Ogłoszenie z dnia 2023-12-28
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00526874/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-12-01
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
DOSTAWA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ
SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 2 IM. ADAMA MICKIEWICZA W GRAJEWIE W 2024 R.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Szkoła Podstawowa nr 2 im. Adama Mickiewicza w Grajewie
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000719607
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Mickiewicza 1
1.5.2.) Miejscowość: Grajewo
1.5.3.) Kod pocztowy: 19-200
1.5.4.) Województwo: podlaskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL843 - Suwalski
1.5.7.) Numer telefonu: 86 272 62 25
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@sp2grajewo.szkolnastrona.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: sp2grajewo.szkolnastrona.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
http://um-grajewo.logintrade.net1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
DOSTAWA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJSZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 2 IM. ADAMA MICKIEWICZA W GRAJEWIE W 2024 R.
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-5c0c1af4-8ea1-11ee-b55a-a22b2d7f700e
2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00574078
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2023-12-28
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00291227/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 2 im. Adama Mickiewicza w Grajewie na 2024r.
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00526874
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: SP2 02.2023
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 474892,88 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowa Nr 2 im. Adama Mickiewicza w Grajewie w okresie od 02.01.2024r. do 31.12.2024 r.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzach cenowych stanowiących pakiety od 1 do 10 w załączniku nr 2 do SWZ .
3. Przedmiot zamówienia dzieli się na 10 części (pakietów) i jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) pod następującymi kodami:
Pakiet - 1 jaja CPV 03142500-3.
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. pakietów z całym asortymentem, wymienionych w pkt. 3 na podstawie art. 7 pkt 15, art. 462 ust. 1 i 2 ustawy Pzp. Wykonawca może złożyć ofertę jedną, kilka lub na wszystkie pakiety zamówienia.
5.Podane artykuły w pakietach służą do skalkulowania ceny oferty.
6 . Realizacja dostaw od poniedziałku do piątku :
Pakiet 1 - dostawa od godz. 7:00 do godz. 7:30 codziennie
5. Określone ilości produktów żywnościowych zostały podane szacunkowo, służące do skalkulowania ceny oferty i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu).
6. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych i z tego powodu Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
7. Zamawiający wymaga, aby każda pozycja w formularzu cenowym była wypełniona. Nie wypełnienie przez oferenta merytorycznych pozycji oferty spowoduje odrzucenie oferty tego Wykonawcy.
8. Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi aktualnego prawa żywnościowego w szczególności Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r.
o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2023 poz. 1448) oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży
w jednostkach systemu oświaty oraz wymagania, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. z 2016 poz. 1154).
9. Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego, powinny spełniać wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, odpowiadające normom jakościowym, w początkowym okresie gwarancji zapewniającym bezpieczne użycie.
10. Dostawy towaru muszą być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi – zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednia temperatura podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony
w nieodpowiednich warunkach.
11. W przypadku stwierdzenia dostawy złej jakości, nie nadającego się do spożycia lub przeterminowanego, Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie (najpóźniej do następnego dnia po zgłoszeniu) wymienić daną partię towaru na świeżą, nadającą się do spożycia.
12. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany liczby uczniów, której Zamawiający nie jest
w stanie obecnie dokładnie określić.
13. Usługi muszą być zrealizowane w oparciu o aktualne wytyczne Ministerstwa Zdrowia, głównego Inspektora Sanitarnego oraz Ministerstwa Edukacji Narodowej.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03142500-3 - Jaja
4.5.5.) Wartość części: 10224,04 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowa Nr 2 im. Adama Mickiewicza w Grajewie w okresie od 02.01.2024r.do 31.12.2024 r.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzach cenowych stanowiących pakiety od 1 do 10 w załączniku nr 2 do SWZ .
3. Przedmiot zamówienia dzieli się na 10 części (pakietów) i jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) pod następującymi kodami:
Pakiet - 2 ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb CPV 15220000-6.
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. pakietów z całym asortymentem, wymienionych w pkt. 3 na podstawie art. 7 pkt 15, art. 462 ust. 1 i 2 ustawy Pzp. Wykonawca może złożyć ofertę jedną, kilka lub na wszystkie pakiety zamówienia.
5. Podane artykuły w pakietach służą do skalkulowania ceny oferty.
6 . Realizacja dostaw od poniedziałku do piątku :
Pakiet 2 - dostawa raz w tygodniu
7. Określone ilości produktów żywnościowych zostały podane szacunkowo,
służące do skalkulowania ceny oferty i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub
zwiększeniu).
8. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych i z tego powodu Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
9. Zamawiający wymaga, aby każda pozycja w formularzu cenowym była wypełniona. Nie wypełnienie przez oferenta merytorycznych pozycji oferty spowoduje odrzucenie oferty tego Wykonawcy.
10. Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi aktualnego prawa
żywnościowego w szczególności Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r.
o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2023 poz. 1448) oraz
Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup
środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży
w jednostkach systemu oświaty oraz wymagania, jakie muszą spełniać środki
spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży
w tych jednostkach (Dz.U. z 2016 poz. 1154).
11. Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego, powinny spełniać wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, odpowiadające normom jakościowym, w początkowym okresie gwarancji zapewniającym bezpieczne użycie.
12. Dostawy towaru muszą być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi – zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednia temperatura podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony
w nieodpowiednich warunkach.
13. W przypadku stwierdzenia dostawy złej jakości, nie nadającego się do spożycia lub przeterminowanego, Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie (najpóźniej do następnego dnia po zgłoszeniu) wymienić daną partię towaru na świeżą, nadającą się do spożycia.
14. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany liczby uczniów, której Zamawiający nie jest
w stanie obecnie dokładnie określić.
15. Usługi muszą być zrealizowane w oparciu o aktualne wytyczne Ministerstwa Zdrowia, głównego Inspektora Sanitarnego oraz Ministerstwa Edukacji Narodowej.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
4.5.5.) Wartość części: 44111,16 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowa Nr 2 im. Adama Mickiewicza w Grajewie w okresie od 02.01.2024r.do 31.12.2024 r.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzach cenowych stanowiących pakiety od 1 do 10 w załączniku nr 2 do SWZ .
3. Przedmiot zamówienia dzieli się na 10 części (pakietów) i jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) pod następującymi kodami:
Pakiet - 3 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne CPV 15100000-9,
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. pakietów z całym asortymentem, wymienionych w pkt. 3 na podstawie art. 7 pkt 15, art. 462 ust. 1 i 2 ustawy Pzp. Wykonawca może złożyć ofertę jedną, kilka lub na wszystkie pakiety zamówienia.
5.Podane artykuły w pakietach służą do skalkulowania ceny oferty.
6 . Realizacja dostaw od poniedziałku do piątku :
Pakiet 3 - dostawa od godz. 7:00 do godz. 7:30 codziennie
7. Określone ilości produktów żywnościowych zostały podane szacunkowo, służące do skalkulowania ceny oferty i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu).
8. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych i z tego powodu Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
9. Zamawiający wymaga, aby każda pozycja w formularzu cenowym była wypełniona. Nie wypełnienie przez oferenta merytorycznych pozycji oferty spowoduje odrzucenie oferty tego Wykonawcy.
10. Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi aktualnego prawa żywnościowego w szczególności Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2023 poz. 1448) oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży
w jednostkach systemu oświaty oraz wymagania, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. z 2016 poz. 1154).
11. Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego, powinny spełniać wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, odpowiadające normom jakościowym, w początkowym okresie gwarancji zapewniającym bezpieczne użycie.
12. Dostawy towaru muszą być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi – zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednia temperatura podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony
w nieodpowiednich warunkach.
13. W przypadku stwierdzenia dostawy złej jakości, nie nadającego się do spożycia lub przeterminowanego, Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie (najpóźniej do następnego dnia po zgłoszeniu) wymienić daną partię towaru na świeżą, nadającą się do spożycia.
14. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany liczby uczniów, której Zamawiający nie jest
w stanie obecnie dokładnie określić.
15. Usługi muszą być zrealizowane w oparciu o aktualne wytyczne Ministerstwa Zdrowia, głównego Inspektora Sanitarnego oraz Ministerstwa Edukacji Narodowej.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.5.5.) Wartość części: 77952,25 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowa Nr 2 im. Adama Mickiewicza w Grajewie w okresie od 02.01.2024r.do 31.12.2024 r.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzach cenowych stanowiących pakiety od 1 do 10 w załączniku nr 2 do SWZ .
3. Przedmiot zamówienia dzieli się na 10 części (pakietów) i jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) pod następującymi kodami:
Pakiet - 4 produkty głęboko mrożone CPV 15331100-8.
