eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SuchaDostawy mięsa i wędlin dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej oraz Oddziału Zamiejscowego w Zwartowie



Ogłoszenie z dnia 2024-08-08


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawy mięsa i wędlin dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
oraz Oddziału Zamiejscowego w Zwartowie

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000821091

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: 144

1.5.2.) Miejscowość: Sucha

1.5.3.) Kod pocztowy: 89-526

1.5.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL618 - Świecki

1.5.7.) Numer telefonu: 52 33 412 25

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: os_sucha@sw.gov.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://platformazakupowa.pl/pn/ossw_sucha

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawy mięsa i wędlin dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
oraz Oddziału Zamiejscowego w Zwartowie

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-49c71d7d-39e3-11ef-880f-0e435a8a43bc

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00449633

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-08-08

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00232534/06/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.4 Dostawy mięsa i wędlin dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej oraz Oddziału Zamiejscowego w Zwartowie

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00396489

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: OSS.2232.67.2024.SZ

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 628873,50 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część nr 1: Dostawy mięsa i wędlin dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej.

Lp. Nazwa artykułu j.m. Ilość
1 2 3 4
1 Boczek świeży kg 10
2 Golonka peklowana w siatce kg 100
3 Karkówka bez kości kg 1900
4 Kości wieprzowe kg 500
5 Łopatka kg 1100
6 Mięso gulaszowe kg 480
7 Mięso mielone kg 1100
8 Schab z kością kg 10
9 Schab bez kości kg 2000
10 Słonina kg 230
11 Szynka wieprzowa surowa kg 150
12 Boczek parzony kg 750
13 Kości wędzone kg 300
14 Żołądki wołowe krojone kg 100
15 Wątroba wieprzowa kg 10
16 Szynka gotowana kg 225
17 Szynka wędzona kg 200
18 Filet z indyka kg 20
19 Polędwica drobiowa kg 250
20 Polędwica z majerankiem kg 60
21 Polędwica z warzywami kg 300
22 Szynka z indyka kg 180
23 Kurczak w galarecie kg 125
24 Żywiecka drobiowa kg 90
25 Parówka drobiowa kg 60
26 Mielonka drobiowa kg 80
27 Rolada z kurczaka kg 15
28 Kurczak faszerowany Kg 50
29 Rolada ze szpinakiem Kg 35
30 Rolada z mozzarellą i pomidorami kg 60
31 Rolada z żurawiną kg 10
32 Pieczeń z kaczki Kg 50
33 Filet maślany Kg 70
34 Pieczeń ze śliwką Kg 10
35 Salceson czarny kg 30
36 Kaszanka kg 100
37 Jałowcowa kg 120
38 Kabanosy kg 10
39 Krakowska podsuszana kg 230
40 Mielonka prasowana kg 125
41 Mortadela kg 175
42 Parówka gruba kg 420
43 Parówka w foli kg 210
44 Parówki cielęce kg 220
45 Śląska delikatesowa kg 290
46 Zwyczajna kg 1150
47 Krotoszyńska parzona kg 120
48 Ogonówka parzona kg 210
49 Pieczeń chłopska kg 260
50 Polędwica sopocka kg 250
51 Polędwica wp. z majeran. kg 170
52 Rolada boczkowa kg 10
53 Schab z komina kg 150
54 Sękacz kg 130
55 Szynka babuni kg 175
56 Szynka wiejska kg 140
57 Schab z czosnkiem kg 150
58 Wędzonka wiejska Kg 140
59 Polska kg 90
60 Kiełbasa grillowa kg 200
61 Kiełbasa toruńska kg 50
62 Kiełbasa biała cienka kg 130
63 Biała parzona kg 300
64 Kiełbasa słoikowa kg 115
65 Żywiecka kg 110
66 Metka kg 110
67 Salceson królewski kg 70
68 Mielonka konserwowa kg 120
69 Szynka konserwowa kg 330
70 Szynka w galarecie kg 40
71 Szynkowa wieprzowa kg 200
72 Łopatkowa kg 170
73 Zapiekaniec z ogórkiem Kg 70
74 Kindziuk Kg 20
75 Łopatka pieczona kg 50
76 Pieczeń myśliwska kg 35
77 Necówka Kg 15
78 Pasztetowa wędzona kg 10
79 Pasztetowa z grzybami kg 50
80 Pasztetowa ze szczypiorkiem kg 50
81 Pasztet drobiowy zapiekany kg 140
82 Pasztetowa firmowa kg 10
83 Wołowina kg 20
84 Salami kg 250
85 Salami z papryką kg 10
86 Korpusy z kurczaków kg 1050
87 Skrzydełka z kurczaków kg 10
88 Udko z kurczaków kg 10
89 Udziec z kurczaka kg 900
90 Podudzie z kurczaka kg 55
91 Ćwiartka z kurczaka kg 10
92 Filet z kurczaka Kg 3400
93 Żołądki drobiowe kg 90
94 Wątroba drobiowa kg 80

