Ogłoszenie z dnia 2022-12-01
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00392645/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-10-14
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
12/TP/22 - DOSTAWY PRODUKTÓW MLECZARSKICH, SERÓW, TŁUSZCZY ORAZ JAJ KURZYCH DO MAGAZYNU ZAMAWIAJĄCEGO MIESZCZĄCEGO SIĘ W ZAKŁADZIE KARNYM W RZESZOWIE.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: ZAKŁAD KARNY W RZESZOWIE
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000590467
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Załęska 76
1.5.2.) Miejscowość: Rzeszów
1.5.3.) Kod pocztowy: 35-322
1.5.4.) Województwo: podkarpackie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL823 - Rzeszowski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_rzeszow@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://platformazakupowa.pl/pn/zk_rzeszow1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Obrona
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
12/TP/22 - DOSTAWY PRODUKTÓW MLECZARSKICH, SERÓW, TŁUSZCZY ORAZ JAJ KURZYCH DO MAGAZYNU ZAMAWIAJĄCEGO MIESZCZĄCEGO SIĘ W ZAKŁADZIE KARNYM W RZESZOWIE.2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-82a66851-4b94-11ed-8832-4e4740e186ac
2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00469116
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2022-12-01
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00093290/06/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.9 Dostawy wyrobów mleczarskich tj.: (mleka, śmietany, twarogu półtłustego, jogurtu naturalnego bez cukru, serów)
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Nie
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: 2232/12/TP/22
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 456480,00 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
ZADANIE I – PRODUKTY MLECZARSKIE1. Mleko krowie - CPV 15511000-3.
O zawartości tłuszczu 2%, pasteryzowane w wysokiej temperaturze. Smak i zapach swoisty dla mleka, niedopuszczalne jest wystąpienie oznak psucia, zjełczenia, pleśni. Termin przydatności do spożycia
nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. Opakowania do 5 l. Ilość: 50 l.
2. Śmietana - CPV 15512200-2.
Płyn jednorodny, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, smak lekko kwaśny, niedopuszczalny smak
i zapach obcy o zawartości tłuszczu 18%. Konsystencja płynna, gęsta, jednolita w całej masie, homogenizowana zawiesista. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia zapleśnienia.
Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Opakowanie do 5 kg.
Ilość: 1 700 kg.
3. Twaróg półtłusty krajanka – CPV 15542100-0.
Niedojrzewający z mleka pasteryzowanego. Smak łagodny, bez posmaku obcego, lekko kwaśny, konsystencja jednolita , zwarta, bez grudek. Barwa biała do lekko kremowej, jednolita w całej masie. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy.
Opakowanie do 1 kg. Ilość: 7 500 kg.
4. Jogurt naturalny bez cukru – CPV 15551310-1.
Produkt wykonany z mleka pasteryzowanego, zawierający kultury bakterii jogurtowych i fermentacji mlekowej o dość gęstej konsystencji. Barwa biała, smak i zapach swoisty, lekko kwaśny, konsystencja jednolita, gęsta. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia,
obce posmaki i zapach. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 14 dni od daty dostawy.
Opakowanie do 500 g. Ilość: 1 375 kg.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.5.5.) Wartość części: 121750,00 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
ZADANIE II - SERY1. Ser żółty twardy – CPV 15544000-3.
Ser podpuszczkowy dojrzewający z mleka pasteryzowanego o ustalonej zwartości tłuszczu - typu Gouda.
Po przekrojeniu oczka okrągłe i owalne nieprzekraczającej dużej czereśni, przy brzegach nieco mniejsze, dopuszcza się oczka nieregularne oraz pojedyncze szczelinki. Miąższ elastyczny, zwarty , jednolity w całej masie, dopuszcza się lekko plastyczny. Barwa naturalna. Smak delikatny, lekki posmak pasteryzacji, aromatyczny. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie, obcy smak i zapach. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. Opakowanie od 2,50 do 4 kg. Ilość: 650 kg.
2. Ser topiony kostka – CPV 15542200-1.
Produkt powstały z sera podpuszczkowego dojrzewającego jako podstawowego surowca oraz mleka
w proszku odtłuszczonego, zawierający 14—30 % tłuszczu. Barwa jednolita, bez ziarnistości, konsystencja smarowna. Smak i zapach swoisty. Niedopuszczalny jest smak piekący, mdły, mydlasty, gorzki. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia , zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie, obcy smak i zapach. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. Opakowanie do 100g. Ilość: 1 000 kg.
3. Serek kanapkowy do smarowania pieczywa – CPV 15545000-0.
Naturalny, z koperkiem, z ziołami. Ser twarogowy z mleka pełnego, zawierający czyste kultury mleczarskie, produkt homogenizowany. Barwa charakterystyczna dla rodzaju dodatku lub biała.
