eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ŁódźUsługa gastronomiczna podczas gali z okazji Jubileuszu 70-lecia Instytutu Medycyny Pracy im. prof. dr med. Jerzego Nofera połączonej z otwarciem Konferencji Łódzkie Dni Medycyny Pracy - drugie postęp



Ogłoszenie z dnia 2024-10-23


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Usługa gastronomiczna podczas gali z okazji Jubileuszu 70-lecia Instytutu Medycyny Pracy im. prof. dr med. Jerzego Nofera połączonej z otwarciem Konferencji Łódzkie Dni Medycyny Pracy - drugie postęp

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Instytut Medycyny Pracy im. prof. dra med. Jerzego Nofera

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000288538

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Świętej Teresy od Dzieciątka Jezus 8

1.5.2.) Miejscowość: Łódź

1.5.3.) Kod pocztowy: 91-348

1.5.4.) Województwo: łódzkie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL711 - Miasto Łódź

1.5.7.) Numer telefonu: 42 631 45 04

1.5.8.) Numer faksu: 6568331

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: impx@imp.lodz.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.imp.lodz.pl/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://www.imp.lodz.pl/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - osoba prawna, o której mowa w art. 4 pkt 3 ustawy (podmiot prawa publicznego)

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność


Instytut naukowy

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Usługa gastronomiczna podczas gali z okazji Jubileuszu 70-lecia Instytutu Medycyny Pracy im. prof. dr med. Jerzego Nofera połączonej z otwarciem Konferencji Łódzkie Dni Medycyny Pracy - drugie postęp

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-0dcda3fc-6619-46c5-aa5f-36f1531a4bf9

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00560998

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-10-23

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00497286

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: AZAMPUB/23/24/TP

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 30000 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi gastronomicznej (cateringu) podczas Uroczystej Gali z okazji jubileuszu 70-lecia Instytutu Medycyny Pracy im. prof. dr med. Jerzego Nofera w ramach organizacji Konferencji Dni Medycyny Pracy, w dniu 21 listopada 2024 r. w godzinach 14.00-19.00 w Gmachu Filharmonii Łódzkiej im. Artura Rubinsteina
(ul. Narutowicza 20/22, 90-135 Łódź) - foyer. Usługa obejmuje organizację dwóch przerw podczas Uroczystej Gali tj. przerwy kawowej oraz przerwy bankietowej dla 300 osób.
2. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zwiększenia liczby uczestników o maksymalnie 50 osób(tj. do 350 osób)- prawo opcji, a także zmniejszenie liczby uczestników o maksymalnie 50 osób (tj. do 250 osób). O faktycznej liczbie uczestników Wydarzenia Zamawiający poinformuje Wykonawcę najpóźniej w terminie 14 dni przed datą rozpoczęcia Wydarzenia.
3. O szacowanych godzinach rozpoczęcia przerw Wykonawca zostanie poinformowany przez Zamawiającego na 7 dni przed wydarzeniem.
4. Zamawiający zastrzega sobie możliwość przyspieszenia lub opóźnienia przerwy bankietowej o około 30 min, o czym Zamawiający niezwłocznie poinformuje Wykonawcę.
5. Czas operacyjny przygotowania wszystkich elementów przerwy kawowej, łącznie z rozstawieniem stołów to ok. 60 min, czas przygotowania bankietu - 60 min.
Szczególowy opis przedmiotu zamówienia oraz warunki jego realizacji zostały określone w dokumentach zamówienia, załcznikach do SWZ; w szczególności Opisie przedmiotu zamówinia (zał. nr 1), Wzorze umowy (załacznik nr 5) oraz Formularzu asortymentowo-cenowym (zał. nr 3)

4.5.3.) Główny kod CPV: 55320000-9 - Usługi podawania posiłków

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

55400000-4 - Usługi podawania napojów

55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 6

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 27023,85 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 42523,38 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 27023,85 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Chill Cafe Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7292751129

7.3.3) Ulica: Rudzka

7.3.4) Miejscowość: Łódź

7.3.5) Kod pocztowy: 93-423

7.3.6.) Województwo: łódzkie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-10-15

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 27023 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2024-11-21

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.