eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KrakówPrzetarg nieograniczony na dostawy mięsa, wędlin,drobiu

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-09-24

Kraków: Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa, wędlin,drobiu
Numer ogłoszenia: 203169 - 2014; data zamieszczenia: 24.09.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Kraków Nowa-Huta , ul. Spławy 2, 31-988 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 643-83-00, faks 012 6451554.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa, wędlin,drobiu.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Opis przedmiotu zamówienia. Część I dostawy mięsa 1 Boczek surowy kg 50 2 Pieczeń wołowa kg 490 3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 850 4 Mięso rosołowe antrykot kg 50 5 Schab b/k kg 1152 6 Żeberka wieprzowe kg 360 7 Wątroba wieprzowa kg 864 8 Serca wieprzowe kg 870 Do każdej dostawy należy dołączyć handlowy dokument identyfikacji (HDI) Część II dostawy wędlin 1 kaszanka kg 600 2 Kiełbasa biała kg 300 3 Kiełbasa biwakowa kg 400 4 Kiełbasa drobiowa kg 500 5 Kiełbasa golonkowa kg 200 6 Kiełbasa grillowa kg 300 7 Kiełbasa krakowska kg 200 8 Kiełbasa mielonka drobiowa kg 300 9 Kiełbasa mielonka wieprzowa kg 300 10 Kiełbasa mortadela kg 780 11 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 780 12 Kiełbasa parówkowa kg 200 13 Parówki drobiowe kg 1350 14 Pasztetowa wieprzowa kg 940 15 Kiełbasa sądecka drobiowa kg 220 16 Kiełbasa szynkowa kg 220 17 Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 550 18 Salceson drobiowy kg 780 19 Salceson wieprzowy kg 780 20 Szynka konserwowa kg 500 21 Smalec ze skwarkami kg 600 22 Kiełbasa toruńska kg 300 23 Kiełbasa tyrolska kg 300 24 Kiełbasa wiejska kg 120 25 Kiełbasa zwyczajna kg 940 Do każdej dostawy należy dołączyć handlowy dokument identyfikacji (HDI) Cz III dostawy drobiu 1 Żołądki drobiowe - świeże kg 700 2 Wątroba drobiowa - świeża kg 700 3 Ćwiartka z kurczaka - świeża kg 1300 4 Filet z kurczaka pojedynczy - świeży kg 1300 Do każdej dostawy należy dołączyć handlowy dokument identyfikacji (HDI) Termin wykonania zamówienia od 01.11.2014 do 31.10.2015.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.11.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie złożonych oświadczeń - spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie złożonych oświadczeń - spełnia/nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie złożonych oświadczeń - spełnia/nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie złożonych oświadczeń - spełnia/nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie złożonych oświadczeń - spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Krakowie Nowej Hucie, 31-988 Kraków, ul. Spławy 2.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.10.2014 godzina 10:30, miejsce: Zakład Karny w Krakowie Nowej Hucie, 31-988 Kraków, ul. Spławy 2.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy mięsa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1Boczek surowy kg 50 2Pieczeń wołowa kg 490 3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 850 4 Mięso rosołowe antrykot kg 50 5 Schab b/k kg 1152 6 Żeberka wieprzowe kg 360 7 Wątroba wieprzowa kg 864 8 Serca wieprzowe kg 870.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy Wędlin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 kaszanka kg 600 2 Kiełbasa biała kg 300 3 Kiełbasa biwakowa kg 400 4 Kiełbasa drobiowa kg 500 5 Kiełbasa golonkowa kg 200 6 Kiełbasa grillowa kg 300 7 Kiełbasa krakowska kg 200 8 Kiełbasa mielonka drobiowakg 300 9 Kiełbasa mielonka wieprzowa kg 300 10 Kiełbasa mortadela kg 780 11 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 780 12 Kiełbasa parówkowa kg 200 13 Parówki drobiowe kg 1350 14 Pasztetowa wieprzowa kg 940 15 Kiełbasa sądecka drobiowa kg 220 16 Kiełbasa szynkowa kg 220 17 Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 550 18 Salceson drobiowy kg 780 19 Salceson wieprzowy kg 780 20 Szynka konserwowa kg 500 21 Smalec ze skwarkami kg 600 22 Kiełbasa toruńska kg 300 23 Kiełbasa tyrolska kg 300 24 Kiełbasa wiejska kg 120 25 Kiełbasa zwyczajna kg 940.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawy drobiu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Żołądki drobiowe - świeże kg 700 2 Wątroba drobiowa - świeża kg 700 3 Ćwiartka z kurczaka - świeża kg 1300 4 Filet z kurczaka pojedynczy - świeży kg 1300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.