eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BiałystokDostawa produktów spożywczych (5 pakietów)



Ogłoszenie z dnia 2023-11-23


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa produktów spożywczych (5 pakietów)

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304674

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Świerkowa 9

1.5.2.) Miejscowość: Białystok

1.5.3.) Kod pocztowy: 15-328

1.5.4.) Województwo: podlaskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL841 - Białostocki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@dps.bialystok.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający

Jednostka samorządowa

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność

Działalność społeczna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa produktów spożywczych (5 pakietów)

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-b32d080c-89db-11ee-9fb5-3edbb70f45bd

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00510351

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-11-23

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00024666/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Dostawa artykułów żywnościowych 5 pakietów (na rok 2024 r.)

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-b32d080c-89db-11ee-9fb5-3edbb70f45bd

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://ezamowienia.gov.pl , sekretariat@dps.bialystok.pl , https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/, https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-b32d080c-89db-11ee-9fb5-3edbb70f45bd

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: https://ezamowienia.gov.pl , sekretariat@dps.bialystok.pl , https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/, https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-b32d080c-89db-11ee-9fb5-3edbb70f45bd

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: DGO/341p-3/23

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 5

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Baleron wp. wędzony, gotowany 23 kg
2. Baleron z indyka 170 kg
3. Boczek wp. wędzony, parzony b/k 100 kg
4. Boczek z polędwicą rolowany 100 kg
5. Ćwiartka z kurczaka 10 kg
6. Filet świeży z indyka 50 kg
7. Filet świeży z kurczaka 1200 kg
8. Filet wędzony 100 kg
9. Flaki wołowe krojone mrożone 130 kg
10. Golonka konserwowa 160 kg
11. Karkówka wieprzowa surowa b/k 600 kg
12. Kaszanka pieczona 120 kg
13. Kiełbasa biała, parzona 300 kg
14. Kiełbasa krakowska formowana 130 kg
15. Kiełbasa krakowska parzona 230 kg
16. Kiełbasa krakowska sucha 30 kg
17. Kiełbasa krakowska z indyka 30 kg
18. Kiełbasa krucha 170 kg
19. Kiełbasa na „święconkę” 40 kg
20. Kiełbasa pieczona podsuszana 100 kg
21. Kiełbasa podwawelska 200 kg
22. Kiełbasa spod strzechy 160 kg
23. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 350 kg
24. Kiełbasa toruńska 200 kg
25. Kiełbasa wieprzowa bez glutenowa 1 kg
26. Kiełbasa z piersi kurczaka 50 kg
27. Kiełbasa żywiecka drobiowa 100 kg
