eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GarwolinDOSTAWA ŻYWNOŚCI NA POTRZEBY KUCHNI SP ZOZ GARWOLIN



Ogłoszenie z dnia 2024-08-06


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
DOSTAWA ŻYWNOŚCI NA POTRZEBY KUCHNI SP ZOZ GARWOLIN

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W GARWOLINIE

1.3.) Oddział zamawiającego: SPZOZ w Garwolinie

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 712353954

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Lubelska 50

1.5.2.) Miejscowość: Garwolin

1.5.3.) Kod pocztowy: 08-400

1.5.4.) Województwo: mazowieckie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL912 - Warszawski wschodni

1.5.7.) Numer telefonu: 25 684 46 32

1.5.8.) Numer faksu: 25 68 44 619

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: j.cieslak@spzozgarwolin.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozgarwolin.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://spzozgarwolin.ezamawiajacy.pl

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

DOSTAWA ŻYWNOŚCI NA POTRZEBY KUCHNI SP ZOZ GARWOLIN

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-878f7ba0-143e-11ef-a7f7-6221b72ad4fc

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00446557

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-08-06

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00329134

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: OZP/11/2024

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 746437 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Nabiał

Lp. Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak.
1 2 3 4 5
1 Mleko spożywcze świeże 2% folia (opakowanie 5l) l 18 000 5 l
2 Mleko spożywcze świeże 2% karton l 4 000 1 l
3 Ser biały (klinek, pergamin) kg 800 kg/luz
4 Masło śmietankowe zawartość tłuszczu minimum 76% kg 800 200g
5 Śmietana 18% (kubek) szt. 1 000 400g
6 Serek waniliowy, truskawkowy (kubek) szt. 500 125g
7 Serek wiejski (kubek) szt. 1000 150g
8 Masło śmietankowe zawartość tłuszczu minimum 86% (kostka 15g) kg 700 1,5kg
RAZEM
Proszę nie wyceniać mleka UHT!

4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 147175 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 2 - Pieczywo
Lp. Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak.
1 2 3 4 5
1 Chleb krojony szt 15000 0,5kg
2 Chleb razowy krojony szt 2800 0,50kg
3 Chleb razowy zdrówko szt 1000 0,50kg
4 Chlwb wieloziarnisty szt 400 0,50kg
5 Bułka długa krojona szt 13 000 0,40kg
6 Bułka tarta szt 150 0,40kg
7 Chałka szt 20 360g
8 Pączki liliputki kg 10 kg
9 Kuleczki serowe kg 20 kg
10 Ciastka kruche kg 50 0,50kg
11 Rogaliki z marmoladą szt 10 400g
12 Bułeczka rwaniec szt 1000
13 Bułeczki drożdżowe \różne nadzienie\ szt 2 000
14 Jagodzianki szt 500

4.5.3.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 110962 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 3 - Mrożonki
Lp. Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak.
1 2 3 4 5
1 Brokuły mrożone kg 800 2
2 Kalafior mrożony kg 800 2,5
3 Marchew mrożona kostka kg 400 2,5
4 Fasolka szparagowa mrożona kg 100 2
5 Mieszanka kompotowa kg 400 2

