eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PuławyDOSTAWA ŻYWNOŚCI DLA MŁODZIEŻOWEGO OŚRODKA WYCHOWAWCZEGO W PUŁAWACH W 2023



Ogłoszenie z dnia 2022-12-05


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
DOSTAWA ŻYWNOŚCI
DLA MŁODZIEŻOWEGO OŚRODKA WYCHOWAWCZEGO
W PUŁAWACH W 2023

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Puławach

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 060663857

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Marii Grzegorzewskiej 3

1.5.2.) Miejscowość: Puławy

1.5.3.) Kod pocztowy: 24-100

1.5.4.) Województwo: lubelskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL815 - Puławski

1.5.7.) Numer telefonu: 81 886-34-18

1.5.8.) Numer faksu: 81 886-34- 19

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: mow@mow.pulawy.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: mow.pulawy.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

DOSTAWA ŻYWNOŚCI
DLA MŁODZIEŻOWEGO OŚRODKA WYCHOWAWCZEGO
W PUŁAWACH W 2023

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-eb9883cb-7475-11ed-94da-6ae0fe5e7159

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00475704

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-12-05

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00264408/03/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.3 Dostawa żywności dla Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego w Puławach na 2023

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

miniportal.uzp.gov.pl

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://miniportal.uzp.gov.pl/

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: Postępowanie prowadzone jest przy użyciu środków komunikacji elektronicznej z wykorzystaniem Platformy miniportal.uzp.gov.pl, platformy epuap.gov.pl (do obsługi zapytań) i poczty elektronicznej Zamawiającego mow@mow.pulawy.pl
Zmiany i wyjaśnienia treści SWZ oraz inne dokumenty będą udostępniane na stronie internetowej http://mowpulawy.e-biuletyn.pl

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Klauzula RODO stanowi załącznik nr 6 do SWZ

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: SZ.2660.1.2022

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 10

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Różne produkty spożywcze, w asortymencie i ilościach określonych w "Ofercie- formularzu cenowym" stanowiącej załącznik nr 1a do SWZ

4.2.5.) Wartość części: 18042,00 PLN

4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający będzie oceniał oferty według następujących kryteriów, oddzielnie dla każdej części zamówienia.
Ilość punktów dla kryterium cena będzie obliczane według następującego wzoru:
C=Cn/Cob*60
gdzie:
C – liczba punktów za kryterium cena
Cn – najniższa cena spośród złożonych ofert
Cob – cena oferty badanej

Ocena łączna stanowi sumę punktów uzyskanych w ramach dwóch kryteriów. Za najkorzystniejszą ofertę zostanie uznana oferta, która uzyska największa ilość punktów.
Każda oferta będzie oceniana odrębnie dla każdej części zamówienia, dla której została złożona.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: częstotliwość dostaw

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Owoce, warzywa i podobne produkty, w asortymencie i ilościach określonych w "Ofercie- formularzu cenowym" stanowiącej załącznik nr 1b do SWZ

4.2.5.) Wartość części: 18949,70 PLN

4.2.6.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający będzie oceniał oferty według następujących kryteriów, oddzielnie dla każdej części zamówienia.
Ilość punktów dla kryterium cena będzie obliczane według następującego wzoru:
C=Cn/Cob*60
gdzie:
C – liczba punktów za kryterium cena
Cn – najniższa cena spośród złożonych ofert
Cob – cena oferty badanej

Ocena łączna stanowi sumę punktów uzyskanych w ramach dwóch kryteriów. Za najkorzystniejszą ofertę zostanie uznana oferta, która uzyska największa ilość punktów.
Każda oferta będzie oceniana odrębnie dla każdej części zamówienia, dla której została złożona.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: częstotliwość dostaw

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Dostawa ryb mrożonych, filetów rybnych i pozostałego mięsa ryb, w asortymencie i ilościach określonych w "Ofercie- formularzu cenowym" stanowiącej załącznik nr 1c do SWZ