28. Kiełbasa żywiecka wieprzowa 200 kg
29. Konserwa wojskowa 100 kg
30. Krupnioki 220 kg
31. Kurczak po sarmacku 110 kg
32. Kurczak z żurawiną 150 kg
33. Kurczak/ indyk w galarecie 80 kg
34. Kurczaki świeże 100 kg
35. Łopatka prasowana 100 kg
36. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1950 kg
37. Mortadela wieprzowa 170 kg
38. Nogi wieprzowe. 100 kg
39. Ogonówka wp wędzona, parzona 300 kg
40. Parówki delikatne np. królewskie 310 kg
41. Parówkowa firmowa 300 kg
42. Pasztet jarski 10 kg
43. Pasztet wieprzowy 100 kg
44. Pasztet z całego kurczaka 100 kg
45. Pasztetowa drobiowa. 200 kg
46. Pasztetowa wp. 50 kg
47. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 80 kg
48. Pieczeń rzymska 80 kg
49. Pieczeń schabowa 170 kg
50. Pierś z indyka z suszonymi pomidorami 50 kg
51. Podudzia z kurczaka 20 kg
52. Polędwica drobiowa extra 50 kg
53. Polędwica drobiowa sopocka 50 kg
54. Polędwica wieprzowa sopocka 300 kg
55. Polędwica wiśniowa 290 kg
56. Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 260 kg
57. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 30 kg
58. Rolada z kurczakiem 80 kg
59. Salami bumerang 100 kg
60. Salceson czosnkowy 140 kg
61. Salceson wieprzowy czarny 100 kg
62. Salceson wieprzowy 140 kg
63. Schab biały 260 kg
64. Schab wieprzowy surowy b/k 1300 kg
65. Serca wieprzowe 70 kg
66. Szynka biała formowana 71% mięsa 330 kg
67. Szynka gotowana 170 kg
68. Szynka konserwowa 130 kg
69. Szynka pieczona 150 kg
70. Szynka wieprzowa świeża 10 kg
71. Szynka wp.tyrolska 180 kg
72. Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81% 130 kg
73. Szynka z piersi indyka 260 kg
74. Szynka z warzywami 30 kg
75. Udziec z kurczaka 1100 kg
76. Wątróbka drobiowa z indyka 130 kg
77. Wątróbka drobiowa z kurczaka 80 kg
78. Wędlina drobiowa bez glutenowa 1 kg
79. Wędlina wieprzowa bez glutenowa 1 kg
80. Żeberka wieprzowe paski 600 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-01-01 do 2024-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Chleb baltonowski krojony 600 g 18000 szt.
2. Chleb wileński krojony 400 g 2400 szt.
3. Chleb żytni razowy 500 g 4500 szt.
4. Chleb wieloziarnisty krojony 500 g 2500 szt.
5. Chleb mieszany pytlowy trzy ziarna 500 g krojony 3200 szt.
6. Chleb mieszany z siemieniem lnianym 500 g krojony 200 szt.
7. Bułeczki wrocławskie 50 g 54000 szt.
8. Paluch wyborny 75 g 60 szt.
9. Bułeczki graham 80 g 5000 szt.
10. Bułeczki żytnie 60 g 10000 szt.
11. Chałka zdobna 200 g 1000 szt.
12. Pączki w cukrze pudrze 50 g 800 szt.
13. Bułka z marmoladą/ślimak 90 g 300 szt.
14. Paluszki z cynamonem 80 g 300 szt.
15. Wstążka jabłkowa 300 szt.
16. Bułka z serem 80 g 300 szt.
17. Bułka maślana 30 g 100 szt.
18. Bułeczka wiejska/swojska 80 g 100 szt.
19. Bułeczka z żurawiną 40 g 200 szt.
20. Bułeczka babuni z kruszonką 60 g 200 szt.
21. Drożdżówka / Placek z kruszonką ok. 320 g 50 szt.
22. Bułeczki słodkie waniliowe 50 g 300 szt.
23. Bułeczki z budyniem/ lemonka 80 g 300 szt.
24. Cebulak/ Bułka margerita 100 g 500 szt.
