6b7c7d59353

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00440586

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-11-16

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00002588/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.19 Dostawa mięsa i wędlin

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00396861/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: TP/DPSNWE/34/2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 121863,84 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1 Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 40 kg
2 Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 10 kg
3 Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 12 kg
4 Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 100 kg
5 Boczek surowy bez żeberek 100 kg
6 Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie min. 85% boczku wieprzowego) 12 kg
7 Ćwiartka z kurczaka 200 kg
8 Filet z kurczaka surowy (vacum) 200 kg
9 Filet z indyka surowy (vacum) 45 kg
10 Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 30 kg
11 Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 30 kg
12 Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 130 kg
13 Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 20 kg
14 Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 20 kg
15 Golonka surowa tylnia z/k 50 kg
16 Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 50 kg, 17 Indyk w galarecie 50 kg
18 Kurczak w galarecie 50 kg, 19 Karczek wieprzowy b/k (vacum) 180 kg
20 Kaszanka pieczona (mająca w składzie min. 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 120 kg
21 Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 110 kg
22 Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 60 kg
23 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 100 kg
24 Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 30kg
25 Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 60 kg
26 Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 60 kg
27 Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 20 kg
28 Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 80 kg
29 Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 10 kg
30 Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa) 30 kg
31 Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 50 kg
32 Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 60 kg
33 Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 150 kg
34 Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 500 szt
35 Kości karkowe 75 kg, 36 Kości schabowe 75 kg, 37 Kurczak cały świeży 120 kg
38 Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 20 kg
39 Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 300 kg, 40 Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 30 kg
41 Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 50 kg
42 Mięso drobne indycze (vacum) 42 kg, 43 Nogi wieprzowe 150 kg
44 Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego) 40 kg
45 Ozory wieprzowe 65 kg
46 Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 60 kg
47 Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 60 kg
48 Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 50 kg
49 Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 50 kg
50 Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 60 kg
51 Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 60 kg
52 Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 500 szt
53 Podgardle surowe bez skóry 60 kg, 54 Podudzie z kurczaka surowe 160 kg
55 Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 220 kg, 56 Porcje rosołowe 700 kg
57 Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 50 kg
58 Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 40 kg
59 Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)) 30 kg
60 Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 50 kg
61 Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 40 kg
62 Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 70 kg
63 Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 70 kg
64 Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 50 kg
65 Schab wp surowy b/k (vacum) 200 kg
66 Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa) 60 kg
67 Serdelki wieprzowe 60 kg, 68 Słonina surowa bez skóry 60 kg
69 Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa) 60 kg
70 Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 50 kg
71 Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa) 45 kg
72 Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 30 kg
73 Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 30 kg
74 Szynka wp surowa b/k (vacum) 220 kg
75 Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 30 kg
76 Udziec z kurczaka surowy 50 kg
77 Udziec wołowy b/k (vacum) 50 kg
78 Wątróbka drobiowa 120 kg
79 Żołądki drobiowe 65 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 0

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 116772,83 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 116772,83 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 116772,83 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: ALBA S.J. Podlaskie Centrum Mięsne, Żuraw i Gryko, ul. Bitwy Białostockiej 2D, 15-103 Białystok, Filia 4

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5421671007

7.3.3) Ulica: Łukasiewicza 3

7.3.4) Miejscowość: Ełk

7.3.5) Kod pocztowy: 19-300

7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-11-15

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 120713,03 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2023-02-28

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.