4.2.5.) Wartość części: 4186,50 PLN

4.2.6.) Główny kod CPV: 15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający będzie oceniał oferty według następujących kryteriów, oddzielnie dla każdej części zamówienia.
Ilość punktów dla kryterium cena będzie obliczane według następującego wzoru:
C=Cn/Cob*60
gdzie:
C – liczba punktów za kryterium cena
Cn – najniższa cena spośród złożonych ofert
Cob – cena oferty badanej

Ocena łączna stanowi sumę punktów uzyskanych w ramach dwóch kryteriów. Za najkorzystniejszą ofertę zostanie uznana oferta, która uzyska największa ilość punktów.
Każda oferta będzie oceniana odrębnie dla każdej części zamówienia, dla której została złożona.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: częstotliwość dostaw

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich, w asortymencie i ilościach określonych w "Ofercie- formularzu cenowym" stanowiącej załącznik nr 1d do SWZ

4.2.5.) Wartość części: 18706,80 PLN

4.2.6.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający będzie oceniał oferty według następujących kryteriów, oddzielnie dla każdej części zamówienia.
Ilość punktów dla kryterium cena będzie obliczane według następującego wzoru:
C=Cn/Cob*60
gdzie:
C – liczba punktów za kryterium cena
Cn – najniższa cena spośród złożonych ofert
Cob – cena oferty badanej

Ocena łączna stanowi sumę punktów uzyskanych w ramach dwóch kryteriów. Za najkorzystniejszą ofertę zostanie uznana oferta, która uzyska największa ilość punktów.
Każda oferta będzie oceniana odrębnie dla każdej części zamówienia, dla której została złożona.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: częstotliwość dostaw

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Dostawa jaj, w asortymencie i ilościach określonych w "Ofercie- formularzu cenowym" stanowiącej załącznik nr 1e do SWZ

4.2.5.) Wartość części: 2000,00 PLN

4.2.6.) Główny kod CPV: 03142500-3 - Jaja

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający będzie oceniał oferty według następujących kryteriów, oddzielnie dla każdej części zamówienia.
Ilość punktów dla kryterium cena będzie obliczane według następującego wzoru:
C=Cn/Cob*60
gdzie:
C – liczba punktów za kryterium cena
Cn – najniższa cena spośród złożonych ofert
Cob – cena oferty badanej

Ocena łączna stanowi sumę punktów uzyskanych w ramach dwóch kryteriów. Za najkorzystniejszą ofertę zostanie uznana oferta, która uzyska największa ilość punktów.
Każda oferta będzie oceniana odrębnie dla każdej części zamówienia, dla której została złożona.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: częstotliwość dostaw

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Dostawa drobiu, w asortymencie i ilościach określonych w "Ofercie- formularzu cenowym" stanowiącej załącznik nr 1 do SWZ

4.2.5.) Wartość części: 7574,00 PLN

4.2.6.) Główny kod CPV: 15112000-6 - Drób

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający będzie oceniał oferty według następujących kryteriów, oddzielnie dla każdej części zamówienia.
Ilość punktów dla kryterium cena będzie obliczane według następującego wzoru:
C=Cn/Cob*60
gdzie:
C – liczba punktów za kryterium cena
Cn – najniższa cena spośród złożonych ofert
Cob – cena oferty badanej

Ocena łączna stanowi sumę punktów uzyskanych w ramach dwóch kryteriów. Za najkorzystniejszą ofertę zostanie uznana oferta, która uzyska największa ilość punktów.
Każda oferta będzie oceniana odrębnie dla każdej części zamówienia, dla której została złożona.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: częstotliwość dostaw

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 7

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Dostawa warzyw mrożonych, w asortymencie i ilościach określonych w "Ofercie- formularzu cenowym" stanowiącej załącznik nr 1g do SWZ

4.2.5.) Wartość części: 6293,00 PLN

4.2.6.) Główny kod CPV: 15331170-9 - Warzywa mrożone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający będzie oceniał oferty według następujących kryteriów, oddzielnie dla każdej części zamówienia.
Ilość punktów dla kryterium cena będzie obliczane według następującego wzoru:
C=Cn/Cob*60
gdzie:
C – liczba punktów za kryterium cena
Cn – najniższa cena spośród złożonych ofert
Cob – cena oferty badanej