25. Bułeczka jagodzianka 80 g 300 szt.
26. Bułeczka musli 50 szt.
27. Bagietka 260/280 g 20 szt.
28. Chleb tostowy 500 g 20 szt.
29. Chleb bez glutenowy codzienny (jasny, ciemny) np. Balviten 20 kg
30. Ciasto przekładane porzeczkowe 80 kg
31. Makowiec 80 kg
32. Babka piaskowa 80 kg
33. Ciasto ”Królewiec” 80 kg
34. Ciasto śliwkowe 80 kg
35. Ptasie mleczko 80 kg
36. Przekładaniec (weneckie) 80 kg
37. Sernik 100 kg
38. Ciasto bankietowe 80 kg
39. Rolada z kremem i galaretką 80 kg
40. Babeczka wielkanocna 188 szt.
41. Ciasto krówka 80 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-01-01 do 2024-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Drożdże piekarnicze 60 kg
2. Jogurt kremowy z owocami 122 g Fantazja-różne smaki 390 szt.
3. Jogurt naturalny 150 g 8000 szt.
4. Jogurt naturalny 350 g 30 szt.
5. Jogurt owocowy 150 g różne smaki 6500 szt.
6. Jogurt pitny naturalny 250 g 50 szt.
7. Jogurt pitny smakowy 250 g różne smaki 300 szt.
8. Jogurt pitny smakowy różne smaki b/cukru 250 g 200 szt.
9. Kefir 1,8%-3% tłuszczu 400 g 400 szt.
10. Margaryna zwykła 250 g 60% tłuszczu 800 szt.
11. Masło roślinne 250 g 10 szt.
12. Masło śmietankowe stołowe 200 g 82% tłuszczu 10400 szt.
13. Maślanka naturalna 1 litr 10 szt.
14. Mleko 2% luz, opakowanie 5 l 20000 l
15. Ser Favita 12% tł 270 g 10 szt.
16. Ser Mozzarella Classic 125 g 15 szt.
17. Ser Mozzarella mini 150 g 20 szt.
18. Ser Mozzarella wiórki 150 g 10 szt.
19. Ser pleśniowy naturalny 125 g 15 szt.
20. Ser żółty typu holenderskiego 150 kg
21. Ser żółty lekki 16% tł. W suchej masie 20 kg
22. Ser żółty rolada ustrzycka 60 kg
23. Ser żółty typu salami 150 kg
24. Ser żółty typu szwajcarskiego 130 kg
25. Serek homogenizowany 150 g - różne smaki 1300 szt.
26. Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g 10 szt.
27. Serek kanapkowy twarogowy 150 g - różne smaki 1650 szt.
28. Serek mascarpone 250 g 15 szt.
29. Serek mazowiecki topiony kremowy 100 g - kiełbaska 600 szt.
30. Serek topiony 100 g różne smaki 1600 szt.
31. Serek topiony 140 g krążki mix smaków 1000 szt.
32. Serek topiony plastry 130 g - różne smaki 800 szt.
33. Serek twarogowy ziołowy/naturalny 150g np. Deliser plastry 350 szt.
34. Serek wiejski lekki 150 g 250 szt.
35. Serek wiejski smakowy 150 g 500 szt.
36. Śmietana 18% 400 g 3300 szt.
37. Śmietanka UHT 30% tł 330 ml 10 szt.
38. Twaróg capri 150 kg
39. Twaróg półtłusty, krajanka 1600 kg
40. Twaróg sernikowy 1 kg wiaderko np. Piątnica 20 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-01-01 do 2024-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Agrest 2 kg
2. Arbuz 900 kg
3. Banany 1200 kg
4. Bazylia świeża 5 szt.
5. Borówka amerykańska 2 kg
6. Botwina 40 kg
7. Brokuł 50 szt.
8. Brukselka 5 kg
9. Brzoskwinie 170 kg
10. Burak ćwikłowy 1700 kg
11. Cebula 1200 kg
12. Cebula czerwona 70 kg
13. Cukinia 200 kg
14. Cykoria 2 kg
15. Cytryny 400 kg
16. Czereśnie 10 kg
17. Czosnek główka 300 szt.
18. Fasolka szparagowa 50 kg
19. Gruszki 1000 kg
20. Imbir korzeń 1 kg
21. Jabłka 3900 kg