4.5.3.) Główny kod CPV: 15331170-9 - Warzywa mrożone

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 20030 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 4 - Mięso i wędliny
Lp. Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak.
1 2 3 4 5
1 Schab środkowy bez kości \łoju klasa I 900
2 Schab karkowy bez kości \łoju ,słonina całkowicie zdjęta\ klasa I kg 900
3 Szynka surowa bez kości\ bez skóry,słonina całkowicie zdjęta\ klasa I kg 1 000
4 Łopatka wieprzowa bez kości\mięso bez fałd skóry \klasa I kg 300
5 Smalec\ kostka 200g\ kg 30 200g
6 Udka drobiowe \ pałka + udziec\ waga jednostkowa ok. 250g kg 1 000
7 Udziki drobiowe \udziec z kością\ waga jednostkowa ok. 200g kg 600
8 Filet z piersi kurczaka bez przylegającej skóry i b\kości kg 600
9 Filet z piersi z indyka bez przylegającej skóry i b\kości kg 600
10 Korpus z kurczaka ze skrzydłem \ element uzyskany z rozbioru tuszki kurczaka bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych\ kg 900
11 Słonina\ bez skóry świeża surowa w formie płatów kg 20
12 Polędwica sopocka wieprzowa \zawartość mięsa wieprzoewgo minimum 70%\ kg 200
13 Szynka z pieca \zawartość mięsa z szynki minimum 85%\ kg 150
14 Szynka z beczki \zawartość mięsa z szynki minimum 91%\ kg 200
15 Szynka na krajalnicę|\ zawartość mięsa wieprzowego minimum 70%\ kg 150
16 Szynka konserwowa wieprzowa \zawartość mięsa wieprzowego minimum 60%\ kg 150
17 Szynka gotowana\zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%\ kg 160
18 Szynka hetmańska \zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%\ kg 180
19 Kiełbasa krakowska podsuszana \zawartość mięsa wieprzowego min 86%\ kg 150
20 Szynkowa extra\zawartość mięsa wprzowego minimum 80%\ kg 200
21 Polędwica drobiowa \zawartość mięsa drobiowego minimum 75%\ kg 180
22 Filet z indyka faszerowany\zawartość mięsa drobiowego minimum 70%\ kg 200
23 Polędwica miodowa drobiowa \skład fllet drobiowy 80%\ kg 150
24 Biała kiełbasa drobiowo\wieprzowa kg 150
25 Pierś drobiowa gotowana\zawartość mięsa drobiowego minimum 86%\ kg 200
26 Filecik złocisty z indyka \zawartość mięsa drobiowego minimum 80%\ kg 180
27 Polędwica miodowa drobiowa \zawartość mięśa z indyka minimum 70%\ kg 130
28 Indyk lux w galarecie\ zawartość mięsa z piersi z indyka minimum 70%\ kg 180
29 Pasztet z pieca\ zawartość mięsa drobiowego minimum 65%, mięsa wieprzowego minimum 20%\ kg 100
30 Kiełbasa gospodarska cienka kg 100
31 Schab benedykta \zawartość schabu wieprzowego minimum 80% kg 200
32 Schab od szwagra \zawartość mięśa wieprzowego minimum 86%\ kg 150
33 Schab farmerski\ zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%\ kg 200

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 223031 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 5 - Warzywa i owoce
1 Kapusta biała główka kg 1000
2 Kapusta biała główka\młoda\ szt 300
3 Kapusta czerwona główka kg 200
4 Kapusta pekińska kg 500
5 Kapusta włoska szt 100
6 Kapusta kiszona kg 1000
7 Ziemniaki kg 30000
8 Pietruszka świeża kg 400
9 Marchew świeża kg 3000
10 Buraki czerwone kg 500
11 Cebula żółta kg 300
12 Pieczarki świeże kg 500
13 Seler świeży kg 400
14 Rzodkiew biała \długa\ kg 200
15 Ogórki kiszone kg 800
16 Fasola biała kg 100
17 Sałata zielona szt 1000
18 Sałata lodowa szt 400
19 Botwinka szt 50
20 Ogórki zielone świeże kg 1000
21 Koper szt 400
22 Natka pietruszki szt 400
23 Por szt 200
24 Rzodkiewka szt 400
25 Czosnek szt 100
26 Pomidory kg 1000
27 Papryka świeża kg 1000
28 Szczypiorek szt 200
29 Groch łupany kg 100
30 Banany (op.16kg) op 50
31 Brzoskwinie/ nektarynki (sezonowo) kg 200
32 Truskawki świeże(sezonowo) kg 200
33 Jabłka kg 1000
34 Koncentrat pomidorowy 30% szt 500 200g
35 Ogórki konserwowe szt 150 900g
36 Chrzan konserwowy szt 100 300g
37 Koncentrat barszcz czerwony w płynie szt 30 0,25l
38 Szczaw konserwowy szt 100 200g
39 Fasola czerwona konserwowa szt 100 400g
40 Kukurydza konserwowa szt 100 400g
41 Groszek konserwowy szt 100 400g
42 Seler konserwowy szt 150 290g
43 Śliwki \sezonowo\ kg 200
44 Gruszki \sezonowo\ kg 200
45 Arbuz \sezonowo\ kg 100