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. pakietów z całym asortymentem, wymienionych w pkt. 3 na podstawie art. 7 pkt 15, art. 462 ust. 1 i 2 ustawy Pzp. Wykonawca może złożyć ofertę jedną, kilka lub na wszystkie pakiety zamówienia.
5.Podane artykuły w pakietach służą do skalkulowania ceny oferty.
6 . Realizacja dostaw od poniedziałku do piątku :
Pakiet 4 - dostawa raz w tygodniu.
7. Określone ilości produktów żywnościowych zostały podane szacunkowo, służące do skalkulowania ceny oferty i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu).
8. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych i z tego powodu Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
9. Zamawiający wymaga, aby każda pozycja w formularzu cenowym była wypełniona. Nie wypełnienie przez oferenta merytorycznych pozycji oferty spowoduje odrzucenie oferty tego Wykonawcy.
10. Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi aktualnego prawa żywnościowego w szczególności Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2023 poz. 1448) oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży
w jednostkach systemu oświaty oraz wymagania, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. z 2016 poz. 1154).
11. Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego, powinny spełniać wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, odpowiadające normom jakościowym, w początkowym okresie gwarancji zapewniającym bezpieczne użycie.
12. Dostawy towaru muszą być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi – zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednia temperatura podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony
w nieodpowiednich warunkach.
13. W przypadku stwierdzenia dostawy złej jakości, nie nadającego się do spożycia lub przeterminowanego, Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie (najpóźniej do następnego dnia po zgłoszeniu) wymienić daną partię towaru na świeżą, nadającą się do spożycia.
14. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany liczby uczniów, której Zamawiający nie jest
w stanie obecnie dokładnie określić.
15. Usługi muszą być zrealizowane w oparciu o aktualne wytyczne Ministerstwa Zdrowia, głównego Inspektora Sanitarnego oraz Ministerstwa Edukacji Narodowej.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone
4.5.5.) Wartość części: 14853,95 PLN
Część 5
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowa Nr 2 im. Adama Mickiewicza w Grajewie w okresie od 02.01.2024r.do 31.12.2024 r.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzach cenowych stanowiących pakiety od 1 do 10 w załączniku nr 2 do SWZ .
3. Przedmiot zamówienia dzieli się na 10 części (pakietów) i jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) pod następującymi kodami:
Pakiet - 5 produkty mleczarskie CPV 15500000-3.
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. pakietów z całym asortymentem, wymienionych w pkt. 3 na podstawie art. 7 pkt 15, art. 462 ust. 1 i 2 ustawy Pzp. Wykonawca może złożyć ofertę jedną, kilka lub na wszystkie pakiety zamówienia.
5.Podane artykuły w pakietach służą do skalkulowania ceny oferty.
6 . Realizacja dostaw od poniedziałku do piątku :
Pakiet 5 - dostaw od godz. 7:00 do godz. 7:30 codziennie.
7. Określone ilości produktów żywnościowych zostały podane szacunkowo, służące do skalkulowania ceny oferty i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu).
8. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych i z tego powodu Wykonawcy
nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
9. Zamawiający wymaga, aby każda pozycja w formularzu cenowym była wypełniona.
Nie wypełnienie przez oferenta merytorycznych pozycji oferty spowoduje odrzucenie oferty tego Wykonawcy.
10. Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi aktualnego prawa żywnościowego w szczególności Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2023 poz. 1448) oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży
w jednostkach systemu oświaty oraz wymagania, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. z 2016 poz. 1154).
11. Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego, powinny spełniać wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, odpowiadające normom jakościowym, w początkowym okresie gwarancji zapewniającym bezpieczne użycie.
12. Dostawy towaru muszą być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi – zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednia temperatura podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach.
13. W przypadku stwierdzenia dostawy złej jakości, nie nadającego się do spożycia lub przeterminowanego, Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie (najpóźniej do następnego dnia po zgłoszeniu) wymienić daną partię towaru na świeżą, nadającą się do spożycia.
14. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany liczby uczniów, której Zamawiający nie jest
w stanie obecnie dokładnie określić.
15. Usługi muszą być zrealizowane w oparciu o aktualne wytyczne Ministerstwa Zdrowia, głównego Inspektora Sanitarnego oraz Ministerstwa Edukacji Narodowej.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.5.5.) Wartość części: 67943,35 PLN
Część 6
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowa Nr 2 im. Adama Mickiewicza w Grajewie w okresie od 02.01.2024r.do 31.12.2024 r.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzach cenowych stanowiących pakiety od 1 do 10 w załączniku nr 2 do SWZ .