22. Kalafior świeży 50 szt.
23. Kapusta biała 1700 kg
24. Kapusta czerwona 200 kg
25. Kapusta kwaszona 650 kg
26. Kapusta młoda 270 szt.
27. Kapusta pekińska 350 kg
28. Kiełki rzodkiewki, brokuła, lucerny itp. 10 szt.
29. Kiwi 5 kg
30. Koper 80 kg
31. Maliny 5 kg
32. Mandarynki 450 kg
33. Marchew 7500 kg
34. Melon żółty miodowy 10 kg
35. Morele 30 kg
36. Natka pietruszki 30 kg
37. Nektarynki 280 kg
38. Ogórki gruntowe 400 kg
39. Ogórki kwaszone 800 kg
40. Ogórki szklarniowe, sałatkowe 1000 kg
41. Papryka czerwona, żółta 600 kg
42. Pieczarki 250 kg
43. Pietruszka korzeń 1000 kg
44. Pomarańcze 800 kg
45. Pomidorki koktailowe 10 kg
46. Pomidory 2000 kg
47. Por 350 kg
48. Porzeczka czerwona, czarna 20 kg
49. Przyprawa-koper do ogórków 30 szt.
50. Roszponka 10 kg
51. Rukola 10 kg
52. Rzepa sopel 300 kg
53. Rzodkiewka 1400 szt.
54. Sałata lodowa 600 szt.
55. Sałata mix 10 kg
56. Sałata zielona 1600 szt.
57. Seler korzeń 1300 kg
58. Seler naciowy 5 kg
59. Susz owocowy 30 kg
60. Szczypior 1700 szt.
61. Szpinak 10 kg
62. Śliwki 350 kg
63. Truskawki 280 kg
64. Winogrona 10 kg
65. Wiśnie 20 kg
66. Ziemniaki 24000 kg
67. Ziemniaki młode 8000 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-01-01 do 2024-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Ananas puszka plastry 580 g 60 szt.
2. Baton bez glutenowy Raw 50 g 5 szt.
3. Baton owocowy bez cukry Raw 35 g 1200 szt.
4. Bazylia10 g 40 szt.
5. Beskidzkie mini krakersy 100 g 1700 szt.
6. Biszkopty 120 g 1300 szt.
7. Biszkopty b/cukru 100 g 150 szt.
8. Biszkopty bez glutenowe 85 g 5 szt.
9. Brzoskwinia w syropie puszka 850 g 10 szt.
10. Budyń bez cukru 1 kg różne smaki 50 kg
11. Bułka tarta 500 g 280 kg
12. Bułka tarta bez glutenowa 500 g np. Belviten 2 kg
13. Cebulka złocista 314 g 5 szt.
14. Chrupki kukurydziane 100 g typu Flips 400 szt.
15. Chrupki kukurydziane 70 g smakowe 700 szt.
16. Chrzan delikatesowy Mosso 290 g 740 szt.
17. Ciasteczka zbożowe b/cukru Sante 300 g – różne smaki 900 szt.
18. Ciastka korzenne lub miodowe lub pierniki toruńskie z polewą lub nadziewane 10 kg
19. Ciastka kruche z marmoladą, z polewą lukrowaną lub polewą czekoladową 10 kg
20. Ciastka maślane niskobiałkowe 150 g 5 szt.
21. Ciastka w polewie czekoladowej biszkoptowe lub herbatniki 10 kg
22. Ciecierzyca konserwowa 400 g 20 szt.
23. Cukier 1 kg 1700 kg
24. Cukier puder 500 g 16 kg
25. Cukier waniliowy ok. 30 g 330 szt.
26. Cynamon 20 g 70 szt.
27. Czosnek granulowany 1000 g 8 szt.
28. Czosnek marynowany 190 g 5 szt.
29. Ćwikła z chrzanem 290 g Laskol 640 szt.
30. Dżem bez cukru na fruktozie(dla diabetyków) 240 g 400 szt.
31. Dżem Łowicz 280 g truskawa, brzoskwinia, wisnia, porzeczka 500 szt.
32. Dżem owocowy na 1 osobę 25 g 600 szt.
33. Fasola biała 400 g drobna, średnia 60 kg
34. Fasola biała konserwowa 400 g 40 szt.
35. Fasola biała średnia, drobna op 5 kg 100 kg
36. Fasola czerwona konserwowa 400 g 160 szt.
37. Galaretka owocowa bez cukru 14 g 600 szt.
38. Galaretka owocowa różne smaki 75 g 1500 szt.
