Ogłoszenie z dnia 2023-11-14
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00486941/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-11-09
- 2023/BZP 00498812/01 - Modyfikacja z dnia 2023-11-16
- 2023/BZP 00524625/01 - Wynik z dnia 2023-11-30
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Usługa dostarczania posiłków dla pacjentów SPZOZ w Gostyniu
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W GOSTYNIU
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 411050155
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: pl. Karola Marcinkowskiego 8 lokal 9
1.4.2.) Miejscowość: Gostyń
1.4.3.) Kod pocztowy: 63-800
1.4.4.) Województwo: wielkopolskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL417 - Leszczyński
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@szpitalgostyn.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalgostyn.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00493686
2.2.) Data ogłoszenia: 2023-11-14
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00486941
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.7. Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu Przed zmianą:
Po zmianie:
a) Wykaz wykonanych lub wykonywanych usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia, wykonanych w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, co najmniej 1 usługi żywienia pacjentów szpitali lub pensjonariuszy DPS o wartości nie mniejszej niż 300.000,00 zł brutto każda wraz z podaniem wartości, przedmiotu, dat wykonania, podmiotów na rzecz których usługa była świadczona oraz załączeniem dowodów (np. referencji, protokołów odbioru) lub innych dokumentów potwierdzających, że usługi te zostały wykonane lub są wykonywane należycie - według Załącznika nr 5 do SWZ. W odniesieniu do zamówień wykonywanych, dowody (referencje) powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed terminem składania ofert – według Załącznika nr 5 do SWZ.
b) Wykaz osób, skierowanych przez Wykonawcę do realizacji przedmiotu zamówienia tj. jeżeli wykaże zatrudnienie co najmniej 1 dietetyka i 1 kucharza wraz z informacjami na temat ich kwalifikacji zawodowych, doświadczenia i wykształcenia niezbędnego do wykonania przedmiotu zamówienia, zakresu wykonywanych przez te osoby czynności oraz informacją o podstawie do dysponowania tymi osobami wraz z należnymi dokumentami i oświadczeniami potwierdzającymi powyższe wymogi ustalone przez Zamawiającego – wzór wykazu stanowi Załącznik nr 6 do SWZ.
c) Dokument potwierdzający wpis do rejestru zakładów, o których mowa w art. 61 i art. 62 ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448 ze zm.) – prowadzonego przez właściwego Powiatowego Inspektora Sanitarnego.
d) Dokument potwierdzający posiadanie ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej na sumę gwarancyjną nie mniejszą niż 500.000,00 zł. (np. polisa lub umowa ubezpieczenia wraz z dowodem zapłaty składki ubezpieczeniowej).
e) Dokument potwierdzający, że Wykonawca posiada co najmniej 1 zakład przygotowujący posiłki w odległości od siedziby Zamawiającego zapewniający dowóz ciepłych posiłków do Zamawiającego, który posiada opinię Państwowego Inspektora Sanitarnego potwierdzającą, że zakład, w którym będą przygotowane posiłki przeznaczone dla pacjentów i personelu Zamawiającego spełnia konieczne wymagania niezbędne do zapewnienia higieny i właściwej jakości zdrowotnej w zakresie produkcji posiłków oraz usług cateringowych, zezwalających na prowadzenie działalności w wyżej wskazanym zakresie działalności.
f) Dokument/dokumenty potwierdzające, że Wykonawca posiada co najmniej jeden środek transportu do przewozu żywności, który został zaopiniowany przez Państwowego Inspektora Sanitarnego. Zamawiający dopuszcza złożenie kopii dowodów rejestracyjnych pojazdu/pojazdów, kopii kart pojazdu/pojazdów, dokumentu - opinii Państwowego Inspektora Sanitarnego, w którym to środek transportu przeznaczony do transportu żywności wymogów higieniczno-sanitarnych.
INNE PRZETARGI Z GOSTYNIA
- Modernizacja holu głównego i przedsionka oraz korytarza przy pomieszczeniach diagnostycznych w ramach zadania: Modernizacja wejścia głównego do szpitala wraz ze schodami, holem głównym oraz korytarzem
- Ulepszenie nawierzchni jezdni drogi powiatowej nr 4923P w miejscowości Ludwinowo - etap III - Poprawa bezpieczeństwa ruchu drogowego
więcej: przetargi w Gostyniu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej im. Kornela Makuszyńskiego w Korytowie A w 2025 roku.
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej im. Władysława Rdzanowskiego w Radziejowicach ul. Główna 2
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od stycznia do czerwca 2025 r.
- Świadczenie usługi cateringowej do Schroniska dla Bezdomnych w Tarnowskich Górach w okresie I-XII 2025
- Przygotowywanie i dostawa gorących posiłków dla dzieci i uczniów placówek oświatowych z terenu Gminy Tłuchowo
- Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Aktywności Seniorów w okresie I-XII 2025
więcej: Posiłki szpitalne »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.