4.5.3.) Główny kod CPV: 15113000-3 - Wieprzowina

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131135-0 - Wędliny drobiowe

15131130-5 - Wędliny

15131310-1 - Pasztety

15112130-6 - Kurczęta

4.5.5.) Wartość części: 443163,00 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część nr 2: Dostawy mięsa i wędlin dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej OZ Zwartowo

Lp. Nazwa artykułu j.m. Ilość
1 2 3 4
1 Boczek świeży kg 10
2 Golonka wieprzowa kg 100
3 Karkówka bez kości kg 400
4 Łopatka bez kości kg 400
5 Mięso mielone kg 120
6 Polędwiczki wieprzowe kg 5
7 Schab bez kości kg 450
8 Słonina kg 25
9 Szynka bez kości kg 800
10 Żeberka wieprzowe kg 250
11 Wołowina bez kości Kg 10
12 Filet z indyka Kg 220
13 Porcje rosołowe z kurczaka Kg 700
14 Skrzydełka z kurczaków Kg 20
15 Udka z kurczaka Kg 60
16 Kurczaki Kg 450
17 Bioderka z kurczaka Kg 550
18 Pałki z kurczaka Kg 50
19 Piersi z kurczaka Kg 900
20 Wątroba drobiowa Kg 150
21 Flaki wołowe Kg 35
22 Wątroba wieprzowa Kg 170
23 Żołądki drobiowe Kg 60
24 Boczek wędzony Kg 190
25 Polędwica wędzona Kg 140
26 Karkówka wędzona kg 10
27 Schab wędzony kg 70
28 Baleron Kg 130
29 Salami Kg 15
30 Szynka gotowana kg 170
31 Szynka wędzona kg 100
32 Baton drobiowy Kg 40
33 Polędwica drobiowa Kg 80
34 Rolada drobiowa Kg 15
35 Kurczak w galarecie kg 10
36 Fantazja drobiowa kg 10
37 Mielonka drobiowa kg 100
38 Szynka drobiowa kg 80
39 Salceson czarny kg 60
40 Kaszanka kg 180
41 Salceson ozorkowy kg 20
42 Parówka serdelka kg 190
43 Parówka cienka kg 30
44 Parówka hot-dog kg 250
45 Kiełbasa śląska kg 200
46 Kiełbasa zwyczajna kg 250
47 Kiełbasa podwawelska kg 90
48 Kiełbasa toruńska kg 100
49 Kiełbasa grillowa kg 220
50 Kiełbaski śniadaniowe kg 200
51 Kabanosy kg 20
52 Kiełbasa biała parzona kg 220
53 Krakowska parzona kg 160
54 Krakowska sucha kg 10
55 Ogonówka kg 170
56 Metka kg 60
57 Mielonka wieprzowa kg 100
58 Mortadela Kg 160
59 Rolada wieprzowa kg 60
60 Szynka konserwowa prasowana kg 100
61 Szynka wieprzowa w galarecie z warzywami kg 20
62 Szynka wieprzowa kg 125
63 Zielonogórska wieprzowa kg 10
64 Przysmak w konserwie kg 110
65 Żywiecka wieprzowa kg 130
66 Pasztetowa kg 100
67 Pasztet pieczony kg 100
68 Pasztet (konserwa) kg 20
69 Konserwa wieprzowa kg 10

4.5.3.) Główny kod CPV: 15113000-3 - Wieprzowina

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131135-0 - Wędliny drobiowe

15131130-5 - Wędliny

15131310-1 - Pasztety

15112130-6 - Kurczęta

4.5.5.) Wartość części: 185710,50 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 396307,35 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 396307,35 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 396307,35 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska"

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5590003596

7.3.3) Ulica: Dworcowa 8/1

7.3.4) Miejscowość: Pruszcz

7.3.5) Kod pocztowy: 86-120

7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-08-02

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 396307,35 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-08-04 do 2025-08-03

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 169058,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 177030,80 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 169058,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska"

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5590003596

7.3.3) Ulica: Dworcowa 8/1

7.3.4) Miejscowość: Pruszcz

7.3.5) Kod pocztowy: 86-120

7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-08-02

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 169058,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-08-04 do 2025-08-03

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.