eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sulechów › Świadczenie usług cateringowych (restauracyjnych) dla Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-10-01

Sulechów: Świadczenie usług cateringowych (restauracyjnych) dla Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie.
Numer ogłoszenia: 208425 - 2012; data zamieszczenia: 01.10.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 194785 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Sulechowie, ul. Armii Krajowej 51, 66-100 Sulechów, woj. lubuskie, tel. 068 3528300, faks 068 3528303.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych (restauracyjnych) dla Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: . Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych (restauracyjnych) dla Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. 2. Wykonawca zobowiązany jest do wykonania zamówienia zgodnie z wytycznymi określonymi w SIWZ - Opis przedmiotu zamówienia. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części zamówienia stanowią załączniki: 1) Część 1: Świadczenie usługi cateringowej na Inauguracji roku akademickiego 2012/2013 - Załącznik nr 1a 2) Część 2: Świadczenie usługi cateringowej na spotkanie opłatkowe pracowników - wigilia 2012 - Załącznik nr 1b 3) Część 3: Świadczenie usług cateringowych (restauracyjnych) na trzech spotkaniach roboczych uczestników projektu Ciepło z biomasy rodzimej realizowanego w ramach Program Operacyjny Współpracy Transgranicznej Polska (Województwo Lubuskie) - Brandenburgia 2007-2013 w ramach Europejskiej Współpracy Terytorialnej, Priorytet: II. Wspieranie powiązań gospodarczych oraz współpracy sektorów gospodarki i nauki, Działania: 2.3. Wspieranie sieci i kooperacja w zakresie B+R - Załącznik nr 1c. 3. Miejsce świadczenia usługi: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Sulechowie ul. Armii Krajowej 51 Budynek A - Rektorat. O dokładnym terminie i miejscu- adresie świadczenia usługi Zamawiający poinformuje Wykonawcę na piśmie na 2 dni (dla części 1) oraz na 5 dni (dla części 2 i 3) przed terminem spotkania; 4. Zapłata wynagrodzenia, za realizację części 1 i 2 nastąpi po wykonaniu całego przedmiotu zamówienia - zgodnie z ofertą wykonawcy i po potwierdzeniu przez Zamawiającego należytego wykonania zamówienia. W odniesieniu do części 3, Zamawiający zapłaci Wykonawcy wynagrodzenie za rzeczywistą ilość zrealizowanych usług cateringowych, obliczoną według stawek przyjętych na osobę w ramach poszczególnych części. 5. Ceny zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. 6. Wymagania dla Wykonawców dotyczące usługi cateringowej: a) Wykonawca zobowiązany jest do terminowego przygotowania i podania zamawianych przez Zamawiającego posiłków, tj.: przygotowania, dowozu do miejsca i Sali, w której będzie odbywało się spotkanie oraz podawania posiłku w dniu wskazanym przez Zamawiającego,; b) umożliwienia sprawdzenia przez Zamawiającego ilości i jakości podania posiłków, a także ich zgodności z opisem przedmiotu zamówienia i umową; c) zapewnienia obsługi kelnerskiej; d) usługa cateringowa musi być serwowana w formie szwedzkiego stołu; e) przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj.: Dz. U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.); f) przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym; i) dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania; j) zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 60 min. po zakończeniu spotkania. 7. Planowana ilość uczestników: 1) dotyczy części 1: 120 osób. 2) dotyczy części 2: 120 osób. 3) dotyczy części 3: przewidywana ilość uczestników każdego spotkania - 6 osób, przy czym Zamawiający z zastosowaniem prawa opcji, przyjmując możliwość zmniejszenia lub zwiększenia maksymalnie o 4 uczestników na każdym spotkaniu. 8. Wykonawca gwarantuje, że usługi świadczone będą na najwyższym poziomie, tj.: 1) dostarczone posiłki będą przygotowane ze świeżych produktów i przyrządzane tego samego dnia, w którym odbywa się podanie posiłków; 2) świadczenia usług cateringowych na zastawie ceramicznej lub porcelanowej (nie jednorazowego użytku), z użyciem sztućców platerowych, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych, 3) obsługa kelnerska będzie świadczona na właściwym poziomie, zgodnie z obowiązującymi zasadami w tym zakresie, 4) wszyscy pracownicy mający kontakt z przygotowywaniem posiłków będą posiadać aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne. 9. Wykonawca oświadcza, iż posiada wszelkie wymagane prawem uprawnienia i zezwolenia do efektywnego świadczenia usług objętych przedmiotem niniejszej SIWZ. Wykonawca jest zobowiązany niezwłocznie zawiadomić Zamawiającego o utracie wymaganych uprawnień i zezwoleń niezbędnych do prawidłowej realizacji umowy oraz innych zmian w tym zakresie. 10. Zamawiający uprawniony będzie do kontroli przestrzegania uzgodnionych warunków świadczonej usługi i udzielania Wykonawcy w razie potrzeby niezbędnych wskazówek. 11. Podstawą wystawienia faktury VAT będzie odbiór ilościowy i jakościowy wykonanej usługi, podpisany przez Zamawiającego i Wykonawcę. Oryginał faktury Wykonawca przekazuje odbierającemu przedmiot zamówienia. 12. Forma rozliczenia się: w ciągu 21 dni od dnia otrzymania przez Zamawiającego prawidłowo wystawionej faktury VAT...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.31.20.00 - Ogólne restauracyjne usługi kelnerskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej na Inauguracji roku akademickiego 2012/2013.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.09.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Karczma w Miłosnej, Miłosna 6, 99-340 Krośniewice, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3252,03 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 3600,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2640,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8400,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej na spotkanie opłatkowe pracowników - wigilia 2012.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.09.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Karczma w Miłosnej, Miłosna 6, 99-340 Krośniewice, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5691,06 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4800,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4800,00 / Oferta z najwyższą ceną: 18000,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Świadczenie usług cateringowych (restauracyjnych) na trzech spotkaniach roboczych uczestników projektu Ciepło z biomasy rodzimej realizowanego w ramach Program Operacyjny Współpracy Transgranicznej Polska (Województwo Lubuskie) - Brandenburgia 2007-2013 w ramach Europejskiej Współpracy Terytorialnej, Priorytet: II. Wspieranie powiązań gospodarczych oraz współpracy sektorów gospodarki i nauki, Działania: 2.3. Wspieranie sieci i kooperacja w zakresie B+R.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.09.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Kasyno SARA Ireneusz Filipowicz, Ul. Przemysłowa 23, 66-100 Sulechów, kraj/woj. lubuskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 439,02 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 504,00

  • Oferta z najniższą ceną: 468,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1800,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.