Smak swoisty. Niedopuszczalny smak obcy, gorzki, piekący. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia , zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie,
obcy zapach. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Opakowanie do 200 g. Ilość: 3 650 kg.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15544000-3 - Ser twardy
4.5.5.) Wartość części: 106180,00 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
ZADANIE III - TŁUSZCZE1. Olej uniwersalny - CPV 15411100-3.
Olej przejrzysty, bez osadu. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 2 miesiące od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe: butelki z tworzyw sztucznych o objętości do 10 l. Ilość: 2 700 l.
2. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa - CPV 15431000-8.
Kostka do 300 g o zawartość tłuszczu min. 40%. Opakowania zbiorcze: o masie od 5 do 15 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 2 miesiące od daty dostawy. Ilość: 8 500 kg.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15411100-3 - Olej roślinny
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15431000-8 - Margaryna i podobne produkty
4.5.5.) Wartość części: 134800,00 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
ZADANIE IV – JAJA KURZEJaj kurzych – CPV 03142500-3.
Jaja kurze klasa A (M) (waga 53 – 63 gram) w ilości 125 000 szt. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 20 dni od daty dostawy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 03142500-3 - Jaja
4.5.5.) Wartość części: 93750,00 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 121750,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 164975,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 121750,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8680000752
7.3.3) Ulica: Wygoda 147
7.3.4) Miejscowość: Bochnia
7.3.5) Kod pocztowy: 32-700
7.3.6.) Województwo: małopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA
jakie przetargi wygrała firma
OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-11-07
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 121750,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2022-12-01 do 2023-05-31Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 106180,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 107200,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 106180,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Wytwórnia Makaronu Kazimierz Chrzanowski
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8170006514
7.3.3) Ulica: Kolejowa 13
7.3.4) Miejscowość: Przecław
7.3.5) Kod pocztowy: 39-320
7.3.6.) Województwo: podkarpackie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Kazimierz Chrzanowski WYTWÓRNIA MAKARONU
jakie przetargi wygrała firma
Kazimierz Chrzanowski WYTWÓRNIA MAKARONU
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-11-07
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 106180,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2022-12-01 do 2023-05-31Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 134800,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 134800,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 134800,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Wytwórnia Makaronu Kazimierz Chrzanowski
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8170006514
7.3.3) Ulica: Kolejowa 13
7.3.4) Miejscowość: Przecław
7.3.5) Kod pocztowy: 39-320
7.3.6.) Województwo: podkarpackie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Kazimierz Chrzanowski WYTWÓRNIA MAKARONU
jakie przetargi wygrała firma
Kazimierz Chrzanowski WYTWÓRNIA MAKARONU
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-11-07
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 134800,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2022-12-01 do 2023-05-31Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 93750,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 93750,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 93750,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Firma Usługowo Handlowa Bogdan Butor
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7551435683
7.3.3) Ulica: Bożka 2/15
7.3.4) Miejscowość: Prudnik
7.3.5) Kod pocztowy: 48-200
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
BUTOR BOGDAN FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA
jakie przetargi wygrała firma
BUTOR BOGDAN FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-11-07
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 93750,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2022-12-01 do 2023-05-31SEKCJA IX INFORMACJE DODATKOWE
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Modernizacja windy szpitalnej w budynku ,,I" w ramach zadania Modernizacja Kliniki Ortopedii w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim Nr 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie
- Dostawa sprzętu sieciowego - II Postępowanie
- Zaprojektowanie i wykonanie remontu obiektów mostowych w ciągu DW 897: Zad. Nr 1 - remont mostu w m. Wola Niżna w km 11+713; Zad. Nr 2 - remont mostu w m. Osławica w km 42+596
- Dostawa paliw płynnych dla potrzeb Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Rzeszowie do posiadanych pojazdów oraz sprzętu na okres 36 miesięcy
- Wykonanie prac geodezyjnych cześć 2
- Wymiana drzwi wewnętrznych w jednostkach Izby Administracji Skarbowej w Rzeszowie
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywna dostawa artykułów w spożywczych - żywnościowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystań Pluskowęsy" w Pluskowęsach w Gminie Chełmża
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROCŁAWIU
- Sukcesywna dostawa żywności do Domu Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Brańsku w okresie do 31.12.2025 r od daty udzielenia zamówienia.
- Dostawa warzyw, owoców, mrożonek, jajek, artykułów spożywczych, mleka, mięsa i pieczywa
- ZP/CZD/024/25 Dostawa wody i jaj kurzych - 2 pakiety
- Dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Katowicach
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.