39. Gałka muszkatołowa mielona 10 g 20 szt.
40. Goździki 10 g 30 szt.
41. Groch połówki 400 g 40 kg
42. Groch połówki 5 kg 80 kg
43. Groszek konserwowy Kotlin 400 g 500 szt.
44. Grześki truskawkowe,śmietankowe 26 g bez polewy 750 szt.
45. Herbata czarna liściasta 100 g-Assam 1200 szt.
46. Herbata czarna liściasta 100 g Lipton 5 szt.
47. Herbata owocowa luzem dzika róza – malina 100 g 60 op.
48. Herbatniki 100 g typu Krakus, Szkolne 600 szt.
49. Herbatniki b/ cukru 120 g 150 szt.
50. Herbatniki Be-be 14 g 200 szt.
51. Imbir mielony 20 g 20 szt.
52. Kakao 100 g Wedel 100 szt.
53. Kasza gryczana 1 kg 40 kg
54. Kasza gryczana 5 kg 80 kg
55. Kasza jaglana 40 kg
56. Kasza jęczmienna 1 kg 50 kg
57. Kasza jęczmienna 5 kg 170 kg
58. Kasza kus- kus 170 kg
59. Kasza manna 1 kg 340 kg
60. Kasza pęczak 1 kg 60 kg
61. Kasza pęczak 5 kg 120 kg
62. Kaszka ryżowa bez mleczna, kleik bez cukru 160 g 30 szt.
63. Kawa Inka 150 g 900 szt.
64. Ketchup 480 g łagodny Pudliszki 560 szt.
65. Kisiel 1 kg bez cukru różne smaki 100 kg
66. Kminek mielony 20 g 10 szt.
67. Kolendra 6 g liść 10 szt.
68. Koncentrat barszcz czerwony Krakus 300 ml 110 szt.
69. Koncentrat pomidorowy 30% 200 g Dawton 10 szt.
70. Koncentrat pomidorowy 30% 900 g MK 250 szt.
71. Koncentrat żurek Krakus 300 ml 30 szt.
72. Kostki rosołowe 2,30 kg drobiowe 100 op.
73. Kostki rosołowe wołowe 2,30 kg 10 op.
74. Krem balsamiczny 250 g 2 szt.
75. Kukurydza konserwowa Dafton 400 g 400 szt.
76. Kurkuma 15 g 10 szt.
77. Kwasek cytrynowy 1000 g 20 szt.
78. Liść laurowy 80 g 60 szt.
79. Lu Petitki Lubisie różne 30 g 500 szt.
80. Majeranek 500 g 10 szt.
81. Majonez minimum 60% tłuszczu 900 ml Mosso 350 szt.
82. Makaron 0,4 kg Lubella 100 % pszenicy durum różny 200 kg
83. Makaron 5 kg pełnoziarnisty 100 kg
84. Makaron 5 kg 100 % przenicy durum różne 300 kg
85. Makaron bez glutenowy różny 1 kg
86. Marmolada wieloowocowa, tradycyjna 1000 g 1 kg
87. Masa kajmakowa 15 szt.
88. Masa makowa z bakaliami 800-1000 g 20 szt.
89. Mąka 1 kg typ 450 tortowa 1700 kg
90. Mąka bez glutenowa uniwersalna 2 kg
91. Mąka kukurydziana 2 kg
92. Mąka ryżowa 2 kg
93. Mąka ziemniaczana 1 kg 40 kg
94. Mieszanka czekoladowa- cukierki w polewie z zawartością 22% czekolady 5 kg
95. Mieszanka owocowa cukierki nadziewane 5 kg
96. Mini wafelki 150g b/cukru 700 szt.
97. Miód naturalny 1 kg 20 kg
98. Miód naturalny pszczeli na 1 osobę 25 g 2500 szt.
99. Morele suszone 200 g 10 szt.
100. Musztarda 175 g chrzanowa, miodowa, stołowa Roleski-łagodna 540 szt.
101. Musztarda łagodna Roleski 900 g 40 szt.
102. Ocet 10% spirytusowy 1 l 100 szt.
103. Ocet jabłkowy Kamis 250 g 2 szt.
104. Ogórek konserwowy w słoikach 1600 g 160 szt.
105. Ogórki konserwowy w słoikach 860 g 400 szt.
106. Olej rzepakowy 100% 1L- rafinowany 450 szt.
107. Olej rzepakowy 100% 3L- rafinowany 400 szt.
108. Oliwa z oliwek extra virgin 500 g 2 szt.
109. Oliwki czarne drylowane 210 g 10 szt.
110. Oliwki zielone drylowane 240 g 10 szt.
111. Oregano 8 g 30 szt.
112. Orzechy włoskie 100 g 20 szt.
