eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WładysławowoSukcesywne dostawy mięsa drobiowego, wołowego i wieprzowego - dwie odrębne części - do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu



Ogłoszenie z dnia 2024-10-09


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, wołowego i wieprzowego - dwie odrębne części - do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Centralny Ośrodek Sportu z siedzibą w Warszawie, (00-449), ul. Łazienkowska 6A, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie (84-120) ul. Żeromskiego 52

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 14273335600035

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Żeromskiego 52

1.5.2.) Miejscowość: Władysławowo

1.5.3.) Kod pocztowy: 84-120

1.5.4.) Województwo: pomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL634 - Gdański

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi.wladyslawowo@cos.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.cos.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-64a99ce8-2071-4ada-9b3a-b31551973af3

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - instytucja gospodarki budżetowej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność


sport

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, wołowego i wieprzowego - dwie odrębne części - do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-64a99ce8-2071-4ada-9b3a-b31551973af3

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00537766

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-10-09

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00019710/14/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.6 Sukcesywne dostawy mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00472909

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 30/2024

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 202835,50 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

3. Część I – mięso drobiowe - Szczegółowy zakres zamówienia przedstawiono w poniższej tabeli:
Nazwa oraz opis wymaganych cech danego asortymentu jm ilość
Kurczaki -schłodzony kg 90
Filet z piersi indyczej -schłodzony-zamykany hermetycznie-waga opak max 2 kg,widoczna ,czytelna etykieta zawierająca nazwę produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia kg 600
Filet z kurczaka -schłodzony-zamykany hermetycznie-waga opakowania max 5 kg,widoczna,czytelna etykieta zawierająca nazwę produkty,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia kg 2300
Wąrtóbka z kurcząt -schłodzona kg 120
Żołądki drobiowe -świeże kg 50
Skrzydła z kurczaka - swieże kg 120
Bioderka z kurczaka - świeże kg 1400
Pałki z kurczaka - swieże kg 50
Szyje b/s z indyka kl. I Swieże kg 15
Porcje rosołowe z kaczki św kg 20
Porcje rosołowe -świeże kg 300
Udziec z indyka trybowany-zam hermetycznie-waga opak max 4 kg,czytelna ,widoczna etykieta zawierająca nazwę produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia kg 250
Kaczka mrożona kg 40

4.5.3.) Główny kod CPV: 15112000-6 - Drób

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15112130-6 - Kurczęta

15112140-9 - Kaczki

4.5.5.) Wartość części: 79458,00 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

4. Część II – mięso wołowe i wieprzowe - Szczegółowy zakres zamówienia przedstawiono w poniższej tabeli:
Lp. Nazwa oraz opis wymaganych cech danego asortymentu Jm Ilość
1 Wołowina b/k rostbef-mięso jędrne , soczyste, niewielka zawartość tłuszczu, świeża , pakowanahermetycznie , opak max 4 kg,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia kg 15
2 Kości wołowe - świeże , pakowane hermetycznie , opak. Max 5 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producenta,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 250
3 Wołowina ext b/k - świeża , mięso jędrne , soczyste , z niewielką ilością tłuszczui błon - pakowana hermetycznie , opak max 4 kg,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 1100
4 Karkówka wieprzowa b/k - świeża , mięso pakowane hermetycznie opak. Max 4 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 1400
5 Kości wieprzowe schabowe , świeże , pakowanie hermetycznie , opak. Max 4 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 700
6 Polędwica wieprzowa świeża, mięso pakowane hermetycznie , opak. Max 3 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 350
7 Schab wieprzowy b/k - świeży , pakowany hermetycznie , opak. Max 4 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 850
8 Szynka wieprzowa b/k - i skóry , świeża pakowana hermetycznie , opak. Max 5 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 650
9 Żeberka wieprzowe - paski świeże, pakowane hermetycznie , opak. Max 4 kg ,etykietowane/nazwa produktu,producent,daa pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 100
10 Policzki wieprzowe-mięso wieprzowe,charakteryzuje siędość intnsywnym smakiem oraz lekką kleistością,za ktorą stoi wysoka zawartośc kolagenu.Pakowane hermetycznie,opakowanie max 3 kg,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 100
11 Flaki wołowe-gotowane,krojone,pakowane próżniowo,opakowanie max. 3 kg,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 100
12 Słonina - świeża , bez skóry ,opakowanie max 2 kg,etykietowane/nazwa produktu,producent,data pakowania,termin przydatności do spożycia/ kg 70

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15110000-2 - Mięso

15111100-0 - Wołowina

15113000-3 - Wieprzowina

4.5.5.) Wartość części: 123377,50 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 74591,38 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 97019,48 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 74591,38 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: AGMIĘS FIRMA PRYWATNA AGNIESZKA KOLP

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 221148869

7.3.3) Ulica: ul. Kolejowa 7

7.3.4) Miejscowość: Puck

7.3.5) Kod pocztowy: 84-100

7.3.6.) Województwo: pomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-09-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 74591,37 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 121816,98 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 133030,10 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 121816,98 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: MAS-DROB Grażyna Salawa

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 191032635

7.3.3) Ulica: Pucka 28

7.3.4) Miejscowość: Gdynia

7.3.5) Kod pocztowy: 81-036

7.3.6.) Województwo: pomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-09-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 121816,98 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.