4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 137040 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 6 - Artykuły spożywcze

Lp. Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak.
1 2 3 4 5
1 Cukier kg 1800 1kg
2 Cukier waniliowy szt 50 30g
3 Misie lubisie szt 200 0,30g
4 Batoniki \wafelki (różne smaki) szt 100 50 - 40g
5 Wafelik \opakowanie 2kg kg 5 2kg
6 Ciastka kruche (różne rodzaje) kg 5 2kg
7 Ciastka biszkopty op 10 150g
8 Makaron łazanka kg 200 500g
9 Makaron świderki kg 400 1kg
10 Makaron wstążka kg 400 1kg
11 Makaron krajanka kg 350 1kg
12 Makaron muszelki kg 350 1kg
13 Płatki owsiane górskie szt 300 500g
14 Płatki jęczmienne błyskawiczne szt 300 0,50kg
15 Płatki ryżowe szt 300 400g
16 Herbata granulowana (typu saga) szt 500 90g
17 Herbata granulowana (typu lipton) szt 200 100g
18 Kawa inka szt 5 150g
19 Kasza pęczak kg 200 1kg
20 Kasza gryczana kg 200 1kg
21 Kasza jęczmienna kg 300 1kg
22 Kasza manna kg 300 1kg
23 Olej uniwersalny (1 litr) l 400 1l
24 Ocet z białych winogron szt 20 0,25l
25 Miód pszczeli szt 100 350
26 Mąka pszenna kg 1000 1kg
27 Mąka ziemniaczana kg 20 1kg
28 Ryż kg 700 1kg
29 Kwasek cytrynowy szt 50 50g
30 Sól drobna jodowana kg 250 1kg
31 Jaja( klasa L) szt 2400 L
32 Chrupki kukurydziane szt 380 50g
33 Musztarda \różne rodzaje sarepsak,francuska\ szt 100 210g
34 Syrop owocowy szt 50 400ml
35 Dżemy różne smaki szt 800 270g
36 Powidła śliwkowe szt 100 270g
37 Majonez szt 350 340g
38 Słonecznik łuskany kg 5 4kg
39 Sok pomidorowy (330ml butelka szklana) szt 1000 330ml

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 56702 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 7 - Przyprawy
Lp. Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak.
1 2 3 4 5
1 Rosołek drobiowy (typu winiary, prymat lub inne podobne) szt 200 120g
2 Przyprawa szefa kuchni (typu kucharek,wegeta) szt 80 1kg
3 Zioła prowansalskie szt 25 10g
4 Przyprawa w płynie typu magii l 30 1l
5 Sos do sałatek \ koperkowy, ogrodowy\ szt 200 0,09
6 Rosołek wołowy szt 200 120g
7 Liście laurowe szt 200 8g
8 Przyprawa do wieprzowiny szt 200 20g
9 Przyprawa do kurczaka szt 200 30g
10 Przyprawa do ryb szt 100 30g
11 Zupa żurek szt 250 49g
12 Tymianek szt 30 10g
13 Pieprz naturalny mielony szt 300 10g
14 Papryka mielona szt 50 20g
15 Ziele angielskie szt 200 10g
16 Majeranek szt 100 10g
17 Przyprawa do grila klasyczna szt 50 20g
18 Przyprawa do bigosu szt 20 20g
19 Zupa barszcz biały szt 100 20g
20 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem szt 80 15g

4.5.3.) Główny kod CPV: 15870000-7 - Przyprawy i przyprawy korzenne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 8770 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 8 - Ryby mrożone i wędzone
Lp. Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak.
1 2 3 4 5
1 Dorsz mrożony kg 1 000 9kg
2 Makrela wędzona kg 150 4kg

