eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi CzęstochowaZakup i nieodpłatne sukcesywne dostarczenie WĘDLIN I PRZETWORÓW MIĘSNYCH ORAZ MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-08-29

Częstochowa: Zakup i nieodpłatne sukcesywne dostarczenie WĘDLIN I PRZETWORÓW MIĘSNYCH ORAZ MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO.
Numer ogłoszenia: 203579 - 2008; data zamieszczenia: 29.08.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 146589 - 2008.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralna Szkoła Państwowej Straży Pożarnej, ul. Sabinowska, 42-200 Częstochowa, woj. śląskie, tel. (034) 378 53 00, 378 53 01, fax (034) 378 53 32.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: PAńSTWOWA JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA NIEPOSIADAJąCA OSOBOWOśCI PRAWNEJ.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i nieodpłatne sukcesywne dostarczenie WĘDLIN I PRZETWORÓW MIĘSNYCH ORAZ MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: -Zakup i nieodpłatne sukcesywne dostarczanie wg aktualnych potrzeb Zamawiającej: ZADANIE A: wędlin, przetworów mięsnych, ZADANIE B: mięsa wieprzowego i wołowego, których szczegółowe zestawienie asortymentowo-ilościowe stanowią załączniki nr: 1A wędliny i przetwory mięsne, 1B mięso wieprzowe i wołowe, do specyfikacji istotnych warunków zamówienia w niniejszym postępowaniu, a szczegółowy opis minimalnych parametrów wymaganych przez Zamawiającą stanowi załącznik nr 1.1A i 1.1B - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. - Oferowany do sprzedaży towar winien być świeży, odpowiednio schłodzony i w pierwszym gatunku. - Dostawy realizowane będą partiami wg aktualnego zapotrzebowania zamawiającej, po uprzednim złożeniu zamówienia - telefonicznie lub za pomocą faksu. Ilości oraz asortyment przedmiotu zamówienia przedstawiają zestawienia asortymentowo-ilościowo-cenowe, stanowiące załącznik nr 1A, 1B, do niniejszej siwz. - Dostawy realizowane będą od jednej do dwóch w tygodniu, od poniedziałku do soboty w godzinach 7:30-15:00 - Transport i dostawę na miejsce zapewnia Wykonawca nieodpłatnie własnym środkiem transportu dostosowanym do przewozu żywności w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości. - Wymagany termin wykonania zamówienia: każdorazowa dostawa będzie realizowana w ilości i asortymencie według aktualnego zapotrzebowania Zamawiającej w okresie obowiązywania umowy, lub do wyczerpania wartości całkowitej zamówienia, określonej przez Wykonawcę, lub ilości maksymalnych określonych przez zamawiającą. - Miejscem realizacji zamówienia (dostaw) będzie stołówka na terenie Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie przy ul. Sabinowskiej 62/64. - Podane ilości są ilościami maksymalnymi i mogą ulec zmianie w zależności od ilości osób aktualnie szkolonych i żywionych przez Zamawiającą, a także w przypadku zaistnienia sytuacji, których Zamawiająca nie mogła przewidzieć. - Wymagany termin płatności - 30 dni od daty odbioru przedmiotu umowy przez osoby upoważnione po stronie Zamawiającej i Wykonawcy i doręczenia faktury. - Zamawiająca dopuszcza wystawianie faktur częściowych za każdą dostawę. - Wykonawca zobowiązany jest do utrzymania stały cen netto przez minimum 3 miesiące od dnia podpisania umowy i zagwarantowania, iż zmiana cen nie nastąpi częściej niż co 3 miesiące.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 273115 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: wędliny i przetwory mięsne.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.07.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Unilang SJ Bracia Krzysztof i Jarosław Lang, ul. Fabryczna 13,, 42-263 Wrzosowa, kraj/woj. śląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 155775
  • Oferta z najniższą ceną: 155775 / oferta z najwyższą ceną: 155775
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: mięso wieprzowe i wołowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.07.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego UNILANG SJ Bracia Krzysztof i Jarosław Lang, ul. Fabryczna 13,, 42-161 Wrzosowa, kraj/woj. śląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 117340
  • Oferta z najniższą ceną: 117340 / oferta z najwyższą ceną: 132520
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.