3. Przedmiot zamówienia dzieli się na 10 części (pakietów) i jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) pod następującymi kodami:
Pakiet -6 różne produkty spożywcze CPV 15800000-6.
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. pakietów z całym asortymentem, wymienionych w pkt. 3 na podstawie art. 7 pkt 15, art. 462 ust. 1 i 2 ustawy Pzp. Wykonawca może złożyć ofertę jedną, kilka lub na wszystkie pakiety zamówienia.
5.Podane artykuły w pakietach służą do skalkulowania ceny oferty.
6 . Realizacja dostaw od poniedziałku do piątku :
Pakiet 6 - dostawa od godz. 7:00 do godz. 7:30 co drugi dzień
7. Określone ilości produktów żywnościowych zostały podane szacunkowo, służące do skalkulowania ceny oferty i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu).
8. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych i z tego powodu Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
9. Zamawiający wymaga, aby każda pozycja w formularzu cenowym była wypełniona. Nie wypełnienie przez oferenta merytorycznych pozycji oferty spowoduje odrzucenie oferty tego Wykonawcy.
10. Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi aktualnego prawa żywnościowego w szczególności Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2023 poz. 1448) oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży
w jednostkach systemu oświaty oraz wymagania, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. z 2016 poz. 1154).
11. Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego, powinny spełniać wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, odpowiadające normom jakościowym, w początkowym okresie gwarancji zapewniającym bezpieczne użycie.
12. Dostawy towaru muszą być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi – zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednia temperatura podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony
w nieodpowiednich warunkach.
13. W przypadku stwierdzenia dostawy złej jakości, nie nadającego się do spożycia lub przeterminowanego, Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie (najpóźniej do następnego dnia po zgłoszeniu) wymienić daną partię towaru na świeżą, nadającą się do spożycia.
14. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany liczby uczniów, której Zamawiający nie jest
w stanie obecnie dokładnie określić.
15. Usługi muszą być zrealizowane w oparciu o aktualne wytyczne Ministerstwa Zdrowia, głównego Inspektora Sanitarnego oraz Ministerstwa Edukacji Narodowej.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.5.) Wartość części: 80210,48 PLN
Część 7
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowa Nr 2 im. Adama Mickiewicza w Grajewie w okresie od 02.01.2024r.do 31.12.2024 r.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzach cenowych stanowiących pakiety od 1 do 10 w załączniku nr 2 do SWZ .
3. Przedmiot zamówienia dzieli się na 10 części (pakietów) i jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) pod następującymi kodami:
Pakiet -7 pieczywa CPV 15811000-6.
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. pakietów z całym asortymentem, wymienionych w pkt. 3 na podstawie art. 7 pkt 15, art. 462 ust. 1 i 2 ustawy Pzp. Wykonawca może złożyć ofertę jedną, kilka lub na wszystkie pakiety zamówienia.
5.Podane artykuły w pakietach służą do skalkulowania ceny oferty.
6 . Realizacja dostaw od poniedziałku do piątku :
Pakiet 7 - dostawa od godz. 6:30 do godz. 7:15 codziennie.
7. Określone ilości produktów żywnościowych zostały podane szacunkowo, służące do skalkulowania ceny oferty i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu).
8. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych i z tego powodu Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
9. Zamawiający wymaga, aby każda pozycja w formularzu cenowym była wypełniona. Nie wypełnienie przez oferenta merytorycznych pozycji oferty spowoduje odrzucenie oferty tego Wykonawcy.
10. Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi aktualnego prawa żywnościowego w szczególności Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2023 poz. 1448) oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży
w jednostkach systemu oświaty oraz wymagania, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. z 2016 poz. 1154).
11. Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego, powinny spełniać wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, odpowiadające normom jakościowym, w początkowym okresie gwarancji zapewniającym bezpieczne użycie.
12. Dostawy towaru muszą być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi – zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednia temperatura podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony
w nieodpowiednich warunkach.
13. W przypadku stwierdzenia dostawy złej jakości, nie nadającego się do spożycia lub przeterminowanego, Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie (najpóźniej do następnego dnia po zgłoszeniu) wymienić daną partię towaru na świeżą, nadającą się do spożycia.
14. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany liczby uczniów, której Zamawiający nie jest
w stanie obecnie dokładnie określić.
15. Usługi muszą być zrealizowane w oparciu o aktualne wytyczne Ministerstwa Zdrowia, głównego Inspektora Sanitarnego oraz Ministerstwa Edukacji Narodowej.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15811000-6 - Pieczywo
4.5.5.) Wartość części: 14336,20 PLN
Część 8
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowa Nr 2 im. Adama Mickiewicza w Grajewie w okresie od 02.01.2024r.do 31.12.2024 r.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzach cenowych stanowiących pakiety od 1 do 10 w załączniku nr 2 do SWZ .
3. Przedmiot zamówienia dzieli się na 10 części (pakietów) i jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) pod następującymi kodami:
Pakiet - 8 wyroby ciastkarskie i ciasta CVP 15812000 – 3.
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. pakietów z całym asortymentem, wymienionych w pkt. 3 na podstawie art. 7 pkt 15, art. 462 ust. 1 i 2 ustawy Pzp. Wykonawca może złożyć ofertę jedną, kilka lub na wszystkie pakiety zamówienia.
5.Podane artykuły w pakietach służą do skalkulowania ceny oferty.
6 . Realizacja dostaw od poniedziałku do piątku :
Pakiet 8 - dostawa od godz. 7:00 do godz. 7:30 codziennie.
7. Określone ilości produktów żywnościowych zostały podane szacunkowo, służące do skalkulowania ceny oferty i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu).
8. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych i z tego powodu Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
9. Zamawiający wymaga, aby każda pozycja w formularzu cenowym była wypełniona. Nie wypełnienie przez oferenta merytorycznych pozycji oferty spowoduje odrzucenie oferty tego Wykonawcy.
10. Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi aktualnego prawa żywnościowego w szczególności Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2023 poz. 1448) oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży
w jednostkach systemu oświaty oraz wymagania, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. z 2016 poz. 1154).
11. Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego, powinny spełniać wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, odpowiadające normom jakościowym, w początkowym okresie gwarancji zapewniającym bezpieczne użycie.
12. Dostawy towaru muszą być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi – zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednia temperatura podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony
w nieodpowiednich warunkach.
13. W przypadku stwierdzenia dostawy złej jakości, nie nadającego się do spożycia lub przeterminowanego, Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie (najpóźniej do następnego dnia po zgłoszeniu) wymienić daną partię towaru na świeżą, nadającą się do spożycia.
14. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany liczby uczniów, której Zamawiający nie jest
w stanie obecnie dokładnie określić.
15. Usługi muszą być zrealizowane w oparciu o aktualne wytyczne Ministerstwa Zdrowia, głównego Inspektora Sanitarnego oraz Ministerstwa Edukacji Narodowej.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15812000-3 - Wyroby ciastkarskie i ciasta
4.5.5.) Wartość części: 22332,89 PLN
Część 9
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowa Nr 2 im. Adama Mickiewicza w Grajewie w okresie od 02.01.2024r. do 31.12.2024 r.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzach cenowych stanowiących pakiety od 1 do 10 w załączniku nr 2 do SWZ .
3. Przedmiot zamówienia dzieli się na 10 części (pakietów) i jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) pod następującymi kodami:
Pakiet - 9 owoce, warzywa, produkty podobne CPV 15300000 – 1.
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. pakietów z całym asortymentem, wymienionych w pkt. 3 na podstawie art. 7 pkt 15, art. 462 ust. 1 i 2 ustawy Pzp. Wykonawca może złożyć ofertę jedną, kilka lub na wszystkie pakiety zamówienia.
5.Podane artykuły w pakietach służą do skalkulowania ceny oferty.
6 . Realizacja dostaw od poniedziałku do piątku :
Pakiet 9 - dostawa od godz. 7:00 do godz. 7:30 codziennie.
7. Określone ilości produktów żywnościowych zostały podane szacunkowo, służące do skalkulowania ceny oferty i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu).
8. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych i z tego powodu Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
9. Zamawiający wymaga, aby każda pozycja w formularzu cenowym była wypełniona. Nie wypełnienie przez oferenta merytorycznych pozycji oferty spowoduje odrzucenie oferty tego Wykonawcy.
10. Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi aktualnego prawa żywnościowego w szczególności Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2023 poz. 1448) oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży
w jednostkach systemu oświaty oraz wymagania, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. z 2016 poz. 1154).
11. Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego, powinny spełniać wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, odpowiadające normom jakościowym, w początkowym okresie gwarancji zapewniającym bezpieczne użycie.
12. Dostawy towaru muszą być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi – zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednia temperatura podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony
w nieodpowiednich warunkach.
13. W przypadku stwierdzenia dostawy złej jakości, nie nadającego się do spożycia lub przeterminowanego, Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie (najpóźniej do następnego dnia po zgłoszeniu) wymienić daną partię towaru na świeżą, nadającą się do spożycia.
14. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany liczby uczniów, której Zamawiający nie jest
w stanie obecnie dokładnie określić.
15. Usługi muszą być zrealizowane w oparciu o aktualne wytyczne Ministerstwa Zdrowia, głównego Inspektora Sanitarnego oraz Ministerstwa Edukacji Narodowej.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
4.5.5.) Wartość części: 118192,93 PLN
Część 10
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowa Nr 2 im. Adama Mickiewicza w Grajewie w okresie od 02.01.2024r.do 31.12.2024 r.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzach cenowych stanowiących pakiety od 1 do 10 w załączniku nr 2 do SWZ .
3. Przedmiot zamówienia dzieli się na 10 części (pakietów) i jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) pod następującymi kodami:
Pakiet - 10 drób CPV – 15112000-6.
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. pakietów z całym asortymentem, wymienionych w pkt. 3 na podstawie art. 7 pkt 15, art. 462 ust. 1 i 2 ustawy Pzp. Wykonawca może złożyć ofertę jedną, kilka lub na wszystkie pakiety zamówienia.
5.Podane artykuły w pakietach służą do skalkulowania ceny oferty.
6 . Realizacja dostaw od poniedziałku do piątku :
Pakiet 10 - dostawa od godz. 7:00 do godz. 7:30 codziennie.
7. Określone ilości produktów żywnościowych zostały podane szacunkowo, służące do skalkulowania ceny oferty i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu).
8. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych i z tego powodu Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
9. Zamawiający wymaga, aby każda pozycja w formularzu cenowym była wypełniona. Nie wypełnienie przez oferenta merytorycznych pozycji oferty spowoduje odrzucenie oferty tego Wykonawcy.
10. Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi aktualnego prawa żywnościowego w szczególności Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2023 poz. 1448) oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży
w jednostkach systemu oświaty oraz wymagania, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. z 2016 poz. 1154).
11. Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego, powinny spełniać wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, odpowiadające normom jakościowym, w początkowym okresie gwarancji zapewniającym bezpieczne użycie.
12. Dostawy towaru muszą być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi – zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednia temperatura podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony
w nieodpowiednich warunkach.
13. W przypadku stwierdzenia dostawy złej jakości, nie nadającego się do spożycia lub przeterminowanego, Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie (najpóźniej do następnego dnia po zgłoszeniu) wymienić daną partię towaru na świeżą, nadającą się do spożycia.
14. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany liczby uczniów, której Zamawiający nie jest
w stanie obecnie dokładnie określić.
