eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lipiny"Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do kuchni przy Zespole Szkół im. dr Heleny Spoczyńskiej w Lipinach w 2024 r."



Ogłoszenie z dnia 2023-12-11


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
„Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do kuchni przy Zespole Szkół im. dr Heleny Spoczyńskiej w Lipinach w 2024 r.”

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. DR HELENY SPOCZYŃSKIEJ W LIPINACH

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000333380

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Lipiny 40, 26-425 Odrzywół

1.4.2.) Miejscowość: Lipiny

1.4.3.) Kod pocztowy: 26-425

1.4.4.) Województwo: mazowieckie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL912 - Warszawski wschodni

1.4.7.) Numer telefonu: 486716019

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zselipiny@o2.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.szkolalipiny.pl/

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00543990

2.2.) Data ogłoszenia: 2023-12-11

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:

Ogłoszenie o zamówieniu

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00543527

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 5)

Przed zmianą:
Część NR 5 ARTYKUŁY RÓZNE SPOŻYWCZE
- przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji
MAKARONY Sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny .zapach i kolor.

Po zmianie:
Część NR 5WARZYWA KORZENNE KAPUSTNE I KISZONE
Warzywa korzenne powinny być zdrowe, całe, oczyszczone, wolne od szkodników, dobrze wykształcone, mieć atrakcyjny wygląd.
Warzywa kapustne powinny mieć świeży wygląd, nie zwiędnięte i ładny kolor.
Warzywa kiszone powinny być po otwarciu produktów świeże i mieć dobry smak, zapach i konsystencja mają odzwierciedlać produkt.

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.6. Główny kod CPV (Część zamówienia nr 5)

Przed zmianą:
Różne produkty spożywcze

Po zmianie:
Warzywa korzeniowe i bulwiaste

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 5)

Przed zmianą:

Po zmianie:
Warzywa kapustne,Warzywa tymczasowo zakonserwowane

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 6)

Przed zmianą:
Część NR 6 i 7 PRODUKTY i PRZEWORY MROŻONE, RYBY 1 PRZETWORY RYBNE Warzywa i owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone, RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP

Po zmianie:
Część NR 6 ARTYKUŁY RÓZNE SPOŻYWCZE
- przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji
MAKARONY Sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny .zapach i kolor.

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.6. Główny kod CPV (Część zamówienia nr 6)

Przed zmianą:
Produkty głęboko mrożone

Po zmianie:
Różne produkty spożywcze

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 7)

Przed zmianą:
Część NR 6 i 7 PRODUKTY i PRZEWORY MROŻONE, RYBY 1 PRZETWORY RYBNE Warzywa i owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone, RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP

Po zmianie:
Część NR 7 i 8 PRODUKTY i PRZEWORY MROŻONE, RYBY 1 PRZETWORY RYBNE Warzywa i owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone, RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.6. Główny kod CPV (Część zamówienia nr 7)

Przed zmianą:
Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

Po zmianie:
Produkty głęboko mrożone

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 8)

Przed zmianą:
Część NR 8 JAJA
Wszystkie produkty muszą być dostarczane w najlepszym gatunku, zgodnie z obowiązującymi normami, muszą być wolne od zapachów obcych, zanieczyszczeń, nie powinny być uszkodzone. Wszystkie artykuły tej grupy winny być świeże.

Po zmianie:
Część NR 7 i 8 PRODUKTY i PRZEWORY MROŻONE, RYBY 1 PRZETWORY RYBNE Warzywa i owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone, RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.6. Główny kod CPV (Część zamówienia nr 8)

Przed zmianą:
Jaja

Po zmianie:
Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 9)

Przed zmianą:
Część NR 9 WARZYWA KORZENNE KAPUSTNE I KISZONE
Warzywa korzenne powinny być zdrowe, całe, oczyszczone, wolne od szkodników, dobrze wykształcone, mieć atrakcyjny wygląd.
Warzywa kapustne powinny mieć świeży wygląd, nie zwiędnięte i ładny kolor.
Warzywa kiszone powinny być po otwarciu produktów świeże i mieć dobry smak, zapach i konsystencja mają odzwierciedlać produkt.

Po zmianie:
Część NR 9 JAJA
Wszystkie produkty muszą być dostarczane w najlepszym gatunku, zgodnie z obowiązującymi normami, muszą być wolne od zapachów obcych, zanieczyszczeń, nie powinny być uszkodzone. Wszystkie artykuły tej grupy winny być świeże.

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.6. Główny kod CPV (Część zamówienia nr 9)

Przed zmianą:
Warzywa korzeniowe

Po zmianie:
Jaja

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.