Ocena łączna stanowi sumę punktów uzyskanych w ramach dwóch kryteriów. Za najkorzystniejszą ofertę zostanie uznana oferta, która uzyska największa ilość punktów.
Każda oferta będzie oceniana odrębnie dla każdej części zamówienia, dla której została złożona.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: częstotliwość dostaw

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 8

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, w asortymencie i ilościach określonych w "Ofercie- formularzu cenowym" stanowiącej załącznik nr 1h do SWZ

4.2.5.) Wartość części: 46538,00 PLN

4.2.6.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający będzie oceniał oferty według następujących kryteriów, oddzielnie dla każdej części zamówienia.
Ilość punktów dla kryterium cena będzie obliczane według następującego wzoru:
C=Cn/Cob*60
gdzie:
C – liczba punktów za kryterium cena
Cn – najniższa cena spośród złożonych ofert
Cob – cena oferty badanej

Ocena łączna stanowi sumę punktów uzyskanych w ramach dwóch kryteriów. Za najkorzystniejszą ofertę zostanie uznana oferta, która uzyska największa ilość punktów.
Każda oferta będzie oceniana odrębnie dla każdej części zamówienia, dla której została złożona.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: częstotliwość dostaw

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 9

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Dostawa produktów mleczarskich, w asortymencie i ilościach określonych w "Ofercie- formularzu cenowym" stanowiącej załącznik nr 1i do SWZ

4.2.5.) Wartość części: 35795,30 PLN

4.2.6.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający będzie oceniał oferty według następujących kryteriów, oddzielnie dla każdej części zamówienia.
Ilość punktów dla kryterium cena będzie obliczane według następującego wzoru:
C=Cn/Cob*60
gdzie:
C – liczba punktów za kryterium cena
Cn – najniższa cena spośród złożonych ofert
Cob – cena oferty badanej

Ocena łączna stanowi sumę punktów uzyskanych w ramach dwóch kryteriów. Za najkorzystniejszą ofertę zostanie uznana oferta, która uzyska największa ilość punktów.
Każda oferta będzie oceniana odrębnie dla każdej części zamówienia, dla której została złożona.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: częstotliwość dostaw

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 10

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Dostawa wyrobów garmażeryjnych, w asortymencie i ilościach określonych w "Ofercie- formularzu cenowym" stanowiącej załącznik nr 1j do SWZ

4.2.5.) Wartość części: 1929,70 PLN

4.2.6.) Główny kod CPV: 15894200-3 - Posiłki gotowe

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający będzie oceniał oferty według następujących kryteriów, oddzielnie dla każdej części zamówienia.
Ilość punktów dla kryterium cena będzie obliczane według następującego wzoru:
C=Cn/Cob*60
gdzie:
C – liczba punktów za kryterium cena
Cn – najniższa cena spośród złożonych ofert
Cob – cena oferty badanej

Ocena łączna stanowi sumę punktów uzyskanych w ramach dwóch kryteriów. Za najkorzystniejszą ofertę zostanie uznana oferta, która uzyska największa ilość punktów.
Każda oferta będzie oceniana odrębnie dla każdej części zamówienia, dla której została złożona.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: częstotliwość dostaw

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Tak

5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.

wymienione w rozdziale VII SWZ

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Nie

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:

Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. W takim przypadku wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia. Pełnomocnictwo powinno być załączone do oferty.

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak

7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:

Zasady zmiany umowy są określone w załączniku Nr 3 par. 5 do SWZ

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2022-12-14 10:30

8.2.) Miejsce składania ofert: Ofertę - formularz cenowy wraz z wymaganymi dokumentami należy złożyć za pośrednictwem Platformy, pod adresem https://miniportal.uzp.gov.pl, zgodnie z instrukcją zamieszczoną w Załączniku nr 4 do SWZ

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2022-12-14 12:30

8.4.) Termin związania ofertą: do 2023-01-12

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.