Ryba mrożona ( shp szaterpak bez lodu,folia)

4.5.3.) Główny kod CPV: 15221000-3 - Ryby mrożone

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 33975 PLN

Część 9

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 9 - Sery, przetwory mleczne, tłuszcze roślinne
Lp. Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak.
1 2 3 4 5
1 Jogurty owocowe \typu bakoma,danon,zott\ szt 1000 140g
2 Serki owocowe \ typu danio, danonki,bakusie\ szt 1000 140g
3 Ser topiony bloczki 100g szt 100 100g
4 Serek kanapkowy \do smarowania\ szt 100 130g
5 Ser żółty pełnotłusty prawdziwy /luz/ kg 150 kg\luz
6 Margaryna \typu Kasia\ kg 120 250g

Proszę nie wyceniać wyrobów sero podobnych!

4.5.3.) Główny kod CPV: 15412200-1 - Tłuszcze roślinne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 8752 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Na w/w pakiet nie wpłynęła żadna ważna oferta

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 0 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 0 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 0 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 108407,25 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 118225,80 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 108407,25 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PIEKARNIA CUKIERNIA WIELGOLAS Sp. z o. o. Sp.k.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8222341993

7.3.3) Ulica: Mińska 35

7.3.4) Miejscowość: Latowicz

7.3.5) Kod pocztowy: 05-334

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-07-24

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 108407,25 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-07-24 do 2025-07-23

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 15907,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 15907,50 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 15907,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: REN Sp. z o. o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 9481998168

7.3.3) Ulica: Tartaczna 3

7.3.4) Miejscowość: Radom

7.3.5) Kod pocztowy: 26-600

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-07-24

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 15907,50 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-07-24 do 2025-07-23

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 229992,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 280451,85 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 238674,45 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Publimar Marek Pińkowski Sp.k.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7122306086

7.3.3) Ulica: Związkowa 10

7.3.4) Miejscowość: Lublin

7.3.5) Kod pocztowy: 20-148

7.3.6.) Województwo: lubelskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-07-31

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 238674,45 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-07-31 do 2025-07-30

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 55332,39 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 55332,39 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 55332,39 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: MAZUR-JUNIOR HURT OWOCE WARZYWA KRZYSZTOF MAZUR

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8261020388

7.3.3) Ulica: Parysowska 21

7.3.4) Miejscowość: Garwolin

7.3.5) Kod pocztowy: 08-400

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-07-24

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 55332,39 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-07-24 do 2025-07-23

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 48292,60 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 50543,87 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 48292,60 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: MAZUR-JUNIOR HURT OWOCE WARZYWA KRZYSZTOF MAZUR

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8261020388

7.3.3) Ulica: Parysowska 21

7.3.4) Miejscowość: Garwolin

7.3.5) Kod pocztowy: 08-400

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-07-24

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 48292,60 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-07-24 do 2025-07-23

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 6234,15 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 6519,80 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 6234,15 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 7)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: MAZUR-JUNIOR HURT OWOCE WARZYWA KRZYSZTOF MAZUR

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8261020388

7.3.3) Ulica: Parysowska 21

7.3.4) Miejscowość: Garwolin

7.3.5) Kod pocztowy: 08-400

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 7)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-07-24

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 6234,15 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-07-24 do 2025-07-23

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 8)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 27457,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 27457,50 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 27457,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 8)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: REN Sp. z o. o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 9481998168

7.3.3) Ulica: Tartaczna 3

7.3.4) Miejscowość: Radom

7.3.5) Kod pocztowy: 26-600

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 8)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-07-24

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 27457,50 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-07-24 do 2025-07-23

Część 9

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Na w/w pakiet nie wpłynęła żadna ważna oferta

SEKCJA VI OFERTY (dla części 9)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 0 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 0 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 0 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA IX INFORMACJE DODATKOWE

Termin dostawy przedmiotu zamówienia w ciągu od 11 h do 24 h od momentu złożenia zamówienia przez Zamawiającego

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.