eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi OlkuszUsługa cateringowa: przygotowanie, dostawa gotowych posiłków dla uczniów klas I-VIII Szkoły Podstawowej nr 3 im. Marcina Biema w Olkuszu w okresie od stycznia do grudnia 2023 roku.



Ogłoszenie z dnia 2022-12-13


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Usługa cateringowa: przygotowanie, dostawa gotowych posiłków dla uczniów klas I-VIII Szkoły Podstawowej nr 3 im. Marcina Biema w Olkuszu w okresie od stycznia do grudnia 2023 roku.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Szkoła Podstawowa nr 3

1.2.) Oddział zamawiającego: im. Marcina Biema w Olkuszu

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000730307

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: kpt. Hardego 11 a

1.4.2.) Miejscowość: Olkusz

1.4.3.) Kod pocztowy: 32-300

1.4.4.) Województwo: małopolskie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL21A - Oświęcimski

1.4.7.) Numer telefonu: 326430753

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: sp3olkusz@tlen.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: bip.malopolska.pl/spn32

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00493550

2.2.) Data ogłoszenia: 2022-12-13

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:

Ogłoszenie o zamówieniu

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2022/BZP 00490736

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.8. Sposób oceny ofert

Przed zmianą:
1. Przy wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający będzie się kierował następującymi kryteriami oceny ofert:
1) Cena (C) – waga kryterium 70.
2) Lokalizacja (L) – waga kryterium 30.
2. Zasady oceny ofert w poszczególnych kryteriach:
1) Cena (C) – waga 70

C = Cmin/ Cb x 100 x 70

gdzie:
C – liczba punktów kryterium
Cmin – najniższa cena spośród wszystkich złożonych ofert niepodlegających odrzuceniu
Cb – cena oferty badanej
Podstawą przyznania punktów w kryterium „cena” będzie cena ofertowa brutto podana przez Wykonawcę w Formularzu Ofertowym.. Cena ofertowa brutto musi uwzględniać wszelkie koszty jakie Wykonawca poniesie w związku z realizacją przedmiotu zamówienia.

2) Lokalizacja – waga 30

L = Ln/ Lt x 10 0 pkt x 50%

gdzie:
L- ilość punktów przyznana za odległość w rozpatrywanej ofercie
Ln – najkrótsza trasa dowozu posiłków w km.
Lt – trasa dowozu posiłków z badanej oferty w km.

Długość trasy dowozu posiłków należy wyliczyć z internetowego kalkulatora tras www.targeo.pl (opcja: trasa krótka)



Zamawiający przyzna punkty wg następującego wzoru:
P = C + L
gdzie:
P – całkowita liczba punktów dla rozpatrywanej oferty częściowej
C – liczba punktów uzyskanych w kryterium „cena”
L – liczba punktów uzyskanych w kryterium „Lokalizacja”

3. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach oceny ofert będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, zgodnie z zasadami arytmetyki.
4. W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od Wykonawcy wyjaśnień dotyczących treści złożonej oferty, w tym zaoferowanej ceny.
5. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą.

Po zmianie:
1. Przy wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający będzie się kierował następującymi kryteriami oceny ofert:

1) Cena (C) – waga kryterium 70.
2) Lokalizacja (L) – waga kryterium 30.

2. Zasady oceny ofert w poszczególnych kryteriach:
1) Cena (C) – waga 70

C = Cmin/Cb x 100 x 70
gdzie:
C – liczba punktów kryterium
Cmin – najniższa cena spośród wszystkich złożonych ofert niepodlegających odrzuceniu
Cb – cena oferty badanej
Podstawą przyznania punktów w kryterium „cena” będzie cena ofertowa brutto podana przez Wykonawcę w Formularzu Ofertowym.. Cena ofertowa brutto musi uwzględniać wszelkie koszty jakie Wykonawca poniesie w związku z realizacją przedmiotu zamówienia.

2) Lokalizacja – waga 30

L = Ln/ Lt x 100 pkt x 30

gdzie:
L- ilość punktów przyznana za odległość w rozpatrywanej ofercie
Ln – najkrótsza trasa dowozu posiłków w km.
Lt – trasa dowozu posiłków z badanej oferty w km.

Zamawiający wymaga podania długość trasy dowozu posiłków wg. internetowego kalkulatora tras www.targeo.pl (opcja: trasa krótka) z punktu przygotowania posiłku do siedziby zamawiającego.
Jeżeli wykonawca nie poda w ofercie ilości kilometrów zamawiający do oceny oferty przyzna 0 pkt za kryterium lokalizacja.


Zamawiający przyzna punkty wg następującego wzoru:
P = C + L
gdzie:
P – całkowita liczba punktów dla rozpatrywanej oferty częściowej
C – liczba punktów uzyskanych w kryterium „cena”
L – liczba punktów uzyskanych w kryterium „Lokalizacja”

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.