113. Papryka konserwowa słoik 1500 g paski 210 szt.
114. Papryka ostra 800 g 2 szt.
115. Papryka słodka 800 g 6 szt.
116. Pasztet białostocki z drobiem 280 g 200 szt.
117. Pestki dyni 200 g 8 szt.
118. Pestki słonecznika 200 g 20 szt.
119. Pieczarki marynowana 800 g 7 szt.
120. Pieczywa chrupkie Sanko bez cukru 170 g-różne 100 szt.
121. Pieprz cytrynowy mielony 900 g 3 szt.
122. Pieprz naturalny mielony czarny 1000 g 8 szt.
123. Pieprz ziołowy 600 g 24 szt.
124. Płatki jęczmienne błyskawiczne 5 kg 240 kg
125. Płatki jęczmienne błyskawiczne 500 g 30 kg
126. Płatki kukurydziane bez glutenowe 500 g Nestle 5 szt.
127. Płatki migdałów 100 g 10 szt.
128. Płatki owsiane bez glutenowe 500 g 2 kg
129. Płatki owsiane zwykłe 5 kg 240 kg
130. Płatki owsiane zwykłe 500 g 40 kg
131. Płatki ryżowe 400 g 40 kg
132. Płatki ryżowe 5 kg 210 kg
133. Pomidorki krojone bez skórki- puszka 400 g 10 szt.
134. Pomidory suszone w oleju krojone słoik 270 g 10 szt.
135. Proszek do pieczenia 30 g 50 szt.
136. Przyprawa curry 20 g 100 szt.
137. Przyprawa do flaków 20 g 60 szt.
138. Przyprawa sucha Kucharek 1 kg 180 kg
139. Przyprawa w płynie 1 L Winiary 90 szt.
140. Rodzynki 200 g 40 kg
141. Ryż biały długoziarnisty 1 kg 70 kg
142. Ryż biały długoziarnisty 5 kg 270 kg
143. Słodzik dla diabetyków 1200 tabletek 50 szt.
144. Soczek owocowy bez cukru 200 ml 1700 szt.
145. Soczek warzywny pomidorowy bez cukru 330 g 700 szt.
146. Soczek warzywny z buraka 330 g bez cukru 700 szt.
147. Soczewica czerwona 5 kg 140 kg
148. Soda oczyszczona do celów spożywczych 100 g 10 szt.
149. Sok owocowo- warzywny b/ cukru 1 litr 140 szt.
150. Sok owocowy różne smaki b/cukru – 5 litrów 140 szt.
151. Sok owocowy różne smaki b/ cukru – 1 litr 100 szt.
152. Sok pomidorowy 1 litr 200 szt.
153. Sok wielo warzywny b/cukru 1 litr 300 szt.
154. Sos ogrodowy Knorr 700 g 5 szt.
155. Sos tatarski Mosso 240 g 300 szt.
156. Sól 1 kg różna 550 kg
157. Syrop owocowy 420 ml Paola, Gellwe, Łowicz – porzeczka, wiśnia, malina, truskawka 800 szt.
158. Szczaw konserwowy siekany 900 g Laskol, Rolnik 100 szt.
159. Szynka wieprzowa konserwowa -konserwa 110 g 200 szt.
160. Śliwka kalifornijska 200 g 70 szt.
161. Śliwka w czekoladzie 5 kg
162. Tortilla 18 cm-18 szt w op. 10 op.
163. Tymianek 10 g 30 szt.
164. Wafle b/cukru 180 g 100 szt.
165. Wafle ryżowe130 g typu Sonko 500 szt.
166. Wafle śmietankowe, orzechowe, o smaku chałwy, z nadzieniem owocowym lub kisielu 10 kg
167. Wiórki kokosowe 200 g 8 szt.
168 Ziele angielskie 600 g 15 szt.
169. Zioła prowansalskie 10 g 80 szt.
170. Żelatyna spożywcza zwykła wp. 50 g 170 szt.
171. Żurawina suszona 200 g 10 szt.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-01-01 do 2024-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Nie

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2023-12-01 12:00

8.2.) Miejsce składania ofert: Dom Pomocy Społecznej, ul. Świerkowa 9

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2023-12-01 12:30

8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.