Ogłoszenie z dnia 2023-10-26
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
„SUKCESYWNE DOSTAWY PIECZYWA DO STOŁÓWKI ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH W KIJANACH”
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzi podmiot, któremu powierzono przeprowadzenie postępowania1.2.) Nazwa zamawiającego: Powiat Łęczyński
1.3.) Oddział zamawiającego: Zespół Szkół Rolniczych w Kijanach
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000095012
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Kijany 19
1.5.2.) Miejscowość: Spiczyn
1.5.3.) Kod pocztowy: 21-077
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL814 - Lubelski
1.5.7.) Numer telefonu: 817577064
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@zsrkijany.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsrkijany.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://platformazakupowa.pl/pn/sp_leczna1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
„SUKCESYWNE DOSTAWY PIECZYWA DO STOŁÓWKI ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH W KIJANACH”2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-cdfed6c3-73d6-11ee-a60c-9ec5599dddc1
2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00463044
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2023-10-26
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00043147/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.2 „Kompleksowa dostawa oraz usługi przesyłowe gazu ziemnego dla Zespołu Szkół Rolniczych w Kijanach”
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Nie
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie zamówienia z wolnej ręki na podstawie: art. 305 pkt 2 ustawy
3.1.1.) Uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu negocjacji bez ogłoszenia albo zamówienia z wolnej ręki:
W postępowaniach, które były ogłoszone uprzednio w trybie podstawowym nie złożono żadnej oferty art. 305 pkt 2 Pzp
3.1.2.) Identyfikator wcześniejszego postępowania: ocds-148610-8d1e0026-1323-11ed-acbd-46d0480cd9c4
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: IRP.272.4.18.2022
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 22143,24 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy pieczywa do stołówki
Zespołu Szkół Rolniczych w Kijanach.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowa ilość pieczywa zostały
określone zostały określone w załączniku nr 1 do zaproszenia do negocjacji.
Wykonawca będzie dostarczał artykuły na swój koszt i we własnych
opakowaniach, transportem dopuszczonym przez organy sanitarne do transportu
żywności, zabezpieczającym w pełni jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne.
Dostawy realizowane będą sukcesywnie, na podane w ofercie dane
teleadresowe, w asortymencie i ilości określonej przez Zamawiającego po
złożeniu zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną do godz. 14:00 na
minimum 1 do 3 dni przed wykonaną dostawą. Wykonawca niezwłocznie
potwierdzi fakt otrzymania zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną.
Wykonawca będzie zobowiązany do dostarczenia produktów codziennie w godz.
6.00 – 6.30 z wyjątkiem niedziel i świąt.
6. Oferowane przez Wykonawcę produkty muszą być pełnowartościowe, spełniające
standardy jakościowe oparte o Polskie Normy przenoszące normy europejskie w
szczególności zobowiązuje się dostarczać produkty, które:
a) spełniają wymagania w zakresie jakości handlowej;
b) są prawidłowo, zgodnie z przepisami, oznakowane;
c) spełniają wymagane warunki dotyczące właściwości organoleptycznych,
fizykochemicznych i mikrobiologicznych w zakresie technologii produkcji, wielkości lub
masy oraz wymagania wynikające ze sposobu produkcji, opakowania, prezentacji i
oznakowania;
d) spełniają wymagania sanitarne, weterynaryjne lub fitosanitarne określone dla danego
artykułu.
e) posiadają ważny termin do spożycia właściwy dla danego asortymentu.
f) dostarczane będzie środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne.
g) Dostarczane będą przez osoby legitymujące się aktualnym zaświadczeniem lekarskim
do celów sanitarno-epidemiologicznych, które okazują na każde żądanie zamawiającego.
h) winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa
dotyczącego produkcji i obrotu żywności.
i) Są wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP.
j) odpowiadają Polskim Normom oraz być zgodne z normami określonymi i
obowiązującymi na obszarze Unii Europejskiej.
k) Opakowane są w materiał dopuszczony do kontaktu z żywnością
l) pieczywo i wyroby cukiernicze oraz wyroby garmażeryjne - wyprodukowane będą w dniu
dostawy;Oferowany przez Wykonawcę asortyment winien być I gatunku i posiadać
odpowiednie świadectwa i certyfikaty dopuszczające do obrotu na terenie Polski.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15811000-6 - Pieczywo
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Nivpol Anna Niwińska Sp. J.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5050025074
7.3.3) Ulica: Ul. Lubelska 25
7.3.4) Miejscowość: Puchaczów
7.3.5) Kod pocztowy: 21-013
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
NIVPOL ANNA NIWIŃSKA SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
NIVPOL ANNA NIWIŃSKA SPÓŁKA JAWNA
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-08-30
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 21342,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2022-09-01 do 2023-08-31PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa żywności na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Sieradzu
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej w pierwszym półroczu 2025r.
- "Dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Integracji Społecznej w Łojewie"
- "Dostawa produktów żywnościowych do stołówki przedszkolnej w Kadzidle w 2025 roku"
- " Dostawy artykułów spożywczych do DPS w Wysocku I półrocze 2025"
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 1 im. Armii Krajowej w Gostyninie
więcej: Pieczywo »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.