15. Usługi muszą być zrealizowane w oparciu o aktualne wytyczne Ministerstwa Zdrowia, głównego Inspektora Sanitarnego oraz Ministerstwa Edukacji Narodowej.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15112000-6 - Drób
4.5.5.) Wartość części: 24735,63 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 0,58 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 0,82 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 0,58 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Alwa Hurtownia Owoców, Warzyw i Art. Spożywczych Ewa Zyskowska
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8480002462
7.3.3) Ulica: ul. Sikorskiego 19
7.3.4) Miejscowość: Ełk
7.3.5) Kod pocztowy: 19-300
7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
jakie przetargi wygrała firma
EWA ZYSKOWSKA "ALWA" HURTOWNIA OWOCÓW, WARZYW I ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 0,58 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 140,57 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 161,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 140,57 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Bruno Tassi sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5272359947
7.3.3) Ulica: Staniewicza 12
7.3.4) Miejscowość: Warszawa
7.3.5) Kod pocztowy: 03-310
7.3.6.) Województwo: mazowieckie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 140,57 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 359,74 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 427,77 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 359,74 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Zagłoba Z. Łaguna i Wspólnicy sp. j.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7191192734
7.3.3) Ulica: Magazynowa 2
7.3.4) Miejscowość: Grajewo
7.3.5) Kod pocztowy: 19-200
7.3.6.) Województwo: podlaskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-19
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 359,74 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 456,81 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 595,83 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 456,81 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Bruno Tassi sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5272359947
7.3.3) Ulica: Staniewicka 12
7.3.4) Miejscowość: Warszawa
7.3.5) Kod pocztowy: 03-310
7.3.6.) Województwo: mazowieckie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 456,81 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 5
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 221,39 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 247,49 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 221,39 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Mona-Kontra sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8441961922
7.3.3) Ulica: Majora Hybala 6
7.3.4) Miejscowość: Suwałki
7.3.5) Kod pocztowy: 16-400
7.3.6.) Województwo: podlaskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 221,39 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 6
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 474,84 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 534,24 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 474,84 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Mona-Kontra sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8441961922
7.3.3) Ulica: Majora Hybala 6
7.3.4) Miejscowość: Suwałki
7.3.5) Kod pocztowy: 16-400
7.3.6.) Województwo: podlaskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 474,84 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 7
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 22,5 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 22,5 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 22,50 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 7)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Cezary Babik
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7191164850
7.3.3) Ulica: Konopska 67
7.3.4) Miejscowość: Grajewo
7.3.5) Kod pocztowy: 19-200
7.3.6.) Województwo: podlaskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Przedsiębiorstwo Produkcyjno -Handlowo-Usługowe Cezary Babik
jakie przetargi wygrała firma
Przedsiębiorstwo Produkcyjno -Handlowo-Usługowe Cezary Babik
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 7)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 22,50 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 8
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 8)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 216,90 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 216,90 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 216,90 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 8)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Cukierniczy EWA Andrzej Maciorowski
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8481003541
7.3.3) Ulica: Rzemieślnicza 12
7.3.4) Miejscowość: Prostki
7.3.5) Kod pocztowy: 19-335
7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
MACIOROWSKI ANDRZEJ, ZAKŁAD CUKIERNICZY "EWA"
jakie przetargi wygrała firma
MACIOROWSKI ANDRZEJ, ZAKŁAD CUKIERNICZY "EWA"
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 8)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 216,90 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 9
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 9)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 293,60 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 300,90 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 293,60 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 9)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Hurtownia Owoców i Warzyw FRUGO Grzegorz Hryniewicki
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8481025726
7.3.3) Ulica: Gdańska 40
7.3.4) Miejscowość: Ełk
7.3.5) Kod pocztowy: 19-300
7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
GOSPODARSTWO ROLNE HRYNIEWICKI GRZEGORZ
jakie przetargi wygrała firma
GOSPODARSTWO ROLNE HRYNIEWICKI GRZEGORZ
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 9)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 293,60 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31Część 10
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 10)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 583,47 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 583,47 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 583,47 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 10)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: DANTEX Rafałowski sp.j.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7182147390
7.3.3) Ulica: Browarna 2a
7.3.4) Miejscowość: Łomża
7.3.5) Kod pocztowy: 18-400
7.3.6.) Województwo: podlaskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 10)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 583,47 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-01-02 do 2024-12-31INNE PRZETARGI Z GRAJEWA
- Administrowanie i utrzymanie cmentarza komunalnego, położonego w Grajewie przy ul. Pułaskiego w 2025 r.
- Zimowe i letnie utrzymanie czystości i porządku na drogach i placach stanowiących własność miasta Grajewo w 2025 r.
- "Dostawa paliw celem zaopatrzenia pojazdów i sprzętów Zarządu Dróg Powiatowych w Grajewie"
- Odbiór odpadów komunalnych w 2025 roku
- "Sukcesywna dostawa oleju napędowego bez biokomponentów oraz dzierżawa mikro stacji paliw o pojemności 2500 litrów w 2025 i 2026 roku"
- "Budowa ulicy Ekologicznej w Grajewie od km 1+650 do km 2+242".
więcej: przetargi w Grajewie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 6 WE WROCŁAWIU
- Dostawa żywności do Szkoły Podstawowej w Jedliczu, Samorządowego Przedszkola w Jedliczu i Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Jaszczwi
- Dostawa żywności na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Sieradzu
- Dostawa produktów do Internatu Zespołu Szkół Rolniczych im. W. Witosa w Ostrożanach na 2025 rok
- Sukcesywne dostawy artykułów mleczarskich oraz tłuszczy
- "Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich i serowarskich w 2025 roku dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk"
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.