To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-10-01
Warszawa: USŁUGI KONSERWACJI I NAPRAWY SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I URZĄDZEŃ CHŁODNICZYCH W STOŁÓWCE WOJSKOWEJ (BUD. NR 22) ORAZ W RESTAURACJI CSK (BUD. NR 3) W WOJSKOWEJ AKADEMII TECHNICZNEJ
Numer ogłoszenia: 201241 - 2013; data zamieszczenia: 01.10.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 161623 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojskowa Akademia Techniczna, ul. Kaliskiego 2, 00-908 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6837865, faks 022 6837977.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: USŁUGI KONSERWACJI I NAPRAWY SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I URZĄDZEŃ CHŁODNICZYCH W STOŁÓWCE WOJSKOWEJ (BUD. NR 22) ORAZ W RESTAURACJI CSK (BUD. NR 3) W WOJSKOWEJ AKADEMII TECHNICZNEJ.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia są usługi konserwacji i naprawy sprzętu gastronomicznego (zadanie nr 1) i usługi konserwacji i naprawy urządzeń chłodniczych (zadanie nr 2) w Stołówce Wojskowej (bud. nr 22) oraz w Restauracji CSK (bud. nr 3) w Wojskowej Akademii Technicznej wymienionych w Szczegółowym Opisie Przedmiotu Zamówienia stanowiącym załącznik nr 3 i 3A do SIWZ oraz czynności konserwacji urządzeń gastronomicznych zostały określone w załączniku nr 7 do SIWZ 2) Zamawiający może dokonać zwiększenia przedmiotu zamówienia o nowe urządzenia gastronomiczne przyjmując cenę usługi wynikającą z załącznika Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia bez zmiany cen określonych w § 1 ust.2 Projektu Umowy). Zmiana taka może być dokonana wyłącznie za zgodą dwóch Stron i na podstawie aneksu do umowy. 3) Przez konserwację należy rozumieć okresowe sprawdzenie sprzętu gastronomicznego i urządzeń chłodniczych połączone z czyszczeniem i regulacjami odpowiednich podzespołów oraz wymianą części normalnie zużywających się w czasie eksploatacji zgodnie z zaleceniami producenta urządzenia. Materiały pomocnicze użyte do konserwacji i przeglądów sprzętu gastronomicznego i urządzeń chłodniczych oraz przejazdy w czasie trwania umowy wlicza się w wynagrodzenie umowne za konserwację. 4) Przeglądy konserwacyjne sprzętu gastronomicznego (zadanie nr 1) wykonywane będą w okresach miesięcznych. Przeglądy konserwacyjne urządzeń chłodniczych (zadanie nr 2) wykonywane będą dwa razy w roku tj. co 6 miesięcy, zgodnie z ustalonym wcześniej harmonogramem. 5) Przez naprawę należy rozumieć przywrócenie sprawności technicznej niesprawnych systemów ppoż. z możliwością wymiany zużytych lub uszkodzonych części, lub zespołów. Do naprawy Wykonawca wykorzysta części zamienne zakupione we własnym zakresie. 6) W przypadku wystąpienia okoliczności nie leżących po stronie Zamawiającego powodujących konieczność zmniejszenia usług w ujęciu wartościowym i ilościowym przedmiotu zamówienia, Zamawiający powiadomi Wykonawcę nie później niż w ciągu 30 dni po zaistnieniu takich okoliczności. Wykonawcy nie będą przysługiwały z tego powodu żadne roszczenia finansowe wobec Zamawiającego. 7) W przypadku konieczności wymiany części zamiennych nie ujętych w załączniku Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, Wykonawca przed wykonaniem usługi zobowiązany jest do przedstawienia kosztorysu i powiadomienia o tym fakcie Zamawiającego. Naprawa będzie możliwa po rozeznaniu cenowym rynku i zaakceptowaniu kosztorysu przez Zamawiającego..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50.88.20.00 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji sprzętu restauracyjnego 50.73.00.00 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji układów chłodzących .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Usługi konserwacji i naprawy sprzętu gastronomicznego
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.09.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG CHŁODNICZYCH SPOMASZ-POL WYSZYŃSKI MIECZYSŁAW
- Przedsiębiorstwo Usług Chłodniczych SPOMASZ-Pol Mieczysław Wyszyński, ul. Kasprowicza 56 lok. 18, 01-871 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 278500,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 307512,30
Oferta z najniższą ceną: 307512,30 / Oferta z najwyższą ceną: 307512,30
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Usługi konserwacji i naprawy sprzętu chłodniczego
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.09.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG CHŁODNICZYCH SPOMASZ-POL WYSZYŃSKI MIECZYSŁAW
- Przedsiębiorstwo Usług Chłodniczych SPOMASZ-Pol Mieczysław Wyszyński, ul. Kasprowicza 56 lok. 18, 01-871 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 48870,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 54144,60
Oferta z najniższą ceną: 54144,60 / Oferta z najwyższą ceną: 54144,60
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Dostawa produktu leczniczego Kapiwasertyb, nr TP-33/25/TM
- Dostawa zintegrowanego systemu wydająco - przyjmującego odzież operacyjną.
- Wymiana drewnianych podłóg oraz legarów wraz z robotami towarzyszącymi w wieży wysokościowej przy torze "FRANCUZ" na terenie kompleksu K-1039 w Warszawie przy ul. Ostroroga 35
- Dostawa, montaż i bieżąca konserwacja oznakowania pionowego na drogach gminnych na terenie Dzielnicy Wawer m.st. Warszawy
- Dostosowanie budynku użyteczności publicznej przy ul. Chmielnej 15 w Warszawie do obowiązujących przepisów przeciwpożarowych
- Dostawa druków medycznych oraz etykiet samoprzylepnych na probówki dla Mazowieckiego Szpitala Bródnowskiego Sp. z o.o.
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa konserwacji i serwisu instalacji klimatyzacyjnych, wentylacyjnych i transformatorowych dla Narodowego Forum Muzyki im. Witolda Lutosławskiego w latach 2025- 2026
- Zamówienie w trybie podstawowym na usługę obsługi technicznej wentylacji, klimatyzacji, ogrzewania i automatyki w obiektach PPNT Gdynia
- Usługi przeglądów, konserwacji i napraw urządzeń i instalacji wentylacyjno-klimatyzacyjnych w budynkach UMCS w Lublinie
- Usługi przeglądów serwisowych, konserwacji, napraw i usuwania awarii instalacji i urządzeń klimatyzacyjnych Samsung DVM z automatyką oraz urządzeń typu split i multisplit
- Prowadzenie eksploatacji oraz wykonywanie stałej kompleksowej konserwacji urządzeń klimatyzacyjnych i wentylacyjnych instalacji automatycznego sterowania w obiektach Uniwersytetu Szczecińskiego.
więcej: Usługi w zakresie napraw i konserwacji układów chłodzących »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.