Ogłoszenie z dnia 2024-10-25
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00559312/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-10-23
- 2024/BZP 00629005/01 - Wynik z dnia 2024-12-03
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin (wieprzowych i wołowych) oraz drobiu, podrobów i wędlin drobiowych dla Zespołu Domów Pomocy Społecznej i Ośrodków Wsparcia w Bydgoszczy w 2025 roku.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Zespół Domów Pomocy Społecznej i Ośrodków Wsparcia
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 091338640
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Gałczyńskiego 2
1.4.2.) Miejscowość: Bydgoszcz
1.4.3.) Kod pocztowy: 85-322
1.4.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL613 - Bydgosko-toruński
1.4.7.) Numer telefonu: 52 372 91 51
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: biuro@zdpsiow.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.zdpsiow.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność
pomoc społeczna
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00564176
2.2.) Data ogłoszenia: 2024-10-25
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00559312
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.4. Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu Przed zmianą:
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki udziału w postępowaniu:
1) Wykonawca spełni warunek dotyczący zdolności zawodowej w zakresie doświadczenia, jeżeli:
a) Wykonawca wykaże, iż wykonał nie wcześniej niż w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, co najmniej dwa zamówienia, obejmujące swym zakresem dostawę pieczywa i wyrobów cukierniczych, będących przedmiotem niniejszego postępowania
o wartości min. 100 000,00 zł każda. Jako wykonanie należy rozumieć realizację dostaw przez okres minimum 12 miesięcy lub dłużej, potwierdzoną referencjami lub innymi dokumentami, potwierdzającymi należyte wykonanie dostaw sporządzonymi przed podmiot, na rzecz którego zostały wykonane.
Okres wyrażony w latach, o którym mowa w ust. 1 pkt 1) lit. a) liczy się wstecz od dnia, w którym upływa termin składania ofert.
2. Warunek udziału w postępowaniu dotyczący zdolności zawodowej musi być spełniony:
1) przez Wykonawcę samodzielnie lub
2) przez co najmniej jeden podmiot udostępniający doświadczenie samodzielnie lub
3) w przypadku Wykonawców występujących wspólnie - samodzielnie przez co najmniej jednego z Wykonawców występujących wspólnie.
Po zmianie:
1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki udziału w postępowaniu:
1) Wykonawca spełni warunek dotyczący zdolności zawodowej w zakresie doświadczenia, jeżeli:
a) Wykonawca wykaże, iż wykonał nie wcześniej niż w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, co najmniej dwa zamówienia, obejmujące swym zakresem dostawę mięsa i wędlin (wieprzowych i wołowych) oraz drobiu, podrobów i wędlin drobiowych, będących przedmiotem niniejszego postępowania o wartości:
• min. 100 000,00 zł każda – dla części nr 1 (mięsa i wędlin (wieprzowych i wołowych),
• min. 50 000,00 zł każda – dla części nr 2 (dostawa drobiu, podrobów i wędlin drobiowych).
Jako wykonanie należy rozumieć realizację dostaw przez okres minimum 12 miesięcy lub dłużej, potwierdzoną referencjami lub innymi dokumentami, potwierdzającymi należyte wykonanie dostaw sporządzonymi przed podmiot, na rzecz którego zostały wykonane.
Okres wyrażony w latach, o którym mowa w ust. 1 pkt 1) lit. a) liczy się wstecz od dnia, w którym upływa termin składania ofert.
2. Warunek udziału w postępowaniu dotyczący zdolności zawodowej musi być spełniony:
1) przez Wykonawcę samodzielnie lub
2) przez co najmniej jeden podmiot udostępniający doświadczenie samodzielnie lub
3) w przypadku Wykonawców występujących wspólnie - samodzielnie przez co najmniej jednego z Wykonawców występujących wspólnie.
SEKCJA IV INFORMACJE DODATKOWE
INNE PRZETARGI Z BYDGOSZCZY
- Dostawa opakowań z włókniny i krepiny
- Organizacja i przeprowadzenie szkoleń dla studentów z mediacji w ramach realizacji projektu "Kierunki drogi dla gospodarki"
- Przegląd i naprawa obmurza w kotłach w ZTPOK ProNatura w Bydgoszczy
- Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Międzynarodowej Konferencji Naukowej pn. "Człowiek w gospodarce i społeczeństwie 5.0. nowe wyzwania edukacyjne i zawodowe w czasach rozwoju AI"
- Dostawa opon do pojazdów MKUO ProNatura Sp. z o.o. w Bydgoszczy
- DOSTAWA WIELOFUNKCYJNEJ WIERTARKI OTOLOGICZNEJ Z FUNKCJĄ SHAVERA I SKITEREM
więcej: przetargi w Bydgoszczy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa mleka i przetworów mlecznych oraz mięsa i wyrobów wędliniarskich
- DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN DLA WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA SPECJALISTYCZNEGO W LEGNICY
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 21 w Chorzowie, ul. Wolności 133 - I/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 29 w Chorzowie, ul. Siemianowicka 61 - I/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 15 w Chorzowie, ul. 3-go Maja 78 - I/2025
- Dostawa mięsa oraz wyrobów wędliniarskich dla SPZOZ w Sanoku
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.